Instagram

God kveld! Har ikke fått mulighet til å blogge før nå fordi jeg har vært på raftohuset med klassen og deretter dro jeg for å møte kjæresten fordi vi måtte finne en ny dress til ham før dåpen vi skal i på søndag. Gutter i dreeeess, love i!t! Elsker Og nå vi først var på en liten shopping tur måtte nesten jeg også innenom et par butikker. Kan mildt sagt si at jeg liker å shoppe. Fant to nye kjoler og en herlig topp, som jeg skal vise i et seinere innlegg. Har kjøpt en del nytt siden sist jeg blogget, skal prøve å sette av tid i morgen for å ta noen bilder av tingene. Hvorfor det ble så sein blogging er på grunn av at jeg måtte ta en power nap som varte i nesten 3 timer. 

Jeg elsker virkelig den iphone-appen! Kan bruke velge mellom kjempe mange fine effekter og ta eventuelt ramme rundt bildene, for dem som har lyst til det. Om du bruker denne applikasjone og vil followe meg finner du meg under kapteinstaines - hva heter du på instagram?

 

Noen instagrambilder:Monica
Supert innlegg ! Hehe, kapteinstaines! oppfinnsom du e da :P kanskje på tide at jeg skaffer meg instagram jeg og ...
13.06.2012, 23:46
Legg igjen en kommentar:

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits