Video

Under the waterfall
Hadde en kjempe herlig slutt på første uken av sommerferien! Var i dåp sammen med Tore sin familie, utrolig hyggelige og snille mennesker. God stemning, kaker og vær Tomler opp

Her er noen bilder ifra dåpen, bilder sier ofte mer enn ord gjør: På veien hjem tok vi et stopp ved steinsdalsfossen, vise du at man kunne gå under den?  Oj 


Elsker deg gutten min! Hatt en fin sommerferie så langt? 

Boblebadet er klart
Hei hei hallå. Gjett hvem som har klart å blitt syk! Faktisk allerde første sommerferie dag, godt gjort. Derfor ble det en rolig kveld sammen med Tore i går. Nettopp kommet hjem fra en liten handletur og for øyeblikket er planen å hoppe oppi boblebadet og deretter badstuen, og krysser fingrene for at det vil hjelpe på få vekk den tette nesen min og proppene i ørene. Hater å være syk! Spesiel når sommeren akkurat har begynt, må bare bli frisk til i morgen! For i kveld skal jeg hjem til tore og overnatt til morgen dag når vi skal tidlig og lagt av gårde i dåp. Er nok ikke særlig populært å nyse 24/7 og ha kråkestemme i dåpen, kan jeg tenke meg. 

Forresten tenkte jeg kunne igjen svare på når tore og jeg skal reise sammen i sommer, ettersom at dere blir spurt om og om igjen.           Vi reiser altså sammen til Oslo og Sverige 4 - 11 Juli også til Mallorca 1 - 15 August. Hvor skal du i sommer? 

Nattåpent
Heei, tenkte jeg skulle ta en liten oppdatere om gårsdagen siden jeg ikke hadde mulighet til å blogge i går ettermiddag. Etter byturen sammen med god jenten, kom Hanne og Kristina på besøk. Koste oss kjempe masse i det nydelige været! Testet ut den ny grillen, solte oss og masse jentesnakk. Når klokken nærmet seg 20 tiden dro vi opp og stelt oss hos Hanne før vi dro på nattåpent i byen. Som vanlig fant jeg nesten ingenting jeg likte som på salg, kun det som ikke var på salg. Typisk. Fikk iallefall kjøpe noen fine ting, så er fornøyd.

FIkk frisket opp brunfargen 

Tok ikke så mange bilder fra grillingen så legger ut en liten snik pik (eller hva det no heter) av noe jeg kjøpe på nattåpent, legger ut flere bilder seinere:Var du på nattåpent i går?

Byen
Heei mine skjønne lesere Vinke

For øyeblikket sitter Susanne og jeg i byen og nyter fin været. Endelig har sommerferien begynt og ser ut til at sommerværet har kommer til Bergen også, kunne ikke blitt bedre start på sommeren eller hva. I dag var det på med shortsen og vekk med ytter jakken er hele 22 grader ute nå, er så utrolig herligt. Bare se på det nydelige været: 

To stykk glade jenter

Siden vi allerede var i byen tok jeg en tur innom bianco for å finne meg et par nye sko, og gjett hva. Jeg fant endelig noen jeg likte, synes det med sko shopping er så vanskelig. Finner nesten aldri noen jeg liker, men i dag snudde lykken seg. Kjøpt altså to par nye sko, kan vise bedre bilde seinere eller i morgen for nå skal jeg hjem og møte noen venninner. Klar for soling, bading og grilling, sommerstemningen er på plass♥  Håper aller koser seg kjempe masse i finværet, så blogges vi seinere! 

Bursdagsbarnet
I dag har min kjære venninne Monica fylt 17 år!! Gratulerer så mye med dagen søta, håper du har hatt en fantastisk dag ♥ Vi hadde kun et par timer på skolen i dag, hvor vi spilt bredtspill. Avsluttet skole dagen på Egon sammen med engelsk læreren vår, veldig koseligt. Her er et par bilder fra lunsjen hos Egon
Naaam, anbefaler folk å prøve cobb salatenHer ser vi en sulten helse og sosial gjeng, hehe. God natt! 

Et halvt år med kjæresten
God kveld kjære lesere! For dem som fortsatt er våken har jeg en liten oppdatering. Har vært noen travle dager nå som har vært fult av trening, bursdagsbesøk, familie besøk og vært med venner. Så har ikke blitt mye tid til bloggen. Vell i dag har jeg feiret 6 måneders med kjæresten min, kan ikke tro at vi allerede har vært sammen et halvt år! Tiden har virkelig flydd, men er selvfølgelig kjempe koselig. Opplevd masse kjekt sammen og mer skal det bli. Gleder meg til reisene vi skal på sammen i sommer som turen til Oslo og Sverige og to uker i Mallorca, blir ikke stort bedre Tommel opp

Ble utrolig overrasket når Tore kom inn på rommet med blomster, kort og en kake som han som var bestilit med favoritt smaken min, kjent tårene presset på. Aldri møtt en så snill og omtenksom gutt før, elsker deg sååå utrolig høyt gutten min! Hadde en klokke som jeg hadde på lur til han som heldigvis falt i smak, må være litt snill jeg også. Se på gutten:

Smakte helt fantastisk! Seinere spiste vi en god middag før vi dro til byen og så en ny film som hadde kommet ut, hyggelig slutt på kvelden. Nå må jeg nesten legge meg før jeg skal på skolen i morgen. Kan ikke tro at det kun er 2 dager igjen før sommerferien. Gleder meg kjempe masse, sikkert ikke den eneste. God natt

Ready, get set, GO!
Se hva som har kommet i posten:

 

Den deilig har nøkkelskortet til aktivxpress kommet! Fra meg med i dag skal jeg trå til med knall hard trening den neste måneden før Tore og jeg rester til Oslo og Sverige sammen! Gleeeder meg. Vell må komme meg avgårde å få testet ut treningsentere. Heidå

I want
Gleeeeder meg ubeskrivelig mye til sommerferien nå! Skolefri, sommer, strender, bading, sommerkjoler, shopping og venner. Kun 4 dager til på skole så er det friii i to måneder Akkurat nå ser jeg på bikinier ifra http://www.victoriassecret.com, utrolig mye fint å velge mellom.

Hvilken av dem likte du best? 

Instagram
God kveld! Har ikke fått mulighet til å blogge før nå fordi jeg har vært på raftohuset med klassen og deretter dro jeg for å møte kjæresten fordi vi måtte finne en ny dress til ham før dåpen vi skal i på søndag. Gutter i dreeeess, love i!t! Elsker Og nå vi først var på en liten shopping tur måtte nesten jeg også innenom et par butikker. Kan mildt sagt si at jeg liker å shoppe. Fant to nye kjoler og en herlig topp, som jeg skal vise i et seinere innlegg. Har kjøpt en del nytt siden sist jeg blogget, skal prøve å sette av tid i morgen for å ta noen bilder av tingene. Hvorfor det ble så sein blogging er på grunn av at jeg måtte ta en power nap som varte i nesten 3 timer. 

Jeg elsker virkelig den iphone-appen! Kan bruke velge mellom kjempe mange fine effekter og ta eventuelt ramme rundt bildene, for dem som har lyst til det. Om du bruker denne applikasjone og vil followe meg finner du meg under kapteinstaines - hva heter du på instagram?

 

Noen instagrambilder:


Ny rutine
God kveld søte lesere! Nå ligger jeg i sengen etter en lang og koselig kveldstur sammen med Tore og hunden. Elsker å gå tur om kvelden, er så forfriskende og avslappende. På grunn av sommertiden er det lyst og ganske varmt ute så det hjelper virkelig på. Her er noe bilder ifra turen

Dro bort for å hilse på grisen Oscar, men han hadde vist tatt kvelden som du kan se på bildet under

Tror det må bli en fast rutine å gå en kveldstur før jeg legger meg fra nå av. Hørt at enkelte sover bedre om natten av det, kanskje jeg også gjør det. God natt ♥

Registrering fullført
Har vært så utrolig mye frem og tilbake på ulike treningsentre nå. Førsk var det sprek og blid, men vi hadde ikke lyst å binde oss for et år med tanken på at vi skal reise en del i sommer og andre grunner. Hos itrain måtte vi være over 18 for å være medlem. I går kom jeg på at de har et treningsenter som er like ved huset mitt, og etter å lest fordelene meldte Tore og jeg oss på med engang. Det jeg elsker med aktivxpress er at det er bare å jogge eller gå i 10-15 minuter opp en lang bakke opp så er jeg der, slipper å styre med buss frem og tilbake. Love it. Enda et pluss er at jeg får et peronlige nøkkelkort som gir meg tilgang til senteret 24 timer i døgnet, 365 dager i året!

 

Nå får jeg endelig brukt det nye treningstøyet:


Håper nøkkelkoret kommer i posten iløpet av denne uken! Kanskje allerede i morgen? Får bare vente å se. Hvor trener du? 

Slutten
Neinei, ikke enda iallefall! Jeg har ikke sluttet å blogge for godt altså. Hvorfor jeg ikke har blogget på over 2 uker er av personlige grunner som jeg ikke har tenkt å fordype meg om på bloggen. Planen er altså å blogge normalt igjen, så er bare å følge med. Fikk ganske dårlig samvittighet når jeg så alle som hadde vært innom bloggen hver dag uten å få noen nye oppdateringer, men er ikke å fortvile over lenger fordi now i'm back! 

Tenkte å fortelle raskt om dag min. Startet med alle hele helse og sosial gjengen dro ut til et bofellesskap og hjalp til der, hvor de skulle selge alt fra malerier til kaker og underholdning. Et blide av Monica, Stine og Mailen under forestillingen av "fang en hai". 

Etterpå dro vi til byen, hvor vi koste oss på jacob aall i fin været. Kooos!

Dro direkte opp til Hanne etter byturen hvor vi grillet, solte oss og masse jente prat. Så sportye som vi er gikk vi en to timers tur, fordi Hanne var så snill og følgte meg hjem. På veien bort over var det to høner som gikk å tasse rundt. Haha


Nå skal jeg ta kvelden etter en lang med herlig dag! God natt søte lesere ♥

Sommertider hej hej
Hei søte lesere! Så langt har jeg hatt en helt utrolig dag sammen med Tore. Solen skinner og gradene ute stiger, love it. Har spist en deilig lunsj sammen med Tore. Vi har spist reker, beste sommer maten jeg vet er reker med deilige rundstykker og selvsagt majones og sitron til. Smaker himmelsk. Beklager for at det blir mobil innlegg, men kamera har vært tomt for batteri og da har jeg kun brukt mobilenkamera og de nektet å bli lastet opp på picasa for en eller annen merkelig grunn.

Han på sto at han ikke likte reker, men etter første bit fant han ut at han hadde feil

Naaam!

Nå skal jeg sette kamera på ladning etter å ha lett over alt etter selve laderen. Derfer er det snart tilbake med skikkelige bilder!

Liker du reker?

Yesterday
Heisann. I går ble det en bloggfri dag, var en travel dag så fant aldri tid til bloggen. Dagen startet med at Susanne kom hit tidlig om morningen og vi lå ute i flere timer hvor vi badet, solet oss og masse prat. Etterpå gikk inn laget muffins og stelte oss før Hanne og resten av gjengen kom for grilling. Kjempe koselig dag.Var ikke så mange bilder som ble tatt så, men her en noen av dem


Nå har nettopp MGP (melodi grand prix) begynt som jeg og tore skal se! Lover å blogge mer utover kvelden, må bare høre noen av sangene. Ser du på MGP i kveld? 

Zzzzz..
Nå holder jeg på å sove her jeg ligger, men må klare et siste blogg innlegg for i dag, eller det blir vell i morgen siden klokke har passert 12. Vell i ettermiddag dro jeg til byen for å møte Susanne, hvor vi handlet inn grillmat. Deretter kjørte mamma oss ut til kyrkjetangen hvor vi møte et par venner også kom Frida like etterpå, koos!

Tommel opp for oss som er så flinke til å grille pølser

Bestemte oss for å være sprek og gå veien hjem til meg i steden for å ta buss. På veien fant vi en som hadde mistet skysskortet, bankkortet osv. Ringte 1881 og en halv time etterpå kom det en lykkelig jente som var så glad for at vi ringte henne anngående kortholderen. Aldri kjekt å miste slikt. Søte Frida som ringer 1881 etter nummeret:

Nå tar jeg kvelden etter en lang og fin dag, god natt!

Helt perfekt
Hei sunshines! Ligger ute på verandaen nå med musikk og deilige jordbær ♥ Why? Fordi skolen har streiik! Livet er ganske så herlig med fridag og været på plass, kunne ikke blitt bedre. Har snart lagt her i snart 3 timer og sovet, ser ut til at brun fargen begynner å komme seg. Startet å bli litt rastløs derfor tenkte jeg skulle oppdatere bloggen, men nåå er det tilbake til tanning. 


Elsker jordbær 

Er visst ikke bare meg som nytter solen, hehe. Har skolen din streik? 

Må virkelig benyttes
Hei hei. Da var det enda en dag med helt fantatisk vært her i Bergen by! Årh det er så deilig og varmt ute, nesten litt for varmt må jeg si. Men skal ikke virkelig ikke klage! Kunne ikke blitt bedre, blir full av energi av solen og varmen. Humøret er virkelig på topp! Etter skolen i dag kom Vilde og Susanne på besøk og vi har lagt ute og solt oss. Susanne og jeg tok oss en liten svømme tur.  Var kaldt i begynnelsen, men etter hvert ble det bedre men det er vel i grunnen alltid sånn. Vel finværet må virkelig benyttes! Derfor skal jeg nå ut og grille med familien, så vi blogges ♥  Hvordan er været hos deg?

God natt
God kveld søte lesere. Før jeg tar kvelden må bare si tusen takk for alle som har vært innom bloggen de siste ukene, kjempe gøy å se at lesertallet stiger og i enkelte innlegg er folk veldig flink å kommentere. Merker blogglyst stiger med en gang! Håper alle har hatt en fin uke så langt og nytt fin været. 


GOD NATT FOLKENS ♥

Sommerfølelsen
Guuud så deilig vær det er i Bergen! Har virkelig fått sommer følelsen nå, nå var det virkelig på tide at vi fikk fint vær i Bergen. Har nytt dagene med grilling, soling og bading! Tok årets første bad sammen med Tore i dag, var veldig overraskende varmt og deilig i vannet. Skikkelig forfriskende og ikke minst koselig ♥ Noen bilder av dagen i dag:Tanning på gBlogges seinere, må se slutten av paradis hotel nå! Heidå

Video av spørsmålsrunde del 1
Da var videoen endelig ferdig lastet opp! Er ikke så fornøyd med kvaliteten på video, ble så forferdelig mørk da jeg så igjennom den. Prøvd å få den tydligere og lysere ved å endre farge og lysstyrke. Dette var det beste jeg kune få til. Om jeg skulle begynt å filme på nytt måtte det blitt en annen dag og enda lenger utsettelse så kjører heller bare på med denne også får jeg filme i et lysere rom neste gang. 

Del 2 kommer snart 

Læring og belønning
God morgen. Deilig å våkne til strålende sol og varme! Har kost oss ute i fin været med frokost og soling. Har også prøvd å lære Tanja noen nye triks, som gikk overraskende bra. Har kjøpt en bok for lenge siden som er fult av hunde aktiviteter og beskrivelser om hvordan man skal lære huden ulike triksene. Så Tore og jeg dro den frem og lærte Tanja et par ting. Ganske artig når hun begynte å få teken på det.

Belønning Nå skal vi ut på lang tur i fin været, så vi blogges seinere! 

Innspilling av spørsmålsrunden
Da var innspillingen ferdig, må bare laste dem opp på dataen og på youtube. Er ikke sikker hvor lang tid det tar, men satser på at den er ute på bloggen i morgen! Nå er det ut på tur med min kjære og voffsen, heidå 

Ny header
Da var endelig headeren på plass! Må si tusen hjertelig takk til Karina Olsen som har laget den kjempe fine headeren. Ta en titt på bloggen hennes  HER. Kunne ikke vært mer fornøyd, følte det passet bra inn med resten av designet. Hva synes du om den nye headeren?

Fredagskveld
God kveld. Håper folk har hatt en fin fredag, deilig å ha fri fra skolen. Føles som om helgen snart er over men den har så vidt begynt, love it! Hatt en koselig kveld på peppes og bowling sammen med et par venner, kjempe kos. Fikk en liste med masse bra sanger av en dame som jobbet der, likte spille listen sykt godt! God natt! svar på spørsmålsruden kommer ut i morgen, tar sin tid å last oss som sikkert mange vet. 

Klar for byen
Da var tore og jeg klar for å ta en tur til byen, vil bare si at jeg skal svare på spørsmålsrunden i kveld! Sorry for at det har blitt utsatt, men nå skal jeg spille inn i kveld:) Nå må vi løp fordi bussen går om 7 min, blogges! 

Vellykket 17.mai
God kveld kjære lesere! Da var 17.mai for i år over, hatt en kjempe koselig dag. Dagen startet med deilig 17.mai frokost sammen med Tore sin familie og seinere dro vi til byen for å treffe kjente og kjøpe en haug av vårruller, er så utrolig godt. Ellers i dag har vi spist middag hos meg og kost oss. Under er det noen bilder fra dagen i dag og min bunad eller den er vell kalt for vestlandsdrakt

Tok sin tid før vi kom oss til byen som dere kanskje forstår av bildene under

Herligste gutten!

Nå tar vi kvelden så jeg sier bare god natt og håper alle har hatt en strålende dag og kost seg masse<3

Tiiips
Hei alle sammen. Hatt en lang dag som har vært fulgt av matte tentamen (endelig unna gjort), by tur, dolly dimples sammen med Tore, fotterapi også grilling i fin været  ♥ Et lite tips til dere som har lyst å prøve ut noe nytt på grilling fronten. Kjøp ostepølser i matbutikken og snurr bacon strimler rundt den, kjempe godt! Kommer definitivt til å lage det fremover, sommertider snaaart. Her er noen bilder fra kvelden: 

Beste gutten!


Hva er din favoritt grillmat? 

svømmen i matten
God kveld alle sammenHar akkurat gjort siste innspurt på tentamen øvingen i matte som vi skal ha i morgen. Derfor har ikkke vært noe super blogging de siste dagene på grunn av tentamener, prøver og innlevering. Derfor er det tralvet om dagen, kun et par utrolig igjen til sommerferien. Gleder meg til sol, varmen, skolefri, venner, grilling osv kommer til å bli så herligt 

Tore har hjulpet meg med øving til matten over skype og mamma kom inn med deilig vaffler, men nå skal jeg øve litt til før jeg tar kvelden. God natt!

Da var pakken kommet
Ble kjempe glad da jeg hentet posten i dag for nå er nemelig extensionsene fra rapunzel kommet!

Håper på at fargen passer til håret mitt, må nesten teste dem med en gang!

Sleepover
Heisann! I går kveld dro jeg ut til byen for å være med søte Susanne og Frida, kjempe koselig! Gikk i et med prat, også en tur ned i byen før vi avsluttet kvelden med en film og popkorn. Rolig og koselig fredagskveld. Før Frida sin far dro av gårde i dag tidlig lagde han de berømte vaflene hans, har ikke ord for hvor god de er. Elsket dem i alle år! Ellers har jeg vært på en liten handle tur med mamma som jeg skal legge ut bilder av innkjøpet seinere for nå må jeg vaske og støvsuge før jeg drar i kveld igjen. Er du glad i vafler ? 

Natta
Utnytte fin været
Når vi endelig har litt opplett ute, må det nesten utnyttet. Derfor grillet vi ute i dag, elsker grill mat! Gleder meg så utrolig mye til sommeren nå, har ikke ord. Hehe, skjønningen hadde det gøy på terrassen med leken sin: Er du glad i grillmat? 

Grip sjansen
Heihei! Vil bare si at jeg har tenkt å svare på spørsmålsrunden allerede i morgen, ser ut til at det blir video svar. Skal sove hos Susanne i morgen så hun blir nok kamera mannen, hehe. Så om det er noe du lurer på må du spør i innlegget som det er linket til "HER" under. Men nå skal jeg ut å grille med familien, så vi blogges!

 

->HER<-

Fruktdessert
Nå må jeg virkelig skjerpe meg på å holde meg unna all drit maten, trist at det er så godt! Men frukt og bær er selvsagt godt det også, tar bare litt lenger tid å lage. Derfor lage tore og jeg en deilig fruktdessert i dag isteden for å fram brownies is (som har blitt for mye av i det siste). Var utrolig for friskene og ikke minst godt, så overlever helt fint å spise det fremover. 


For dem som lurer på hva vi hadde i, var alt så følgende: 

- Appelsin

- Honningmelon

- Banan

- Jordbær 

- Blåbær 

Biptest
God morgen! I dagen startet dagen med biptest i gymmen, huffhuff. Ble så utrolig er nervøs når jeg hørte det, men godt å få det unna gjort. Nå skal vi ha en lite studietime også skal vi ha en koselig 17.mai lunsj siden vi ikke får tid til det neste uke. Alle har tatt med masse god og etter det skal vi få gå hjem. Husker ikke sist vi fikk sluttet tidlig, blir godt å slutte før! Forresten er bilde tatt i dag på vei ut døren, så det er altså min nye hårfarge:

Vi blogges

God natt
Hatt en koselig dag sammen med min kjæreste og nå er vi klar for å legge oss. Så ville egentlig bare poste et kjapt natta innlegg før vi tar kvelden, også si tusen takk for alle de nye leseren på bloggen. Alltid artig å se når statistikken øker,  får mer blogg lyst av det! Orket ikke å ta bilder av håret i dag, derfor er det bare å følge med utover dagen i morgen for å se det blonde håret mitt for dem som er nysgjerrig. God natt

Kiss the..
STARS  Er blitt helt hekta på sangen, blir i så utrolig godt humør av å høre på den. Anbefaler virkelig folk å høre den, sikkelig glad sang!

Hva er din favorittsang for tiden?

Tid for spørrerunde
Har fått inn et par spørsmål om ditt og datt i de ulike innleggene på bloggen, så tenkte jeg like gjerne kunne ha en liten spørsmålsrunde. Så nå har har dere muligheten til å spør om det dere lurer på:) Spør i vei

Nytt design
Noen av dere har muligens lagt merke til at jeg har fått nytt design overnatten. Bestemte meg for å fikse på designet igjen, derfor satt jeg oppe lenge i går og jobbet med det. Jeg er utrolig dårlig på html koder, men i går gikk det ganske fint. Er ikke så vanskelig og kopiere og lime inn i de forskjellige malene. Alt gikk så bra, men var en ting jeg virkelig ikke skjønte hvor skulle hen. Headeren, den passer virklig ingen steder. Heldigvis fikk jeg hjelp av kjære Kristine (ta en tur innom bloggen hennes). Jeg går så utrolig fort lei designet på bloggen, men denne gang var jeg ganske fornøyd. Oversiktelig og fin, kommer nok til å ha den en stund fremover. Tusen takk for hjelpen  Kristine!

Det gamle designet:

 

 

Det nye designet:

Hva synes du om det nye designet? bedre? 

Er ikke han utrolig
God morgen sunshines Våknet opp til en kjempe koselig overraskelse fra min utrolig snill kjæreste. Da vi var i byen i går ettermiddag gikk vi rundt og kjøpte en del nye sommer klær til Tore, for vi skal nemlig til syden sammen i sommer. Gleder meg som en liten unge! Kommer til å bli så gøy og koselig, to uker med verdens best kjæreste.

Iallefall så hadde vi gått litt rundt og fant utrolig masse fine klær til Tore, og jeg måtte neste prøve noe i butikken. Fant en lekker glitter topp som begge to likte veldig godt. Siden jeg har så mange andre utgifter akkurat nå kunne jeg ikke kjøpe den, desverre. Dro opp til ramsvik frisør for å bestille ny frisør time før de stengt og imens har vist skjønningen kjøpt den fine toppen til meg sammen med de andre klærene. Er ikke han utrolig snill så vet ikke jeg. Fikk sjokk da jeg så toppen og lappen, og selvføgelig kjempe glad. Ble ikke forelsker i toppen kun fordi at den var (utrolig) fin, men fordi at den var  fra Tore. Her er noen bilder ifra gave: 

Har du en kjempe snill kjæreste også? 

Heeelg!
Akkurat nå sitter jeg på bybanen på vei inn til byen for å møte Tore. Deilig å tenke det allerede er helg igjen! Krysser fingrene for fint vær, men har vært snakk om snø her i Bergen så vi får se hvordan det blir. Kjøpte meg en pakke med hjem fra jobb i dag. Skal blogge mer om seinere for nå skal jeg av på neste stopp:)

Hva skal du i helgen?

Helt fantastisk
Heisann, har hatt en utrolig deilig lang helg med min kjæreste! Siden mamma dro til syden på fredag med noen venniner, så vi har hatt huse for oss selv og pappa da. Ikke bare at vi fikk lang helg, men en lang helg med helt nydelig vær. Har vært så deilig! Kost oss med venner, grilling, turer og soling.  Her er noen bilder fra de forskjellige dagene, har ikke vært så flink med å ta bilder i det siste. Men blir nok bedre nå som skole tingene begynner å falle på plass. Heldigvis bare noen uker igjen til sommerferien! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg 


Må bare si at Tore virkelig er verdes herligste gutt!! Har det alltid så kjekt når vi er med hverandre, kunne ikke funnet en bedre gutt Love you

Er du klar for sommer ferie? 

 

Laserlight
Heisann! Helt siden Tore dro på jobb i dag tidlig har jeg vært vaskedame her hjemme, støvsuget, vasket, ryddet og skrubbet men nå er jeg endelig ferdig! Klar for å hoppe i dusjen og gjøre meg klar før jentene kommer over seinere i dag, blir grilling også tar vi resten av kvelden på sikt. Spørs hvordan været blir, krysser fingrene for null regn. Over er en sang som jeg er blitt helt hektet på, den er såå fint. Anbefales  Liker du sangen?

Heldigvis kan noen av oss matte
Hei hei! Da har akkurat Tore og jeg lagd en deilig pasta salat før vi skal pugge til min matte fremføring i morgen. Må si jeg gruer meg veldig fordi matte er langt ifra min sterkeste side. Så takk gud for at Tore er flink i matte, ellers ville jeg vært fucked hehe. Vell nå må vi spise og sette i gang, så vi blogges Pleier du å lage salat? 

Antrekk 220412
God kveld kjære lesere! Vil bare starte med å si tusen takk til alle de som har vært innom bloggen min de siste gangen, koselig å se når statiskikken går opp over og får hyggelig tilbake meldinger på innleggene. Det varmer ♥ Har ikke blitt så mye blogging for i kveld for jeg har satt i snart 3-4 timer og jobbet med skole arbeid. Kjipt å måtte dra tidlig fra Tore og sitte inne i fin været å jobbe med lekser. Krysser fingrene for at fin været holder seg fremover, hatt nok regn. Må si jeg små gruer meg til den kommende uken, fordi jeg skal ha 3 fremføringer, 2 innleveringer, 1 skriftelig prøve og 1 muntelig. Kan vell mildt si at det blir en tøff uke på skolen. Trodde ikke det var lov å gi så mye på en uke, huff.  Vell vell er bare å stå på og kan ikke stort mere enn å gjøre mitt beste. 

Ble ikke så bra bilde av dagens antrekk, men er vell bedre enn ingenting: 

Skjerf fra Selected // Singlet fra Gina Tricot // Bukse fra Gina Tricot // Sko fra Barcelona 


Nå skal jeg fortsette å øve på fremføringen til i morgen, ha en fortsatt fin søndagskveld :) 

Ny sminke
Da har jeg fornyet litt i sminkebagen igjen. All sminken er fra Elizabeth Arden, så langt er jeg kjempe fornøyd med alt sammen! Må nok si at jeg har helt forelsket meg i lepestiften til høyre på bilde under. Elsker at den gir en naturlig look og gjør leppene kjempe fine. Liker best å bruke noe på leppene, enten det er leppestift eller noe lignenede. Hater å gå uten noe på, kanskje noen kjenner seg igjen. Vell her er det bilder av sminken. 

Har du prøvd sminken fra Elizabeth Arden? 

T.G.I
Hei hei! I dag dro Hanne og jeg inn til byen for å se på noen nye sko og seinere dro vi på fridays med Susanne, kjempe kos! Etterpå dro jeg for å møte Tore som var ferdig på jobb, tok oss en tur innom brun og bild før vi dro hjem til han. Ellers i kveld har vi kost oss med kort spill sammen med familien hans og nå blir det tid for å se se nye episodene av GCB, blitt helt forelsket i serien<3 Under er noen bilder fra cafe turen:

God natt, håper folk har hatt en fin lørdag:)

Pakke i posten
Se hva jeg fikk i posten i gååår! Bestilit masse fine klær fra Gina Tricot, utrolig oppsig at de kom til helgen. Gleder meg til å bruke alt sammen 


 
Love it 

Farvel sosialt liv
Årh, er en del ting på skolen som må gjøres tiden fremover, som dere kanskje ser på bilde over.. Akkurat slik ser databakgrunnen min ut nå. Gleder meg til å kunne lukke ned de ferdig gjorte notatslappene og ha en ren og lekse fri bakgrunn. Er heldigvis kun to måneder igjen på skolen, så er det sommerferie. Er ikke vist å snu hode nå eller droppe ikke gjøre dem, kun våre egene karaktere det går utover. Som kommer til å spille en rolle for skolegangen etter sommeren. Derfor er det bare å stå på! Tenke på det positive og ikke tenke så negativt på tingene, da blir bare alt verre om man skal gå rundt å syte. Tar mye mindre tid å bare sette seg ned å lukke facebook, blogg osv og få det unna gjort. Føler seg 20 kilo lettere etterpå. Nå er det altså på med kosebuksen og sette i gang med leksene.

Wish my luck!

Vakkert
Får en nydelig soloppgang, gjorde dagen mye bedre å våkne til enn en overskyet himmel og måtte pakke paraplyen klar for regnet som kommer seinere. Gleder meg bare mer og mer til sommeren nå, bytte ut ytterjakkene med dongerijakker og fra buksene til shorts. 

Nå må jeg hive i meg maten og komme meg avgårde til skolen, har 3 timer matte ventende... Ha en fin dag!

 

Kjærestetid
Etter skolen i dag dro jeg inn til byen for å møte min kjære etter jobb, ble en liten shopping tur som vanlig. Må si det frister veldig å dra frem bankkortet når jeg finner så mye fint og Tore handler inn masse nytt. Vell har akkurat kjøpt klær fra Gina Tricot som sikker kommer i posten i løpet av uken. Gleder meg!! Har også vært så flink å spart en del penger til noe jeg ikke skal fortelle hva er enda, men dere får nok vite det i løpet av neste uke en gang. Så det er bare å følge med på bloggen fremover, skal prøve å blogg mer fast nå også. Blogglysten er  tilbake og da er det tre ganger bedre å blogge. 

Har verdens skjønneste kjæreste kjøpte et kjempe fint skjerf til vår 4 måneders i dag Ellers har vi spist en av våre favoritt retter i dag, scampi med ris. Nam!

Og til dessert fruktfondueNå skal jeg ta med huden og følge Tore til bussen, heidå!  

Noen sanger
Vinni - Godmorgen Norge

 Far East Movement - Live My Life 

 Cover Drive - Twilight 

  Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

 BYZ feat. Kriss - Tjena Tjena Tjena 

 FUN - We Are Young

 B.O.B - So Good

 

Hva er din favoritt sang for tiden?

GCB
Koser oss med serien GCB (good christians bitches), anbefales! God natt

Innkjøp
Hula ring 1,2 kg fra XXL HER til 189,-

Trenings topp til 349,- og short til 299,- fra XXL HER Hundbånd du kan fest til klærene slik at du kan gå frit med hende når du er på tur eller jobbing med huden -> fra XXL HER til 369,-

Hvilken ville du valgt?
Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg vil ha. Tror det blir nr 3 siden de passer til alt, men har veldig lyst på nr 2 også... Hmm vanskelig valg, kanskje jeg må kjøpe begge parrene hehe. Er forferdelig dårlig på å bestemme meg. Hvilken ville du valgt?

Noe nytt
Heihei. Da var mamma og jeg hjemme fra en handletur, kjøpt inn litt ting og tang som jeg legger ut bilderav i morgen. Trenger bare en lang varm dusj og få i meg litt mat. Føler jeg fryser hele tiden, krysser bare fingrene for at jeg ikke bli syk eller forskjølet. Kjedeligste jeg vet er å ligge hjemme syk i sengen. Vell må komme i gang så vi blogges etterpå!

Fin avslutning på påskeferien
Fikk ikke tid å blogge i går kveld siden jeg kom så seint hjem og hadde en del å gjøre klart for skolen som begynner igjen i dag. Trist at feiren allerede er over, har hatt det så kjekt og tiden har virkelig flydd! Så i går kveld bestemte Tore og jeg oss for å utnytte siste ferie dag, enn å sitte hjemme og deppe over at ferien allerde er over. Vi dro inn til byen og spiste en deilig middag hos peppes pizza og etterpå bort til bergenkino, for å se The Hunger Games. Filmen varte i hele 2 timer og 22 min, men gikk veldig fort. Synes filmen var bra og er spesielt kjekt å se en slik film i en stor kinosal, lever oss litt mer inn i filmen eller hva jeg skal si. 


Nå er det vell på tide å komme meg avgårde på skolen, ha en fin dag alle sammen!

Har du sett The Hunger Games? 

Nam, smoothie
Heisann! Da var Tore og jeg hjemme igjen etter en to timers treningskveld økt, vært flinke og trent hver dag i strekk utennom de to påskedagene det var stengt. Tidligere har jeg ikke likt trening særlig godt, synes rett og slett det var kjedelig. Derfor er det kjekt med en treningskompis! Alt blir mye gøyere, lettere og er selvføgelig koselig med kvalitetstiden. Må si at jeg får en helt fantastisk god følelse i kroppen ETTER treningen! Jeg er nok langt ifra den enste som føler det.

Når vi kom hjem ga vi oss en liten belønding, som er både sunt og godt! SmoooothieLiker du smoothie? favoritt smak? Min favoritt smak må nok bli mango/banan :) 

Forandring, treningsblogg?
Da var jeg hjemme igjen etter en bra treningsøkt. Ble faktisk overrasket over hvor gøy det faktisk var. Kunne ikke klart å trent bra her hjemme selvom vi har løpmølle, spinnigsykkel osv. Føler opplevelsen er helt annderledes når du er inne på et treningstudio, hele atmosfæren med den fengende musikk, de andre menneskene som trene og selvsagt treningskompisen din.  Helt tipp topp! Angrer ikke et sekund på valgtet, gleder meg til å dra tilbake på sprek og blid igjen i morgen. 

Som kanskje noen av dere har sett har jeg endret en del på designet, var ikke så fornøyd med det gamle siden det bare var halvveis ferdig og kom ikke videre. Så nytt design med ny motivasjon! Har tenkt å gjøre bloggen mer til en treningsblogg. Tenkte det kunne være kjekt med en forandring og siden jeg skal konse veldig mye på trening i tiden fremover. Tenkt å komme med tips og triks om trening og kosthold, trenings øvelser, motivasjoner osv. Tar det på sikt, tror det vil bli bra og håper at dere vil like det!Lyst å melde deg på et treningssenter, så vil jeg anbefale sprek og blid iallefall etter første inntrykket. Vanlig pris for 12 måneders kontrakt er 498kr, men om du er student kan du få 12mnd for kun 379kr. De tilbyr også meldlemskap for å kunne trene på alle sprek og blid sentrene i hele Bergen, men da er prisen 598kr per måned, vi valgte heller det i og med at vi kommer til å trene på flere sprek og blid sentrer. 

Er du medlem av et treningssenter? Hvilket? 

ENDELIG!
Da var dagen kommet, fra og med i dag skal jeg kjøre hardtrening hos sprek og blid treningssenter. Motivasjonen er virkelig på topp, gleder meg som en liten ungen til å hive meg over treingsapperaten og få brent av en del calorier. Tore og jeg har fått et treningsprogram vi skal følge de neste månede, blir kjekt å ha noen å trene med. Da kan vi "pussje" hverandre de dagene vi er sliten eller motivasjone er lav. 

Klar for å pumpe jern!! 

Fin start på påsken
Nå er det igjen enda en stund siden jeg har blogget, men har vært en travel uke. Mamma kom hjem igjen i går fra en uke ned i Lanzarote, misunnelig. Så denne uken har jeg og Tore vært sjefene i huset, nå er jeg faktisk klar over hvor mye hun må gjøre. Glad hun er tilbake, slappe mer av igjen. For å gjøre opp for at hun dro kom hun ikke tom hendt hjem i går. Hadde med et par ting: 


Super fornøyd! Den forrige perfymen jeg bruke gikk tom denne uken, så har siklet etter parfymen fra Marc Jacobs - Daisy. Lukter helt himmelsk etter min mening, frisk og fin til sommeren! 

Hva er din favoritt parfyme?

Gårsdagen i bilder
HALLO, lenge siden sist! Denne helgen har jeg og Tore vært hos meg og nyt det fantastiske været. Blir i ekstra godt humør når solen skinner, får så mye mer energi, noen som kjenner seg igjen kanskje. Vell denne helgen har gått til soling, byen, besøk, grilling og turer. Har vært en herlig helg, og gleder meg bare enda mer til sommeren nå! Her er noen bilder fra i går når min kjære og jeg lagde bål ute på neset vårt. Håper alle også har hatt en herlig helg 


Har du hatt en fin helg? 

UT PÅ TUR ALDRI SUR
God morgen søte lesere!

Akkurat nå sitter jeg og vente på at mamma skal kjøre meg til tur stedet, så tenkte jeg kunne hive inn et raskt blogg innlegg til dere siden jeg har blogget så lite i det siste. I dag er det aktivites dag på skolen vår så vi kan velge mellom slalom, skitur, aking og tur, og i år valgte jeg tur. Desverre ser det ut til å bli en del regn i dag, men satser på at turen blir bra like vell. 

Men nå må jeg nesten komme meg avgårde om jeg skal rekke det, vi blogges! 

Akkurat nå
...sitter min kjære og jeg å koser oss med frukt fondue til frustrerte fruer ♥ 

Og etterpå blir det en kvelds tur med huden, håper alle har hatt en fin tirsdag! 

St.Tropez selvbruning
Positivt med St.Tropez mousse:

Tenkte jeg skulle ha en liten anbefaling av St.Tropez selvbrunings mousse som jeg kjøpte for rundt en måned siden. I begynnelsen synes jeg den var utrolig god. Luktet ikke fælt selvbrunings lukt og den var veldig lett å på føre på huden, et tips er å bruke hansker når du på fører mousse siden den tørker inn på 60 sekunder og er ikke så fint å ha helt svarte hender. Ta heller et lett lag over hendene når du er ferdig med kroppen. Fargen så veldig naturlig ut og folk trodde jeg hadde tatt masse sol og ikke selvbruning. Det synes jeg var et godt tegn, for jeg vil at det skal se mest mulig ekte ut. 

Negativt med St.Tropez mousse:

Etter rundt to uker start huden min å reagere på moussen, fikk forferdelig klør på armene speseielt. Huden min ble veldig senesitv som den ellers aldri er. Kunne gjerne klør meg til blods og utslett på kroppen (masse må rødeprikker). Skjønte ikke helt først om det var moussen eller ikke. Så snart jeg slutten å bruke den gikk huden tilbake til det normale. Synes det var veldig leit at min hudtype reagerte på noe i moussen. Så fra nå av skal jeg heller ta sol, iallefall til jeg finner en annen god selvbruning som huden min tåler.Har du prøvd St.Tropez sin selvbruning?

Da var det i boks!
Heisann kjære lesere 

Beklager for dårlig oppdatering, men har ikke hatt så mye energi på grunn av at jeg er syk og da er det heller ikke så mye å blogge om. Men selv om jeg har vært syk måtte jeg komme meg avgårde på trafikalt grunnkurs, så akkurat nå sitter jeg i bilen med kjøre læreren på vei hjem fra mørkedemo, dette var også siste dagen. Så nå er endelig trafikalt grunnkurs i boks og jeg kan starte å øvelsekjøre. Drøyet med å ta kurset alt for lenge, godt å være ferdig med det! Jeg synes faktisk at det har vært ganske kjekt, lært mye nytt og føler meg mye mer forberedt til og begynne med øvelsekjøre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tatt trafikalt grunnkurs?

Den tiden av året igjen..
Vel da var forkjølelse sesongen begynt. Gikk til sengs i går med feber, hodepine, propper i ørene.. rett og slett helt kjørt i kroppen. Var ikke store forskjellden da jeg våknet, derfor har min dag så langt gått til soving. Hater å være syk, det er så grusomt kjedelig. For øyeblikket er min kjære ibux min bestevenn:
Pleier du å bli syk på denne tiden av året?

God mandag
Hei søte lesere!

Ble ikke mye blogging denne helgen, på grunn av at dagene har gått i et og kameraet lå hjemme på lading. Bekalger for det, må skjerpe meg på helge bloggingen. Kan fortell kort hva jeg har gjort på denne helg. Som jeg blogget om tidliger var jeg i praksis på fredag og etter det dro jeg for å møte Susanne i byen. På kvelden dro jeg ut til Knarvik for å se på Tore spill på nattcupen, han var flink! Lørdagsmorgen dro Tore på jobb og jeg dro hjem en tur for å hente et par ting og stelle før jeg skulle ut igjen på Knarvik for bursdags fest til en venn av Tore. Koos! Hadde sovet over hos Tore til søndagen, og hele dagen gikk til film og usunt. Feitet oss opp på nostopp og chips, elsker de to sammen! Om dere ikke har prøve er det på tide, nam. Til og med kjøpte vi is ifra isbilen som kjørte bort over gaten, kan ikke husk sist jeg så en isbil. 

Gutten min var så grei og fulgte meg til byen ♥

 

Can't say no
Like? 

På tide å stoppe galskapen
Sikkert mange av dere som ikke har sett videoen, og om dere ikke har gjort det så gjør det nå! Vet at den er lang, men det er virkelig verdt det. 

Etter å ha sett filmen spre budskapet videre! Twitter, facebook, blogg, mailer osv.. alt dere kommer på, Joseph Kony må stoppes.


The boy who
Antrekk 060312

Smykke fra Cubus // Topp fra BikBok // Dongeri jakk fra HM //

Tusen takk
Ville bare si tusen takk for alle dere som var innom bloggen min i gå! Kjekt å se når statistikken blir høyere og alle de koselige kommentarene. Setter stor pris på det, og det motivere mer til å blogge ♥ Håper dere vil fortestte å følge den, skal prøve å blogge oftere. Rundt 2-3 innlegg dag, høres greit ut? Men akkurat de to neste ukene kommer til å bli litt travle siden jeg skal på trafikalt grunnkurs. Første dagen er i dag, så jeg skal dit direkte etter skolen til klokken 19. Men skal prøve å blogge like bra selvom, derfor har nemelig et innlegg klar for dere som jeg få poste før jeg skal dit. Ha en fin dag på skolen!

Video svar på spørsmålsrunden
ENDELIG har jeg fått lastet opp videoen på youtube, tok virkelig evigheter for den å laste opp. Tror den faktisk har stått å lastet opp i snart 3-4 timer. Beklager for at den kom så seint ut, men bedre seint enn aldri. Håper svarene var greie og at dere fikk godt nok svar på det dere lurte på. 

Ble en del latter, men skal ikke være så lett å holde den tilbake når en sitter smilende bak kamera! 

Hva liker dere best av tekst og video svar? Ha oftere videoer? 

Min vinterferie
God kveld kjære lesere! Som dere kanskje har fått med dere så har jeg begynt å blogge igjen, etter min lille bloggpause. Den var egentlig ikke planlagt, men må bare si tusen takk til alle de trofaste leserene som gikk innom hver dag på bloggen uannsett. Var godt å få slappet helt av i ferien blogg messig og skolemessig. Skal innrømme jeg savnet bloggingen litt, positive med bloggpausen er at jeg har masse blogg lyst igjen. Så nå er det bare å følge med på bloggen, for det kommer nok masse innlegg fremover!

Får desverre ikke lagt ut bloggvideoen i kveld, siden den tar år og dag å laste opp! Etter en time var den kommet så langt som dette: 

Får publisere den på bloggen så snart den er ferdig i morgen, mestsannsylig på ettermidagen. På grunn av at jeg fikk spørsmål om hva jeg hadde gjort på å ferien og at videoen ikke er klar, tenkte jeg og lage et innlegg om den. Litt av hva jeg har gjort på og noen bilder. Enjoy 

 

Vell i mens jeg hadde min lille bloggpause fylte jeg 17 år! Den 23. februar, for dem som lurer. Vil bare si tusen takk til de søte jentene i klassen som lagde kaker og gaver til meg, sang bursdagssagen hele tre ganger hehe. De koselige hilsene på facebook veggen og mobilen. Og selvsagt familien min og kjæresten som feiret dagen min med meg. Setter utrolig stor pris på alt sammen! Dagen min kunne ikke blitt bedre ♥ 


Neste dag (den 24) var det ut på nesttun hudpleie som vanlig, men var en liten vri på dagen min. Første jeg fikke høre da jeg kom på jobben var at jeg skulle fågratis ansiktsbehandling, om jeg ville det. Dere kan vell egentlig tenke dere hva svaret var: JAAA! Så der lå jeg i en time og fikk full behandlig, gud så godt det er å bli dullet med. Seinere på kvelden hadde jeg jentene over på en koselig middag, en liten feiring av at jeg endelig er blitt 17 år. Kjempe koselig! 


Ellers har jeg tilbrakt min ferien sammen med min kjære. Har vell bodd hos han i nesten en uke og han her i helgen. Vi vært på peppes, kino, ikea, shopping, paddling, turer og masse mer. Hatt det så artig sammen og tiden har virkelig flydd! Jeg er sikkert ikke den enste når jeg sier at jeg skulle ønske ferien varte en uke til.


I dag avsluttet vi ferien med en koselig paddletur sammen, heldigvis veltet ikke noen av oss. Må virkelig gjentas 

Så det var litt om min ferie og hva jeg har gjort på i bloggpausen min! Håper alle sammen har hatt en fin ferie og kost seg. Har hatt et par herlige dager nå, får bare krysse fingrene for at været endelig begynner å komme seg. Synes vi har hatt nok regn for en god stund. Håper på at det ikke ble for mange skrive feil, holder på å sove her jeg sitter. Takk for i dag og god natt alle sammen!

 

- JANETTE STAINES

SISTE SJANSE
Da var jeg tilbake på bloggingen etter en fin vinterferie! Håper alle har kost seg i ferien, og fått slappet av med venner, familie og/eller kjæreste. Forresten! Siden jeg har drøyet tiden på spørsmålsrunden så lenge synes jeg dere burde få sjansen til å stille noen siste spørsmål. Om dere lurer på noe mer, har dere en time fra nå til å spørre i vei. 

 

MEN HUSK Å SPILL SPØRSMÅLENE

 --->  HER<----

Da var det bare å spørre i vei, så lover jeg og svare på dem i kveld! Håper på at videoen ikke tar altfor lang tid å laste opp 

 

Ukens sang
Tenkte jeg kunne dele med dere den sangen jeg er blitt helt hekta på fortiden. Hørte den en gang på radioen da jeg var i Oslo med tore og så snart jeg kom hjem måtte jeg lete gjennom en haug av sanger for å finne den rette remixen. Den god følelsen da jeg endelig fant den. Hva synes dere om sangen? 

 

- JANETTE STAINES

Kjærestetid
God kveld! Som jeg skrev i fjorige innlegg så har jeg hatt gutten min på besøk, vi har i grunnen lagt og sett frusterte fruer episoder hele ettermiddagen. Det er blitt så spennende nå, klarer nesten ikke å stoppe å se på det. Seinere tok vi en  pause fra det og lagde oss deilig middag. Dagens rett ble scampi!! Ååå, det er virkelig noe av det beste jeg vet og heldigvis liker Tore det også. Både sunt og godt, anbefaler å prøve det for dem som ikke har det. Her er noen Iphone bilder fra kvelden vår
Ellers vi jeg bare ønske dere god natt

 

- JANETTE STAINES

Valentinsdag
Heisann kjære lesere! 

I går kveld funket ikke blogg.no som kanskje noen av dere merket det. Tenkte jeg kunne blogge litt om dagen i går, altså valentins dagen. Etter skolen dro Tore og jeg hjem til meg for å feire dagen her med romantisk middag med roser, god mat, levende lys og selvsagt god stemning. Koste oss kjempe masse og han sove over som vanlig. Håper dere hadde en fin dag i går og koste dere med kjæresten eller venner♥ Her er noen bilder fra i går: Fikk en fin overraskelse på vei til bussen i dag, Tore var så skjønn å hentet meg på skolen etter han hadde vært på jobb. Ligger nå i sengen, klar til å se frustrerte fruer episoder, så vi blogges! Hadde du en fin dag i går? 


- JANETTE STAINES

NY KREM
Heisann! Etter prøven i naturfag, skulle vi lage hudkrem. Må nok si at det ikke gikk særlig bra med våres. Den ble veldig tynn og Monica reagerte på den da hun testen den på hånden. Tror ikke det er noe vi skal satse på å bruke fremover, men var kjekt å teste det ut. Har litt dårlig tid for jeg skal nå ut med mamma og ta sol, så her har dere bilder fra naturfagstimen: 

Har dere laget hudkrem med klassen? 

 

- JANETTE STAINES

DAGEN I GÅR
God morgen! Fikk ikke blogget noe mer i går på grunn av at internettet vårt har vært helt elendig. Vært veldig mye frem og tilbake med det internette den siste uken. Må virkelig si at jeg gleder meg til de får det skikkelig på plass! Er så frustrerende når nette ikke vil fungere. Ellers i går satt jeg flere timer med en innlevering vi skal ha ferdig til søndag og på kvelden kom Hanne på besøk, kos ♥ Satt i flere timer og snakket om alt mulig, er så lenge mellom hver gang vi ser hverandre at når vi først er med hverandre er det så mye å fortelle og ta igjen. Lagde en deilig skål med fruktsalat, prøver å kutte ned på det usunne. Her er noen bilder: 

Nå er jeg klar for å hoppe i dusjen, så vi blogges senere!


- JANETTE STAINES

Somtimes you have to stop and think
... happiness is always there within reach, no matter how long it lasts. Lets enjoy life and don't live a complicated life. Life is too short.  Work as if it was your first day. Forgive as soon as possible. Enjoy every day. Love without boundaries  Laugh without control and never stop smiling.

Livet er mer verdt enn et tastetrykk
Så nettopp en video på youtube som jeg gjerne vil dele med dere. Følte at det virkelig var en oppsiktsvekker!


- JANETTE STAINES

På vei!
God morgen! Hadde egentlig tenkt å blogg om dette i går, men fant ikke tid. For i går kveld begynte jeg endelig å svare på spørsmålsrunden, som egentlig hadde tenkt å svare på før Oslo. Bedre seint enn aldri! Må klippe å redigere en del fordi det ikke er så lett å holde masken når du har en som sitter bak kamera og tuller seg mens han skal lese opp spørsmålene. Satser på at jeg får lagt ut videoen i kveld, håper den ikke tar så lang tid å laste opp. Her er noen bilder fra i går kveld- JANETTE STAINES

Peppes
Heisann! I dag har klassen vår hatt "fri" dag på skolen, på grunn av store kinodagen. For dem som ikke vet hva kinodagen, så er det en dag hvor alle de forskjellige filmene koster kun 30kr per billett. Fordi vi har så snille lærere reserverte de billetter for The Descendants. Ble faktisk litt skuffet over filmen, tror jeg hadde satt litt høye forventninger til den. Siden den traileren var så bra og hele oscar nominasjoner, kun 5ere på vuderingene. Etterpå dro klassen vår på peppes pizza og koste oss masse! Her er noen bilder fra dagen


Siden vi ikke skulle tilbake på skolen, dro vi bort på Bocca cafè Var din klasse på kinodagen? Har du sett The Descendants?


- JANETTE STAINES

Tusen takk til dere
God kveld skjønninger!

I dag har jeg vært flink å blogge, tror dette blir mitt fjerde innlegg i dag om jeg ikke tar helt feil. Tenkte jeg skulle være litt flink og oftere oppdateringer, siden det ble så lite blogging i Oslo og andre dager. Kan ikke love noe, men skal prøve å være flink med oppdateringer. Det varierer fra dag til dag, av og til det ganske travelt og da er det desverre ikke mye til til å blogge. Mens andre dager som i dag har jeg hatt mer tid. Må bare si en liten takk til alle de søtingene som går innom bloggen hverdag, uannsett om det er mye blogging eller lite den dagen. Og ikke minst tusen takk til de fine kommentarene, gir virkelig mer motivasjon med tilbakemeldinger. Elllers vil jeg bare si god natt og sov godt   - JANETTE STAINES

Oslo tur- JANETTE STAINES

ny uke, nye muligheter
Heisann! Nå sitter jeg her på skolen 2 timer før vi begynner og venter på Monica, skal øve naturfagsfremføring i dag. Krysser fingrene for at det vil gå fint, tøff start med uken å starte med fremføring. Får bare gjøre det beste ut av det! Ser ut til at vi skal på kino dag i morgen med klassen, hele dagen friiii for å se på filmer. Ikke feil i det hele tatt. Men nå kommer Monica snart så begynne vi å øve så vi blogges folkens. Ha en fin dag på skolen  

Fake smile, finfin


- JANETTE STAINES 

Home sweet home
God kveld! Da var jeg hjemme igjen fra Oslo, utrolig koselig tur. Savner det allerede   Etter en del forsinkelser på Gardermoen på grunn av vær forholdene. Kaldt og is, huffhuff. Mamma hentet oss på flesland også dro vi hjem til meg og spise en delig middag. Vi har vært flinke og gjordt leksene til i morgen og hele pakken. Noen bilder fra i kveld, ser igjennom oslo bildene i morgen. - JANETTE STAINES

Hade Oslo
Heisann skjønninger! Må nok skuffe med å si at blond fargen var til min kjære venninne Veronica og at jeg kun har farget etterveksten min. Med andre ord jeg har fortsatt brunt hår, men litt mørkere enn før. Nå sitter Tore og jeg på flybussen på vei til Gardermoen.

Har hatt en helt fantastisk helg, beste bursdagsgaven<3 selvom det har vært langhelg har den gått utrolig fort, stor kost oss. Beklager for lite blogging og at det er kun har vært mobilblogging, men har ikke hatt data tilgang siden vi dro fra Bergen. Tenker jeg kan legge ut noen bilde fra turen når jeg kommer hjem i kveld. Håper alle har hatt en strålende helg og kost seg masse! Vi blogges senere

- JANETTE STAINES

NEW


 Like? 

 

- JANETTE STAINES

Gjesteinnlegg
Heisann bloggen! 

Her kommer et gjesteinlegg fra meg, kjæresten til Janette. Har egentlig null peiling på hva jeg skal skrive om nå, så jeg får vel bare prøve meg frem. Som oftes så sier vel folk hva de har gjort på i dag, så i dag hentet jeg min kjære etter skolen, er ikke jeg flink? høhø. Der etter dro vi hjem til henne for den vanlige tirsdagen vår. Som innebærer matte pugging, prat osv. Spsite også veldig god indisk mat som moren hennes hadde laget, utrlog god å lage mat! men ble desverre for sterk for Janette :)
Som dere sikkert har fått med dere så har Janette snart bursdag, og nåkommende helg har vi lang helg. Vi liker begge å reise så da slo jeg til med en tidelig bursdagsgave og tenkte å reise litt sammen. Så på torsdag skal vi to reise til Oslo sammen, gleder meg masse til turen med god jenten ♥ 

Sett at det har kommet noen spørsmål om hvordan meg og Janette møttes. Tenkte siden jeg ikke vet hva jeg skal skrive så kan jeg vel forkalare det litt kort her. Vi er egentlig blitt kjent via bekjente for en god stund tilbake, men fikk aldri vært med hverandre ellns da. Så var det for noen mnd siden vi traff hverandre igjen på en fest ute på knarvik av alle steder. Så begynte vi å snakke litt til hverandre noen dager seinere. Ikke lenge etterpå begynte vi å være litt med hverandre og fikk pratet masse sammen allerede de første gangene jeg var med hun, kjempekoselig! Så da ble vi bare og bedre kjent, noe jeg syntes gikk veldig strålende. 

Jeg går altså på Knarvik VGS, men har vurdert å begynne på skole i byen til neste år, men alt til sin tid.  Om noen av dere kanskje har vært litt ofte innpå denne blogget så har dere kanskje skjønt at jeg har laget ganske mye big bites. Dette er siden jeg jobber på Big Bite. Men nå holder jeg på å få jobb i byen. Er blitt utplasert også om jeg klarer meg bra nå, så får jeg jobb der i ettertid. 

Men nå skal jeg legge meg for hun skal tidlig avgårde på skolen og jeg skal ut på praksis plassen i morgen. 

Forresten Janette skal svare på spørsmålsrunden allerede i morgen, nå er siste sjanse  å spør henne om det dere lurer på! Husk å still spørsmålene i ->DETTE<- innlegget :) God natt 

 

- TORE STOKKE 

US AND A
Heihei! Nå er Monica og jeg tilbake på skolen etter å ha vært på omvisning på Bjørvin, vi har tenkt å søke hudpleie neste år som de desverre ikke har her på Nordahl Grieg. Utseende på Bjørgvin kan nok ikke sammenlignes med Nordahl Grieg, men linjen vi har tenkt å søk så veldig bra ut! Men nå må vi begynne på engelsk prosjektet, så vi blogges senere.Heidå

       

 

- JANETTE STAINES

MÅNEDENS SPØRSMÅLSRUNDE
Fikk masse positiv respons forige gang jeg hadde månedens spørsmålsrunde, så slår til med en for denne måneden også! Tenkte dette kunne bli en fast ting fra nå av, høres bra ut? Det er bare å spøre i vei, for jeg har allerede tenkt å svare på dem i morgen eller onsdag. Sist svarte jeg med tekst, så denne gang tenkte jeg at det blir video svar. Litt kjekkere enn og lese masse tekst eller hva. 


Noe lurer på om meg? nå har du sjansen å spøøør 

 

- JANETTE STAINES

Looks like sex
Heisann, dette blir et kort innlegg fordi jeg virkelig må pugge til prøven vi skal ha i morgen, har bestemt meg for at dette halv året skal jeg konse på skole! Vil ha gode karaktere, slik at jeg kommer inn på skolen jeg vil til neste år. Skal ikke være så lett, må jobbe for karakterene. Forresten jeg har et innlegg klar for kvelden som jeg tror dere vil synes er interessant, så det er bare å følge med utover kvelden! Men nå skal jeg pugge videre så dere får kos dere med sangen imens, er helt hektet på den fortiden! 

 

- JANETTE STAINES 

TIDLIG BURSDAGSGAVE FRA MIN KJÆRE!
Heisann!

Har ikke blitt mye blogging denne helgen, så kan vell fortelle fort hva jeg har gjort på. På lørdag dro jeg til frisøren, synes at tuppene hadde blitt så slitte. Tenkte det var lurt, men tok helt feil. Angrer så fryktelig mye på at jeg klippet det! Sa hun kun skulle ta litt i tuppene, men hun følte vist for å ta av flere cm  Har aldri vært så missfornøyd med håret som jeg er nå. Vanskelig å skjule det med extensionsene når det er klippet så "hakkete" som hun har gjort. Heldigvis vokser det ut igjen, men tar veldig lang tid. Ellers dro jeg på fest sammen med Tore i går og han sov over her. Ellers hadde vi en koselig daffe søndag her hjemme.

For en uke siden fikk jeg bursdagsgaven min fra kjæresten. Har bursdag 23.Februar, men han sa at han ikke klarte å vente lenger.  Sikkert litt spent på hva jeg har fått? Fikk en tur sammen med han til Oslo fra 2-5 februar! Og ikke bare det, men et nydelig smykke i hvit gull med diamanter og en ring hvit gull med husker ikke hva steinene het på den. HELT UTROLIG GAVE! Jeg er så heldig som har den gutten, har ikke ord.
Må bare si tusen takk gutten min! Gleder meg masse til å reise på torsdag 

 

- JANETTE STAINES 

Friday
Heihei! Hjemme igjen fra en lang dag på jobb, godt å sette seg ned nå. Merker ikke før jeg sette meg ned hvor trøtt jeg egentlig er. Vell kan ikke slappe helt av enda fordi rommet ser bombardert ut, klær over alt. Må sette i gang med det og skal få det ferdig før middag. Var innom butikkene på veien hjem, legger ut bilder fra innkjøpet så snart jeg er ferdig med rommet! Håper folk har hatt en fin fredag, og er klar for helg 


   

- JANETTE STAINES

Frisky
Hei søtinger!

I dag bestemte jeg meg for endelig å ta en sikkelig rydding i skapet mitt. Håper på at jeg får ut en del av klæreren fordi der er alt for fult nå og har ikke noe orden i det, som gjør det vanskeligere å finne frem tingene jeg skal ha på. Vil gjerne ha plass i skapet etter shoppingturen i Oslo neste uke! Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg brettet klær og ta vekk de jeg ikke bruker osv. Er enda mye ingen, så burde forsette nå om jeg skal bli ferdig i dag. Vi blogges senere i kveld!

Frisky - Tinie Tempah ft Labyrinth

 

- JANETTE STAINES

 

ÅPEN DAG
Heihei!

Har vært en utrolig lang dag, som kun har gått i et hele dagen. For på skolen vår Nordahl Grieg hadde vi åpen dag. Derfor ble vi delt inn i grupper og skulle presentere hele HS linjen. Vi begynte klokken 8 på skolen og var ferdig klokken 16:30, hele 8 timer og 30 minutter sto vi og hadde enten fremføring om helse og sosial eller vist noen førstehjelp triks. Kun 20 min pause i hele dag, vellvell var kjekt. Men merket veldig godt de siste timene at jeg var ganske så kjørt i kroppen.


Ellers har jeg hatt en koselig kveld med Tore som sove over til i dag, siden han skulle i praksis plass i byen. Vi får heller blogges mer i morgen, for nå klarer jeg så vidt å holde øyene åpen her jeg ligger. God natt søte lesere!


- JANETTE STAINES

TIPS
Tenkte jeg skulle slå til med et lite tips/anbefaling av et produkt (ikke reklame). Kanskje du har fått deg Iphone til jul/bursdag eller noe slikt? Vell da er det lurt å ha noe rundt for å beskytte den mot riper og forhinder at den knuser like lett om du mister den eller noe slikt. Mannen i butikken anbefalte Puro merket, for den skulle veldig god. Fikk høre at jeg ikke trengte å kjøpe beskyttelse glass/plast foran siden den dekker både forsiden og baksiden. Den er veldig praktisk og fin!  Om ikke jeg husker feil koster den 298 kr og kan kjøpes hos de fleste elektroniske butikkene.  

Eneste jeg ble litt skeptisk var at etter to uker ble den ødelagt med metal tingen, men gikk bare tilbake til butikken med kvitteringen og fikk en helt ny i hvit med en gang. Det var god service og de beklager for at det nok var en feilproduksjon eller noe slikt. Så jeg var veldig fornøyd siden jeg hadde lyst på i hvit men da jeg kjøpte den var det kun i svart igjen. 

- JANETTE STAINES 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits