Juni 2009

LaserlightHeisann! Helt siden Tore dro på jobb i dag tidlig har jeg vært vaskedame her hjemme, støvsuget, vasket, ryddet og skrubbet men nå er jeg endelig ferdig! Klar for å hoppe i dusjen og gjøre meg klar før jentene kommer over seinere i dag, blir grilling også tar vi resten av kvelden på sikt. Spørs hvordan været blir, krysser fingrene for null regn. Over er en sang som jeg er blitt helt hektet på, den er såå fint. Anbefales  Liker du sangen?

Så langt, så braHeihei søte lesere, da var jeg hjemme igjen fra frisøren. Har satt hos ramsvik frisør hele tre og en halv time før de var ferdig, men var verdt det! Kjempe hyggelig dame som strippet håret mitt og hun var virkelig flink også. Ble veldig fornøyd med fargen for første runde, trodde ikke det kom til å bli så jevnt første gang men det ble det. Neste gang kommer det nok til å bli enda mer slik jeg vil ha det, men er en prosess som tar tid. Her er et bilde av meg når jeg hadde fått på plass alle de 90 foliene:Akkurat nå er jeg for trøtt til å ta blide av resultatet, så dere må nok vent til i morgen for å se hvordan det ble. God natt! 

På vei til frisøren, tid for en forandringHeisann! Da var skolen dagen endelig over, godt å være ferdig med matte fremføring og muntelig høring. Føles seg virkelig 10 kilo lettere etterpå! Nå skal jeg inn til byen for å møte skjønningen Susanne i, så drar vi til frisøren. I dag skal jeg fargehåret, gleder meg kjempe masse. Blir godt å få vekk den grusome etterveksten og få en forandring. Ganske spent på hvordan det blir, krysser fingrene for at det går bra! 

Har du farget håret før? 

Heldigvis kan noen av oss matteHei hei! Da har akkurat Tore og jeg lagd en deilig pasta salat før vi skal pugge til min matte fremføring i morgen. Må si jeg gruer meg veldig fordi matte er langt ifra min sterkeste side. Så takk gud for at Tore er flink i matte, ellers ville jeg vært fucked hehe. Vell nå må vi spise og sette i gang, så vi blogges Pleier du å lage salat? 

In love with... my new jacket! Fikk en ny jakke forrige uke siden jeg ikke hadde noen fine regnjakker, og regn jakke her i Bergen blir mildtsagt ofte brukt!Like?

Antrekk 220412God kveld kjære lesere! Vil bare starte med å si tusen takk til alle de som har vært innom bloggen min de siste gangen, koselig å se når statiskikken går opp over og får hyggelig tilbake meldinger på innleggene. Det varmer ♥ Har ikke blitt så mye blogging for i kveld for jeg har satt i snart 3-4 timer og jobbet med skole arbeid. Kjipt å måtte dra tidlig fra Tore og sitte inne i fin været å jobbe med lekser. Krysser fingrene for at fin været holder seg fremover, hatt nok regn. Må si jeg små gruer meg til den kommende uken, fordi jeg skal ha 3 fremføringer, 2 innleveringer, 1 skriftelig prøve og 1 muntelig. Kan vell mildt si at det blir en tøff uke på skolen. Trodde ikke det var lov å gi så mye på en uke, huff.  Vell vell er bare å stå på og kan ikke stort mere enn å gjøre mitt beste. 

Ble ikke så bra bilde av dagens antrekk, men er vell bedre enn ingenting: 

Skjerf fra Selected // Singlet fra Gina Tricot // Bukse fra Gina Tricot // Sko fra Barcelona 


Nå skal jeg fortsette å øve på fremføringen til i morgen, ha en fortsatt fin søndagskveld :) 

Ny sminkeDa har jeg fornyet litt i sminkebagen igjen. All sminken er fra Elizabeth Arden, så langt er jeg kjempe fornøyd med alt sammen! Må nok si at jeg har helt forelsket meg i lepestiften til høyre på bilde under. Elsker at den gir en naturlig look og gjør leppene kjempe fine. Liker best å bruke noe på leppene, enten det er leppestift eller noe lignenede. Hater å gå uten noe på, kanskje noen kjenner seg igjen. Vell her er det bilder av sminken. 

Har du prøvd sminken fra Elizabeth Arden? 

T.G.IHei hei! I dag dro Hanne og jeg inn til byen for å se på noen nye sko og seinere dro vi på fridays med Susanne, kjempe kos! Etterpå dro jeg for å møte Tore som var ferdig på jobb, tok oss en tur innom brun og bild før vi dro hjem til han. Ellers i kveld har vi kost oss med kort spill sammen med familien hans og nå blir det tid for å se se nye episodene av GCB, blitt helt forelsket i serien<3 Under er noen bilder fra cafe turen:

God natt, håper folk har hatt en fin lørdag:)

De nye klærne fra Gina TricotGod lørdags morgen! Forstår ikke hvorfor, men jeg klarer virkelig ikke å sove lenge om morningen lenger. Våkner seinest klokken 9, har vist blitt et A-menneske. I går hadde jeg en koselig kveld sammen med Hanne, alt for lenge mellome hver gang vi ser hverandre. Jaja, blir i alle fall mye å ta igjen. Fikk et par spørsmål i går om jeg kunne legger ut bilder av klærene jeg fikk i posten og selvsagt kan jeg det, i og med at Hanne fortsat ligger å sover hehe:) Under er det bilder av de fleste klærene jeg hadde bestilit. Har også kjøpr en topp og en til kjole, men de hadde ikke dem ikke på nett siden lenger. Glad jeg fikk kjøpt dem før de ble utsolgt!

Emelie dress, som er kjempe fint til sommeren! Kan kjøpe den -HER- til 199,- 

 Kjempe fin bukse som jeg har prøvd å få tak i kjempe lenge (3måneder) var altid utsolg osv, men nå er den min! Kan kjøpes -HER- til 399,- 

 Kjempe fin bukse som jeg har prøvd å få tak i kjempe lenge (3måneder) var altid utsolg osv, men nå er den min! Kan kjøpes -HER- til 399,- 

Cecilia sleeveless shirt som kjøpes -HER- til 129,- 

En 60 den tights 2 pack -HERFRA- til kun 79,- 

Denne fine shortsen som jeg helt har forelsket meg i kan kjøpes -HER- til 349,- 

Måtte bare ha en til i dongeri, utrolig fine på! Kjøpes -HER- til 349,- 

Måtte friske opp på neglelakk samlingen så kjøpe disse herlige fargene til kun 99,- Har fortiden kjøp 3 for 99 så nå er det bare å kjøpe i vei. Utrolig stort utvalg på farger og de kjøpes -HER- også neglepinsetten koster kun 19,- (kjøpes -HER-) og er kjempe god! Mye bedre enn de andre jeg har som koster mye mer. Deilig å få inn noen nye klær i klesskapet, gleder meg vilt mye til å få brukt kjolene nå som sommeren ikke er så alt for langt unna. Krysser armer og bein for at det blir en varm og fin sommer ♥ 

Like?  

Pakke i postenSe hva jeg fikk i posten i gååår! Bestilit masse fine klær fra Gina Tricot, utrolig oppsig at de kom til helgen. Gleder meg til å bruke alt sammen 


 
Love it 

Farvel sosialt livÅrh, er en del ting på skolen som må gjøres tiden fremover, som dere kanskje ser på bilde over.. Akkurat slik ser databakgrunnen min ut nå. Gleder meg til å kunne lukke ned de ferdig gjorte notatslappene og ha en ren og lekse fri bakgrunn. Er heldigvis kun to måneder igjen på skolen, så er det sommerferie. Er ikke vist å snu hode nå eller droppe ikke gjøre dem, kun våre egene karaktere det går utover. Som kommer til å spille en rolle for skolegangen etter sommeren. Derfor er det bare å stå på! Tenke på det positive og ikke tenke så negativt på tingene, da blir bare alt verre om man skal gå rundt å syte. Tar mye mindre tid å bare sette seg ned å lukke facebook, blogg osv og få det unna gjort. Føler seg 20 kilo lettere etterpå. Nå er det altså på med kosebuksen og sette i gang med leksene.

Wish my luck!

VakkertFår en nydelig soloppgang, gjorde dagen mye bedre å våkne til enn en overskyet himmel og måtte pakke paraplyen klar for regnet som kommer seinere. Gleder meg bare mer og mer til sommeren nå, bytte ut ytterjakkene med dongerijakker og fra buksene til shorts. 

Nå må jeg hive i meg maten og komme meg avgårde til skolen, har 3 timer matte ventende... Ha en fin dag!

 

KjærestetidEtter skolen i dag dro jeg inn til byen for å møte min kjære etter jobb, ble en liten shopping tur som vanlig. Må si det frister veldig å dra frem bankkortet når jeg finner så mye fint og Tore handler inn masse nytt. Vell har akkurat kjøpt klær fra Gina Tricot som sikker kommer i posten i løpet av uken. Gleder meg!! Har også vært så flink å spart en del penger til noe jeg ikke skal fortelle hva er enda, men dere får nok vite det i løpet av neste uke en gang. Så det er bare å følge med på bloggen fremover, skal prøve å blogg mer fast nå også. Blogglysten er  tilbake og da er det tre ganger bedre å blogge. 

Har verdens skjønneste kjæreste kjøpte et kjempe fint skjerf til vår 4 måneders i dag Ellers har vi spist en av våre favoritt retter i dag, scampi med ris. Nam!

Og til dessert fruktfondueNå skal jeg ta med huden og følge Tore til bussen, heidå!  

Første steget... til finere hår! Ååårh, nå er det er en stund siden jeg har blogget. Hadde tenkt å begynne igjen i går, men siden internette mitt har vært helt elendig de siste dagene orkert jeg ikke det. Har noe spennede å fortelle dere, i forrige uke bestemte jeg endelig for å skulle ta anit-permanent (fordi jeg har vilt mye krøller). Rundt en halv time etterpå ble jeg opp ringt av Eva og Adam frisør som supert om jeg ville være hår modell for dem. Svaret var selvsagt: JAA! Derfor dro jeg til dem i dag tidlig for å teste ut det nye produktet deres som heter brazilian blow dry, kanskje noen av dere har hørt om det før. 

Det er altså en hårkur som skal gi bedre resultat enn anti-permanent, den gir faktisk glans og styrker håret også gjør jobben med å fjerne krøllene. Kan ikke bli stort bedre eller hvaDe var til og med så snille på salongen at jeg ikke kun fikk gratis behandling, men også noen produkter jeg kunne få med hjem. Disse produktene var viktig og gode å bruke etter en slik behandling på håret for å opprettholde glasen og gi næring til håret.

Kjempe fornøyd! Må bare si tusen takk til Eva og Adam frisør for at jeg fikk være hårmodell i dag, blir mye lettere med tanken på å slippe å stritte håret hverdag.

Umotivert til å trene?
Sliter du med motivasjonen til trening? Les disse, ta det inn!

Motivasjon på topp nå? Vell min er! Hat satt meg et mål, og med min viljestyrke skal jeg klare det også. Det aller viktigste for å oppnå det du vil er akkurat det med viljestryke. Vilje til å oppnå noe, viljen til å lykkes. Og sist men ikke minst: ha troen på deg selv! Stå på 

Noen sangerVinni - Godmorgen Norge

 Far East Movement - Live My Life 

 Cover Drive - Twilight 

  Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

 BYZ feat. Kriss - Tjena Tjena Tjena 

 FUN - We Are Young

 B.O.B - So Good

 

Hva er din favoritt sang for tiden?

GCBKoser oss med serien GCB (good christians bitches), anbefales! God natt

InnkjøpHula ring 1,2 kg fra XXL HER til 189,-

Trenings topp til 349,- og short til 299,- fra XXL HER Hundbånd du kan fest til klærene slik at du kan gå frit med hende når du er på tur eller jobbing med huden -> fra XXL HER til 369,-

Hvilken ville du valgt?Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg vil ha. Tror det blir nr 3 siden de passer til alt, men har veldig lyst på nr 2 også... Hmm vanskelig valg, kanskje jeg må kjøpe begge parrene hehe. Er forferdelig dårlig på å bestemme meg. Hvilken ville du valgt?

Noe nyttHeihei. Da var mamma og jeg hjemme fra en handletur, kjøpt inn litt ting og tang som jeg legger ut bilderav i morgen. Trenger bare en lang varm dusj og få i meg litt mat. Føler jeg fryser hele tiden, krysser bare fingrene for at jeg ikke bli syk eller forskjølet. Kjedeligste jeg vet er å ligge hjemme syk i sengen. Vell må komme i gang så vi blogges etterpå!

Fin avslutning på påskeferienFikk ikke tid å blogge i går kveld siden jeg kom så seint hjem og hadde en del å gjøre klart for skolen som begynner igjen i dag. Trist at feiren allerede er over, har hatt det så kjekt og tiden har virkelig flydd! Så i går kveld bestemte Tore og jeg oss for å utnytte siste ferie dag, enn å sitte hjemme og deppe over at ferien allerde er over. Vi dro inn til byen og spiste en deilig middag hos peppes pizza og etterpå bort til bergenkino, for å se The Hunger Games. Filmen varte i hele 2 timer og 22 min, men gikk veldig fort. Synes filmen var bra og er spesielt kjekt å se en slik film i en stor kinosal, lever oss litt mer inn i filmen eller hva jeg skal si. 


Nå er det vell på tide å komme meg avgårde på skolen, ha en fin dag alle sammen!

Har du sett The Hunger Games? 

En god start på dagenGod morgen. Jeg har fått en slik fantatisk døgnryttme at jeg står opp ganske tidlig - til at det er ferie. Er egentlig ganske greit, får mye mer ut av dagene. Nå har vi akkurat spist en deilig frokost, noe jeg aldri har prøvd før. Kjempe enkelt å lage og ikke minst godt. Alt du trenger er frokostblanding, yoghurt og frukt som du liker.

Smakte utrolig godt! Skal utentvil starte å spise dette oftere fremover. Vell nå skal vi avgårde på sprek og blid, så vi blogges senere!

Nam, smoothieHeisann! Da var Tore og jeg hjemme igjen etter en to timers treningskveld økt, vært flinke og trent hver dag i strekk utennom de to påskedagene det var stengt. Tidligere har jeg ikke likt trening særlig godt, synes rett og slett det var kjedelig. Derfor er det kjekt med en treningskompis! Alt blir mye gøyere, lettere og er selvføgelig koselig med kvalitetstiden. Må si at jeg får en helt fantastisk god følelse i kroppen ETTER treningen! Jeg er nok langt ifra den enste som føler det.

Når vi kom hjem ga vi oss en liten belønding, som er både sunt og godt! SmoooothieLiker du smoothie? favoritt smak? Min favoritt smak må nok bli mango/banan :) 

Sunt og godtIngredienser (per person):

1 Svinekotelet // 1 Gullerot // 1 Potet // Salat // 1 tomat // 1 Sopp // Sitronpepper 

Framgangsmåte:

Fremgangsmåten er vell ganske lett og noe de fleste vet, om ikke ser det slik. Først lar du vannet kokke opp og når du ser det bobler legger du poteten og gulleroten oppi som skal stå i 15 minutter. Deretter begynner du på svinekoteletten, ved å strek den til du ser den er helt gjennomstekt. Skjær gjerne av en bit for å se at den ikke er råi midten om du er usikker. Ta gjerne salt, pepper og urter på svinekoteletten for å gi litt mer smak.

Salaten skyller du og skjærer opp, samme som du gjøre med tomaten og soppen. Bland det sammen og ta gjerne litt sitronpepper på, om du liker det. Gir ekstra god smak etter min mening. Ha en fortsatt fin kveld!

Mat før treningSom jeg skrev i forrige innlegg har jeg tenkt å kjøre en treningsblogg, enkle tips og triks til dem som trener eller har lyst å begynne, men vet ikke helt hvordan. Jeg er lagt ifra noen ekspert på trenings område, men har gjerne lyst å lære mer om hva som er sunt og godt for kroppen og helsen min. Har kun en kropp som skal tas vare på i mange år fremover, så hvorfor ikke begynne nå. Som sagt har jeg ikke så mye erfaring, men det kan alltids endre på. I forrige innlegg fikk jeg en kommentar på at det er tåpelig at jeg skal komme med tips og triks etter bare å ha trent en gang. For å si det slik så må jo vi alle begynne et sted, er ikke født med all kunnskap om trening og kosthold. Man må lære å erfare igjennom tiden, derfor tenkt jeg å skulle fortelle mine opplevelser og erfaringer om det.  Slik at jeg kan muligens hjelpe andre ny begynnere, og om noen synes det er tåpelig er det vell ikke verre enn å følge en annen blogg J

____________________________________________________________________________________________

I en travel uke med skole/jobb er det ikke alltid like lett å planlegge måltider i forhold til trening, men en grei huske regel er at du bør spise et hovedmåltid 2-3 timer før en trenings eller et mindre måltid 1 time før treningsøkten. Så lurer du vell kanskje på hva bør du egentlig spise?

Eksempler på mat og drikke 2-3 timer før trening:

-          Grove brødskiver med proteinrikt pålegg (ost, skinke, egg, kalkunpålegg eller lignende)

-          Havregrøt med lettmelk og fruktjuice

-          Kornblanding med lettmelk og frukt

 

Eksempler på mat og drikke 1 time før trening:

-          Fruktsmoothie eller drikkeyoghurt

-          Fruktsalat med lettyoghurt

-          Flytende måltid

-          Sportsbarer

-          Frukt

-          Juice

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits