Video

HUSK DEN NYE BLOGGEN ---> JANETTESTAINES.BLOGG.NO
Husk å ta en tur innom den nye bloggen

Det blir mye blogging dagene fremover nå! Det glder jeg meg til. Håper dere har det fint alle sammen, og at dere får en fantatisk julefeiring med mye glede, god mat, koselige familiestunder og mye kjærlighet. Store klem til alle sammen 

NY BLOGG -> HER HER HER HER HER

Get started
Heisann kjære lesere! 

Tenkte jeg skulle fortelle dere om et supert tilbud som kommer på nesttun sunn hud hvor det skal være nattåpent 10.mai altså neste torsdag. Da har de fått inn noen geniale pakker som heter "bareMinerals customizable 8-piece get started kit". Dere har sikkert hørt om de vanlige "get started" pakkene som komme i lys, medium og mørk hudtoner? Vell her får du et nytt tilbud hvor du velger selv den foundationen som passer akkurat din hudtone!

For eksempel: jeg fikk tatt av all sminken og renset huden før jeg testet hvilken som passet til min hudtone. Trodde jeg skulle ha medium beige, men fant ut at den fikk huden min til å se veldig grå-aktig ut siden jeg har litt rødlig hudtone. Derfor måtte jeg ha medium tan. Om jeg hadde kjøpt et av de vanlige settene som komme i  lys, medium og mørk hadde nok ikke jeg fått så fint resultat som nå. Anbefaler å ta en tur innom og kjøpe dette sette om du har lyst å begynne med bareMinerals som er mye bedre for huden enn de fleste andre sminke produktene. Koster litt mer muligens, men er vel verdt prisen for en fin og sunn hud ikke sant. Her er noen bilder av sminke settet:
Løp og kjøp! 

Bruker du bareMinerals?

Sunt og godt
Hva ville du valgt mellom fruktsalat og snop? Jeg hadde uten tvilt valgt fruktsalat! 

Da var helgen begynt
Heisann skjønninger! Har ikke fått blogget så mye på grunn av trafikalt grunnkurs som jeg har nevnt tidligere. Lange dager med skole og trafikalt like etterpå, men godt å få unna gjort det. Nå er jeg ferdig på praksis plassen, så min helg har endelig begynt. Vært en svært travel uke med trafikalt på tirsdag og torsdag, lekser og 18 årsdag til Tore sin store bror. Vell nå sitter jeg på bybanen på vei for å møte Susanne i byen<3

God helg folkens!

Møte jentene
Heisann skjønninger! Nå er jeg på vei inn til byen for å bytte en bukse og etterpå skal jeg møte jente <3

Ellers skal jeg ut til Tore. Vet ikke enda om det blir en rolig kveld hos han eller om vi skal ut, tar det på sikt. Vi blogges i kveld!

- JANETTE STAINES

Hårfaring på gang
Heisann, da var vi hjemme fra en lang med shopping i Oslo city. Må si at det er fryktelig kaldt ute! Skulle nok tatt varmere klær med meg, vellvell. Men nå er vi tilbake i Veronica sin leilighet og skal farge håret mitt, tenke det ville være finere med lysere hår til sommeren

Tror dere jeg vil kle blondt?

- JANETTE STAINES

Next stop Oslo
Heisann! Må beklager å si jeg ikke hadde mulighet å svare på spørsmålsrunden i går på grunn av at jeg måtte pakke for Oslo. Og da jeg var ferdig med pakkingen var det forseint å svare, beklager. Skal se om jeg får svart på søndag når jeg kommer hjem, men er ikke sikker når vi kommer tilbake den dagen. Sa at Tore fikk passe på billettene, for jeg er så flikt å rote vekk ting.

Nå sitter jeg på skolen sammen med min kjære venninne Monica! Jeg klarer nesten ikke å vente til flyet går, teller minuttene her. Skal ta flyet 16:20 så nå er det ikke lenge igjen. Vi blogges når jeg er i Oslo, heidå ♥ 

- JANETTE STAINES

CHRISTMAS TIME
 
  

                      Mariah Carey - All I want for christmas is you                                                                   Wham - Last Christmas

  

                          Chris Rea - Driving home for christmas                                                                          Dean Martin - Let is snow

  

HVORDAN BEVARE BRUN FARGEN LENGER
Hvem har vell ikke lyst å prøve å bevare brunfargen sin lengst mulig! Spesielt nå som at vinteren er her, da er det litt ekstra som skal til for at den skal holde. Jeg liker iallefall å bruke garnier sin body lotion, som du kan se bilde av under. Den er veldig god og lukter godt. Om du leter etter en god body lotion vil jeg iallefall anbefale den.
Har du prøvd den? noen body lotion du vil anbefale? 


- JANETTE STAINES

JULEKALENDER
Blir aldri for gammel for å ha julekalender, eller? Vell jeg er ikke blitt det enda, synes det er kjempe koselig med det! Litt ekstra kjekt å stå opp om moningen og hjelper på med julestemning. Oftes har folk sjokolade kalender, men jeg hater sjokoladen som er i dem. Synes ikke noen av dem smaker godt, bare gir sjokoladen til dem som ser jeg ikke har åpnet lukene. Så jeg har julestrømpe istedenfor sjokoladekalender, mye bedre.

Kanskje ikke den fineste, men er tradisjon I dag våknet jeg til en liten pakke oppi strømpen, fikk favoritt deodoranten min og en tyggispakke! Passer utrolig bra, gikk tom for den tidligere i uken. Elsker den! Lukter herlig og funker bra. Så om du leter etter en god deodrant kan jeg virkelig anbefale den. Brukt den i flere år og kommer nok til å forsette med det merk. Husker ikke navnet på butikken, men den kan kjøpes hos en kosmetikk butikk og koster 189kr.
Har du kalender? Om du har, hvilken type da? 

 

- JANETTE STAINES

FRANSK MANIKYR - TIPS
Tenkte jeg kunne viser dere hvordan jeg liker å ha neglene best! Fransk manikyr, høres kjent ut? Vell skriver nå hvordan jeg gjør det steg for steg når jeg er hjemme. Trenger ikke å gå til en spesialist når du kan følge disse enkle stegene, men å gå av og til er kjekt.

1. Begynn med å fjern restene fra den forige neglelakken.2.Etter på finner du frem neglesette ditt. Så fjerne evt skitt under neglene og pusser dem til du er fornøyd.3. Om du har kan du godt ta på neglebeskyttelse. Husker ikke hvor den på bilde under er kjøpt, men tror en kan få tak i det på en kosmetik butikk som vita eller noe slikt.

4. Så av sluttet du med å legge på tre lang med negle. Jeg pleier å begynne med den beige fargen og når den er tørket tar jeg den hvite på tuppen av neglene. Til slutt legger jeg et lag av den gjennomsiktige, vet ikke helt hva jeg skal kalle den

Slik ble resultatet

En liten ekstra ting, ta gjerne en god håndkrem på etter neglene er helt tørre.

Håper det var litt hjelpsomt for noen av dere iallefall! Liker du best å ha neglene i en farge eller fransk manikyr?

 

- JANETTE STAINES

JUST GO WITH IT
Etter nattåpent har jeg egentlig ikke orket å gjøre noe spesielt så jeg la meg ned på sofaen og satt på en film mamma kjøpte i går. Filmen heter Just go with it, du har sikkert sett den på kino i fjor men jeg kom aldri så langt så kjøpe den heller nå. Var utrolig bra, elsker slike filmer. Blir i så godt humør av dem,litt merkelig ja. Men det er sant jeg kommer i godt humør av gode filmer, noen som kanskje kjenner seg igjen? Vell, slik er det for meg.

Jeg var så snill og fant frem traileren til dere, så om dere er interessert i å se den er det bare å trykke på play/spill av.

 

Herlig film, anbefaler dem for de som liker å se romantiske komedier. Det er definitivt min favoritt sjanger! Hva er din favoritt sjanger?

 

- JANETTE STAINES

ØYENBRYN
Jeg trengte virkelig en ny øyenbrynspen for den jeg har nå går nesten ikke ann å holde en gang, den er så liten. Min snille mamma dro ut og kjøpte en nye til meg. Jeg spurte om den helt vanlige fra HM, sikkert mange av dere som skjønner hvilken jeg mener. Men hun hadde ikke forstått hvilken det var, så hun kjøpte en mye bedre! Kan virkelig annbefale den. 

Jeg er veldig opptatt av at øyenbrynene mine skal se bra ut. Det er veldig viktig med veldormede bryn fordi (som sikkert mange av dere vet) rammer brynene inn ansiktet og øynen dine. Det kan faktisk gi ansiktet ditt et løft! 
Anbefaler den på det sterkeste! Er du opptatt av øyenbrynene dine?


- JANETTE STAINES

HØR SANGEN TIL REGARDLESS 2012!
Heisann! Jeg har en liten anbefaling til dere på bloggen. Har nettopp hørt på russe sangen til noen venner av meg, synes den var utrolig bra lagd. Tror nok ikke jeg var den enste som synes at den var fengende,  allerede over 3 400 på youtube som har hørt den. Dere har vært kjempe flinke jenter, stå på videre!

 

Vil du vite mer om dem så lik facebook siden deres HER. Nå det er bare å sette på sagen og legge seg bak å nyte den!

 

 

Hva synes du om sangen? flinke sant!

 


- JANETTE STAINES

KVALITETSTID
Heihei, i kveld har jeg hatt litt kvalitetstid med min kjære mamma. Har vært så mye i det siste at jeg nesten ikke har sett henne, kun under middagen for jeg eller hvor drar av gårde. Derfor foreslo hun at vi to kunne dra på kino sammen og se en god film. Var veldig koselig!

 

Vi så barnepiken, den var utrolig bra. Den handler om tre veldig ulike kvinner i 1960 tallet fra Mississippi som danner et godt vennskap gjennom et hemmelig skriveprosjekt som bryter samfunnsmessige regler og setter dem alle i fare. Den var interessant, morsom og veldig rørende på samme tid. Kjente tårene presset på noen ganger. Du kan se trailerene under.

 

 

Her er noen bilder fra mobilen, som du ser utrolig "god" kvalitet! 

Må bare si at jeg virkelig anbefaler å ta turen og se barnepiken!

 

 

- JANETTE STAINES

NEW
God morgen mine kjære lesere! I dag har jeg tenkt å lage noen videoer til bloggen, blant annet sminke og hår video siden det var mange som spurte etter det på spørsmålsrunden. Tar litt tid å film, redigere og ikke mist laste opp videoene, så vet ikke om den de blir ferdig til i dag. Får se hvor langt jeg kommer, men satser på at de snart er klar! 

 

Ellers her er noen bildere fra vippene mamma kjøpte til meg i går. På tide med noen ny, de andre er ganske godt brukt etter hvert. Må si jeg er veldig skeptisk til de som er på venstre side på bildet under. Har aldri brukt sånn vipper før, redd for at de kommer til å se "fake" ut. Får se hvordan de blir på neste fest som kommer. 

 

 

 

 

Back to work!

 


- JANETTE STAINES

PEPPES
I dag har jeg vært flink! Dette blir mitt 7 blogg innlegg for i dag, ikke verst. Følte jeg måtte ta litt igjen for forige uke da jeg nesten ikke blogget noe. Men nå kommer det ikke flere innlegg for i kveld, tenkt å få meg litt søvn før den stor matteprøven i morgen som jeg har vært så dum og ikke øvd til. Krysser fingrene for at den ikke er så vanskelig!

 

Men får jeg legger meg tenkte jeg at jeg skulle friste dere med noen bilder fra min middag i dag. Mamma er på klubb med noen venninner. Så det betyr "null mamma + pappa sitt kort = peppes<3"


Fikk du lyst på nå? hehe, natta!

 

 

- JANETTE STAINES

OPPSKRIFT TIL VERDENS BESTE VAFLER
God morgen kjære lesere! I dag bestemte vi oss for å lage verdens beste vafler. Husker siden vi var små at hver gang jeg overnattet hos Frida var høydepunktet om morgningen vaflene faren til Frida lagde. Er bare så vanvittig gode, god og fyldige.Så tenke vi skulle være så snill og dele med dere den utrolig gode oppskriften til verdens beste vafler.

 

 

Start gjerne med å legge fram alt du trenger, gjør ting lettere når du sett i gang. Det du trenger er ser du på bilde under her

 

 

DU TRENGER

5 egg

0,5 kilo mel

2 kopper sukker

200 g smør

Hemmeligheten er å bare ta oppi melk til du ser røren ikke er for tykk, men heller ikke for flytende

Denne oppskriften er til ca 5 personer

 

FRAMGANGS MÅTE

1. Du begynner med å knekke de 5 eggen og passer på at ikke faller eggeskall oppi røren. 

2. Så tar du to kopper med sukker oppi og visper det godt sammen med eggene til det blir lett eggedosis- aktig.

 

 

3. Der etter smelter du smøret og lar det kjøle seg litt ned før du heller det oppi med resten av røren.

 

 

4. Du av slutter med å ta litt mel og melk om en annen, vist du gjør det på den måte vil det bli lettere å røre.

 

 

Vips så var du ferdig, alt du trenger å gjøre nå er å steke vaffelrøren.

 

 

Vist du følger de enkle stegen er du på god vei til en herlig vaffel opplevelse.

 

 

 

 

- JANETTE STAINES

SPA
Tenkte jeg skulle ha meg en liten spa kveld her hjemme, har jo badstue og bobblebad som jeg bruker alt for liten, så hvorfor ikke. Etter på fikk jeg akkurat tørket håret, før jeg dro opp og hentet Frida som gikk av på feil busstopp. Så den siste timene har det gått i jenteprat og chips. Men nå skal vi sette på en film, så vi blogges!

Pleier du å ta den en liten spa kveld hjemme av og til?

 

- JANETTE STAINES

I LOVE MY SUSHI
Naaam, i dag hadde jeg deilig sushi til middag. Både sunt og godt, love it! Har prøvd å lage det selv et par ganger blir bedre og bedre til det, men de fra butikken er nok bedre enn mine. Ellers i kveld har jeg bare satt og skrevet på et prosjekt vi fikk i dag. Skal skrive ca 10 sider om en livstidsykdom, heldige meg eller hva! Mye på skolen for tiden, vell skal slutte å klage nå. Flere som liker det? 

 

 

- JANETTE STAINS

HØR DEN NYE SANGEN TIL JUSTIN BIEBER HER
Har allerede forelsket meg i sangen  

 

Like ? 

 

 

-  JANETTE STAINES

VERDENS BESTE BURGER
Hei, Susanne her!

Jeg har vært hos Janette i omtrent hele dag, etter skolen da så klart. Planen var å få unna noen lekser å pugge litt til prøver etc, men ble vel mer jenteprat enn skolearbeid... Uansett, Janette hadde jo planer om å ha "et bedre liv" - altså, mer mosjon, spise sundt så hun får mer ut av dagen og er mer våken. Det gikk jo dritbra til jeg kom, og fikk henne til å lage hamburgere! Så da lagde vi hamburgere og pommes frites, og ble så mette at begge to holdt på å sovne på sofaen. Jaja, får heller gjort unna leksene i morgen!

 

Vi må jo nesten bruke den tiden vi har sammen, vi har ikke fått vært mye med hverandre i det siste pga skole, reising og andre vennekretser. Det er veldig uvant å ikke se henne hver dag på skolen lenger! Så i dag får vi vel drite i leksene.

Her er den deilige maten vi lagde:

Usunt, men godt!

 

DAVID GUETTADavid Guetta feat Sia - Titanium

 

 David Guetta feat Usher - Without you

 

 

David Guetta feat Jennifer Hudson - Night of your life 

 

 David Guetta and Chris Willis feat Fergie and LMFAO -Getting over you

 

 David Guetta feat Taio Cruz and Ludacris - Little bad girl

 

 

- JANETTE STAINES

DÅRLIGT NETT? HER ER SVARET
Tidligere i dag dro jeg på butikken også kjøpte pappa denne geniale tingen. Jeg har slettet med dårlig nett kjempe lenge, men nå er ikke det er problem lenger. Har nett døgnet rundt og det kommer ikke og går som tidligere. Hvem synes vell ikke det er kjipt å miste nette sitt midt i en samtale eller generelt. Den kan kjøpes på expert, ellers så må du bestille den. Annbefaler den virkelig for dem som her dårlig nett.

  

- JANETTE STAINES

double wapper - home made
Heeei!

Isted da Veronica og jeg så på tv merket vi at magene våre skrek etter mat, så vi bestemte oss for å lage en hjemme laget double wapper . Og siden vi var tom for hamburger brød bruket  vi bare brødskiver, funket like bra! Er bare å riste/touste brøde litt så blir det bra! 


 


Kan virklig anbefalle å prøve dette ut, smaker utrolig godt Også er det utrolig enkelt å lage, trenger kun to hamburgere, salat, tomat, ost og ketsjup også må du så sette det sammen så har du det. Enkelt og godt.

 

 

- JANETTE STAINES 

Ansiktmaske
Heii

Nå sitter Veronica & jeg og koser oss med ansiktmasker. Etter en lang dag med hard jobbing så var det godt å slappe av med ansikmaske og pizza. Blir utrolig godt å legge seg nå, merker jeg er dau trøtt. Men sykt fornøyd med arbeidet vi har fått gjort i dag! Digg! Ser ikke ut som om hun har ansiktsmaske på, hun brukte den til høyre på bilde over! myk og ung hud ♥


Huden er alltid like myk som silke etter man har tatt av ansiktmaske, love it! Ha en fortsatt fin kveld ♥


 

 - JANETTE STAINES

Jakken min
God morgen

Nå er det et par av dere søte lesere som har spurt meg om hvor jakken min er fra. Den kjøpte jeg for ikke så veldig lenge siden på www.ellos.no. Har ikke så veldig mange bilder der du ser jakken så godt, så her er bilde fra ellos iallefall.
 

Jakken er en ballongformet modell med hette med avtagbar fuskepels. Innvendig snor i midjen og regulerbart knappespensel i ryggen. Glidelås og dyffelknapper foran. Trykkknapper i ermekant og på lommeklaff foran. Snor nederst.  Vind- og vannavvisende vevd kvalitet.

Hva synes du om jakken?  

Liker du jakker med fuskepels hette?

- Janette  

Se hva som kom i posten
Yes, da var endelig halsen kommet! Skulle egentlig ikke kommet før 25.oktober, men er ikke noe bedre enn at det kommer tidligere enn for ventet. Kanskje vist jeg er heldig kommer de andre varene også tidligere, får bare krysse fingrene.
Vil virkelig anbefale www.ellos.no . De har et stort utvalg av klær og mase annet fint! Kommer bilder fra fotoshooten med Susanne om ikke så lenge så det er bare å stay tuned

Hvilken nettbutikk liker du å handle fra?

- Janette  

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits