Video

Innkjøp av hårprodukter
Heihei! Tenkte jeg skulle bli flinkere på å legge ut bilder av dagens antrekk og innkjøp siden jeg ikke har vært så flink til det tidligere. Med tanken på at det har vært en del etterspørelsere fra leserene. Da tore og jeg var i byen i går kjøpte han seg noen nye sko og jeg en del hårproduktet som dere ser på bildene under. 

Kjøpt litt av hvert som hårspray, intens hårkur, sjampo, balanse, varmebeskyttelse osv

Tror nok håret mitt har godt av litt ekstra pleie etter to runder med hår bleikinger på kort tid. Tar du godt vare på håret ditt?

What time is it
Heisann! Da var jeg hjemme igjen etter en bytur sammen med kjæresten. Endelig ser det ut til at regnet forsvinner, utrolig godt å slippe å gå rundt i byen fra butikk til butikk med fult regntøy på og prarply, kun stress. Fant en utrolig deilig genser som jeg bare måtte ha, kjempe godt stoff. Som kankskje ikke alle vet er jeg utrolig stor fan av klokker, får aldri nok! Tror jeg har rundt 9-10 klokker. Så fant jeg to klokker på en ny åpnet butikk på bystasjonen som jeg måtte kjøpe. 

Genser ifra Vero Moda for kun 50 kr!

Liker utrolig godt store klokker, klarte ikke å beste meg for hvilken derfor endte det med begge  i fra CMYK

 Hvilken likte du best av klokkene?

TOMS
Like?

In love with
... my new jacket! Fikk en ny jakke forrige uke siden jeg ikke hadde noen fine regnjakker, og regn jakke her i Bergen blir mildtsagt ofte brukt!Like?

De nye klærne fra Gina Tricot
God lørdags morgen! Forstår ikke hvorfor, men jeg klarer virkelig ikke å sove lenge om morningen lenger. Våkner seinest klokken 9, har vist blitt et A-menneske. I går hadde jeg en koselig kveld sammen med Hanne, alt for lenge mellome hver gang vi ser hverandre. Jaja, blir i alle fall mye å ta igjen. Fikk et par spørsmål i går om jeg kunne legger ut bilder av klærene jeg fikk i posten og selvsagt kan jeg det, i og med at Hanne fortsat ligger å sover hehe:) Under er det bilder av de fleste klærene jeg hadde bestilit. Har også kjøpr en topp og en til kjole, men de hadde ikke dem ikke på nett siden lenger. Glad jeg fikk kjøpt dem før de ble utsolgt!

Emelie dress, som er kjempe fint til sommeren! Kan kjøpe den -HER- til 199,- 

 Kjempe fin bukse som jeg har prøvd å få tak i kjempe lenge (3måneder) var altid utsolg osv, men nå er den min! Kan kjøpes -HER- til 399,- 

 Kjempe fin bukse som jeg har prøvd å få tak i kjempe lenge (3måneder) var altid utsolg osv, men nå er den min! Kan kjøpes -HER- til 399,- 

Cecilia sleeveless shirt som kjøpes -HER- til 129,- 

En 60 den tights 2 pack -HERFRA- til kun 79,- 

Denne fine shortsen som jeg helt har forelsket meg i kan kjøpes -HER- til 349,- 

Måtte bare ha en til i dongeri, utrolig fine på! Kjøpes -HER- til 349,- 

Måtte friske opp på neglelakk samlingen så kjøpe disse herlige fargene til kun 99,- Har fortiden kjøp 3 for 99 så nå er det bare å kjøpe i vei. Utrolig stort utvalg på farger og de kjøpes -HER- også neglepinsetten koster kun 19,- (kjøpes -HER-) og er kjempe god! Mye bedre enn de andre jeg har som koster mye mer. Deilig å få inn noen nye klær i klesskapet, gleder meg vilt mye til å få brukt kjolene nå som sommeren ikke er så alt for langt unna. Krysser armer og bein for at det blir en varm og fin sommer ♥ 

Like?  

Gårsdagens innkjøp
God morgen skjønninger! Utrolig godt å få sove lenge i dag. Kan ikke huske sist jeg sov så lenge, uthvilt og klar for en ny dag. Legger heller ut innkjøpet i dag siden det ble så seint i går kveld før jeg var ferdig med rommet og var ganske kjørt. Godt at alt er unna gjort, slipper å ha det hengene over meg på en måte. Her er gårsdagens innkjøp

- JANETTE STAINESMITT INNKJØP
Her er innlegget jeg lovet å legge ut, enjoy! 

Jakke fra Gina Tricot - opprinnelig pris 699 kr, nå var satt ned til kun 100 kr!  


Genser fra Only -  259,95 kr Genser fra Only -  249,95 kr

Genser fra Only -  179,95 kr
Genser fra Only - 149,95 kr 

SHOPPING
Heisann skjønninger! 

Da var jeg hjemme igjen fra en shopping tur med mamma, endelig fikk jeg henne med ut til Åsane. Bedre utvalg også er IKEA der ute. Synes de har så masse fint på IKEA, må ta meg litt sammen når jeg er der. Får lyst på så mye, ikke så bra for korte til mamma. Nå har jeg tråkket rundt i 4 timer, var deilig å ta av skoene. Ble sein blogging i dag fordi jeg hadde Tore på overnatting, og han måtte tidlig avgårdefor han skulle på jobb. Og jeg la meg ned på et par timer til før vi dro til Åsane. Men nå fremover har jeg tenkt å legge ut innkjøpt oftere, merker det er ganske populær hos leserene. Har kjøpt mye i det siste, men har bare ikke orket å dra fram kamera og ta bilder av det. Fra nå av er det full kjerpings! Dere er så flinke å gå innom hverdag, og de som kommenterer. TUSEN TAKK 

Må nok øve litt til på å sette på selvutløser..


Enda mer til rommet, gleder meg til å sette det på plass. Fikk ikke kjøpt alt, så legger heller ut når alt er på plass:)
Legge ut bilder fra innkjøpet eller ikke?

 

- JANETTE STAINES

FORELSKA
Helluen igjen!

Etter jeg hadde støvsuget gulvene for mamma i dag, sa hun at jeg skulle få en overraskelse siden jeg hadde vært flink å hjelpe henne. Tenkte at det ikke var noe stor, støvsuget liksom bare. Så kom hun inn med en pose, skjønte med engang hva det var! Var et par sko og en skjorte jeg prøvde å grine meg til da vi var på nattåpent, men hun sa nei siden jeg skulle bestile to kjoler jeg hadde funnet på nette.  Og jeg som er så stå ble sur fordi jeg hadde så lyst på de. Var virkelig dagens oppsig! Verdens beste mamma ♥ Helt forelsket i dem 

Like? 

 

 

- JANETTE STAINES

ØREDOBBER
God morgen! Nå holder jeg på å stelle meg, sånn at jeg er ferdig til Monica kommer. For i dag skal vi gjøre ferdig et gym prosjektet vi begynte å jobbbe med på onsdag. Er bilder lenger nede på blogge hvor vi holder på å lage mat i skogen, om noen lurte. Så i dag er det mye redigering og fakt om vitaminer og protiner i vente. Filmen må være ca 15 minutter lang, men kommer sikkert til å gå fint. Elsker å sette samme slikt, så jeg gleder meg til å sette igang. 

 

Men glemte å ta bilde av de nye øredobbene fra innkjøpet i går, er bare et vanlig par perle øredobber så ikke så spennende. Og som reste i går er disse også kjøpt hos CMYK. Synes den butikken er så fin, er så mye å velge mellom. Og klokkene deres er bare til å sikle etter. Har alt kjøpt iallefall tre klokken hos dem. liker du CMYK butikken?

 

 

- JANETTE STAINES 

SHOPPING
Smykke fra CMYK

Klokke fra CMYK


Skjerf fra CMYK

 


Jakke fra risøe

Veldig fornøyd med dagens innkjøp, må bare gi en liten takk til min kjære mamma. Men nå skal jeg ut på kjøkket og bake meg noe godt, så vi blogges senere!- JANETTE STAINES 

INNKJØP
Heisann! Nå er Monica og jeg på vei ut døren for å gjøre unna friluftsprosjektet våret. Men før jeg drar tenkte jeg at i mens jeg går rundt i skogen og prøve å lage mat fra grunnen av, skal dere få kose dere med gårsdagens innkjøp fra da jeg var en tur innom Oasen sammen med min kjære mamma. 

 

Alle klærene kjøpt fra HM  


Synes det var på tide med noen nye filmer igjen. Gleder meg allerede til å sette meg ned i kveld og kose meg med en av de nye filmene. Men nå "duty calls", så vi blogges senere i kveld. Krysser fingrene for at været holder seg!

 

INNKJØP FRA OSLOTUREN
Heisann, da var jeg tilbake fra legen og en tur innom Oasen for å hente noe legen hadde skrevet ut. Også måtte få fikset en veske som hadde blitt ødelagt i håndtaket. I mens jeg selvfølgelig rundt i butikkene, må jo gjøre noe for at tiden skal gå mens han fikset vesken. Har nettopp tatt en titt igjennom kommentarene og fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilder fra shopping turen i Oslo, det kan selvfølgelig fikses. Forresten tusen takk for alle de koselig tilbake meldingene, det er virkelig oppmuntrende til å blogg mer.

 

Men her er det jeg kjøpte fra Osloturen, enjoy!Bluse // Vero Moda 

 

Smykke // Vero Moda 

 Bluse // Monki


Tubetopp // Monki


Øredobber // Gina Tricot


Bukse // Gina Tricot


Genser // BikBok


Topp // BikBok


Topp // BikBok


Hårstrikk // BikBok

Skinjakke // Zara

 

u like? 

 

Innkjøp
Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen fra en liten shoppingtur på senteret. Ble ikke noe stor shopping, mamma sa jeg hadde kjøpt nok klær før jeg dro til Tyskland. Er så utrolig glad i klær, sko og accessories kan bare ikke få nok av det.

Begge buskene er fra vero moda   

Begge genserne fra cubus
 

Hva synes du om innkjøpet ?

-Janette

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits