Juni 2009

Forandring, treningsblogg?Da var jeg hjemme igjen etter en bra treningsøkt. Ble faktisk overrasket over hvor gøy det faktisk var. Kunne ikke klart å trent bra her hjemme selvom vi har løpmølle, spinnigsykkel osv. Føler opplevelsen er helt annderledes når du er inne på et treningstudio, hele atmosfæren med den fengende musikk, de andre menneskene som trene og selvsagt treningskompisen din.  Helt tipp topp! Angrer ikke et sekund på valgtet, gleder meg til å dra tilbake på sprek og blid igjen i morgen. 

Som kanskje noen av dere har sett har jeg endret en del på designet, var ikke så fornøyd med det gamle siden det bare var halvveis ferdig og kom ikke videre. Så nytt design med ny motivasjon! Har tenkt å gjøre bloggen mer til en treningsblogg. Tenkte det kunne være kjekt med en forandring og siden jeg skal konse veldig mye på trening i tiden fremover. Tenkt å komme med tips og triks om trening og kosthold, trenings øvelser, motivasjoner osv. Tar det på sikt, tror det vil bli bra og håper at dere vil like det!Lyst å melde deg på et treningssenter, så vil jeg anbefale sprek og blid iallefall etter første inntrykket. Vanlig pris for 12 måneders kontrakt er 498kr, men om du er student kan du få 12mnd for kun 379kr. De tilbyr også meldlemskap for å kunne trene på alle sprek og blid sentrene i hele Bergen, men da er prisen 598kr per måned, vi valgte heller det i og med at vi kommer til å trene på flere sprek og blid sentrer. 

Er du medlem av et treningssenter? Hvilket? 

ENDELIG!Da var dagen kommet, fra og med i dag skal jeg kjøre hardtrening hos sprek og blid treningssenter. Motivasjonen er virkelig på topp, gleder meg som en liten ungen til å hive meg over treingsapperaten og få brent av en del calorier. Tore og jeg har fått et treningsprogram vi skal følge de neste månede, blir kjekt å ha noen å trene med. Da kan vi "pussje" hverandre de dagene vi er sliten eller motivasjone er lav. 

Klar for å pumpe jern!! 

Fin start på påskenNå er det igjen enda en stund siden jeg har blogget, men har vært en travel uke. Mamma kom hjem igjen i går fra en uke ned i Lanzarote, misunnelig. Så denne uken har jeg og Tore vært sjefene i huset, nå er jeg faktisk klar over hvor mye hun må gjøre. Glad hun er tilbake, slappe mer av igjen. For å gjøre opp for at hun dro kom hun ikke tom hendt hjem i går. Hadde med et par ting: 


Super fornøyd! Den forrige perfymen jeg bruke gikk tom denne uken, så har siklet etter parfymen fra Marc Jacobs - Daisy. Lukter helt himmelsk etter min mening, frisk og fin til sommeren! 

Hva er din favoritt parfyme?

Gårsdagen i bilderHALLO, lenge siden sist! Denne helgen har jeg og Tore vært hos meg og nyt det fantastiske været. Blir i ekstra godt humør når solen skinner, får så mye mer energi, noen som kjenner seg igjen kanskje. Vell denne helgen har gått til soling, byen, besøk, grilling og turer. Har vært en herlig helg, og gleder meg bare enda mer til sommeren nå! Her er noen bilder fra i går når min kjære og jeg lagde bål ute på neset vårt. Håper alle også har hatt en herlig helg 


Har du hatt en fin helg? 

UT PÅ TUR ALDRI SURGod morgen søte lesere!

Akkurat nå sitter jeg og vente på at mamma skal kjøre meg til tur stedet, så tenkte jeg kunne hive inn et raskt blogg innlegg til dere siden jeg har blogget så lite i det siste. I dag er det aktivites dag på skolen vår så vi kan velge mellom slalom, skitur, aking og tur, og i år valgte jeg tur. Desverre ser det ut til å bli en del regn i dag, men satser på at turen blir bra like vell. 

Men nå må jeg nesten komme meg avgårde om jeg skal rekke det, vi blogges! 

Akkurat nå...sitter min kjære og jeg å koser oss med frukt fondue til frustrerte fruer ♥ 

Og etterpå blir det en kvelds tur med huden, håper alle har hatt en fin tirsdag! 

St.Tropez selvbruningPositivt med St.Tropez mousse:

Tenkte jeg skulle ha en liten anbefaling av St.Tropez selvbrunings mousse som jeg kjøpte for rundt en måned siden. I begynnelsen synes jeg den var utrolig god. Luktet ikke fælt selvbrunings lukt og den var veldig lett å på føre på huden, et tips er å bruke hansker når du på fører mousse siden den tørker inn på 60 sekunder og er ikke så fint å ha helt svarte hender. Ta heller et lett lag over hendene når du er ferdig med kroppen. Fargen så veldig naturlig ut og folk trodde jeg hadde tatt masse sol og ikke selvbruning. Det synes jeg var et godt tegn, for jeg vil at det skal se mest mulig ekte ut. 

Negativt med St.Tropez mousse:

Etter rundt to uker start huden min å reagere på moussen, fikk forferdelig klør på armene speseielt. Huden min ble veldig senesitv som den ellers aldri er. Kunne gjerne klør meg til blods og utslett på kroppen (masse må rødeprikker). Skjønte ikke helt først om det var moussen eller ikke. Så snart jeg slutten å bruke den gikk huden tilbake til det normale. Synes det var veldig leit at min hudtype reagerte på noe i moussen. Så fra nå av skal jeg heller ta sol, iallefall til jeg finner en annen god selvbruning som huden min tåler.Har du prøvd St.Tropez sin selvbruning?

Da var det i boks!Heisann kjære lesere 

Beklager for dårlig oppdatering, men har ikke hatt så mye energi på grunn av at jeg er syk og da er det heller ikke så mye å blogge om. Men selv om jeg har vært syk måtte jeg komme meg avgårde på trafikalt grunnkurs, så akkurat nå sitter jeg i bilen med kjøre læreren på vei hjem fra mørkedemo, dette var også siste dagen. Så nå er endelig trafikalt grunnkurs i boks og jeg kan starte å øvelsekjøre. Drøyet med å ta kurset alt for lenge, godt å være ferdig med det! Jeg synes faktisk at det har vært ganske kjekt, lært mye nytt og føler meg mye mer forberedt til og begynne med øvelsekjøre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tatt trafikalt grunnkurs?

Den tiden av året igjen..Vel da var forkjølelse sesongen begynt. Gikk til sengs i går med feber, hodepine, propper i ørene.. rett og slett helt kjørt i kroppen. Var ikke store forskjellden da jeg våknet, derfor har min dag så langt gått til soving. Hater å være syk, det er så grusomt kjedelig. For øyeblikket er min kjære ibux min bestevenn:
Pleier du å bli syk på denne tiden av året?

Sunt og godtHva ville du valgt mellom fruktsalat og snop? Jeg hadde uten tvilt valgt fruktsalat! 

God mandagHei søte lesere!

Ble ikke mye blogging denne helgen, på grunn av at dagene har gått i et og kameraet lå hjemme på lading. Bekalger for det, må skjerpe meg på helge bloggingen. Kan fortell kort hva jeg har gjort på denne helg. Som jeg blogget om tidliger var jeg i praksis på fredag og etter det dro jeg for å møte Susanne i byen. På kvelden dro jeg ut til Knarvik for å se på Tore spill på nattcupen, han var flink! Lørdagsmorgen dro Tore på jobb og jeg dro hjem en tur for å hente et par ting og stelle før jeg skulle ut igjen på Knarvik for bursdags fest til en venn av Tore. Koos! Hadde sovet over hos Tore til søndagen, og hele dagen gikk til film og usunt. Feitet oss opp på nostopp og chips, elsker de to sammen! Om dere ikke har prøve er det på tide, nam. Til og med kjøpte vi is ifra isbilen som kjørte bort over gaten, kan ikke husk sist jeg så en isbil. 

Gutten min var så grei og fulgte meg til byen ♥

 

Can't say noLike? 

Da var helgen begyntHeisann skjønninger! Har ikke fått blogget så mye på grunn av trafikalt grunnkurs som jeg har nevnt tidligere. Lange dager med skole og trafikalt like etterpå, men godt å få unna gjort det. Nå er jeg ferdig på praksis plassen, så min helg har endelig begynt. Vært en svært travel uke med trafikalt på tirsdag og torsdag, lekser og 18 årsdag til Tore sin store bror. Vell nå sitter jeg på bybanen på vei for å møte Susanne i byen<3

God helg folkens!

På tide å stoppe galskapenSikkert mange av dere som ikke har sett videoen, og om dere ikke har gjort det så gjør det nå! Vet at den er lang, men det er virkelig verdt det. 

Etter å ha sett filmen spre budskapet videre! Twitter, facebook, blogg, mailer osv.. alt dere kommer på, Joseph Kony må stoppes.


The boy whoAntrekk 060312
Smykke fra Cubus // Topp fra BikBok // Dongeri jakk fra HM //

Tusen takkVille bare si tusen takk for alle dere som var innom bloggen min i gå! Kjekt å se når statistikken blir høyere og alle de koselige kommentarene. Setter stor pris på det, og det motivere mer til å blogge ♥ Håper dere vil fortestte å følge den, skal prøve å blogge oftere. Rundt 2-3 innlegg dag, høres greit ut? Men akkurat de to neste ukene kommer til å bli litt travle siden jeg skal på trafikalt grunnkurs. Første dagen er i dag, så jeg skal dit direkte etter skolen til klokken 19. Men skal prøve å blogge like bra selvom, derfor har nemelig et innlegg klar for dere som jeg få poste før jeg skal dit. Ha en fin dag på skolen!

Video svar på spørsmålsrundenENDELIG har jeg fått lastet opp videoen på youtube, tok virkelig evigheter for den å laste opp. Tror den faktisk har stått å lastet opp i snart 3-4 timer. Beklager for at den kom så seint ut, men bedre seint enn aldri. Håper svarene var greie og at dere fikk godt nok svar på det dere lurte på. 

Ble en del latter, men skal ikke være så lett å holde den tilbake når en sitter smilende bak kamera! 

Hva liker dere best av tekst og video svar? Ha oftere videoer? 

Antrekk 050312... og her har dere hele antrekket sammen

Smykke fra Cubus // Singlet fra Benetton // Bluse fra BikBok // Bukse fra BikBok

 

- JANETTE STAINES

Min vinterferieGod kveld kjære lesere! Som dere kanskje har fått med dere så har jeg begynt å blogge igjen, etter min lille bloggpause. Den var egentlig ikke planlagt, men må bare si tusen takk til alle de trofaste leserene som gikk innom hver dag på bloggen uannsett. Var godt å få slappet helt av i ferien blogg messig og skolemessig. Skal innrømme jeg savnet bloggingen litt, positive med bloggpausen er at jeg har masse blogg lyst igjen. Så nå er det bare å følge med på bloggen, for det kommer nok masse innlegg fremover!

Får desverre ikke lagt ut bloggvideoen i kveld, siden den tar år og dag å laste opp! Etter en time var den kommet så langt som dette: 

Får publisere den på bloggen så snart den er ferdig i morgen, mestsannsylig på ettermidagen. På grunn av at jeg fikk spørsmål om hva jeg hadde gjort på å ferien og at videoen ikke er klar, tenkte jeg og lage et innlegg om den. Litt av hva jeg har gjort på og noen bilder. Enjoy 

 

Vell i mens jeg hadde min lille bloggpause fylte jeg 17 år! Den 23. februar, for dem som lurer. Vil bare si tusen takk til de søte jentene i klassen som lagde kaker og gaver til meg, sang bursdagssagen hele tre ganger hehe. De koselige hilsene på facebook veggen og mobilen. Og selvsagt familien min og kjæresten som feiret dagen min med meg. Setter utrolig stor pris på alt sammen! Dagen min kunne ikke blitt bedre ♥ 


Neste dag (den 24) var det ut på nesttun hudpleie som vanlig, men var en liten vri på dagen min. Første jeg fikke høre da jeg kom på jobben var at jeg skulle fågratis ansiktsbehandling, om jeg ville det. Dere kan vell egentlig tenke dere hva svaret var: JAAA! Så der lå jeg i en time og fikk full behandlig, gud så godt det er å bli dullet med. Seinere på kvelden hadde jeg jentene over på en koselig middag, en liten feiring av at jeg endelig er blitt 17 år. Kjempe koselig! 


Ellers har jeg tilbrakt min ferien sammen med min kjære. Har vell bodd hos han i nesten en uke og han her i helgen. Vi vært på peppes, kino, ikea, shopping, paddling, turer og masse mer. Hatt det så artig sammen og tiden har virkelig flydd! Jeg er sikkert ikke den enste når jeg sier at jeg skulle ønske ferien varte en uke til.


I dag avsluttet vi ferien med en koselig paddletur sammen, heldigvis veltet ikke noen av oss. Må virkelig gjentas 

Så det var litt om min ferie og hva jeg har gjort på i bloggpausen min! Håper alle sammen har hatt en fin ferie og kost seg. Har hatt et par herlige dager nå, får bare krysse fingrene for at været endelig begynner å komme seg. Synes vi har hatt nok regn for en god stund. Håper på at det ikke ble for mange skrive feil, holder på å sove her jeg sitter. Takk for i dag og god natt alle sammen!

 

- JANETTE STAINES

SISTE SJANSEDa var jeg tilbake på bloggingen etter en fin vinterferie! Håper alle har kost seg i ferien, og fått slappet av med venner, familie og/eller kjæreste. Forresten! Siden jeg har drøyet tiden på spørsmålsrunden så lenge synes jeg dere burde få sjansen til å stille noen siste spørsmål. Om dere lurer på noe mer, har dere en time fra nå til å spørre i vei. 

 

MEN HUSK Å SPILL SPØRSMÅLENE

 --->  HER<----

Da var det bare å spørre i vei, så lover jeg og svare på dem i kveld! Håper på at videoen ikke tar altfor lang tid å laste opp 

 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits