Juni 2009

GjesteinnleggHeisann bloggen! 

Her kommer et gjesteinlegg fra meg, kjæresten til Janette. Har egentlig null peiling på hva jeg skal skrive om nå, så jeg får vel bare prøve meg frem. Som oftes så sier vel folk hva de har gjort på i dag, så i dag hentet jeg min kjære etter skolen, er ikke jeg flink? høhø. Der etter dro vi hjem til henne for den vanlige tirsdagen vår. Som innebærer matte pugging, prat osv. Spsite også veldig god indisk mat som moren hennes hadde laget, utrlog god å lage mat! men ble desverre for sterk for Janette :)
Som dere sikkert har fått med dere så har Janette snart bursdag, og nåkommende helg har vi lang helg. Vi liker begge å reise så da slo jeg til med en tidelig bursdagsgave og tenkte å reise litt sammen. Så på torsdag skal vi to reise til Oslo sammen, gleder meg masse til turen med god jenten ♥ 

Sett at det har kommet noen spørsmål om hvordan meg og Janette møttes. Tenkte siden jeg ikke vet hva jeg skal skrive så kan jeg vel forkalare det litt kort her. Vi er egentlig blitt kjent via bekjente for en god stund tilbake, men fikk aldri vært med hverandre ellns da. Så var det for noen mnd siden vi traff hverandre igjen på en fest ute på knarvik av alle steder. Så begynte vi å snakke litt til hverandre noen dager seinere. Ikke lenge etterpå begynte vi å være litt med hverandre og fikk pratet masse sammen allerede de første gangene jeg var med hun, kjempekoselig! Så da ble vi bare og bedre kjent, noe jeg syntes gikk veldig strålende. 

Jeg går altså på Knarvik VGS, men har vurdert å begynne på skole i byen til neste år, men alt til sin tid.  Om noen av dere kanskje har vært litt ofte innpå denne blogget så har dere kanskje skjønt at jeg har laget ganske mye big bites. Dette er siden jeg jobber på Big Bite. Men nå holder jeg på å få jobb i byen. Er blitt utplasert også om jeg klarer meg bra nå, så får jeg jobb der i ettertid. 

Men nå skal jeg legge meg for hun skal tidlig avgårde på skolen og jeg skal ut på praksis plassen i morgen. 

Forresten Janette skal svare på spørsmålsrunden allerede i morgen, nå er siste sjanse  å spør henne om det dere lurer på! Husk å still spørsmålene i ->DETTE<- innlegget :) God natt 

 

- TORE STOKKE 

US AND AHeihei! Nå er Monica og jeg tilbake på skolen etter å ha vært på omvisning på Bjørvin, vi har tenkt å søke hudpleie neste år som de desverre ikke har her på Nordahl Grieg. Utseende på Bjørgvin kan nok ikke sammenlignes med Nordahl Grieg, men linjen vi har tenkt å søk så veldig bra ut! Men nå må vi begynne på engelsk prosjektet, så vi blogges senere.Heidå

       

 

- JANETTE STAINES

MÅNEDENS SPØRSMÅLSRUNDEFikk masse positiv respons forige gang jeg hadde månedens spørsmålsrunde, så slår til med en for denne måneden også! Tenkte dette kunne bli en fast ting fra nå av, høres bra ut? Det er bare å spøre i vei, for jeg har allerede tenkt å svare på dem i morgen eller onsdag. Sist svarte jeg med tekst, så denne gang tenkte jeg at det blir video svar. Litt kjekkere enn og lese masse tekst eller hva. 


Noe lurer på om meg? nå har du sjansen å spøøør 

 

- JANETTE STAINES

Looks like sexHeisann, dette blir et kort innlegg fordi jeg virkelig må pugge til prøven vi skal ha i morgen, har bestemt meg for at dette halv året skal jeg konse på skole! Vil ha gode karaktere, slik at jeg kommer inn på skolen jeg vil til neste år. Skal ikke være så lett, må jobbe for karakterene. Forresten jeg har et innlegg klar for kvelden som jeg tror dere vil synes er interessant, så det er bare å følge med utover kvelden! Men nå skal jeg pugge videre så dere får kos dere med sangen imens, er helt hektet på den fortiden! 

 

- JANETTE STAINES 

TIDLIG BURSDAGSGAVE FRA MIN KJÆRE!Heisann!

Har ikke blitt mye blogging denne helgen, så kan vell fortelle fort hva jeg har gjort på. På lørdag dro jeg til frisøren, synes at tuppene hadde blitt så slitte. Tenkte det var lurt, men tok helt feil. Angrer så fryktelig mye på at jeg klippet det! Sa hun kun skulle ta litt i tuppene, men hun følte vist for å ta av flere cm  Har aldri vært så missfornøyd med håret som jeg er nå. Vanskelig å skjule det med extensionsene når det er klippet så "hakkete" som hun har gjort. Heldigvis vokser det ut igjen, men tar veldig lang tid. Ellers dro jeg på fest sammen med Tore i går og han sov over her. Ellers hadde vi en koselig daffe søndag her hjemme.

For en uke siden fikk jeg bursdagsgaven min fra kjæresten. Har bursdag 23.Februar, men han sa at han ikke klarte å vente lenger.  Sikkert litt spent på hva jeg har fått? Fikk en tur sammen med han til Oslo fra 2-5 februar! Og ikke bare det, men et nydelig smykke i hvit gull med diamanter og en ring hvit gull med husker ikke hva steinene het på den. HELT UTROLIG GAVE! Jeg er så heldig som har den gutten, har ikke ord.
Må bare si tusen takk gutten min! Gleder meg masse til å reise på torsdag 

 

- JANETTE STAINES 

Gårsdagens innkjøpGod morgen skjønninger! Utrolig godt å få sove lenge i dag. Kan ikke huske sist jeg sov så lenge, uthvilt og klar for en ny dag. Legger heller ut innkjøpet i dag siden det ble så seint i går kveld før jeg var ferdig med rommet og var ganske kjørt. Godt at alt er unna gjort, slipper å ha det hengene over meg på en måte. Her er gårsdagens innkjøp

- JANETTE STAINESFridayHeihei! Hjemme igjen fra en lang dag på jobb, godt å sette seg ned nå. Merker ikke før jeg sette meg ned hvor trøtt jeg egentlig er. Vell kan ikke slappe helt av enda fordi rommet ser bombardert ut, klær over alt. Må sette i gang med det og skal få det ferdig før middag. Var innom butikkene på veien hjem, legger ut bilder fra innkjøpet så snart jeg er ferdig med rommet! Håper folk har hatt en fin fredag, og er klar for helg 


   

- JANETTE STAINES

FriskyHei søtinger!

I dag bestemte jeg meg for endelig å ta en sikkelig rydding i skapet mitt. Håper på at jeg får ut en del av klæreren fordi der er alt for fult nå og har ikke noe orden i det, som gjør det vanskeligere å finne frem tingene jeg skal ha på. Vil gjerne ha plass i skapet etter shoppingturen i Oslo neste uke! Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg brettet klær og ta vekk de jeg ikke bruker osv. Er enda mye ingen, så burde forsette nå om jeg skal bli ferdig i dag. Vi blogges senere i kveld!

Frisky - Tinie Tempah ft Labyrinth

 

- JANETTE STAINES

 

ÅPEN DAGHeihei!

Har vært en utrolig lang dag, som kun har gått i et hele dagen. For på skolen vår Nordahl Grieg hadde vi åpen dag. Derfor ble vi delt inn i grupper og skulle presentere hele HS linjen. Vi begynte klokken 8 på skolen og var ferdig klokken 16:30, hele 8 timer og 30 minutter sto vi og hadde enten fremføring om helse og sosial eller vist noen førstehjelp triks. Kun 20 min pause i hele dag, vellvell var kjekt. Men merket veldig godt de siste timene at jeg var ganske så kjørt i kroppen.


Ellers har jeg hatt en koselig kveld med Tore som sove over til i dag, siden han skulle i praksis plass i byen. Vi får heller blogges mer i morgen, for nå klarer jeg så vidt å holde øyene åpen her jeg ligger. God natt søte lesere!


- JANETTE STAINES

TIPSTenkte jeg skulle slå til med et lite tips/anbefaling av et produkt (ikke reklame). Kanskje du har fått deg Iphone til jul/bursdag eller noe slikt? Vell da er det lurt å ha noe rundt for å beskytte den mot riper og forhinder at den knuser like lett om du mister den eller noe slikt. Mannen i butikken anbefalte Puro merket, for den skulle veldig god. Fikk høre at jeg ikke trengte å kjøpe beskyttelse glass/plast foran siden den dekker både forsiden og baksiden. Den er veldig praktisk og fin!  Om ikke jeg husker feil koster den 298 kr og kan kjøpes hos de fleste elektroniske butikkene.  

Eneste jeg ble litt skeptisk var at etter to uker ble den ødelagt med metal tingen, men gikk bare tilbake til butikken med kvitteringen og fikk en helt ny i hvit med en gang. Det var god service og de beklager for at det nok var en feilproduksjon eller noe slikt. Så jeg var veldig fornøyd siden jeg hadde lyst på i hvit men da jeg kjøpte den var det kun i svart igjen. 

- JANETTE STAINES 

ANTREKK 230112

Jakke fra Zara // Skjorte fra husker ikke navnet til butikken, men merket er franse // Bukse fra Match 

Like? - JANETTE STAINES

Føles allerede bedreHeisann! I dag har jeg vært hos tannlegen fordi jeg har hatt få utrolig vondt i tannkjøttet på grunn av min siste gekselen ikke vil helt ut og da har tannen over det irritert tannkjøttet. Få fikk filt vekk masse og håper på at den snart vokser ut ellers må jeg trekke to tenner:( vil helst unngå det! Bare bare krysse fingrene og pusse tenne godt.

     

Tenkte jeg kunne mobilblogge litt oftere nå som at jeg har 3 måneder fri bruk, må utnyttes. Håper på at innlegget ser greit ut, bare prøvd å blogge på mobilen en gang før. Har tenkt å kjerpe meg på bloggen nå! Vært så mye med fjerning av mandlene, skole, julen osv. Men nå blir jeg snart hentet, så vi blogger senere.


- JANETTE STAINES

MITT INNKJØPHer er innlegget jeg lovet å legge ut, enjoy! 

Jakke fra Gina Tricot - opprinnelig pris 699 kr, nå var satt ned til kun 100 kr!  


Genser fra Only -  259,95 kr Genser fra Only -  249,95 kr

Genser fra Only -  179,95 kr
Genser fra Only - 149,95 kr 

Hva kan man si?God morgen, eller burde kanskje si god formiddag. Ble en litt sein frokost i dag, men bedre seint enn aldri! Menes jeg var i dusjen lagde Tore frokost, skjønningen. Ble rester fra i går og ny sterkte big bites, love it. Vell nå skal vi sette på en film. Har ikke nå mye mer å skrive om så her er noen bilder fra i dag.Ha en fin søndag videre, vi blogges!

 

- JANETTE STAINES

LØRDAGSKOSGod kveld! 

Denne lørdagskvelden har jeg tilbringt hjemme hos min kjære. Vi har faktisk vært veldig sunne, etter Tore var ferdig på jobb kjøpte vi inn masse grønnsaker, pasta og kylling. Dette ble altså dagens middag, sunt og godt! Anbefales på det sterkeste å prøve kyllingsalat ♥ Her er noen bilder fra kvelden våres.Spiser big bite som vanlig, og klar for hjem tur
Forresten legger ut bilder fra innkjøpet når jeg kommer hjem i morgen, så det er bare å følge med!

 

- JANETTE STAINES

SHOPPINGHeisann skjønninger! 

Da var jeg hjemme igjen fra en shopping tur med mamma, endelig fikk jeg henne med ut til Åsane. Bedre utvalg også er IKEA der ute. Synes de har så masse fint på IKEA, må ta meg litt sammen når jeg er der. Får lyst på så mye, ikke så bra for korte til mamma. Nå har jeg tråkket rundt i 4 timer, var deilig å ta av skoene. Ble sein blogging i dag fordi jeg hadde Tore på overnatting, og han måtte tidlig avgårdefor han skulle på jobb. Og jeg la meg ned på et par timer til før vi dro til Åsane. Men nå fremover har jeg tenkt å legge ut innkjøpt oftere, merker det er ganske populær hos leserene. Har kjøpt mye i det siste, men har bare ikke orket å dra fram kamera og ta bilder av det. Fra nå av er det full kjerpings! Dere er så flinke å gå innom hverdag, og de som kommenterer. TUSEN TAKK 

Må nok øve litt til på å sette på selvutløser..


Enda mer til rommet, gleder meg til å sette det på plass. Fikk ikke kjøpt alt, så legger heller ut når alt er på plass:)
Legge ut bilder fra innkjøpet eller ikke?

 

- JANETTE STAINES

FIN TORSDAGHeisann!

I dag var jeg flink og satt igjen på skolen, fikk gjort unna alle leksene mine. Etterpå dro jeg en rasktur innom hjemmet før jeg dro bort til Susanne og Johan. I kveld har vi slappet av, spist snop og sett skrekkfilm. Det var jeg som valgte filmen, og (utrolig nok) ble det "The Human Centipede". Hater vanligvis skrekkfilmer, men det er så mange som har snakket om denne, så måtte nesten se den! Den var døøøødsekkel, men definitivt verdt å få med seg, hehe. Nå skal vi legge oss, skal nemlig på jobb i morgen! Er første dagen på ny jobb, så håper jeg finner fram. Det blir en lang dag på jobb, så vi snakkes vel i morgen kveld. Her er noen bilder fra kvelden:


God natt skjønninger! Nå er det snart helg!!

 

- JANETTE STAINES

I want  

Like?

 

- JANETTE STAINES

PERFEKT DAGHelluen skjønninger!

Må si at humøret er helt på topp! Jeg er nå hjemme etter en herlig dag sammen med min kjære. I dag er det en måneders dagen sammen med Tore. Etter skolen kom han hjem til meg, så slappet vi av og koste oss her før vi dro inn til byen på en liten shopping titt. Funnet noen sko og bukser jeg har utrolig lyst på, fristet veldig å kjøpe dem! Men tror jeg skal vente til vi drar til Oslo sammen og da kan jeg heller ta shoppingen der. Større og bedre utvalg, gleder meg vilt mye! Etterpå spiste vi på peppes, der ble vi sittende og prate en god stund  


Beklager om det ble mye skrive feil, men er så utrolig trøtt nå. Derfor skal jeg straks legge meg, så vil bare si god natt og sov godt kjære lesere!

- JANETTE STAINES

TacokveldHeisann! Ja, jeg lever enda, har være utrolig dårlig blogging. Overnattet hos Tore hele helgen og da ble det ikke så mye tid til blogging. Og i dag dro jeg rett hjem til Monica etter skolen sammen med Stine og Mailen. Hadde oss en koselig tacokveld med masse jenteprat. Er helt oppblåst fra all maten, spiste nok litt for mye. Men nå skal jeg være flink ta en løpetur på tredemøllen. Skal gjøre et forsøk på å legge meg tidlig, derfor blir det nok ikke mere blogging for i dag. 


Håper dere har hatt en fin start på uken  


- JANETTE STAINES 

FROKOST PÅ SENGEN AV MIN KJÆREGod morgen! Håper folk har hatt en fin start på helgen, det har iallefall jeg. I går kveld dro jeg til byen en rask tur for å møte Susanne før jeg tok bussen ut til gutten min. Hadde en koselig kveld med film og prat osv. Selvføgelig klarte jeg og glemme alle filmene jeg hadde tenkt å ta med. Typisk! Vellvell, han hadde en god del filmer så vi klarer oss. Måtte nesten teste ut tven han fikk av broren. Tv er ganske stor så kan ligge i sengen og se på tv, herlig! Desverre er jeg veldig flink til å sove når jeg ser på film, spesielt når jeg ligger godt. Tore må hele tiden dylte litt i meg for å se om jeg er i live. 

Våknet til at skjønningen hadde lagd frokost til meg før han måtte avgårde på jobb ♥ Sniiiil kjæreste!

nam, big bit


Jeg som hadde tenkt å endelig lære meg å blogge fra MacBook Pro, men det for heller bli en annen gang. Prøvde en stund, men fant fort ut at det var like greit å dra opp skoledataen. Skjønner meg virkelig ikke på mac! Holder meg til vanlig pc ♥ Tror jeg skal sove litt mer, vi blogges

 

- JANETTE STAINES


BRUN OG BLIDHeisann, nå er jeg på bussen på vei hjem. Deilig å tenke at det endelig er helg igjen!

Vi fikk gå tidligere fra skolen i dag så tok meg en tur innom brun og bild, kjekt å få frisket opp fargen.

Men nå skal jeg av bussen, vi blogges når jeg kommer hjem. Ha en fin helg!

- JANETTE STAINES

LEGGE TIDDa var jeg klar for sengen, etter en lang kveld med lekser og rydding. Nettopp ferdig med å bytte sengetrekk og dusjet, tusen ganger bedre å legge seg til å sove når det er rett trekk og at kroppen er ren fra topp til tå! Sovnet alt for lite i det siste, er på tide å komme inn i en bedre soverytme. Trenger skjønnhetssøvnen min ♥ God natt!

- JANETTE STAINES 

LIFE IS GOODHeisann! Livet er så godt fortiden, ingenting å klage på. Må si at forelskelse er den beste følelsen i hele verden ♥ Og de negative kommentarene påvirker desverre ikke meg i det hele tatt, om dere har så lite å gjøre på fritiden at dere trenger å rake ned på andre som anonyme for det heller være deres problem:) Kommentarer som "håper dere slåt opp.", får bare håpe på det du vil, men kommer nok ikke til å skje. Har blitt så ufattelig glad i den gutten! Må si tusen takk for alle de skjønne kommentarene, varmer hjerte. 

Verdens herligste 


- JANETTE STAINES

SMIL TIL VERDEN..og verden vil smile til deg 

- JANETTE STAINES

BRACELET

like?

- JANETTE STAINES

LYST PÅ NYE EXTENSIONS?Heisann! Har ikke blitt mye blogging denne helgen, men har ikke være hjemme mer enn en time eller noe sånt. Har hele tiden vært på farten og overnattinger, det ble altså en blogg fri helg. Skal prøve å få blogget mer igjen nå, startet uken med to prøver og fremføring. Så er en del på skolen nå og da må skolen prioriteres fremfor bloggen, sikkert forståelige.

Vell over til det jeg egentlig skulle blogge om! Fikk spørsmål om hvor jeg har kjøpt extensionsene mine fra, så hvorfor ikke bare lage et innlegg om det. Så kan andre som muligens lurer få svare. Jeg har kjøpt extensionsene mine i fra Rapunzel og sweden, har bestilt fra dem før og er veldig fornøyd med dem! Om du klikker HER er linken til dem jeg har nå. For dem som har lyst å bestille nye extensions så vil jeg anbefale å bestille fra Rapunzel (ikke reklame). Neste gang kommer jeg nok til å bestille 50 cm og ikke 60 cm. Synes de ble for lange, iallefall for min smak. Derfor klippet jeg dem en del. Men nå skal jeg få unna gjort noen lekser så vi blogges senere! Bruker du extensions?

 

- JANETTE STAINES

SKOLE BLOGGINGHeisann!

Nå sitter jeg på skolen og jobber med innlevering og alt som skal inn nå før karakterene settes. Håper på å bli ferdig tidlig, er veldig klar for helg nå:) Blir en del jobbing for på mandag skal jeg ha naturfagsprøve, matteprøve og fremføring om kosthold. Nok å jobbe med i helgen, men starter helgen med en tur på cafen og overnatting hos en gammel venninne. Gleder meg masse! Her er noen bilder fra skolen dagen

deiger oss 

Bilde rett etter jeg fikk høre at jeg fikk 5 på fremføringen, veldig fornøyd! 

- JANETTE STAINES

HÅRPRODUKT ANBEFALINGTil jul fikk jeg en kjempe fin gave av min kjære venninne Veronica. Fikk fire fruktnøtt sjokolader, som er uten tvil min favoritt sjokolade. Også hårprodukter fra bedhead, allerede forelsket meg i dem! Jeg bruker nesten dagelig strittetangen min eller krølltangen så håret blir selvsagt mer slitt av det, selvom jeg har på varmebeskyttende spray. Det som er så bra med dem er at de reparerer håret og luker samtidig utrolig godt. Håret blitt blir mye mykere og ser mye friskere ut etterpå. Vil anbefale dem til de som sliter med slitt hår eller bruker en del strittetang/krølltang.

 

- JANETTE STAINES 

GOD NATTDa var halve uken unna gjort, men enda to dager til helg. Leeenge, har så utrolig mye på skolen for tiden! Skummelt mye som skal fremføres har tilsammen tre fremføringer denne uken og to muntlige høringer. Gruer meg litt til muntlige høring, for det er allerede i morgen og føler meg virkelig ikke klar. Heldigvis har Tore hjulpet meg å pugge på spørsmålene. Er bare så typisk at jeg trekker spørmålene jeg kan minst om eller at jeg få helt hjerneteppe. Får bare krysse fingene og gjøre mitt beste. 

  
Nå skal jeg lese igjennom spørsmålene et par ganger før jeg slukker lyset. God natt og sov godt folkens  

Har du mye på skolen for tiden? 

 

- JANETTE STAINES

WHAT TIME IS IT
Nylig kjøpt meg en ny klokke, kjempe fornøyd med den! Elsker klokker, tror jeg har tilsammen rundt 7 klokker eller noe sånt. For deg som vil ha en ny og fin klokke for rundt 299 - 499 lappen kan du ta en tur innom CMYK butikken. De har et stort utvalg av klokker og accessories, så finner sikkert noe som faller i smak 


- JANETTE STAINES

MIN SMINKETenkte jeg det var på tide at jeg viser hvilken sminken jeg bruker, siden jeg fikk en del spørsmål da jeg hadde videospørsmålsrunde om jeg kunne legge ut video eller bilder av sminken jeg bruker. Hadde helt glemt det, men fikk påminnelse av en venn isted. Så nå er det vell på tide å gi svar til dem som lurte, hehe. Kan forresten se del 1 (her), del 2 (her) og del 3 (her) fra spørsmålsruden om noen lurte. Noen av svarene stemmer ikke nå lenger, er et par måneder siden jeg lagde dem.  Ellers tilbake til saken her er sminken jeg bruker:

Før jeg sminker meg resner jeg altid ansiktet og  tar på ansiktskrem, lar kremen trekke seg inn i huden før jeg begynner med sminkingen. Elsker virkelig den krem, lukter himmels og er god på huden. 

Tar veldig lite fondatioun på børsten og bruker det mer som en concealer på huden. Så legger den bare rundt nesen, under øyne osv. Vil anbefalle å prøve den, den lukter faktisk veldig godt. Både fondatioun og fondatioun børsten kan kjøpes på KICKS.

Deretter tar jeg litt pudder oppi lokket på id-pudderet og dypper førsten oppi og endten blåser eller tapper børsten, slik at det øverste på børsen går av. Vil ikke ha for mye på, synes sminken blir ganske stygg om ikke. Børsten kan kjøpes her  og Id-pudderet kan kjøpes på id-butikken i byen. Sikkert andre steder også,men der vet jeg man kan kjøpe det.

Så tar jeg litt solpudder i kinnene, for å gi litt mer glød og farge til dem. Børsten kan kjøper hos her og solpudderet kan du kjøpe hos de fleste kosmetikk butikker,  for eksempel vita.

Avslutter med å ta på maskara og fikser brynen, begge kan kjøpes hos de fleste kosmetikk butikke. 

Det var det jeg bruker når jeg sminker meg til hverdagen, ikke noe spesielt akkurat. Men nå fikk iallefall de som lurte svar:)

Bruker du noe av det samme som meg?

 

- JANETTE STAINES

SISTE FRI DAGGod kveld søte lesere!
Da var siste fri dag over for denne gang. Har hatt det kjempe kjekt og fått mye ut av dagene, håper dere også har kost dere masse:) Men må si jeg gleder meg til skolen igjen, blir godt å få døgnrytmen på plass og hverdagen litt mer tilbake til det normale igjen om jeg kan si det slik. I dag har jeg vært på shopping med Tore og ellers har vi bare daffet hjemme oss meg. Beklager for kjedelige innlegg, har for det meste hatt innlegg om hva jeg har gjort på og veldig lite tips, anbefalinger, innkjøp og antrekk osv. Og alt for mange Iphone bilder, blitt så glad i den. Men skal begynne å bruke kamera igjen. Tror det blir bedre nå som skolen begynner igjen, så et bare å glede seg hehe. Her er noen bilder fra dagen i dag 

  

Var ikke vi flinke

Men nå er det sengetid, så vi blogger mer i morgen. God natt ♥ 

 

- JANETTE STAINES

NYTTÅRSFORSETT
God morgen søte lesere. Igår kveld kom jeg på at jeg ikke hadde skrevet nyttårsforsett enda. Så her er noen av mine nyttårsforesetter som jeg kom på i farten. Skal gjøre mitt beste på å holde alle punktene. Har du skrevet noen forsetter for det nye året 2012? 

NYTTÅRSAFTENGod kveld! Beklager for at jeg ikke blogget i går, men hadde ikke lyst å bruke den siste dagen i 2011 foran dataen. Dagen startet med å møte jente i byen for å ønske dem godt nyttår og selvsagt takke for det gamle, før jeg tok bussen ut for å møte Tore som endelig var ferdig på jobb. Hadde en utrolig koselig dag sammen. Skjønningen lagde middag og dekket borde mest jeg stelte meg ♥ Håper alle dere hadde en faktisk slutt på året!

Vårt lille fyrverkeri 


Nattmat, har spist alt for mye big bit i det siste. Slik går det når kjæresten din jobber der og får med brød hjem, klager ikke! Men nå må jeg legge meg, skal opp tidlig i morgen. På tide å komme inn i døgnrytmen igjen før skolen starter. Skulle ønske vi hadde enda en uke fri, men får heller bare glede meg til vinterferien. God natt!

 

- JANETTE STAINES

ON MY WAY HOMEHeisann! Nå et jeg på vei hjem fra Tore, akkurat blitt hentet av mamma i byen. Deilig å slippe og vente 45 min på overgang. Tenkte jeg skulle prøve å blogge fra den nye mobilen min for første gang, håper innlegget ikke ser helt på jorde ut. Vi blogges mer senere i kveld når jeg er kommet hjem til dataen<3

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits