KJÆRE JANETTE

Kjære Janette, som du vet har jeg blogg selv som for øyeblikket ligger litt på hyllen, grunnet at jeg faktisk ikke har nett i det nye huset enda. Så tenkte " Hvorfor ikke skrive et innlegg på din blogg?" Jeg har laget et slikt innlegg før, men nå er det så mye mer å skrive. Nå har jeg opplevd at jeg faktisk ikke kan se deg hver dag, kan ikke se deg le av mine tørre vitser, kanke se deg klage med meg over livet og at vi aldri kommer til å bli sunne uansett hvor hardt vi prøver...
 

Sammen har vi lagt mye bak oss, mange krangler og sure miner. Men vi har også alle de fantastiske minnene..tenk over det, vi er bare 16 år. Og vi har dratt på ferie sammen, dykket og funnet på ganske så mye kreativt, nettop fordi begge har samme innteresser, men tenker å ikke skrive så mye i toppteksten siden det ikke er der folk føler for å lese, så legger ved noen bilder av oss, selvom vi mildt sakt nesten ikke har noen sammen, men får gå: 


Her var vi og spiste på egon for bare noen dager siden, føler bilde viser personligheter! 
Her hadde vi skoleball sammen, hvor vi er jentene i midten.


Vakkert.

Det blir en del gammle bilder ettersom at vi ikke er like flinke til å ta bilder sammen lenger, også er det gjerne ikke like viktig for oss å vise hele verden hvordan vi ser ut til en hver tid. Men så er ikke poenget med dette innlegget å legge ut så mange bilder som mulig, vil bare få banket inn i hode på deg, hvor sick mye du betyr. Skjønner at det kan være vanskelig, for jeg er ikke typen som er så flink til å vise hvor glad jeg er i folk. Men jeg har aldri satt pris på en venn så mye som deg. Er ikke så flink til å klemme, men når vi har vært ute på f.eks fest og jeg har vært litt der har jeg jo vist det ganske så heftig hva jeg syns om din fantastiske personlighet.

Husker du i sommer da vi var på hyttetur med noen venner? Da jeg ble dårlig og spydde og litt sånt, og noen løp etter meg for å roe meg ned fordi jeg ble så sur osv, og det eneste jeg sa var "ikke rør meg" og "hvor er janette? Jeg vil til Janette!" Haha, skulle tro jeg var ungen din ellernoe. Men når ting er dårlig så er det alltid deg jeg vil til, fordi jeg vet jeg får forståelse og ikke bare tomme ord, det betyr mye for meg.

Årh, det er så vanskelig å forklare dette med ord, føler kind of at jeg bare komme med gammle ord, som du har hørt før, og som kanskje ikke virker så ekte. Men for å si det sånn, når jeg har sittet alene i oslo uten stort å gjøre på, så er det hovedsakelig savnet som kommer frem, og ekkle følelser i magen fordi jeg savner deg så sinnsykt. Jeg skal ikke lyve, jeg savner selvfølgelig de andre også. Men i helvete som jeg savner deg til tider, det er nesten så jeg får tårer i øynene, alvorlig. Og som du kjenner meg vet du at jeg ikke er jenten som griner for alt og ingenting. Er ikke så mye å si annet enn at du er min bestevenninne, og jeg vet jeg er det samme tilbake ifra dine øyner, og det er utrolig koselig! Er ikke alltid jeg føler meg like verdsatt av vennene mine, men i lengden vet jeg at folk er glad i meg og. Syns du er så heldig som alltid smiler og som alltid er så pen, mens jeg har en tendens til å virke litt sur og negativ. Skylder på dialekten som alle andre! Haha.

Anyways, så skal jeg være som en bestevenn. Ærlig som vi pleier å si. Jeg skal ikke si at du er perfekt, for det blir litt feil if you know what I mean. Når du blir sur kommer jeg ikke på en som er staere og mer bitchy, men igjen så går det bare maks 5 minutter så kommer en av oss krypende tilbake og sier unnskyld. Du er en perfekt veninne, det kan jeg si.. I mine øyne er du perfekt! Og det er noe som kan sies med hånden på hjertet, det er jo meningen at vi skal være litt uenige og krangle litt. Er jo ikke noe gøy at alt alltid er fryd og gammen og at det alltid er det samme som vil gjøres. Blir kjedelig i lengden.. Men så har vi to extremt forskjellige personligheter, og alikevell klikker vi sammen som nøkkel og lås. 


Uansett så vil jeg bare si at du betyr utrolig mye, og at det er noe du aldri aldri må glemme, typsik jenter å si slikt..
- elsker deg pus
Du er verdens beste
- Love you forever lizzm
- vbbv, du er så skjønn<3

Og hver gang de skal snakke sammen er det, "å herreguuuud kom bort til meg jeg savner deg såååå mye!<3<3<3<3" Jeg digger at vi ikke er der, digger at vi kan snakke til hverandre på en ordentlig måte og ikke ser ut som en eller annen desperat tulling som føler seg alene. For å legge frem forskjellen på oss ifra andre på vår alder i hvert fall i mine øyne så legger jeg ved to setninger.

" å guuud, ring meg pus! Har SÅ mye å snakke om!!<3<3<3;*" & "Dude, ring meg." 
Haha, du kan jo bare gjette på hvem som er oss, det ser sikkert litt kjedelig ut, men hallao er sånn vi er, og igjen så vet vi alltid hva det gjelder osv, trenger ikke tusen hjerter for å få kontakt. poenget mitt var at jeg mener det, hver gang jeg sier noe til deg, det er ikke tomme ord!

Men nå følte jeg at jeg gikk litt vekk ifra tema, du betyr mye Janette, vet ikke om så mye mer jeg kan skrive for å forklare det, men satser på at du skjønner at du betyr mye, love!♥

 


Lill Iren
utrolig skjønt skrevet, Veronica :D jeg leste faktisk alt, utrolig skjønt <3
09.10.2011, 15:48
URL: http://lillu.blogg.no
monica
så søtt!:D
09.10.2011, 15:48
URL: http://mmon9a.blogg.no
Marit & Olivia
så utrolig søtt <3
09.10.2011, 15:57
URL: http://isbil.blogg.no
Veronica
Tttakk dere!
09.10.2011, 19:57
AmalieAmundsen
søtt!
09.10.2011, 19:59
URL: http://www.amali3a.blogg.no
Marit & Olivia
Vi har vurdert deg på bloggen vår :D
09.10.2011, 22:04
URL: http://isbil.blogg.no
Anette K. Sørheim
Gud for et søtt innlegg :-)
09.10.2011, 22:28
URL: http://anybanany.blogg.no
cathrine
sykt skjønt skrevet!
09.10.2011, 23:12
Legg igjen en kommentar:

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits