Video

Tilbake til bloggverden - www.janettestaines.blogg.no
 

HAR BEGYNT Å BLOGG IGJEN PÅ WWW.JANETTESTAINES.BLOGG.NO - TA EN TITT DA 

Kjære Janette
Kan tenke meg at du blir veldig overrasket når du leser dette Janette, men siden du var ute ville jeg benytte anledningen til å skrive et lite inlegg for deg, om deg.

Jeg heter da Veronica og er en av Janettes nærmeste venninner. Vi ble først godt kjent i 6 klasse og nå flytter jeg med tungt hjerte ifra hun og til oslo etter 4 fine år med mange minner! Som dere sikkert har lest tidligere så er vi ferdige på ungdomsskolen og skal videre til videregående hvor det vil komme mange nye utfordringer samt flere fjes å bli kjent med. Her og nå tenker jeg at alt vil gå veldig fint, og at alt vil falle på plass etter bare én uke. Men innerst inne vet jeg at jeg kommer til å være et nærvevrak rett før jeg går inn dørene på den nye skolen, i en ny by hvor jeg ikke kjenner noen! Vil bli spennende.

Uansett ville jeg bare skrive litt om hva du betyr for meg, og kanskje nevne noen av våre sterkeste minner! 

Det blir vell naturlig å nevne vår lille tur til Hellas ifjord sommer!

 
Dette var rett før vi skulle til byen, før litt småshopping..
To bilder ifra dykkekurset vi tok sammen, hadde ikke vært det samme uten deg. Vi var begge helt på bånn av den ene dykkeren. Vi syns han var så kjekk når vi var der, Men idet sekundet vi kom hjem innså vi at han ikke kunne måle seg med de norkse guttene! 


Bassenget....


 Og strendene ♥


Den fantastiske solen du tok bilde av på Santorini!

Også måtte jeg selvfølgelig hive inn et rent bevis på hvor brune vi ble:

Janette & Cecilie (min tvillingsøster)

Et annet minne vi har er jo ballet fra iår

Frida, Christian, Janette, Nichlas, Meg (veronica), Susanne & Marcus

Vi ble ikke så lenge, men fikk sluppet oss litt løs på dansegulvet før vi tok turen til Susanne, vakre mennesker og god stemning var det ivertfall.

Det minne jeg tror vi begge kan si vi setter mer pris på nå enn vi gjorde da er klasseturen til Tyskland. Mange fine opplevelser, flere hundretallsbilder, god mat og lange båt/bussturer som der føltes varte i flere år.


På bussen i retining Tyskland


Dette var da under "grillfesten" vi vare begge veldig slitne ettersom at vi hadde luket ugress hele dagen for litt ekstra pålegg på pengefronten.


På shopping ! Tror det var det beste av alt, billige og fine klær.

Et annet minne, ikke så stor men vil jo bli husket var bursdagen til Nichola:


Tenker å ikke legge ut flere derfra, så jeg ikke blir skutt av flere jenter nestegang jeg ser de.

Også er det selvfølgelig alle småminnene ifra oss alene, med Søreide, jentekvelder osvosv....


En koselig kveld hos Nichlas
2 bilder ifra Christian's 18års dag!


Noen båtturer vi har hatt med folketMesterkokken meeg


Klassetur i begynnelsen av 10.. Takk for fine år.

Ville bare legge til at iløpet av disse årene har jeg blitt utrolig glad i deg. Og er sterkt overrasket over hvor få bilder vi har tatt sammen. Tror muligens det bare fins 10... Har vell noe med at det alltid er vi som ender opp med kamera. 
Uansett så betyr du masse, og savnet vil bli stort når jeg flytter ♥

Alltid oss to, ingen som kan skille oss, ingen kommer over eller under. 
Du er den beste jenten jeg vet om, og fortjener bare det beste. Akkurat nå er du ute mens jeg er litt forever alone.. Og ikke helt i toppform, men vet at du hadde vært her hos meg om jeg hadde spurt. Kommer aldri til å glemme deg!


- Veronica HenrichsenKlar for blogg igjen
Hei! 

Da var jeg tilbake til bloggingen, etter en lang pause. Mye som har skjedd siden sist, må si det  var godt med en pasue. Men nå er jeg helt klar for å komme tilbake igjen! Håper dere vil like bloggen, denne gangen skal jeg prøve å få skrevet flere tips og triks, anbefalinger og selvfølgelig om min hverdag.Men nå skal jeg ut en tur med verden skjønneste hund som sitter ved siden av meg å venter, så vi bloggens i morgen ♥- JANETTE STAINES 

resturant
I kveld slappet jeg litt av med Christian, også dro vi til byen å gikk på restaurant med noen venner.  Det var en utrolig hyggelig kveld, vi var der faktisk i hele 3 timer.

Susanne & Veronica  ♥

Frida ♥

Woho, nå har jeg endelig fått vasket ut all voksen av håret mitt. Tror jeg måtte vaske det 4 ganger om igjen og om igjen, med shampo for å få ut alt det klisset. Nå sitter jeg med en hårkur som skal få virke overnatten, må jo pleie håret litt nå og da. Må si Veronica fikk virkelig gnidd den voksen godt inn i håret mitt. Haha, altid like kjekt med hevn, så vi endte opp med at begge satt på bussen med løvehår, så extremt tupert ut, så takk for det Veronica. Glad i deg ♥

Hva har du gjort på denne lørsdag kvelden?- Janette

I'm back
Hei!

Nå er det alt for lenge siden sist, tenke jeg skulle slutte å blogge, men klarer det ikke. Savnet er rett og slett for stort! Tusen takk for alle de søtingene som har vært innom bloggen hver dag selvom jeg ikke har blogget på flere måneder. Beklager for at jeg aldri fikk svart på spørsmålsrunden, men det skal fikses i løpet av vinterferien, altså fredag og utover for oss som bor her i nydelige Bergen.

Vist det er noen mer du vil spør om, før jeg begynner på videoen er det bare å spørre. Hadde satt stor pris på om du eventuelt spurte/komenterte spørsmål HEREllers vil jeg bare si at nå er jeg kommet for å bli, med masse bloggelyst!

- Janette

Stipend!
I dag var jeg og et par andre i klassen invitert til Grighallen. Vi var der nemelig for min vennine Frida skulle så et stipend! Hun har spilt fiolin siden hun var bare 8 år gammel, så hun har spilt til sammen spilt i 7 år. Hun er blitt vanvittig god å spille.Hun har jobbet hardt å lenge og er kjempe flink. Hun fortjente det virkelig! Gratulerer så mye, vennen

- Janette

Fotoshoot
God Morgen! akkurat nå lager jeg og veronica noen herlige sjokolade boller. gleder oss vilt til de er ferdige. Men her om dagen tok jeg noen bilder av katten min " Lilly" syns de ble ganske fine.


Men nå må jeg hoppe i dusjen, får mer besøk senere, blogges!

Hva syns du om bildene?

Liker du sjokoladeboller?

- Janette

Premieren til The Social Network
Heihei!

Igår kveld hadde jeg en herlig kveld med jentene på premieren av The Social Network. Den var utolig bra, vil vireklig anbefale å se den! The Social NetworkReklameleken, standard.

Etter filmen dro Frida hjem, mens vi andre tok en tur på butikken og handlet inn litt godt til kveld. Så var det bare å vente på at bussen skulle komme.Men nå er det på tide at vi står opp og lager oss frokost. Så vi blogges senere.

Var du også på premieren til The Social Network?

-Janette

Det snør det snør tiddelibom
Da var endelig snøen kommet til Bergen også. Er utrolig glad i snø, men ikke akkurat så glad i å måke. I sted skulle jeg være så snill å gå ut og måke vekk en del snø før mamma kommer hjem med bilen. Men gjett hva, etter å ha stått lenge å måkt og skulle bare ta siste resten som var igjen, så begynner det å snø som bare det!


Men nå ligger jeg iallefall på sofaen og koser meg med en deilige kopp kako med en kakemann til.

Er du glad i snø?

- Janette

Today
Idag har jeg vært med et par venner på fotballbanen, så her har dere et par bilder fra det.


Stakkers Johan...

Var veldig koselig selvom det var vanvittig kaldt. Skjønner ikke hvordan guttene klarte å bare gå i t-skjorte, mens vi jenter holdte på å fryse av oss fingrene. Vet iallefall at fra og med i morgen av blir det hansker eller votter på meg framover.

Hva har du gjort på i dag?

Kaldt ute hos deg også

- Janette

God natt
Heihei!

Beklager at det ble så sein innlegg i dag. Har bare hatt så utrolig med lekser de to siste dagene. Så i dag har jeg for det meste jobbet med skolearbeid og trent. Her har dere iallefall noen bilder fra tidligere i dag:ååå så fine vi er etter to timers gymEtter skolen ble det en tur til butikken, endelig er julebrus tilbake! Kjipt at de har dobblet prisen på de i år. Men nå må jeg få printet ut leksene og komme meg til senges, vi blogges. God natt

Har dere mye lekser for tiden ?

- Janette

Marshmallows
Hei kjære lesere

Som dere kanskje har merket holder jeg på å fikse litt på designet på bloggen. Så det kan se litt rotete ut akkurat nå. For jeg er nemmelig ikke helt feridg enda. Håper på å få fikset det til i kveld og satser på at jeg får lagd ny header.

Men her er et par bilder fra i går kveld da Susanne og jeg var ute og grillet marshmallows


Fikk til og med fyr på første forsøk

Var ikke mer en 1 til 2 grader i går kveld så tok på ørevarmere. Var en utrolig koselig kveld♥ Men det var nok siste gang i år vi gjør det. Fordi det blir jo bare kaldere og kaldere nå som det nærmer seg jul. Det er til og med meldt litt snø til helgen, håper virkelig det begynner å snø snart. Men nå må jeg løp, skal bort til en gammel vennine jeg ikke har vært med på år og dag, så vi blogges senere.

Har det kommet snø hos deg?

- Janette

Da var askepott endelig ferdig
Heisann

Nå er jeg endelig ferdig med å støvsuge og vaske hele huset. Elsker å ha det rett og vasket rundt meg, men ikke så veldig stor fan av å gjøre det. Dårlig kombinasjon eller hva, hehe. Men uannsett herlig å være ferdig med det iallefall.  Ke$ha - We R Who We R

Er bare å sett på litt digg musikk, så går alt mye raskere.

Liker du å vaske ?

- Janette 

 

Er ikke livet herlig!
Seier! For litt over en uke siden streiket hele dataen, alt bare hang seg opp og nektet å gjøre noe som helst. Så mamma tok med den bærbare dataen min med på jobben i dag, hørte med en av de som jobber innen data der kunne at en titt på den. Og gjett hva! De fikk den til å virke igjen! Utrolig takk nemmelig for det ♥ Vist ikke så måtte jeg jo ha sent den på reprasjon og der tar det altid så lang tid før man får den tilbake, syens jeg iallefall. Er så glad for at alt fortsatt er på dataen, ellers hadde jeg mistet alle prosjektene, leksene, bildene og mye mer.

Så nå sitter jeg å skriver en liten musikkliste over den nye musikken jeg skal laste over på itunes, når mamma kommer hjem med dataen.

 Lalala - Auburn

Big Boi - Shutterbugg ft. Cutty

La Perla - Kobojsarna

 

Er du glad i musikk?

Hva er dine favorit sanger?

- Janette

God morgen
Beklager at det ble så lite blogging i går, lover å komme sterkt tilbake igjen i dag. Hvorfor det ble så lite blogging i går var på grunn av moren min kom hjem igjen fra å ha vært en uke i Italia, med en vennine av henne. Da hun var i Italia noe kjøpte hun et par ting med hjem, foreksempel dette antrekket/settet:

 Haha, får at det i bruk en annen gang. Vi bestemte oss for å heller bestille en pizza , og at en rolig kveld. Resten av kvelden gikk i at hun fortalte oss hva hun og vennine hadde opplevd og hvor de hadde vært.

Hva synes du om settet?

- Janette

Neste stopp kyrkjetangen
Nå har jeg vært på sykkeltur med Susanne og kost oss på Kyrkjetangen. Da jeg kjappet meg ut døren og hoppet på sykkelen og satt i gang med syklingen, merket jeg at det var null luft i dekkene... typisk. Så da var det tilbake og pumpe de opp, men gjett hva... det bakerste dekket var det hull i, så da måtte jeg ta min sykkel. Hadde egentlig tenkt å bruke mamma sin siden den er litt større enn min, men det hjelper jo ikke så veldig mye når det er hull i det ene dekket.

Ble helt blendet av den ekstreme blitsen! 

Alt for lenge siden sist jeg syklet, er vel snart et år siden nå. Har iallefall bestemt meg for å sykle mye oftere og med handsker, holdt på å fryse av meg hendene.

Hva har du gjort på i kveld?

Liker du å sykle?

- Janette

5 herlige dager
Etter hele 5 herlige dager med Veronica på overnatting, har hun nå dratt hjem. Hun fikk en telefon av mor om at hun måtte på trening i dag og morgen før hun skal dra på håndball cup med laget. De er utorlig flink og har kommet skikkelig langt. Vi fikk tatt en koselig lunsj sammen før hun dro.Lite tips, det er utrolig godt å dyppe brød i suppen. Synes jeg iallefall

Men nå skal jeg hvie meg på sykkelen og møte susanne, vi blogges 

btw jeg er med i blogg vs blogg, utrolig koselig om du stemmer på meg --> HER

Er du liker du suppe?

 - Janette 

 

Kampen mellom hunden og slangen
Heisann!

Nå har vi akkurat vært ute og vasket hunden min. Tror desverre hun har fått lopper siden hun klør seg stadig vekk. Så da var det fram med loppekur og hageslangen. Vi begynte med å skraye henne inn med loppkuren

Siden den skulle virke inn et par minutter før man spylte det av. Da bestemte vi oss for å kaste litt ball med henne. Det er defivitif noe av det aller beste hun vet.

Blikket hennes nå hun ser ballen

Etterpå når vi skulle spyle hun, det var da den stor utfordringen kom. For hun elsker nemmelig strålen fra hageslangen.Etter hundre forsøk, fikk vi det til. Så spratt korken eller hva no den heter av

Har du hund?

Hva har du gjort i dag?

 

- Janette

 

Video på vei
Beklager for at jeg ikke har blogget før i dag. Det er på grunn av Veronica og jeg har holdt på å lage video også redigert. Prøve å lage konto på youtube for å legge den ut, men det gikk ikke. Så måtte finne en annen måte å laste det opp på, og videofunksjonen på blogg.no virket ikke til filen. Så nå laster vi det opp på www.vimeo.com , selvføgelig skulle det ta å vanvitit lang tid å laste opp

så har skjermen stått de to siste timene...

Vi får vell bare vente... Den kommer ut så fort som den er ferdig, kan umulig ta så mye lenger tid. Det er bare å stay tuned outfit rett rundt hjørnet.

Noen andre som vet om en bedre måte å laste videoen opp på?


- Janette


Dear John
I dag har kvelden har vi sett en utrolig skjønne filmen Dear John og pizza. For en filmen den er så skjønn, samtidig trist!  Jeg kunne aldri tenke meg å ha mann som jobber i millitæret. Tenk da, han er vekke i et  til to år av gangen og det er vanskelig å kontakte på grunn av dårlig dekning. Du gå rundt å lure på om han lever eller ikke hver dag. Det kan umulig være noe godt å gå rundt å tenke på. På en annen siden så må jo noen være soldater, hvem andre skulle hjulpet til ellers. Er jo en utrolig krevende jobb og oppleve så mye fælt å trist. Jeg tviler på at jeg hadde taklet det.

Utrolig søt film, annbefaler filmen sterkt

 


Tnåå, er ikke hun søt 

Har du sett Dear John?

- Janette

Jentekveld
Nå har jeg hatt jentene mine på besøk, alt for lenge siden sist vi hadde jentekveld sammen. Stor kost oss med jenteprat, mat og den deilige frukt salaten Veronica lagde. Selv om hun ikke ble så glad når vi små spiste av den når hun holdt på å lage.Også så vi The Ring"... huff, satt og holdt godt rundt puten under hele filmen. For å si det sånn er ikke så stor fan av skrekk filmer som de andre tre bare elsker.

Men nå ligger Veronica og jeg og ser på en mye mer jentete film, ser fakrisk på "Bring it on!". Så vi blogges mer i morgen.

 

Er du glad i skrekk filmer?

- Janette

Null kontroll!
Nå har Veronica og jeg akkurat kommet tilbake fra butikken. Handlet inn masse godt, men som alltid handlet mye mer enn planlagt. Det ble to ganske så tunge poser vi måtte bære 3 km hjem igjen. Like ved butikken på veien hjem fant vi et løperhjul som lå slengt i skogen. Den har lagt der evig lenge uten bremser og utrolig dårlig styring. Så kom vi på ideen å henge posene på det og prøve å stå på det mens den andre tok hunden. Var utrolig vanskelig pluselig veltet den mot høyre også neste sekund venste, så jo helt komiskut. Haha, tror syklistene og folkene som gikk forbi ble litt redd for at jeg skulle treffe de.


Posene var ganske slitt etter å ha blitt slengt til høyre og venste et par ganger. Utrolig nok overlevde alle eggene, var sikker på at alle kom til å være helt knust.Nå er det bare å stelle oss og gjør klart til de kommer, så vi blogges senere

 

 

- Janette

 

Litt sein kanskje?
Heisann!

Nå sitter vi på terrassen og koser oss med frokost i nydelig vær. Er kanskje litt for sent på dagen til å kalle det frokost, så da får vi vell kaller det lunsj. For å si det sånn var vi litt treig å komme i gang i dag, men det må da være love når man har ferie.Nå skal vi en tur til butikken å handle inn litt godt for i kveld. Da kommer nemmelig noen venner av oss på besøk. 

Hva skal du idag?

- Janette

 

 

I'm back
Heisann!

Nå har jeg bestemt meg for å starte opp min egen blogg. Tidliger blogget jeg med en vennine av meg, men vi sluttet like før sommerferien på grunn av vi begge skulle være vekke så mye i sommer.

Tenke jeg skulle fortelle dere litt om meg. Jeg er altså Janette og er 15år gammel. Jeg bare elsker musikk og å ta bilder, det kan være alt fra natur og dyr til fotoshoot og opplevelser med venner. Er kjempe glad i familien og vennene mine, vet ikke hva jeg hadde gjort uten de. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min og hva som interesserer meg. Så da kommer det nok en god del bilder, outfit's, skjønhetstips også andre tips, anbefalinger og mye, mye mer. Så det er bare å stay tuned!

Fame - remember my name

 

 Vi blogges senere i kveld

- Janette

 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits