Video

Go blonder


Har nettopp kommet hjem fra Tore så nå er jeg klar for en lang varm dusj. Blir så frostig av all vinden og regnet, huffhuff. Gleder meg til å teste ut frizz-ease hårkuren som jeg kjøpe på apoteket på lørdag. Har prøvd en spray fra det samme merke tidliger som var utrolig godt. Den hjalp veldig på å holde håret rolig (dempet krøllene) og ga masse glans. Så gleder meg til å se om denne er like god. Kjøpte i samme slengen en spray til håret som skal hjelpe å gjøre håret blondere, alt du trenger å gjøre er å spraye det på områdene du vil ha lysere før du tørker håret etter en dusj. Spent på å se om det virker! 

Se hva som kom i posten!


Da var endelig GHD rettetangen i boks! Gleder meg masse til å bruke den fremover, varmes mye fortere og retter håret bedre enn min andre rettetang.  Bruker du ghd sin rettetang? Om ja, er fornøyd med den?

Tid for enda en runde med striper
Da var skolen dagen snart over. Deilig å tenke at de fleste innleveringer er unna gjort, men tanken på alle prøvene vi skal ha fremover. Hadde ikke gjort noe om sommerferien begynte i morgen for å si den det sånn. Så snart timen er over skal jeg løp ned til busstoppe og håper på å rekk bussen til byen. Har en frisør time jeg skal rekke, som blir forhåpentligvis siste gang jeg trenger å farge det for det endelige resultatet. Siden jeg hadde så mørkt første gang jeg strippet det for rundt 2 uker tilbake, kunne de ikke få det så lyst som jeg ville ha det. Denne gangen satser frisørene på å få det lik farge, gleder meg! Føler meg mer komfortabel med lysere hår og ikke minst er det gøy med en forandring. Krysser fingrene for at fargen blir enda finere etter i dag. 

Bilde over ser dere hårfargen jeg har nå, men det kommer nok til å bli en del lysere! Gleder meg

Så langt, så bra
Heihei søte lesere, da var jeg hjemme igjen fra frisøren. Har satt hos ramsvik frisør hele tre og en halv time før de var ferdig, men var verdt det! Kjempe hyggelig dame som strippet håret mitt og hun var virkelig flink også. Ble veldig fornøyd med fargen for første runde, trodde ikke det kom til å bli så jevnt første gang men det ble det. Neste gang kommer det nok til å bli enda mer slik jeg vil ha det, men er en prosess som tar tid. Her er et bilde av meg når jeg hadde fått på plass alle de 90 foliene:Akkurat nå er jeg for trøtt til å ta blide av resultatet, så dere må nok vent til i morgen for å se hvordan det ble. God natt! 

På vei til frisøren, tid for en forandring
Heisann! Da var skolen dagen endelig over, godt å være ferdig med matte fremføring og muntelig høring. Føles seg virkelig 10 kilo lettere etterpå! Nå skal jeg inn til byen for å møte skjønningen Susanne i, så drar vi til frisøren. I dag skal jeg fargehåret, gleder meg kjempe masse. Blir godt å få vekk den grusome etterveksten og få en forandring. Ganske spent på hvordan det blir, krysser fingrene for at det går bra! 

Har du farget håret før? 

Første steget
... til finere hår! Ååårh, nå er det er en stund siden jeg har blogget. Hadde tenkt å begynne igjen i går, men siden internette mitt har vært helt elendig de siste dagene orkert jeg ikke det. Har noe spennede å fortelle dere, i forrige uke bestemte jeg endelig for å skulle ta anit-permanent (fordi jeg har vilt mye krøller). Rundt en halv time etterpå ble jeg opp ringt av Eva og Adam frisør som supert om jeg ville være hår modell for dem. Svaret var selvsagt: JAA! Derfor dro jeg til dem i dag tidlig for å teste ut det nye produktet deres som heter brazilian blow dry, kanskje noen av dere har hørt om det før. 

Det er altså en hårkur som skal gi bedre resultat enn anti-permanent, den gir faktisk glans og styrker håret også gjør jobben med å fjerne krøllene. Kan ikke bli stort bedre eller hvaDe var til og med så snille på salongen at jeg ikke kun fikk gratis behandling, men også noen produkter jeg kunne få med hjem. Disse produktene var viktig og gode å bruke etter en slik behandling på håret for å opprettholde glasen og gi næring til håret.

Kjempe fornøyd! Må bare si tusen takk til Eva og Adam frisør for at jeg fikk være hårmodell i dag, blir mye lettere med tanken på å slippe å stritte håret hverdag.

Midtskill eller sideskill?
Heisann! Kanksje noen av dere har lagt merke til at jeg har hatt midtskill på de siste bilde som jeg har lagt ut på bloggen, men klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal ha midtskill eller sideskill. Tror at jeg kommer til å gå med midtskill fremover, følte veldig for en forandring med frisyren. Kjedelig å ta håret likt hele tiden og etter jeg var hos frisøren og hun klippet den grusome luggen følte jeg det var lettere å skjule den med midtskill.

Hva er din mening? Midtskill eller ikke? 


- JANETTE STAINES

LYST PÅ NYE EXTENSIONS?
Heisann! Har ikke blitt mye blogging denne helgen, men har ikke være hjemme mer enn en time eller noe sånt. Har hele tiden vært på farten og overnattinger, det ble altså en blogg fri helg. Skal prøve å få blogget mer igjen nå, startet uken med to prøver og fremføring. Så er en del på skolen nå og da må skolen prioriteres fremfor bloggen, sikkert forståelige.

Vell over til det jeg egentlig skulle blogge om! Fikk spørsmål om hvor jeg har kjøpt extensionsene mine fra, så hvorfor ikke bare lage et innlegg om det. Så kan andre som muligens lurer få svare. Jeg har kjøpt extensionsene mine i fra Rapunzel og sweden, har bestilt fra dem før og er veldig fornøyd med dem! Om du klikker HER er linken til dem jeg har nå. For dem som har lyst å bestille nye extensions så vil jeg anbefale å bestille fra Rapunzel (ikke reklame). Neste gang kommer jeg nok til å bestille 50 cm og ikke 60 cm. Synes de ble for lange, iallefall for min smak. Derfor klippet jeg dem en del. Men nå skal jeg få unna gjort noen lekser så vi blogges senere! Bruker du extensions?

 

- JANETTE STAINES

HÅRPRODUKT ANBEFALING
Til jul fikk jeg en kjempe fin gave av min kjære venninne Veronica. Fikk fire fruktnøtt sjokolader, som er uten tvil min favoritt sjokolade. Også hårprodukter fra bedhead, allerede forelsket meg i dem! Jeg bruker nesten dagelig strittetangen min eller krølltangen så håret blir selvsagt mer slitt av det, selvom jeg har på varmebeskyttende spray. Det som er så bra med dem er at de reparerer håret og luker samtidig utrolig godt. Håret blitt blir mye mykere og ser mye friskere ut etterpå. Vil anbefale dem til de som sliter med slitt hår eller bruker en del strittetang/krølltang.

 

- JANETTE STAINES 

TRAVEL DAG
Goood morgen! Da var det enda en ny dag, med nye muligheter. Har nå spist en deilig frokost med familien og er ferdig stelt for å dra på butikkene med mamma. Må få unna gjort en del ting og etterpå skal jeg inn til byen for å møte jenten! Susanne har nemelig bursdag i dag, gratulerer med dagen jenten min ♥ Og Veronica sitter på flyet nå til Bergen, gleder meg til å se henne igjen. Skal prøve å få blogget før vi drar ut i kveld, men nå må jeg komme meg avgårde, stramplan for dagen. Ha en fin dag folkens! 

 

- JANETTE STAINES

HAR FARGET HÅRET BLONDT!
Må nok skuffe med å si at jeg aldri kommer til å farge håret mitt blondt igjen :) Har farget det blondt en gang tidligere. Det var vell like før vi dro på vår siste klassetur i 10ende. Kan se noen bilder fra den korte perioden da jeg hadde lyst hår.Tok kun to eller tre uker før jeg farget det mørkt igjen. Men kjekt å ha fått prøvd det, men føler selv at jeg passer mye bedre med brunt hår enn blondt.

Fikk litt sjokk da jeg kom ut av dusjen i sted, håret ser utrooolig mørkt ut! Ser ut som det er svart, not good. Men skal føne håret nå, da blir det nok lysere. Tar alltid litt tid før jeg blir vandt til den nye hårfargen, pleier å farge det når jeg ser at etterveksten kommer frem. Er ikke spesielt pent å gå rundt med ettervekst, iallefall ikke på julebildene hehe. Synes du jeg kler blondt eller brunt hår best?


- JANETTE STAINES 

HVORDAN BEVARE GLANS OG FRISKHETEN I HÅRET
Heeei, tenkte jeg kunne slenge inn noen tips og triks du kan gjøre for å unngå så mye skade på håret. Kan tenke meg at de fleste liker å ha et hår som ser friskt ut og glans. Her er altså skrevet ned et par punkter for ting du kan gjøre for å redusere tørt og slitt hår!

1. Ikke børst eller kam håret når det er vått. Børsting og kamming av håret når det er vått kan forårskade en del skade. Derfor oppfordrer jeg deg til å la håret tørke nartulig før du begynner å børste det. Er ikke alltid tid for det. men om du har tid så er det lurt.

2. Ikke vask håret ditt hver enste dag. Vist du vasker håret hver dag, vil de naturlige oljene som er i håret ditt forsvinne. Og det fører til at håret ser tørt, slitt og ganske dødt. Ta heller å vask det annen hver dag, jeg klarer iallefall ikke å vente mer enn to dager før jeg vasker det. Er forskjellig for hver enkelt. 

3. Føn håret så lite som mulig, på grunn av varmen fra hårføneren skader håret. Det kan føre til at hår tuppene blir veldig fort slitte, noe som ikke ser så bra ut. Om du skal føne håret ta i en god varmebeskyttende spray først også sett føneren på lav varme.

4. Det er lurt å bruke en mild sjampo for håret som ikke har så mange tilsettingstoffer. Velg en sjampo med en PH mellom 4,5 og 6,5. Ta gjennom en tur innom frisøren din og hør hvilken han/hun anbefaler for din hårtype. Vi har forskjellige hårtyper med forskjellige behov.

5. Husk å alltid bruk balsam etter sjampoen! En god balsam deller over hårstrået slik at håret får en igjen sin naturige glød og fuktighet. Det hjelper også til når du skal style håret etterpå.

6. Siste tipset er at du ikke vasker håret i varmt vann! Vask det med lunket vann, for det sliter mindre på håret.

Håper tipsene var nyttige <3 

 

- JANETTE STAINES

KLIPPET HÅRET
Da var jeg kommet til tirsdag denne uken på tirsdag kom Tore på besøk. Helt siden jeg fikk de nye extensionene har jeg tenkt på å klippe dem litt, 60 cm ble for langt for meg. Tenkte det ikke ville se så ikke ut når de var krøllet, men selv da var de for lange. Så tok frem saksen og satt i gang, utrolig nok fikk tore æren av å klippe dem. Må si jeg var litt nervøs, men han overrasket!På bilde under kan du nok se forskjellen på lengden. Den til høyre er før vi klippen dem og den til venstre er etterpåFikk ikke tatt noe ordnetlig bilde av håret, stresset litt med at bussen gikk om 5-10 min så måtte komme oss av gårdePå bilde over kan du se alt håret vi klippet av, synes håret var finere etterpå. Så litt tynt ut før vi klippet det, og nå er det fyldigere og gleder meg til å bruke det! Liker du best langt eller kort hår?

 

- JANETTE STAINES

MITT NYE HÅR
Heluuuen igjen!

Er stor førnøyd med det nye extensionsene. Var redd jeg hadde bestilt dem litt mørke, men var ikke noe problem etter jeg hadde farget håret. De passer perfekt med min hårfarge, kunne ikke være med fornøyd. Litt uvant at de er 10 cm lenger enn de forrige, men blir sikkert fort vant til det. Her er noe bilder fra det nye håret, beklager for at det blir web-bilder men kamera ligger på lading

Nå venter jeg egentlig bare på at beste jenten kommer på besøk. Så vi blogges definitivt senere! Vil forresten si tusen hjertelig takk til alle dere søtinger som går innom bloggen min hver eneste dag ♥  FINT?


- JANETTE STAINES

ENDELIG FREMME!
I går var jeg innom postkontoret for å sjekke om extensionsene mine fra sverige var kommet frem. Sto at det kun skulle ta 2 - 5 dager, så tok turen opp. Mannen som jobbet der var så snill å lette igjennom alle pakkene for å se om det var en liten pakke fra sverige til meg. Den var vist ikke kommet. Men akkurat i det jeg komm inn døren hjemme, kom jeg på at det var en pakke på stue borde som var til mamma fra sverige. Den var selv sagt til meg, siden man ikke kan bestille om man er under 18år. Må si jeg følte meg temelig dum når jeg har gått å gledet meg til dem, så ha den lagt på bordet to dager. Jaja, de er iallefall kommet fram!- JANETTE STAINES

MORNINGS
God morgen alle sammen! Da var det enda en ny dag, orket ikke å blogge når jeg kom hjem i går kveld hadde så vondt i nakken og hode, vet ikke hvofor. Har bare fått det nesten hver kveld den siste uke, rart. Det er da godt å ha en så god venn som susanne til å steppe inn og hjelpe til med et gjesteinnlegg. Så om du vil se en del minner fra vår tid gjennom årene er det bare å gå ned til innlegget under! 


Men nå skal jeg opp til postkontoret og se om extensionsene, så vi blogges!

- JANETTE STAINES

HÅRTIPS - VIDEO
God morgen sunshines! Har desverre ikke fått tid til noe blogging i dag, har egentlig ikke tid akkurat nå heller. Fordi jeg må hjelpe mamma rundt i huset, har utsatt det i to uker nå. Mye som skal gjøre, også har jeg noen lekser jeg hadde håpet jeg kunne fått gjort ferdig før jeg får besøk senere. Må se hvor lang jeg kommer, blir allefall oppdatering senere.

 

Kom på at jeg fikk spørsmål i spørsmålsrunden om jeg kunne vist hvordan jeg krøllet håret mitt i en video. Har laget en video om det tidligere, men fått en del lesere siden den tiden så har nok ikke fått det med seg. Så poster bare den video jeg har lagd før, enjoy!  


 

Greit med slike videoer?

 

 

- JANETTE STAINES

NATTÅPENT
Nå turer Susanne og jeg til nattåpent, satser på at vi finner oss noe fint! legger sikkert ut bilder fra innkjøpet senere, blogges  

 

- JANETTE STAINES

BRUN OG BILD
Heisann! Vil bare begynne med å si at det forige gjeste innlegget fra Monica og Mailen må dere ta med ironi.De var så keen på å skrive et innlegg på bloggen at jeg tenke hvorfor ikke, må være snill med mine trofaste lesere. Fikk ikke lest innlegget før det var postet, men må jo ha litt humør her på bloggen også eller hva. SynesStine er kjempe flink og blogge! Stå på vennen ♥ 

 

Isted hadde vi lusnj og midt time etter hverandre, så vi tok tur på brun og bild! Se så søte de er 
Snakkes, skal løpe til bussen!

 

 

- JANETTE STAINES

FORANDRING
Heeei! Nå har jeg testet ut en liten ting som jeg ikke har gjort før. Har tatt bilder fra hva jeg har gjort på i kveld og lagd en liten video ut av det. I steden for å lime inn alle bildene etter hverandre og legg til tekst. Tror ikke dette blir en fast ting jeg kommer til å gjøre, men var litt gøy å prøve det ut. 

 

 

Hva synes du? Burde jeg gjøre dette igjen? 

 

 

- JANETTE STAINES

PÅMINNELSE
Jeg vil bare gi en liten påminnelse om at klokken skal stilles en time bakover! Håper alle har husket det, litt kjipt å komme en time fortidlig på jobb eller skolen i dag. 

 

- JANETTE STAINES

BLOGG VIDEO
NEXT STOP


Nå skal jeg avgårde til legen så vi blogges senere!


OSLO DAY 1
Heii, nå er jeg tilbake igjen fra Oslo. Og siden det ble så og si null blogging i Oslo på grunn av magel på nett tenkte jeg at det kunne være kjekt jeg blogget litt om hva vi gjorde på. Så jeg begynner med dag 1 i Oslo også i løpet av dagen kommer resten av dagene, så det er bare å følge med.

 

Forige fredag altså den 7 reiste, om jeg ikke tar feil. Dro Kristine og jeg til Oslo for å besøke Veronica som nylig har flyttet dit. Var enormt mange på flyplassen så ble litt stresset fordi køene ble ganske lang og flyet skulle gå om ikke så alt for lenge. Men alt gikk fint og vi kom oss på flyet til Oslo. Da vi ankom majorstuen som er det eneste stedet jeg faktisk kan navnet på i Oslo, ble vi hentet av foreldrene til Veronica. Fikk en liten saitsing på veien hjem.

 

 

Her er den største skihoppbakken i Oslo, jeg hadde aldri turt å hoppe derfra 

 

Vi gjorde et forsøk på å ta bilde av den nydelige utsikten, men det ble helt vell lykket.

 

Resten av kvelden gikk ut på å slappet av og spille wii siden vi kunne hadde nrk 1 og nrk 2 som kanaler så langt. Og koste oss med pizza som vi slukte den for vi var sultene. Tar litt tid å komme seg til Oslo, blir en del ventlig, fly og buss en time. Var en fin første kveld og gledet oss til neste dag som skulle settes av til shopping. 

OSLO DAY 2, kommer snart 

KJÆRE JANETTE
Kjære Janette, som du vet har jeg blogg selv som for øyeblikket ligger litt på hyllen, grunnet at jeg faktisk ikke har nett i det nye huset enda. Så tenkte " Hvorfor ikke skrive et innlegg på din blogg?" Jeg har laget et slikt innlegg før, men nå er det så mye mer å skrive. Nå har jeg opplevd at jeg faktisk ikke kan se deg hver dag, kan ikke se deg le av mine tørre vitser, kanke se deg klage med meg over livet og at vi aldri kommer til å bli sunne uansett hvor hardt vi prøver...
 

Sammen har vi lagt mye bak oss, mange krangler og sure miner. Men vi har også alle de fantastiske minnene..tenk over det, vi er bare 16 år. Og vi har dratt på ferie sammen, dykket og funnet på ganske så mye kreativt, nettop fordi begge har samme innteresser, men tenker å ikke skrive så mye i toppteksten siden det ikke er der folk føler for å lese, så legger ved noen bilder av oss, selvom vi mildt sakt nesten ikke har noen sammen, men får gå: 


Her var vi og spiste på egon for bare noen dager siden, føler bilde viser personligheter! 
Her hadde vi skoleball sammen, hvor vi er jentene i midten.


Vakkert.

Det blir en del gammle bilder ettersom at vi ikke er like flinke til å ta bilder sammen lenger, også er det gjerne ikke like viktig for oss å vise hele verden hvordan vi ser ut til en hver tid. Men så er ikke poenget med dette innlegget å legge ut så mange bilder som mulig, vil bare få banket inn i hode på deg, hvor sick mye du betyr. Skjønner at det kan være vanskelig, for jeg er ikke typen som er så flink til å vise hvor glad jeg er i folk. Men jeg har aldri satt pris på en venn så mye som deg. Er ikke så flink til å klemme, men når vi har vært ute på f.eks fest og jeg har vært litt der har jeg jo vist det ganske så heftig hva jeg syns om din fantastiske personlighet.

Husker du i sommer da vi var på hyttetur med noen venner? Da jeg ble dårlig og spydde og litt sånt, og noen løp etter meg for å roe meg ned fordi jeg ble så sur osv, og det eneste jeg sa var "ikke rør meg" og "hvor er janette? Jeg vil til Janette!" Haha, skulle tro jeg var ungen din ellernoe. Men når ting er dårlig så er det alltid deg jeg vil til, fordi jeg vet jeg får forståelse og ikke bare tomme ord, det betyr mye for meg.

Årh, det er så vanskelig å forklare dette med ord, føler kind of at jeg bare komme med gammle ord, som du har hørt før, og som kanskje ikke virker så ekte. Men for å si det sånn, når jeg har sittet alene i oslo uten stort å gjøre på, så er det hovedsakelig savnet som kommer frem, og ekkle følelser i magen fordi jeg savner deg så sinnsykt. Jeg skal ikke lyve, jeg savner selvfølgelig de andre også. Men i helvete som jeg savner deg til tider, det er nesten så jeg får tårer i øynene, alvorlig. Og som du kjenner meg vet du at jeg ikke er jenten som griner for alt og ingenting. Er ikke så mye å si annet enn at du er min bestevenninne, og jeg vet jeg er det samme tilbake ifra dine øyner, og det er utrolig koselig! Er ikke alltid jeg føler meg like verdsatt av vennene mine, men i lengden vet jeg at folk er glad i meg og. Syns du er så heldig som alltid smiler og som alltid er så pen, mens jeg har en tendens til å virke litt sur og negativ. Skylder på dialekten som alle andre! Haha.

Anyways, så skal jeg være som en bestevenn. Ærlig som vi pleier å si. Jeg skal ikke si at du er perfekt, for det blir litt feil if you know what I mean. Når du blir sur kommer jeg ikke på en som er staere og mer bitchy, men igjen så går det bare maks 5 minutter så kommer en av oss krypende tilbake og sier unnskyld. Du er en perfekt veninne, det kan jeg si.. I mine øyne er du perfekt! Og det er noe som kan sies med hånden på hjertet, det er jo meningen at vi skal være litt uenige og krangle litt. Er jo ikke noe gøy at alt alltid er fryd og gammen og at det alltid er det samme som vil gjøres. Blir kjedelig i lengden.. Men så har vi to extremt forskjellige personligheter, og alikevell klikker vi sammen som nøkkel og lås. 


Uansett så vil jeg bare si at du betyr utrolig mye, og at det er noe du aldri aldri må glemme, typsik jenter å si slikt..
- elsker deg pus
Du er verdens beste
- Love you forever lizzm
- vbbv, du er så skjønn<3

Og hver gang de skal snakke sammen er det, "å herreguuuud kom bort til meg jeg savner deg såååå mye!<3<3<3<3" Jeg digger at vi ikke er der, digger at vi kan snakke til hverandre på en ordentlig måte og ikke ser ut som en eller annen desperat tulling som føler seg alene. For å legge frem forskjellen på oss ifra andre på vår alder i hvert fall i mine øyne så legger jeg ved to setninger.

" å guuud, ring meg pus! Har SÅ mye å snakke om!!<3<3<3;*" & "Dude, ring meg." 
Haha, du kan jo bare gjette på hvem som er oss, det ser sikkert litt kjedelig ut, men hallao er sånn vi er, og igjen så vet vi alltid hva det gjelder osv, trenger ikke tusen hjerter for å få kontakt. poenget mitt var at jeg mener det, hver gang jeg sier noe til deg, det er ikke tomme ord!

Men nå følte jeg at jeg gikk litt vekk ifra tema, du betyr mye Janette, vet ikke om så mye mer jeg kan skrive for å forklare det, men satser på at du skjønner at du betyr mye, love!♥

 

UKENS ANNBEFALING
Hei! Nå tenkte jeg å begynne med noe som heter "ukens annbefaling" sikkert ikke noe dere aldri har hørt om, men noe nytt for min blogg, dvs at hver uke kommer jeg med en ny annbefaling på et produkt, f.eks et sminkemerke, parfyme, klesplagg, selvbruning og mer.. Det vil tiden vise! Håper dette er noe som gleder dere, og at det er noe dere har lyst til å lese, akkurat nå driver jeg og pakker og litt sånt, avreise til oslo imorgen vet dere! 

Så jeg velger å fortsette pakkingen, har en litt utolmodig veronica her som har lyst til å finne på noe, så jeg må kjappe meg litt med pakkingen og få ryddet litt på rommet igjen (rotet det litt til igjen mens jeg pakket) Får bare stå til! Snakkes! 


Coming soon
MORNINGS
God morgen, heldige jeg fikk en telefon for ikke så lenge siden om jeg hadde lyst å bli kjørt til skolen av min kjære venn Joachim, takker selvfølgelig ikke nei til det. Så nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, deilig å slippe å ta to busser i dette dritt regnet.


Men nå er han vell her hvert øyeblikk så vi snakkes!

SHE'S BACK
Heei, i går ble det veldig lite blogging. De siste dagene har vært veldig travle dager. I går var det første dag på jobben i barnehagen, gikk bedre enn forventet. Ble tatt godt imot og koste meg. Men høydepunkte i går kveld var da jeg ble hentet for og dra til togtasjonen for å hente beste venninnen min Veronica som flyttet til Oslo i slutten av sommerferien. Er så godt å være med henne igjen, bilder av oss for ca et år siden kommer nedenfor.
Men nå skal vi stå opp og finne oss noe å spise, så vi snakkes!

 

- JANETTE STAINES 

MÅ LØPE
god morgen, nå skal jeg på lagunen og ta sol med christian. så må komme meg av gårde, fine meg uten sminke under. Blogges! 

- JANETTE STAINES

VÅT, VÅT OG MER VÅT
Heihei, i dag dro jeg inn til byen sammen med Johannes etter skolen. I det vi gikk av bybanen møte vi på Susanne. Kjekt å se henne igjen, rart å ikke se henne hver dag etter å ha gått på skole samme i 10 år. Så vi tre dro bort og tok oss en matbit før hun måtte komme seg hjem over. Etter det gikk vi rundt å handlet, fant oss litt av hvert før vi dro hjem igjen. Desverre var det døds sykt vær i dag så bare på den korte veien fra busstoppet hjem til meg ble jeg klis vår, fant ut at det ikke var helt rett valg av akken og skoene i dag.Men nå skal jeg begynne å pugge til prøven vi skal ha i morgen, så vi blogges senere!

 

- JANETTE STAINES

MOT MØRKERE TIDER
Hei bloggen!

Susanne her, (beste)venninnen til Janette. For øyeblikket holder Janette på å farge håret, vi har allerede holdt på å farge extensionsene hennes i en time... Hun føler at håret hennes har vært for lyst en stund, så nå går det mot mørkere tider, både ute og på håret!

Denne hårfargen bruker hun:

 Hun har jo hatt nærmest svart hår før, og jeg syntes selv at hun kler mørkt utrolig godt! Hun blir både brunere og får utrolig fine øyne, hehe. Etterpå skal vi inn til byn og på besøk på gamleskolen og se igjen gamleklassen, så skal vi se film sammen, blir utrolig kos! Seinere stikker vi hjem til meg for jentekveld med Janette og Frida!

Tror du Janette kommer til å kle den fargen?

- SUSANNE WAAGE

HÅRVIDEO
Heei

Da har jeg laget en liten hårvideo, håper dere liker den

Skal jeg fortsette å lage videoer?

 

- JANETTE STAINES

FRISØREN PÅ BESØK
Heeei

Gjett hva jeg nettopp gjorde, klippet håret. Vi fikk en profesjonell frisør på besøk for å klippe pappa sitt hår, har hatt det er par ganger nå. Ikke på grunn av vi ikke gidd å dra til frisøren, men for å gjøre det enkeler for faren min siden han nå sitter i rulle stol etter han måtte amputere den ene foten sin for ca et år siden. Skal ikke gå så veldig inn på det. Jeg tenke siden det allerede av en frisør her som klippet, tenkte jeg hvorfor ikke klippe håret og få det unna. Alt for lenge siden jeg klippet det sidne jeg prøver å spare. 

For å være helt er ærlig er jeg veldig usikker på om jeg er fornøyd eller ikke, synes det var utorlig kort! Sa hun bare skulle ta litt, men siden det var så slitt måtte hun ta en god del av. Aldri hatt det så kort som dette før. Vell slik ble resultatetTakk gud for at jeg har extensions tilgjengelig! Trenger ikk å spør om hånden, den er der fordi jeg er trøtt i trynet og null sminke. 

Hva synes du om håret? 

 

- JANETTE STAINES 

fest
må løp skal i 18 års fest hos en kompis, blogges!

- JANETTE STAINES

Ansiktsmaske
Heihei, da var det nok engang jeg som hoppet inn for å skrive et inlegg. 
Janette er ute på farten, vet ikke helt hva hun skulle.. men siden jeg er syk (noe som har blitt nevnt tidligere) Så spurte Janette om jeg kunne hive inn et inlegg for å "please" dere lesere.

Når man er syk er det ikke stort å blogge om, det er jo rene fakta.
Men jeg kan jo gi et lite tips på hvordan ivertfall jeg blir raskere frisk, og det er ved hjelp av en ansiktsmaske.
Er det noe som er avslappende og ikke minst bra for huden så er det en ansiktsmaske, enten den er hjemmelaget eller om den er kjøpt på butikken.
Idag er min kjøpt ifra butikken, men pleier som oftest å lage selv. (Muligens et forslag til inlegg en annen gang?)

Ansiktsmaske på: 


 Alt du må gjøre er å ta på masken, som idag var en créme aktig konsistens på.
Jeg brukte en ifra H&M, tror den koster rundt 19,-  så du får den for en billig penge. Hvilken type det var fikk jeg desverre ikke bilde av, ettersom at jeg er så uvandt med blogg havnet den i bosset før jeg idet hele tatt fikk tanken på at det kunne være en idé å ta bilde av den.  Men tror den het karamell et eller annet.
Så var det ikke stort mer å si, ha en fin dag videre!


- Veronica Henrichsen
 

Overnatting
Heihei

I dag hadde jeg Susanne på overnatting, vi hadde en koselig kveld sammen bare oss to. Som dere kanskje fikk med dere så badet vi i går, det var utrolig kaldt! Måtte ta årets første svømmetur, men venter til å ta neste til det er blitt mye varmer i vannet. Hadde heldigvis badstun klar da vi kom inn så fikk fort varmen tilbake igjen. I dag tidlig dro jeg til legen for en liten sjekk og nå skal jeg til å rydde å vaske huset, tjene litt penger til sommershopping.

Forresten farget håret i går kveld, synes ikke jeg kledde det lyse håret så veldig godt. Føler meg mye mer komfortabel med mørkt hår. Minnekorte mitt er jo ødelagt så for duge med web en liten stund, skal få kjøpt nytt fortest mulig.

 

- JANETTE STAINES 

Bading på g
Heeei!

Idag var siste dag på skolen, endelig er sommerferien begynt! Hva er vel bedre enn å start friheten med en svømmetur, så nå skal Susanne og jeg stupe uti. Etter en koselig dag med båt og grillings med venner, harbdesverre ingen bilder siden minnekorte mitt brakk, R.I.P. Håper på å få nytt i helgen.  Men nå drar vi snakkes!- JANETTE STAINES

Chillet med Marco Polo i går kveld, chill på Søreide og chillings med Saab!
Kvelden i går :

 Chill med Marco Polo

 Chill mat!

 

Chill med gutta hos Johannes i dag:
Etter litt fotball på søreide ble det enda mer chill med saab....
Som dere ser ble det masse chilling i dag og i går!

Chiller hos Bruun etter en leken seier over sandslikokkene!
Hallais!

 

Siden Janette dro på fjellet med klassen fikk eg i oppgave å skrive et par innlegg (-.-)

 

Eg har aldri blogget før eller noe.. men et forsøk kan ikke skade :) 

 

I dag var det idrettsdag på skolen min (Sandsli VGS) dvs at et par fotballkamper i regn og vind lå i vente når eg våknet.. Etter å ha dratt meg ut av sengen og syklet med Kvam  til Lilandsbanen stod fotballkampene for tur... Vi tapte de to første, men mot kokkene tok det av! Siden halve klassen hadde stukket etter de to første kampene, så vi  måtte låne 3 spillere fra de andre klassene :) Dette gjorde at kvaliteten på laget steg ytterligere, og kokkene ble knust 4-3 !! (hrmmmff) (bildene er fra i fjor, men eg hadde ikke noen andre)

Når vår siste kamp var over sykklet eg hjem igjen og tok en rask dusj. Etter hvert kom Sabeel og Ingrid ned, og nå chiller vi hos meg :) Men nå må eg gå, siden Ingrid har lovet meg en pianotime som bursdagsgave... Sabeel og Ingrid chiller!

 

Men til slutt:

 

Dagens house låt:

http://hulkshare.com/ixql1qxdjtix

Dagens chill sang:

http://soundcloud.com/naden/naden-crystalize

Naden er faktisk bare en 20 år gammel gutt fra Bergen! Imponerende! - CHRISTIAN BRUUN

frokost

Hei!

 Nå har vi akkurat spist frokost, som du kan se nedenfor 

Og sånn så da frokosten vår ut idag. Nå skal vi stelle oss og straks uti båt, igjen! Er kjempe fint vær i dag og så må bare nytte det! Ha en fin 3 pinsedag videre

- JANETTE STAINESHvilken farge tror du
Hei!

Har vært litt av en dag, gått i et hele dagen. Fra den ene tingen til den andre, men kjekt. I dag fant jeg ut jeg skulle farge håret etter nye frem og tilbake, så jeg og susanne ligg rundt i byen og så etter ledige timer. Etter tre salonger fant vi endelig en som hadde ledig time, endte med at jeg satt der i over 3 hele timer. Tror det totalt ble 3 timer og 30 minutter. Men det var virkelig verdt ventlingen!

Lyst å prøve og gjette hvilken farge jeg valgte?

 

 

- JANETTE STAINES 

Stripet håret
Hei

Beklager for null blogging i går, var en ganske travel dag igjen. Men litt om hvordan min dag var i går, som sagt var det siste skoledag før vinterferie, herlig! Så hele klassen dro på kino, vi skulle egentlig se kongen av bastøy, men lærerene hadde vist ikke planlagt så bra, for den filmen vi egentlig skulle se hadde nemmelig stoppet  å gå på kino dagen i forveien. Hehe, så da gikk vi å så Winter's Bone. Den var bra, men ikke helt min smak.


Etter på dro Veronica, Susanne og jeg på mcdonalds. tror ikke det gikk to minutter før vi innså hvor mye klokken var og løp til bussen. Vi skulle nemmelig rekke frisør timen min, på tide å prøve ut noe litt nytt. Første gang jeg stripet håret på frisøren, så var ganske spent. Første gang på år og dag at jeg farget det lysere, har bare farget det mørkere de siste gangene. Tenke det ville være fint med litt lysere og friskere hår farge nå som våren er rett rundt hjørnet.


Striping på gang

Ellers i går dro jeg rett på shopping med mamma og så til min kjære Christian og var der resten av kvelden. Kjempe koselig, vi så filmen my sister's keeper, som jeg kjøpte tidlige i går. Den var en utrolig bra og rørende film. Anbefaler den på det sterkeste!

Har du stripet/farget håret hos frisøren før?

Når har dere vinterferie?

 

- Janette

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits