Juni 2009

Barcelona here I come!Hei!

Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke kofferten, jeg pakker altid helt til siste liten. Hver gang jeg tror jeg er ferdig med å pakke så kommer på at noe som mangler. Og da er det opp full fart og presse inn det som mangler. Nå venter vi bare på taxien skal kjøre oss til flyplassen. Gleder meg utrolig mye, kjenner sommerfuglene i magen. Får det altid når vi skal ut å reise.  Dagens outfit

Tviler på at jeg får blogget så mye når jeg er der nede, fordi mamma lar meg ikke ta med daten.. så det kan blir litt vanskelig. Skal prøve mitt beste å få ut et par innlegg. Håper alle får en strålende dag, vi blogges ♥

 

- Janette

Heia Arsenal!Hei

Nå er jeg hjemme etter å ha vært hos Christian, var utrolig koselig. Etter vi hadde spist middag dro vi bort til Sabeel og så Arsenal kampen. Kommer til å savne Christian veldig. For jeg drar til Barcelona i morgen tidlig, og han skal til Geilo i vinterferien. Da blir det hele 5 dager uten hverandre. Menmen, får bare glede meg til å se ham igjen!


Christian og søsteren Anne Marie

Men nå har jeg besøk av hanne, så vi blogges senere!

Hvilket fotballag heier du på?

 

- Janette

 

PakkingGod morgen

Nå er det ikke så lenge til jeg skal reise, til barcelona! Gleder meg som en liten unge. Blir så herlig å komme vekk fra snøen og inn i varmen, er nok ikke mer en 15-16 grader der, men bedre enn snø. Ble bare enda mer gira på å dra da jeg våknet til snø i dag tidlig.Jeg skal til Barcelona, som bursdags gave fra Mamma og Pappa. Blir kjempe kjekt med sol, shopping og oppleve byen Barcelona, har aldri vært der før.

Nå har jeg fått ned kofferten og er i full gang med pakkingen.Tror nok bikinien skal bli med, de har basseng på hotelet, men spørs om det er varmt nok, tar med i tilfelle. Må tilbake til pakkingen, så vi blogges!

Hva skal du i vinterferien?

 

-Janette

resturantI kveld slappet jeg litt av med Christian, også dro vi til byen å gikk på restaurant med noen venner.  Det var en utrolig hyggelig kveld, vi var der faktisk i hele 3 timer.

Susanne & Veronica  ♥

Frida ♥

Woho, nå har jeg endelig fått vasket ut all voksen av håret mitt. Tror jeg måtte vaske det 4 ganger om igjen og om igjen, med shampo for å få ut alt det klisset. Nå sitter jeg med en hårkur som skal få virke overnatten, må jo pleie håret litt nå og da. Må si Veronica fikk virkelig gnidd den voksen godt inn i håret mitt. Haha, altid like kjekt med hevn, så vi endte opp med at begge satt på bussen med løvehår, så extremt tupert ut, så takk for det Veronica. Glad i deg ♥

Hva har du gjort på denne lørsdag kvelden?- Janette

Kjæresten minHei sann!

Nå har jeg ryddet og vasket huset helt ferdig, så nå mamma er godt fornøyd. Har også fått fikset litt på designet mitt, er ikke helt ferdig enda. Er fortsatt en del må ting som må fiksen, godt med litt forandring. Har forresten begynt å se gjennom alle spørsmålene til spørsmålsrunden som skal svares på iløpet av dagene fremover. Har spørmålet "har du kjæreste?" går om igjen og om igjen. Svaret er ja. Jeg er sammen med en helt fantastisk gutt som heter Chrisitan ♥

Elsker deg ♥

Nå kommer Christian straks, så vi blogges senere.

Hva skal du i dag?

Har du kjæreste?

 

-Janette

Stripet håretHei

Beklager for null blogging i går, var en ganske travel dag igjen. Men litt om hvordan min dag var i går, som sagt var det siste skoledag før vinterferie, herlig! Så hele klassen dro på kino, vi skulle egentlig se kongen av bastøy, men lærerene hadde vist ikke planlagt så bra, for den filmen vi egentlig skulle se hadde nemmelig stoppet  å gå på kino dagen i forveien. Hehe, så da gikk vi å så Winter's Bone. Den var bra, men ikke helt min smak.


Etter på dro Veronica, Susanne og jeg på mcdonalds. tror ikke det gikk to minutter før vi innså hvor mye klokken var og løp til bussen. Vi skulle nemmelig rekke frisør timen min, på tide å prøve ut noe litt nytt. Første gang jeg stripet håret på frisøren, så var ganske spent. Første gang på år og dag at jeg farget det lysere, har bare farget det mørkere de siste gangene. Tenke det ville være fint med litt lysere og friskere hår farge nå som våren er rett rundt hjørnet.


Striping på gang

Ellers i går dro jeg rett på shopping med mamma og så til min kjære Christian og var der resten av kvelden. Kjempe koselig, vi så filmen my sister's keeper, som jeg kjøpte tidlige i går. Den var en utrolig bra og rørende film. Anbefaler den på det sterkeste!

Har du stripet/farget håret hos frisøren før?

Når har dere vinterferie?

 

- Janette

lang og slitsom dag!God kveld, kjære lesere!

Da var jeg endelig hjemme igjen etter en lang dag med vollyballcup og slalom i eikedalen med Susanne. Var veldig fint føre, og ikke så alt for kaldt heller, vi var heldige. Merker jeg er gansk trøtt, blir sliten etter vollyballcup hele skoledagen og deretter rett på slalom i 7 timer. Så nå gleder jeg meg til å legge hode på puten, sovner nok med engang, og som en stein.


På vei til eikedalen

stor koste oss i cafeterien ♥Beklager for dårlig bilde kvalitet.. mobilkamera mitt er ikke så bra, desverre.

Hva har du gjort på i dag/går?

- Janette

Slalom, slalom baby!Hei!

Idag har vi spilt vollyballcup hele dagen, noe som var kjempekjekt til tross for at vi tapte... Hehe. Nå skal Susanne og jeg opp til Eikedalen! Det er et skisenter, og der skal Susanne lære meg å stå på slalom. Vi må nesten løpe til bussen nå, vi er ALLTID seine.

Hehe ikke mitt fineste akkurat, men har ikke tid til noe annet! Vi må løpe til bybanen nå hvis vi skal rekke bussen, så vi blogges!

Slalom vs brett? Jeg går for slalom!

 

- Janette

Min bursdagHeihei, her er min gårsdag:

Vil bare begynne med å si tusen takk for alle gratulasjonene på bloggen, facebook, kort og mobilen! Får desverre ikke svart på alle, men setter ubeskrivelig stor pris på alle de koselige hilsene♥

Våknet opp til herlig duft av vaffler,kakao, god stemning, presanger og bursdagssang ved frokost bordet. Fikk flybillett til Barcelona, reiser allerede på mandag, gleder meg!På skolen var det enda mer sang og klemmer, herlig gjeng!

Fikk til og med seigemenn ♥

Etterpå var det shoppingtur med Susanne, plutselig innså vi hvor mye klokken var blitt og stormet ut av buttikken og løp alt vi kunne gjennom hele byen bort til busstoppet, og gjett hva? Bussen kjørte forbi oss, når vi bare var 10 meter fra stoppet, den skulle til og med ikke gått før om 1 minutt .. Sykt irriterende, men jaja, sånn kan det gå. Hoppet bare på en annen buss, var et lenger stykke å gå men Ingrid og min kjære var alt på vei så måtte komme oss fort hjem


Stakkars Susanne fikk et grusomt gnagsår

 

Resten av kvelden var det familiebesøk, med masse gode kaker og godt humør. En fin slutt på en fantastisk dag!
Meg og verdens beste, det var også vårt 3 måneders jubileum i dag ♥

 

- Janette

 

Sweet Sixteen!Heisann folkens

Jeg har bursdag i dag! Jeg er nå 16 år gammel for de som lurte, og nå kan jeg både prøvelsekjøre og drikke redbull, hurra. Så langt har jeg brukt dagen min på skole, shopping med Susanne og kost meg med kjæresten min og selvfølgelig Susanne ♥

Lunsj i kantinen

Men nå er det ikke mer enn 20 minutter til familiebesøket begynner, så vi får vel stelle oss litt. Blogges senere!

 

- Janette

I'm backHei!

Nå er det alt for lenge siden sist, tenke jeg skulle slutte å blogge, men klarer det ikke. Savnet er rett og slett for stort! Tusen takk for alle de søtingene som har vært innom bloggen hver dag selvom jeg ikke har blogget på flere måneder. Beklager for at jeg aldri fikk svart på spørsmålsrunden, men det skal fikses i løpet av vinterferien, altså fredag og utover for oss som bor her i nydelige Bergen.

Vist det er noen mer du vil spør om, før jeg begynner på videoen er det bare å spørre. Hadde satt stor pris på om du eventuelt spurte/komenterte spørsmål HEREllers vil jeg bare si at nå er jeg kommet for å bli, med masse bloggelyst!

- Janette

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits