LYST PÅ NYE EXTENSIONS?

Heisann! Har ikke blitt mye blogging denne helgen, men har ikke være hjemme mer enn en time eller noe sånt. Har hele tiden vært på farten og overnattinger, det ble altså en blogg fri helg. Skal prøve å få blogget mer igjen nå, startet uken med to prøver og fremføring. Så er en del på skolen nå og da må skolen prioriteres fremfor bloggen, sikkert forståelige.

Vell over til det jeg egentlig skulle blogge om! Fikk spørsmål om hvor jeg har kjøpt extensionsene mine fra, så hvorfor ikke bare lage et innlegg om det. Så kan andre som muligens lurer få svare. Jeg har kjøpt extensionsene mine i fra Rapunzel og sweden, har bestilt fra dem før og er veldig fornøyd med dem! Om du klikker HER er linken til dem jeg har nå. For dem som har lyst å bestille nye extensions så vil jeg anbefale å bestille fra Rapunzel (ikke reklame). Neste gang kommer jeg nok til å bestille 50 cm og ikke 60 cm. Synes de ble for lange, iallefall for min smak. Derfor klippet jeg dem en del. Men nå skal jeg få unna gjort noen lekser så vi blogges senere! Bruker du extensions?

 

- JANETTE STAINES


- AILINHS
Noope det gjør jeg ikke :) ha en fin kveld!
09.01.2012, 22:00
URL: http://ailinhs.blogg.no
To Jenter En Kopp
Nei, jeg har langt hår, så det går nok fint :) Men så deilig å få det da :D
09.01.2012, 22:16
URL: http://tojenterenkopp.blogg.no
mjtn
fin blogg! har prøvd, men det lugget litt :p
09.01.2012, 22:23
URL: http://www.mjtn.blogg.no
Cengelsen
Har du mikroringer, nailclips, clip on eller noe annet? :-D Jeg har mikroringer 50 cm nå, men vurderer å bestille 60 cm neste gang.
12.01.2012, 10:48
URL: http://cengelsen.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits