Byen

Heei mine skjønne lesere Vinke

For øyeblikket sitter Susanne og jeg i byen og nyter fin været. Endelig har sommerferien begynt og ser ut til at sommerværet har kommer til Bergen også, kunne ikke blitt bedre start på sommeren eller hva. I dag var det på med shortsen og vekk med ytter jakken er hele 22 grader ute nå, er så utrolig herligt. Bare se på det nydelige været: 

To stykk glade jenter

Siden vi allerede var i byen tok jeg en tur innom bianco for å finne meg et par nye sko, og gjett hva. Jeg fant endelig noen jeg likte, synes det med sko shopping er så vanskelig. Finner nesten aldri noen jeg liker, men i dag snudde lykken seg. Kjøpt altså to par nye sko, kan vise bedre bilde seinere eller i morgen for nå skal jeg hjem og møte noen venninner. Klar for soling, bading og grilling, sommerstemningen er på plass♥  Håper aller koser seg kjempe masse i finværet, så blogges vi seinere! 


Emely Kvithyll
Kjempe stilig :) Ha en fin dag videre ^^

Setter stor pris på om du besøker bloggen min også : )
21.06.2012, 14:08
URL: http://www.emelyokk.blogg.no
ronya solin
de skoa så fine ut<3
21.06.2012, 14:11
URL: http://ronyasolin.blogg.no
May-Teresa
sååå fine bilder!
21.06.2012, 14:13
URL: http://mayteresa.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits