KLIPPET HÅRET

Da var jeg kommet til tirsdag denne uken på tirsdag kom Tore på besøk. Helt siden jeg fikk de nye extensionene har jeg tenkt på å klippe dem litt, 60 cm ble for langt for meg. Tenkte det ikke ville se så ikke ut når de var krøllet, men selv da var de for lange. Så tok frem saksen og satt i gang, utrolig nok fikk tore æren av å klippe dem. Må si jeg var litt nervøs, men han overrasket!På bilde under kan du nok se forskjellen på lengden. Den til høyre er før vi klippen dem og den til venstre er etterpåFikk ikke tatt noe ordnetlig bilde av håret, stresset litt med at bussen gikk om 5-10 min så måtte komme oss av gårdePå bilde over kan du se alt håret vi klippet av, synes håret var finere etterpå. Så litt tynt ut før vi klippet det, og nå er det fyldigere og gleder meg til å bruke det! Liker du best langt eller kort hår?

 

- JANETTE STAINES


Sara
smart! tror jeg hadde gjort det samme :)
08.12.2011, 19:40
Nadja Emilie
Det ser veldig bra ut da :-) smart ja!
08.12.2011, 20:47
URL: http://psychoticz.blogg.no
cathrine
sykt smart!

-elsker bloggen din. du er utrolig pen og god til å blogge. jeg og en venninne begynte og blogge for ikke så lengesiden. tror ikke at vi hadde orket og blogge hvis ikke vi hadde vist om bloggen din og en av bestevennen vår! tusen takk for all inspirasjon. hadde blitt utrolig glad hvis du kunne sett på bloggen vår og gjerne skrevet en kommentar om hva vi kan blogge om osv og hva vi kunne gjort bedre. hadde satt stor pris på det!

- hilsen fast leser.
09.12.2011, 22:22
URL: http://goodieee.blogg.no
Camilla Kristengård
ble sikkert fint :)
jeg liker best langt hår!
Everest
Ble fint da =)

Dette minner meg også på at jeg ikke har drokke min første julebrus i år ennå =)
11.12.2011, 20:52
URL: http://everest.blogg.no/
Mia
hvordan klarte du å få det jevnt :) ?
11.12.2011, 22:31
URL: http://miabergr.wordpress.com
SusanneElise
SV; oh no!:( stakkars lille vennen.

nok en gang har du en fin kompis!

God bedring, sees snart <3
12.12.2011, 21:56
URL: http://sueli.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits