HVORDAN BEVARE GLANS OG FRISKHETEN I HÅRET

Heeei, tenkte jeg kunne slenge inn noen tips og triks du kan gjøre for å unngå så mye skade på håret. Kan tenke meg at de fleste liker å ha et hår som ser friskt ut og glans. Her er altså skrevet ned et par punkter for ting du kan gjøre for å redusere tørt og slitt hår!

1. Ikke børst eller kam håret når det er vått. Børsting og kamming av håret når det er vått kan forårskade en del skade. Derfor oppfordrer jeg deg til å la håret tørke nartulig før du begynner å børste det. Er ikke alltid tid for det. men om du har tid så er det lurt.

2. Ikke vask håret ditt hver enste dag. Vist du vasker håret hver dag, vil de naturlige oljene som er i håret ditt forsvinne. Og det fører til at håret ser tørt, slitt og ganske dødt. Ta heller å vask det annen hver dag, jeg klarer iallefall ikke å vente mer enn to dager før jeg vasker det. Er forskjellig for hver enkelt. 

3. Føn håret så lite som mulig, på grunn av varmen fra hårføneren skader håret. Det kan føre til at hår tuppene blir veldig fort slitte, noe som ikke ser så bra ut. Om du skal føne håret ta i en god varmebeskyttende spray først også sett føneren på lav varme.

4. Det er lurt å bruke en mild sjampo for håret som ikke har så mange tilsettingstoffer. Velg en sjampo med en PH mellom 4,5 og 6,5. Ta gjennom en tur innom frisøren din og hør hvilken han/hun anbefaler for din hårtype. Vi har forskjellige hårtyper med forskjellige behov.

5. Husk å alltid bruk balsam etter sjampoen! En god balsam deller over hårstrået slik at håret får en igjen sin naturige glød og fuktighet. Det hjelper også til når du skal style håret etterpå.

6. Siste tipset er at du ikke vasker håret i varmt vann! Vask det med lunket vann, for det sliter mindre på håret.

Håper tipsene var nyttige <3 

 

- JANETTE STAINES


Cetine
Gode tips, jeg pleier å bruke en del av de :-]
18.12.2011, 15:11
URL: http://cetine.blogg.no
Elise
gode tips!
18.12.2011, 15:15
URL: http://eltj.blogg.no
Anette
viste alle fra før, men de er smarte lell:)
18.12.2011, 15:31
URL: http://anetteerr.blogg.no/
Veldig gode tips! :)
18.12.2011, 17:09
Christellm
Gode tips :D
18.12.2011, 18:22
URL: http://www.christellm.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits