Juni 2009

festmå løp skal i 18 års fest hos en kompis, blogges!

- JANETTE STAINES

koselig kveldHei!

I går kveld hadde jeg en rolig kveld hjemme med hyggelig besøk av Susanne, Marcus og Christian. Vi fikk overtalt guttene til å se "sex in the city", hadde ikke sett den før nå, hadde bare sett 2'eren men synes denne også var veldig bra.Etterpå følgte vi dem til bussen og etter 20 minutt fant vi ut at det ikke kom noen buss, etter den tiden hadde den begynt å kjøre en annen rute. Heldigvis ble de hentet av Marcus sin far, kjipt å måtte gå hjem. Endt flere ganger med at jeg har mistet siste buss og må gå hjem fra Christian som tar en time tid ca. 

Etterpå bestemte vi oss for å ta Tanja påen liten tur. På turen møtte vi på flere kjente, så vi ble stående å snakke lenge. Like etterpå på veien hjem kom enda flere kjente. Da vi endelig kom hjem klokken to var vi begge utrolig sultene og lagde oss noen smørbrød.

 

- JANETTE STAINES 

AnsiktsmaskeHeihei, da var det nok engang jeg som hoppet inn for å skrive et inlegg. 
Janette er ute på farten, vet ikke helt hva hun skulle.. men siden jeg er syk (noe som har blitt nevnt tidligere) Så spurte Janette om jeg kunne hive inn et inlegg for å "please" dere lesere.

Når man er syk er det ikke stort å blogge om, det er jo rene fakta.
Men jeg kan jo gi et lite tips på hvordan ivertfall jeg blir raskere frisk, og det er ved hjelp av en ansiktsmaske.
Er det noe som er avslappende og ikke minst bra for huden så er det en ansiktsmaske, enten den er hjemmelaget eller om den er kjøpt på butikken.
Idag er min kjøpt ifra butikken, men pleier som oftest å lage selv. (Muligens et forslag til inlegg en annen gang?)

Ansiktsmaske på: 


 Alt du må gjøre er å ta på masken, som idag var en créme aktig konsistens på.
Jeg brukte en ifra H&M, tror den koster rundt 19,-  så du får den for en billig penge. Hvilken type det var fikk jeg desverre ikke bilde av, ettersom at jeg er så uvandt med blogg havnet den i bosset før jeg idet hele tatt fikk tanken på at det kunne være en idé å ta bilde av den.  Men tror den het karamell et eller annet.
Så var det ikke stort mer å si, ha en fin dag videre!


- Veronica Henrichsen
 

New

I går da kjøpe snille mamma ny minnekort til meg. Fordi mitt gamle brakk i to, aner fortsatt ikke hvordan jeg klarte å gjøre det. Iallefall kjekt å kunne ta bilder igjen, med dobbelt så stort minne nå.

 

- JANETTE STAINES  

 

Follow my blog with Bloglovin

SankthansHeihei

Som dere sikkert vet var det sankthansaften i går, så vi feiret det med å ha en koselig kveld hjemme hos Christian med grilling. Tok ikke lang tid før det begynte å bli kaldt så da måtte teppene fram. Har ikke kommet inn i  sommerstemning enda, hvor ble solen og varmen av. Får håpe det kommer seg snart 
  


Fin sankthans, men nå skal jeg rydde og vakse rundt i huset. Blogges senere 

 

- JANETTE STAINES


Min bestevennHeihei

Jeg vil bare takke Veronica kjempe mye for det fine innlegget hun skrev i går, var veldig rørende. Kommer til å savne deg så utrolig mye når du flytter, har fortsatt ikke helt gått inn for meg at du skal drar. Håper virkelig du vil trives i Oslo, noe du sikkert kommer til å gjøre. Her er en video jeg har jobbet med en stund som er til deg, er litt minner fra vår tid sammen  ♥

 

- JANETTE STAINES

OvernattingHeihei

I dag hadde jeg Susanne på overnatting, vi hadde en koselig kveld sammen bare oss to. Som dere kanskje fikk med dere så badet vi i går, det var utrolig kaldt! Måtte ta årets første svømmetur, men venter til å ta neste til det er blitt mye varmer i vannet. Hadde heldigvis badstun klar da vi kom inn så fikk fort varmen tilbake igjen. I dag tidlig dro jeg til legen for en liten sjekk og nå skal jeg til å rydde å vaske huset, tjene litt penger til sommershopping.

Forresten farget håret i går kveld, synes ikke jeg kledde det lyse håret så veldig godt. Føler meg mye mer komfortabel med mørkt hår. Minnekorte mitt er jo ødelagt så for duge med web en liten stund, skal få kjøpt nytt fortest mulig.

 

- JANETTE STAINES 

Bading på gHeeei!

Idag var siste dag på skolen, endelig er sommerferien begynt! Hva er vel bedre enn å start friheten med en svømmetur, så nå skal Susanne og jeg stupe uti. Etter en koselig dag med båt og grillings med venner, harbdesverre ingen bilder siden minnekorte mitt brakk, R.I.P. Håper på å få nytt i helgen.  Men nå drar vi snakkes!- JANETTE STAINES

Kjære JanetteKan tenke meg at du blir veldig overrasket når du leser dette Janette, men siden du var ute ville jeg benytte anledningen til å skrive et lite inlegg for deg, om deg.

Jeg heter da Veronica og er en av Janettes nærmeste venninner. Vi ble først godt kjent i 6 klasse og nå flytter jeg med tungt hjerte ifra hun og til oslo etter 4 fine år med mange minner! Som dere sikkert har lest tidligere så er vi ferdige på ungdomsskolen og skal videre til videregående hvor det vil komme mange nye utfordringer samt flere fjes å bli kjent med. Her og nå tenker jeg at alt vil gå veldig fint, og at alt vil falle på plass etter bare én uke. Men innerst inne vet jeg at jeg kommer til å være et nærvevrak rett før jeg går inn dørene på den nye skolen, i en ny by hvor jeg ikke kjenner noen! Vil bli spennende.

Uansett ville jeg bare skrive litt om hva du betyr for meg, og kanskje nevne noen av våre sterkeste minner! 

Det blir vell naturlig å nevne vår lille tur til Hellas ifjord sommer!

 
Dette var rett før vi skulle til byen, før litt småshopping..
To bilder ifra dykkekurset vi tok sammen, hadde ikke vært det samme uten deg. Vi var begge helt på bånn av den ene dykkeren. Vi syns han var så kjekk når vi var der, Men idet sekundet vi kom hjem innså vi at han ikke kunne måle seg med de norkse guttene! 


Bassenget....


 Og strendene ♥


Den fantastiske solen du tok bilde av på Santorini!

Også måtte jeg selvfølgelig hive inn et rent bevis på hvor brune vi ble:

Janette & Cecilie (min tvillingsøster)

Et annet minne vi har er jo ballet fra iår

Frida, Christian, Janette, Nichlas, Meg (veronica), Susanne & Marcus

Vi ble ikke så lenge, men fikk sluppet oss litt løs på dansegulvet før vi tok turen til Susanne, vakre mennesker og god stemning var det ivertfall.

Det minne jeg tror vi begge kan si vi setter mer pris på nå enn vi gjorde da er klasseturen til Tyskland. Mange fine opplevelser, flere hundretallsbilder, god mat og lange båt/bussturer som der føltes varte i flere år.


På bussen i retining Tyskland


Dette var da under "grillfesten" vi vare begge veldig slitne ettersom at vi hadde luket ugress hele dagen for litt ekstra pålegg på pengefronten.


På shopping ! Tror det var det beste av alt, billige og fine klær.

Et annet minne, ikke så stor men vil jo bli husket var bursdagen til Nichola:


Tenker å ikke legge ut flere derfra, så jeg ikke blir skutt av flere jenter nestegang jeg ser de.

Også er det selvfølgelig alle småminnene ifra oss alene, med Søreide, jentekvelder osvosv....


En koselig kveld hos Nichlas
2 bilder ifra Christian's 18års dag!


Noen båtturer vi har hatt med folketMesterkokken meeg


Klassetur i begynnelsen av 10.. Takk for fine år.

Ville bare legge til at iløpet av disse årene har jeg blitt utrolig glad i deg. Og er sterkt overrasket over hvor få bilder vi har tatt sammen. Tror muligens det bare fins 10... Har vell noe med at det alltid er vi som ender opp med kamera. 
Uansett så betyr du masse, og savnet vil bli stort når jeg flytter ♥

Alltid oss to, ingen som kan skille oss, ingen kommer over eller under. 
Du er den beste jenten jeg vet om, og fortjener bare det beste. Akkurat nå er du ute mens jeg er litt forever alone.. Og ikke helt i toppform, men vet at du hadde vært her hos meg om jeg hadde spurt. Kommer aldri til å glemme deg!


- Veronica HenrichsenvitnemålsutdelingHeihei!

God kveld, i dag har jeg vært på vitnemålsutdeling på skolen. Hatt en utrolig koselig aften med mat, taler, god stemning og masse fin underholding som dans, sang og kåringer. Utrolig hvor fort ungdoms skole årene har gått, føles som om det ikke var lenge siden vi begynte i 8.klasse. Gleder meg utrolig mye til vidergående, men blir selvfølgelig en stor over gang fra å ha gått på den samme skolen i 10 år nå. Men det blir sikkert veldig kjekt og blir nok kjent med masse nye greie klassekamerater. 

Edin som beatboxser, han er utrolig flink. Skulle ha filmet det!
 

Vi fikk alle en liten beskrivelse av dame lærene, så gikk vi en etter en opp på senen og fikk hvert vårt håndlagde kort med en rose til.
Utrolig snilt! ♥
Så fikk alle lærene våre en avskjeds gave og takk for tre flotte år sammen, gaven ble to kunst vinglass og en flaske vin til, håper det falt i smak.

Jeg som får vitnemålet 


Takk for utrolig fine år sammen, med mange uforglemelige minner fra hverdagen, tyskland og klasseturer. 

 

- JANETTE STAINES

siste dagene før ferieHeii

Lenge siden jeg har blogget nå, har vært mye på farten disse dagene. Som klassetur, båtliv, avsluttning osv. Så har desverre ikke blitt mye tid til bloggen. Siden sist jeg blogget har vært på fest på fredag, kosedag med kjære Christian på lørdag og søndagen middag hos en venninne og båttur. Kjempe koselig helg ♥

Noen bilder fra søndag kveldOg i går hjalp jeg til som på en måte servitør hos Christian siden lille søsteren fylte 8 år. Tror de koste seg veldig med pølser, all verdens kaker, dukketeater, fisking etter snop og ikke mist kast svampen.mobil kvalitet, ikke mye å skryte av altså !

 

- JANETTE STAINES  

borte bra men hjemme bestHeii

Seint innlegg, men jeg kom hjem fra klasseturen i dag. Reiste på tirsdag morgen og kom hjem igjen i dag som dere kanskje har fått med dere så har kjæresten min Christian blogget for meg de 2 siste dagene siden jeg ikke hadde tilgang til nett på hytten. Etter jeg kom hjem tok jeg en lang dusj, pakket ut og vært med Christian hele kvelden. Utrolig kjekt å se han igjen selv om det bare har vært 2 dager. Men skal legge meg nå, merker jeg er trøtt etter en lang  dag.   Har vært oppe siden klokken halv 8 å vasket og ryddet hytten, reist med først en buss så et tog og igjen buss. Så det blir godt å sove når, må ha litt energi til skolen i morgen tidlig.Blogger om turen i morgen, god natt!  

 

- JANETTE STAINES 

Chillet med Marco Polo i går kveld, chill på Søreide og chillings med Saab!Kvelden i går :

 Chill med Marco Polo

 Chill mat!

 

Chill med gutta hos Johannes i dag:
Etter litt fotball på søreide ble det enda mer chill med saab....
Som dere ser ble det masse chilling i dag og i går!

Chiller hos Bruun etter en leken seier over sandslikokkene!Hallais!

 

Siden Janette dro på fjellet med klassen fikk eg i oppgave å skrive et par innlegg (-.-)

 

Eg har aldri blogget før eller noe.. men et forsøk kan ikke skade :) 

 

I dag var det idrettsdag på skolen min (Sandsli VGS) dvs at et par fotballkamper i regn og vind lå i vente når eg våknet.. Etter å ha dratt meg ut av sengen og syklet med Kvam  til Lilandsbanen stod fotballkampene for tur... Vi tapte de to første, men mot kokkene tok det av! Siden halve klassen hadde stukket etter de to første kampene, så vi  måtte låne 3 spillere fra de andre klassene :) Dette gjorde at kvaliteten på laget steg ytterligere, og kokkene ble knust 4-3 !! (hrmmmff) (bildene er fra i fjor, men eg hadde ikke noen andre)

Når vår siste kamp var over sykklet eg hjem igjen og tok en rask dusj. Etter hvert kom Sabeel og Ingrid ned, og nå chiller vi hos meg :) Men nå må eg gå, siden Ingrid har lovet meg en pianotime som bursdagsgave... Sabeel og Ingrid chiller!

 

Men til slutt:

 

Dagens house låt:

http://hulkshare.com/ixql1qxdjtix

Dagens chill sang:

http://soundcloud.com/naden/naden-crystalize

Naden er faktisk bare en 20 år gammel gutt fra Bergen! Imponerende! - CHRISTIAN BRUUN

KlasseturHeihei! 

God morgen, holdt på lenge i går kveld å pakke og gjøre alt klart for klasseturen idag. Vi skal være vekke i tre dager , blir sikkelig veldig kjekt. Krysser fingrene for fint vær og god stemning ♥

På denne turen får vi ikke lov å ta med datamaskiner eller noe slikt, så blir desverre ikke noe mulighet for meg å blogge de neste dagene, men min kjære Christian skal få lov å over ta bloggen min til jeg er tilbake igjen. Så dere for kose dere med innlegg fra han. Gleder meg til å se hva han har skrevet når jeg er tilbake. 

Nå må jeg komme meg av gårde sånn at jeg rekker toget, lykke til Christian ♥

 

- JANETTE STAINES 

boat tripHeihei!

I dag har vi så og si vært hele dagen på sjøen, kjempe koselig. 


Her har du kjempe fornøyde Frida etter hun fikk vann på seg

Fikk et lite problem med moteren i dag. Like etter vi hadde kjørt igjennom straumebroen stoppet motoren og den nektet å kjøre igjen, så vi måtte bli dratt av Johannes sin båt et stykke av veien. Tok ikke så lang tid før motoren begynnte å virke igjen. Senere på dagen fant vi ut at det hadde kommet et kanskje langt taug inn i propellen til Christian sin båt, fikk heldigvis fikset det på kvelden.

Bjørn og Kristoffer som fikser propellen


Ellers i kveld har jeg holdt på å pakke til klasseturen i morgen, vi skal av gårde til Bergsdalen tror jeg det heter. Skal være der i tre dager, blir sikkert kjempe kos! Men må nesten legge meg nå om jeg skal klare å stå opp i morgen, god natt ♥

 

- JANETTE STAINES 

frokost
Hei!

 Nå har vi akkurat spist frokost, som du kan se nedenfor 

Og sånn så da frokosten vår ut idag. Nå skal vi stelle oss og straks uti båt, igjen! Er kjempe fint vær i dag og så må bare nytte det! Ha en fin 3 pinsedag videre

- JANETTE STAINESjentekveldHeihei

Etter båttur i går dro Susanne, Frida og Veronica hjem til meg igjen.  Vi var alle veldig sultne og klokken nermet seg 8, så vi begynte å grille.
 

 

 

   
Etterpå ordnet vi til nede med madrasser, puter osv. Hoppet i nattøyet og satt på tven som ente med at vi så en film som het valentine som vi trodde skulle være romantisk og søtt men fant fort ut at det var en skrekk film. Den var faktisk veldig bra så anbefaler folk å se den.
 Men nå skal vi opp og spise frokost, blogges!

 

 

- JANETTE STAINES 

båtliv Heihei

God morgen, fikk ikke tid til å blogge i går så forteller heller om gårsdagen i bilder


Utrolig koselig tur 


- JANETTE STAINES 

solHeihei!

Nå ligger jeg i solen og koser meg med reker, godt at solen er tilbake! 


Søteste hunden, men nå har veronica kommet og de andre to er på vei. Så vi blogges senere, tilbake til solingen♥- JANETTE STAINES


brun og blidHei!

God morgen, ble lite blogging i går men var med Christian hele dagen, kjempe kos ♥ Vi dro ut på shoppingsenteret og tok en liten tur innom brun og blid før vi gikk rundt å så litt her og der i butikkene. Det kjipe var at alt stengte veldig tidlig i går på grunn av at det var hellig dag. Så vi dro hjem til meg, spiste, og slappet av før vi dro ut til 18års festen til Julie.   

Bilde av Christian og meg fra brun og blid. Som du ser er det ikke den beste kvaliteten på mobil kamera mitt, men siden jeg hadde glemt minne kortet til kameraet mitt hjemme så får det bare gå. 
- JANETTE STAINES 

God morgenHeihei

Nå sitter jeg i sengen og nyter frokosten med min kjære, etter på skal vi på shoppingsenteret  ♥

 Ha en fin dag videre!

 

- JANETTE STAINES 

piercingHeihei!

Ellers i dag har jeg vært å tatt sol med jentene og etter på dro vi bort til sånn piercing/ tatto sted fordi de Frida skulle ta piercing i navelen. Huff, tror nok ikke jeg hadde klart å ta det! Er nok for pysete til deg jeg altså, holder meg til tre hull i ørene. 

 
Navelen til Frida før 

Også etterpå 

Også etter på dro de andre bort til det et annet sted for å ta hull øverst i øret. Kunne desverre ikke være med dem bort måtte komme meg hjem over siden jeg egentlig skulle i familie besøk til kjæresten min, men ble så dårlig at jeg måtte bli hjemme. Så ønske Susanne og Emilie lykke til å dro avgårde til bussen. 

 

- JANETTE STAINES

Ikke lenge igjen nåHeihei

Nå begynner det å nærme seg slutten av skole året, det er vell ikke mer enn litt over en uke igjen på skolen, tiden flyr. I dag var det "rydde dag" på skolen vår, leverte inn alle bøkene og tok ned alt fra veggen osv.  
Gjett hvem som ble ordens elev da..


Hehe, du er så søt Susanne


- JANETTE STAINES

Christian sin bursdagHeii

Beklager for så dårlig blogging, men nette mitt var utrolig dårlig i går. Hver gang jeg prøvde å lage et innlegg tok det ikke mer enn 5 min før nette gikk igjen. Gud, så irriterende! Men endelig er den tilbake igjen, så får blogg om gårsdagen først. I går hadde Christian bursdag så vi dro til byen og spiste med noen venner og etter på dro et par av oss hjem til han og bakte brownis.

  

   

I mens brownisen var i oven, fant Veronica og jeg et par vannbalonger på kjøkkenbenken som endte med  vannbalong krig. 

 

Også hørte vi på Veronica sine piano skills, hun er blitt veldig god nå  ♥


 Var kjempe koselig, tror nok Christian kommer til å huske 18 års dagens hans ♥ Bloggens mer senere!

 

 

- JANETTE STAINES 


double wapper - home madeHeeei!

Isted da Veronica og jeg så på tv merket vi at magene våre skrek etter mat, så vi bestemte oss for å lage en hjemme laget double wapper . Og siden vi var tom for hamburger brød bruket  vi bare brødskiver, funket like bra! Er bare å riste/touste brøde litt så blir det bra! 


 


Kan virklig anbefalle å prøve dette ut, smaker utrolig godt Også er det utrolig enkelt å lage, trenger kun to hamburgere, salat, tomat, ost og ketsjup også må du så sette det sammen så har du det. Enkelt og godt.

 

 

- JANETTE STAINES 

Jeg kjenner frihet i en høyere skalaHeihei!

Da var muntlig eksamen unna gjort! Åååå, det er en av verdens klart beste følelser ♥
Klokken 09:35 var det vår tur å fremføre, kjente sommerfuglene i magen og nervøsiteten strømme på. Heldigvis klarte jeg det strålende, vi slappet mer av etter hvert, og følte vi fikk sagt alt vi skulle. Kjempe fornøyd med 5'eren!
Vi gikk fra 3 i naturfag til en 5 på muntlig, begge fikk altså 5.   Som dere sikkert skjønner er det på grunn av eksamen at det har vært så lite blogging, men skolen kommer selvfølgelig før bloggen. Men en god nyhet er at nå er det ikke noe mer på skolen, alt er levert, alle tentamene og eksamene er gjort og karakterene er gitt. Så blir mye blogging frem over ! Så det er bare å stay tuned  ♥  

 

- JANETTE STAINES 

Eksamen eksamen eksamen...Heihei!

Nå skal vi inn til byen, for å sjekke at alt som har med eksamen å gjøre via IKT virker! Slik at vi er sikkre på at alt vil fungere. Dagen sålangt har bare gått til struktur og planlegging, vil jo at det skal bli perfekt! Eksamen er ingenting å ikke ta seriøst, men man skal heller ikke ta det så seriøst at man ikke klarer å jobbe eller konsentrere seg, og at man til slutt bare sitter der og skjelver. 

  
Vi tok en liten tur med hunden også, som du ser er det slaskedag på oss begge, hvorfor sminke oss når vi bare sitter hjemme så godt som hele dagen uansett? Men nå må vi løpe til bussen, er der om 5 min! Blogges!- JANETTE STAINES

AnsiktmaskeHeii

Nå sitter Veronica & jeg og koser oss med ansiktmasker. Etter en lang dag med hard jobbing så var det godt å slappe av med ansikmaske og pizza. Blir utrolig godt å legge seg nå, merker jeg er dau trøtt. Men sykt fornøyd med arbeidet vi har fått gjort i dag! Digg! Ser ikke ut som om hun har ansiktsmaske på, hun brukte den til høyre på bilde over! myk og ung hud ♥


Huden er alltid like myk som silke etter man har tatt av ansiktmaske, love it! Ha en fortsatt fin kveld ♥


 

 - JANETTE STAINES

Kom opp iHeihei

Jeg kom opp i muntlig eksamen i naturfag, egentlig ganske fornøyd. Så lenge jeg ikke kom opp i mattematikk. Jeg og veronica har jobbet med temaet "energi og lys" i hele dag, Veronica er hun jeg skal gå opp med, og vi har kommet godt i gang. Merker det er ganske tungt stoff når du skal gå inn i dybeden på det, masse info, mye å huske

Tilbake til jobbingen, blogges! - JANETTE STAINES

BåtturHeeei!

Idag har jeg hatt det utrolig koselig med min kjære venninne Veronica, stor kost oss i det fine været. Gikk til å med tur i langeskogen med hunden min Tanja. Kos med 19 grader, shorts og jenteprat.  Senere på ettermiddagen fikk vi overraskelse besøk av Christian og Sabeel som kom kjørende i båten til Christian. Så vi tok en tur ut på hjellestad med båten og kjøpte is, ble mye bølger og latter. 


Måtte fylle litt besin før vi skulle ut på havet, kjipt å gå tom midt ut på vannet.  


Var herlig med en godt med en varm dusj når jeg kom hjem igjen, også i rent sengetrekk. Beste følelsen altså! Men nå er det nok på tide å legge seg, jeg skal nemelig opp i muntelig eksamen i morgen. Huff, gruer meg veldig. Var ikke så heldig da jeg kom opp i matte skriftelig, så får bare krysse fingrene for i morgen. God natt ♥

 

- JANETTE STAINES 

Min helgHeihei!

Har vært veldig dårlig med blogging de to siste dagene, det er på grunn av jeg har nesten ikke vært hjemme. Hjalp ikke stort at når jeg var en liten tur hjemmom så var  nettet helt nede og ikke ville laste opp noen bilder. Jaja, ser ut som jeg har fått fikset nettet nå, så tilbake til bloggingen igjen. På torsdag var jeg på overnatting med jentene og fredag var dro jeg ut til min kjære Christian som skulle feire 18års dagen sin. Vi var utrolig heldig med været, det hadde pøsene regn hele uken med fredag ettermiddag kom solen og varmen tilbake. Noe som passet veldig bra i og med at vi skulle møtes et par stykker før og spise før festen begynte. 

  

Neste dag altså lørdagen, sto Susanne og jeg opp og lagde to dusin med vaffler som vi tok med oss ut til Christian og Camilla.Ellers i går dro vi ut til kjøpesenteret og da vi gikk inn, fant vi ut de akkurat hadde stengt for 10 minutter siden, så det var kun coop som var åpen. Sånn kan det gå så det ble middag på McDonalds ved siden av og en rolig kveld hjemme og Bjørn Idar.


Vi blogges mer senere i dag!

 

-JANETTE STAINES

Konfirmasjon Hei!

Idag tidlig dro jeg ut til Susanne med både bunad og hele pakken. For idag var jeg i konfirmasjonen til venninnen min Anja. Siden Susanne også skulle i konfirmasjon fant vi ut at vi skulle stelle oss sammen hos henne i og med at hun bort rett rundt hjøret fra hotelet vi skulle være på.


Konfirmanten♥ 

 

 

Linn og Anja


  

Har vært en utrolig koselig kveld med god mat, underholding og stemning♥  

 

- JANETTE STAINES 

Hvilken farge tror duHei!

Har vært litt av en dag, gått i et hele dagen. Fra den ene tingen til den andre, men kjekt. I dag fant jeg ut jeg skulle farge håret etter nye frem og tilbake, så jeg og susanne ligg rundt i byen og så etter ledige timer. Etter tre salonger fant vi endelig en som hadde ledig time, endte med at jeg satt der i over 3 hele timer. Tror det totalt ble 3 timer og 30 minutter. Men det var virkelig verdt ventlingen!

Lyst å prøve og gjette hvilken farge jeg valgte?

 

 

- JANETTE STAINES 

God morgen!Heihei!

Nå sitter jeg og koser med bladet "det nye" og varme, gode og rett og slett deilige rundstykker! Har også hatt tid til å ta en lang og herlig dusj! Elsker å begynne seint! Er så deilig å slippe stresset om morningen, at du skal rekke å sminke deg, kanskje ta en dusj og så mye mer! Ivertfall for oss jenter.
Dagen i seg selv blir så mye bedre når man starter seint, blir så bra start på dagen.

Det er også den siste skoledagen denne uken, så det blir altså langhelg på meg, love it!
Ha en fin dag videre♥

 

- JANETTE STAINES 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits