Første steget

... til finere hår! Ååårh, nå er det er en stund siden jeg har blogget. Hadde tenkt å begynne igjen i går, men siden internette mitt har vært helt elendig de siste dagene orkert jeg ikke det. Har noe spennede å fortelle dere, i forrige uke bestemte jeg endelig for å skulle ta anit-permanent (fordi jeg har vilt mye krøller). Rundt en halv time etterpå ble jeg opp ringt av Eva og Adam frisør som supert om jeg ville være hår modell for dem. Svaret var selvsagt: JAA! Derfor dro jeg til dem i dag tidlig for å teste ut det nye produktet deres som heter brazilian blow dry, kanskje noen av dere har hørt om det før. 

Det er altså en hårkur som skal gi bedre resultat enn anti-permanent, den gir faktisk glans og styrker håret også gjør jobben med å fjerne krøllene. Kan ikke bli stort bedre eller hvaDe var til og med så snille på salongen at jeg ikke kun fikk gratis behandling, men også noen produkter jeg kunne få med hjem. Disse produktene var viktig og gode å bruke etter en slik behandling på håret for å opprettholde glasen og gi næring til håret.

Kjempe fornøyd! Må bare si tusen takk til Eva og Adam frisør for at jeg fikk være hårmodell i dag, blir mye lettere med tanken på å slippe å stritte håret hverdag.


;)
Kjempe koselig du ble veldig fin! liker bloggen din :)
18.04.2012, 22:02
Det ble kjempe fint! fikk lyst å ta det også <3
18.04.2012, 22:12
Oda
Ååå du er kjempe heldig!
19.04.2012, 07:15
Julie
det ble kjempe fint janette<3
19.04.2012, 07:16
Cengelsen
Sliter ikke dette veldig på håret? :-D
19.04.2012, 12:36
URL: http://cengelsen.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits