Juni 2009

Sommertider hej hejHei søte lesere! Så langt har jeg hatt en helt utrolig dag sammen med Tore. Solen skinner og gradene ute stiger, love it. Har spist en deilig lunsj sammen med Tore. Vi har spist reker, beste sommer maten jeg vet er reker med deilige rundstykker og selvsagt majones og sitron til. Smaker himmelsk. Beklager for at det blir mobil innlegg, men kamera har vært tomt for batteri og da har jeg kun brukt mobilenkamera og de nektet å bli lastet opp på picasa for en eller annen merkelig grunn.

Han på sto at han ikke likte reker, men etter første bit fant han ut at han hadde feil

Naaam!

Nå skal jeg sette kamera på ladning etter å ha lett over alt etter selve laderen. Derfer er det snart tilbake med skikkelige bilder!

Liker du reker?

YesterdayHeisann. I går ble det en bloggfri dag, var en travel dag så fant aldri tid til bloggen. Dagen startet med at Susanne kom hit tidlig om morningen og vi lå ute i flere timer hvor vi badet, solet oss og masse prat. Etterpå gikk inn laget muffins og stelte oss før Hanne og resten av gjengen kom for grilling. Kjempe koselig dag.Var ikke så mange bilder som ble tatt så, men her en noen av dem


Nå har nettopp MGP (melodi grand prix) begynt som jeg og tore skal se! Lover å blogge mer utover kvelden, må bare høre noen av sangene. Ser du på MGP i kveld? 

Zzzzz..Nå holder jeg på å sove her jeg ligger, men må klare et siste blogg innlegg for i dag, eller det blir vell i morgen siden klokke har passert 12. Vell i ettermiddag dro jeg til byen for å møte Susanne, hvor vi handlet inn grillmat. Deretter kjørte mamma oss ut til kyrkjetangen hvor vi møte et par venner også kom Frida like etterpå, koos!

Tommel opp for oss som er så flinke til å grille pølser

Bestemte oss for å være sprek og gå veien hjem til meg i steden for å ta buss. På veien fant vi en som hadde mistet skysskortet, bankkortet osv. Ringte 1881 og en halv time etterpå kom det en lykkelig jente som var så glad for at vi ringte henne anngående kortholderen. Aldri kjekt å miste slikt. Søte Frida som ringer 1881 etter nummeret:

Nå tar jeg kvelden etter en lang og fin dag, god natt!

Helt perfektHei sunshines! Ligger ute på verandaen nå med musikk og deilige jordbær ♥ Why? Fordi skolen har streiik! Livet er ganske så herlig med fridag og været på plass, kunne ikke blitt bedre. Har snart lagt her i snart 3 timer og sovet, ser ut til at brun fargen begynner å komme seg. Startet å bli litt rastløs derfor tenkte jeg skulle oppdatere bloggen, men nåå er det tilbake til tanning. 


Elsker jordbær 

Er visst ikke bare meg som nytter solen, hehe. Har skolen din streik? 

Må virkelig benyttesHei hei. Da var det enda en dag med helt fantatisk vært her i Bergen by! Årh det er så deilig og varmt ute, nesten litt for varmt må jeg si. Men skal ikke virkelig ikke klage! Kunne ikke blitt bedre, blir full av energi av solen og varmen. Humøret er virkelig på topp! Etter skolen i dag kom Vilde og Susanne på besøk og vi har lagt ute og solt oss. Susanne og jeg tok oss en liten svømme tur.  Var kaldt i begynnelsen, men etter hvert ble det bedre men det er vel i grunnen alltid sånn. Vel finværet må virkelig benyttes! Derfor skal jeg nå ut og grille med familien, så vi blogges ♥  Hvordan er været hos deg?

God nattGod kveld søte lesere. Før jeg tar kvelden må bare si tusen takk for alle som har vært innom bloggen de siste ukene, kjempe gøy å se at lesertallet stiger og i enkelte innlegg er folk veldig flink å kommentere. Merker blogglyst stiger med en gang! Håper alle har hatt en fin uke så langt og nytt fin været. 


GOD NATT FOLKENS ♥

SommerfølelsenGuuud så deilig vær det er i Bergen! Har virkelig fått sommer følelsen nå, nå var det virkelig på tide at vi fikk fint vær i Bergen. Har nytt dagene med grilling, soling og bading! Tok årets første bad sammen med Tore i dag, var veldig overraskende varmt og deilig i vannet. Skikkelig forfriskende og ikke minst koselig ♥ Noen bilder av dagen i dag:Tanning på gBlogges seinere, må se slutten av paradis hotel nå! Heidå

Video av spørsmålsrunde del 1Da var videoen endelig ferdig lastet opp! Er ikke så fornøyd med kvaliteten på video, ble så forferdelig mørk da jeg så igjennom den. Prøvd å få den tydligere og lysere ved å endre farge og lysstyrke. Dette var det beste jeg kune få til. Om jeg skulle begynt å filme på nytt måtte det blitt en annen dag og enda lenger utsettelse så kjører heller bare på med denne også får jeg filme i et lysere rom neste gang. 

Del 2 kommer snart 

Innkjøp av hårprodukterHeihei! Tenkte jeg skulle bli flinkere på å legge ut bilder av dagens antrekk og innkjøp siden jeg ikke har vært så flink til det tidligere. Med tanken på at det har vært en del etterspørelsere fra leserene. Da tore og jeg var i byen i går kjøpte han seg noen nye sko og jeg en del hårproduktet som dere ser på bildene under. 

Kjøpt litt av hvert som hårspray, intens hårkur, sjampo, balanse, varmebeskyttelse osv

Tror nok håret mitt har godt av litt ekstra pleie etter to runder med hår bleikinger på kort tid. Tar du godt vare på håret ditt?

Læring og belønningGod morgen. Deilig å våkne til strålende sol og varme! Har kost oss ute i fin været med frokost og soling. Har også prøvd å lære Tanja noen nye triks, som gikk overraskende bra. Har kjøpt en bok for lenge siden som er fult av hunde aktiviteter og beskrivelser om hvordan man skal lære huden ulike triksene. Så Tore og jeg dro den frem og lærte Tanja et par ting. Ganske artig når hun begynte å få teken på det.

Belønning Nå skal vi ut på lang tur i fin været, så vi blogges seinere! 

Innspilling av spørsmålsrundenDa var innspillingen ferdig, må bare laste dem opp på dataen og på youtube. Er ikke sikker hvor lang tid det tar, men satser på at den er ute på bloggen i morgen! Nå er det ut på tur med min kjære og voffsen, heidå 

Ny headerDa var endelig headeren på plass! Må si tusen hjertelig takk til Karina Olsen som har laget den kjempe fine headeren. Ta en titt på bloggen hennes  HER. Kunne ikke vært mer fornøyd, følte det passet bra inn med resten av designet. Hva synes du om den nye headeren?

Antrekk 190512Dressjakke fra Cubus // Bluse fra Gina Tricot // Bukse fra Cubus // Sjerf fra Selected // Veske fra Mallorca 

FredagskveldGod kveld. Håper folk har hatt en fin fredag, deilig å ha fri fra skolen. Føles som om helgen snart er over men den har så vidt begynt, love it! Hatt en koselig kveld på peppes og bowling sammen med et par venner, kjempe kos. Fikk en liste med masse bra sanger av en dame som jobbet der, likte spille listen sykt godt! God natt! svar på spørsmålsruden kommer ut i morgen, tar sin tid å last oss som sikkert mange vet. 

Antrekk 180512 Skinnjakke fra Lindex // Genser fra Risøe // Skjerf fra Gina Tricot // Bukse fra Gina Tricot // Sko merke Toms 

What time is itHeisann! Da var jeg hjemme igjen etter en bytur sammen med kjæresten. Endelig ser det ut til at regnet forsvinner, utrolig godt å slippe å gå rundt i byen fra butikk til butikk med fult regntøy på og prarply, kun stress. Fant en utrolig deilig genser som jeg bare måtte ha, kjempe godt stoff. Som kankskje ikke alle vet er jeg utrolig stor fan av klokker, får aldri nok! Tror jeg har rundt 9-10 klokker. Så fant jeg to klokker på en ny åpnet butikk på bystasjonen som jeg måtte kjøpe. 

Genser ifra Vero Moda for kun 50 kr!

Liker utrolig godt store klokker, klarte ikke å beste meg for hvilken derfor endte det med begge  i fra CMYK

 Hvilken likte du best av klokkene?

Klar for byenDa var tore og jeg klar for å ta en tur til byen, vil bare si at jeg skal svare på spørsmålsrunden i kveld! Sorry for at det har blitt utsatt, men nå skal jeg spille inn i kveld:) Nå må vi løp fordi bussen går om 7 min, blogges! 

Vellykket 17.maiGod kveld kjære lesere! Da var 17.mai for i år over, hatt en kjempe koselig dag. Dagen startet med deilig 17.mai frokost sammen med Tore sin familie og seinere dro vi til byen for å treffe kjente og kjøpe en haug av vårruller, er så utrolig godt. Ellers i dag har vi spist middag hos meg og kost oss. Under er det noen bilder fra dagen i dag og min bunad eller den er vell kalt for vestlandsdrakt

Tok sin tid før vi kom oss til byen som dere kanskje forstår av bildene under

Herligste gutten!

Nå tar vi kvelden så jeg sier bare god natt og håper alle har hatt en strålende dag og kost seg masse<3

TiiipsHei alle sammen. Hatt en lang dag som har vært fulgt av matte tentamen (endelig unna gjort), by tur, dolly dimples sammen med Tore, fotterapi også grilling i fin været  ♥ Et lite tips til dere som har lyst å prøve ut noe nytt på grilling fronten. Kjøp ostepølser i matbutikken og snurr bacon strimler rundt den, kjempe godt! Kommer definitivt til å lage det fremover, sommertider snaaart. Her er noen bilder fra kvelden: 

Beste gutten!


Hva er din favoritt grillmat? 

svømmen i mattenGod kveld alle sammenHar akkurat gjort siste innspurt på tentamen øvingen i matte som vi skal ha i morgen. Derfor har ikkke vært noe super blogging de siste dagene på grunn av tentamener, prøver og innlevering. Derfor er det tralvet om dagen, kun et par utrolig igjen til sommerferien. Gleder meg til sol, varmen, skolefri, venner, grilling osv kommer til å bli så herligt 

Tore har hjulpet meg med øving til matten over skype og mamma kom inn med deilig vaffler, men nå skal jeg øve litt til før jeg tar kvelden. God natt!

Da var pakken kommetBle kjempe glad da jeg hentet posten i dag for nå er nemelig extensionsene fra rapunzel kommet!

Håper på at fargen passer til håret mitt, må nesten teste dem med en gang!

Go blonder

Har nettopp kommet hjem fra Tore så nå er jeg klar for en lang varm dusj. Blir så frostig av all vinden og regnet, huffhuff. Gleder meg til å teste ut frizz-ease hårkuren som jeg kjøpe på apoteket på lørdag. Har prøvd en spray fra det samme merke tidliger som var utrolig godt. Den hjalp veldig på å holde håret rolig (dempet krøllene) og ga masse glans. Så gleder meg til å se om denne er like god. Kjøpte i samme slengen en spray til håret som skal hjelpe å gjøre håret blondere, alt du trenger å gjøre er å spraye det på områdene du vil ha lysere før du tørker håret etter en dusj. Spent på å se om det virker! 

SleepoverHeisann! I går kveld dro jeg ut til byen for å være med søte Susanne og Frida, kjempe koselig! Gikk i et med prat, også en tur ned i byen før vi avsluttet kvelden med en film og popkorn. Rolig og koselig fredagskveld. Før Frida sin far dro av gårde i dag tidlig lagde han de berømte vaflene hans, har ikke ord for hvor god de er. Elsket dem i alle år! Ellers har jeg vært på en liten handle tur med mamma som jeg skal legge ut bilder av innkjøpet seinere for nå må jeg vaske og støvsuge før jeg drar i kveld igjen. Er du glad i vafler ? 

NattaUtnytte fin væretNår vi endelig har litt opplett ute, må det nesten utnyttet. Derfor grillet vi ute i dag, elsker grill mat! Gleder meg så utrolig mye til sommeren nå, har ikke ord. Hehe, skjønningen hadde det gøy på terrassen med leken sin: Er du glad i grillmat? 

Grip sjansenHeihei! Vil bare si at jeg har tenkt å svare på spørsmålsrunden allerede i morgen, ser ut til at det blir video svar. Skal sove hos Susanne i morgen så hun blir nok kamera mannen, hehe. Så om det er noe du lurer på må du spør i innlegget som det er linket til "HER" under. Men nå skal jeg ut å grille med familien, så vi blogges!

 

->HER<-

FruktdessertNå må jeg virkelig skjerpe meg på å holde meg unna all drit maten, trist at det er så godt! Men frukt og bær er selvsagt godt det også, tar bare litt lenger tid å lage. Derfor lage tore og jeg en deilig fruktdessert i dag isteden for å fram brownies is (som har blitt for mye av i det siste). Var utrolig for friskene og ikke minst godt, så overlever helt fint å spise det fremover. 


For dem som lurer på hva vi hadde i, var alt så følgende: 

- Appelsin

- Honningmelon

- Banan

- Jordbær 

- Blåbær 

Se hva som kom i posten!

Da var endelig GHD rettetangen i boks! Gleder meg masse til å bruke den fremover, varmes mye fortere og retter håret bedre enn min andre rettetang.  Bruker du ghd sin rettetang? Om ja, er fornøyd med den?

BiptestGod morgen! I dagen startet dagen med biptest i gymmen, huffhuff. Ble så utrolig er nervøs når jeg hørte det, men godt å få det unna gjort. Nå skal vi ha en lite studietime også skal vi ha en koselig 17.mai lunsj siden vi ikke får tid til det neste uke. Alle har tatt med masse god og etter det skal vi få gå hjem. Husker ikke sist vi fikk sluttet tidlig, blir godt å slutte før! Forresten er bilde tatt i dag på vei ut døren, så det er altså min nye hårfarge:

Vi blogges

God nattHatt en koselig dag sammen med min kjæreste og nå er vi klar for å legge oss. Så ville egentlig bare poste et kjapt natta innlegg før vi tar kvelden, også si tusen takk for alle de nye leseren på bloggen. Alltid artig å se når statistikken øker,  får mer blogg lyst av det! Orket ikke å ta bilder av håret i dag, derfor er det bare å følge med utover dagen i morgen for å se det blonde håret mitt for dem som er nysgjerrig. God natt

TOMSLike?

Tid for enda en runde med striperDa var skolen dagen snart over. Deilig å tenke at de fleste innleveringer er unna gjort, men tanken på alle prøvene vi skal ha fremover. Hadde ikke gjort noe om sommerferien begynte i morgen for å si den det sånn. Så snart timen er over skal jeg løp ned til busstoppe og håper på å rekk bussen til byen. Har en frisør time jeg skal rekke, som blir forhåpentligvis siste gang jeg trenger å farge det for det endelige resultatet. Siden jeg hadde så mørkt første gang jeg strippet det for rundt 2 uker tilbake, kunne de ikke få det så lyst som jeg ville ha det. Denne gangen satser frisørene på å få det lik farge, gleder meg! Føler meg mer komfortabel med lysere hår og ikke minst er det gøy med en forandring. Krysser fingrene for at fargen blir enda finere etter i dag. 

Bilde over ser dere hårfargen jeg har nå, men det kommer nok til å bli en del lysere! Gleder meg

Kiss the..STARS  Er blitt helt hekta på sangen, blir i så utrolig godt humør av å høre på den. Anbefaler virkelig folk å høre den, sikkelig glad sang!

Hva er din favorittsang for tiden?

Tid for spørrerundeHar fått inn et par spørsmål om ditt og datt i de ulike innleggene på bloggen, så tenkte jeg like gjerne kunne ha en liten spørsmålsrunde. Så nå har har dere muligheten til å spør om det dere lurer på:) Spør i vei

Get startedHeisann kjære lesere! 

Tenkte jeg skulle fortelle dere om et supert tilbud som kommer på nesttun sunn hud hvor det skal være nattåpent 10.mai altså neste torsdag. Da har de fått inn noen geniale pakker som heter "bareMinerals customizable 8-piece get started kit". Dere har sikkert hørt om de vanlige "get started" pakkene som komme i lys, medium og mørk hudtoner? Vell her får du et nytt tilbud hvor du velger selv den foundationen som passer akkurat din hudtone!

For eksempel: jeg fikk tatt av all sminken og renset huden før jeg testet hvilken som passet til min hudtone. Trodde jeg skulle ha medium beige, men fant ut at den fikk huden min til å se veldig grå-aktig ut siden jeg har litt rødlig hudtone. Derfor måtte jeg ha medium tan. Om jeg hadde kjøpt et av de vanlige settene som komme i  lys, medium og mørk hadde nok ikke jeg fått så fint resultat som nå. Anbefaler å ta en tur innom og kjøpe dette sette om du har lyst å begynne med bareMinerals som er mye bedre for huden enn de fleste andre sminke produktene. Koster litt mer muligens, men er vel verdt prisen for en fin og sunn hud ikke sant. Her er noen bilder av sminke settet:
Løp og kjøp! 

Bruker du bareMinerals?

ANTREKK 050512Topp fra Selected // Jakke fra Cubus // Bukse fra Match 

Nytt designNoen av dere har muligens lagt merke til at jeg har fått nytt design overnatten. Bestemte meg for å fikse på designet igjen, derfor satt jeg oppe lenge i går og jobbet med det. Jeg er utrolig dårlig på html koder, men i går gikk det ganske fint. Er ikke så vanskelig og kopiere og lime inn i de forskjellige malene. Alt gikk så bra, men var en ting jeg virkelig ikke skjønte hvor skulle hen. Headeren, den passer virklig ingen steder. Heldigvis fikk jeg hjelp av kjære Kristine (ta en tur innom bloggen hennes). Jeg går så utrolig fort lei designet på bloggen, men denne gang var jeg ganske fornøyd. Oversiktelig og fin, kommer nok til å ha den en stund fremover. Tusen takk for hjelpen  Kristine!

Det gamle designet:

 

 

Det nye designet:

Hva synes du om det nye designet? bedre? 

Er ikke han utroligGod morgen sunshines Våknet opp til en kjempe koselig overraskelse fra min utrolig snill kjæreste. Da vi var i byen i går ettermiddag gikk vi rundt og kjøpte en del nye sommer klær til Tore, for vi skal nemlig til syden sammen i sommer. Gleder meg som en liten unge! Kommer til å bli så gøy og koselig, to uker med verdens best kjæreste.

Iallefall så hadde vi gått litt rundt og fant utrolig masse fine klær til Tore, og jeg måtte neste prøve noe i butikken. Fant en lekker glitter topp som begge to likte veldig godt. Siden jeg har så mange andre utgifter akkurat nå kunne jeg ikke kjøpe den, desverre. Dro opp til ramsvik frisør for å bestille ny frisør time før de stengt og imens har vist skjønningen kjøpt den fine toppen til meg sammen med de andre klærene. Er ikke han utrolig snill så vet ikke jeg. Fikk sjokk da jeg så toppen og lappen, og selvføgelig kjempe glad. Ble ikke forelsker i toppen kun fordi at den var (utrolig) fin, men fordi at den var  fra Tore. Her er noen bilder ifra gave: 

Har du en kjempe snill kjæreste også? 

Heeelg!Akkurat nå sitter jeg på bybanen på vei inn til byen for å møte Tore. Deilig å tenke det allerede er helg igjen! Krysser fingrene for fint vær, men har vært snakk om snø her i Bergen så vi får se hvordan det blir. Kjøpte meg en pakke med hjem fra jobb i dag. Skal blogge mer om seinere for nå skal jeg av på neste stopp:)

Hva skal du i helgen?

Helt fantastiskHeisann, har hatt en utrolig deilig lang helg med min kjæreste! Siden mamma dro til syden på fredag med noen venniner, så vi har hatt huse for oss selv og pappa da. Ikke bare at vi fikk lang helg, men en lang helg med helt nydelig vær. Har vært så deilig! Kost oss med venner, grilling, turer og soling.  Her er noen bilder fra de forskjellige dagene, har ikke vært så flink med å ta bilder i det siste. Men blir nok bedre nå som skole tingene begynner å falle på plass. Heldigvis bare noen uker igjen til sommerferien! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg 


Må bare si at Tore virkelig er verdes herligste gutt!! Har det alltid så kjekt når vi er med hverandre, kunne ikke funnet en bedre gutt Love you

Er du klar for sommer ferie? 

 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits