Juni 2009

MR.KNOW IT ALLFant denne sangen i helgen og må si jeg er blitt helt forelsket i den! Hører på den hele om igjen og om igjen, blir rett og slett i godt humør av å høre den. Men nå skal jeg hoppe i dusjen, nettopp kommet hjem. Forteller om dagen senere. Kos dere med sangen.

 

- JANETTE STAINES

MY DAY - BLOGG VIDEO 

 

- JANETTE STAINES 

INNKJØPSom jeg sa i går kveld var jeg på en liten shopping tur med mamma etter treningen. Så her har dere gårsdagens innkjøp, injoy!

Skjerf fra Prego / pris 300 kr

 


 Armbånd fra Glitter // pris 139 kr 


Skjorte fra Match // merke Jean Paul // pris 699 kr Bukse fra Match // merke Jean Paul // pris 799 kr

 

- JANETTE STAINES

OFF TO SCHOOLGod morgen! Har sovet overraskende godt i natt, og føler meg ganske så opplagt. De andre dagene i uken har det bare vært et ork og stå opp og ender altid med stress. Har allerede stelt meg, så nå sitter jeg egentlig og koser meg med frokosten før jeg skal avgårde på skolen. Kan ikke huske siste jeg hadde så godt tid om morningen. Kunne gjerne vendt meg til dette. 
- JANETTE STAINES 

UTLADET 

Føler egentlig dette bilde beskriver veldig godt hva jeg føler akkurat nå. Har vært en bra dag, men det har egentlig gått i ett siden jeg sto opp. Dagen begynte skole, matlaging, rett på skolen dro jeg på trening med Monica og etter igjen var det på shopping med mamma. Er veldig trøtt og gleder meg til å legge hode ned på puten. Har en del vondt i foten, den har hovnet opp og er ful i røde flekker som en enda ømere og hovne. Aner ikke hvorfor den er det. Men skal slutte å klage, er sikkert bedre i morgen etter en god natts søvn. Vi snakkes, sov godt!

 

- JANETTE STAINES 

NY HEADEREndelig header på plass igjen, hadde bare et svært bilde midlertidig som dere sikkert fikk med dere. Bilde var vell kanskje litt vanskelig å unngå, hehe. Er veldig fornøyd med den nye headeren og designet så langt, blir på en måte mer motivert til å blogge nå som at siden ser bra ut. Og kan tenke meg det er bedre for dere å lese en rydding blogg. Må bare si tusen takk til Johannes som lagde headeren til meg, og til Kristine og Martin som hjalp meg med designet. Jeg er desverre ikke noen flink med htlm koder lenger, glemt alt jeg kunne tidligere. 

 

Like? 

 

- JANETTE STAINES 

SKOLEHeihei, sitter jeg på skolen og har helsefremmende time. Det er noen tekniske feil med it's learning så tar litt tid før det er tilbake igjen, så tenke jeg kunne skrev et blogg innlegg. Som vanlig hadde jeg forsovet meg så det endte med en stressende morning, men rakk akkurat bussen. Nå fikk vi spisefri, så her har dere et bilde av meg blogges!

 

- JANETTE STAINES 

FLINKDette blir mitt fjerde innlegg i dag, synes jeg har vært flink til å blogge i dag. Skal prøve å blogge oftere, begynner å få litt mer kontroll over lekser og slikt nå. Må si at det egentlig var ganske stor overgang fra ungdomsskolen til vidergående. Folk sa det hele tiden, men tenkte de overdrev.  Vell nå skal iallefall jeg ta kvelden, god natt!

 

- JANETTE STAINES

DAGENS ANTREKK 

u like? 

 

- JANETTE STAINES 

JUST MY LUCKI dag har det vært en utrolig lang dag og merker jeg er ganske trøtt allerede. Vi sluttet 15:15 som vanlig, men jeg satt igjen på skolen til klokken 16:30 fordi jeg skulle rette alle små feil og alt sånt i engelsken som skulle leveres innen 16, og da hadde jeg ikke sjangs å komme hjem i tide. Gjett hva som skjedde, 10 minutter før fristen skulle akkurat til å levere analysen så klikker hele word programet så jeg mister alt jeg gjorde den siste timen. Så jeg satt igjen i en og en halv time for ingenting, fikk ikke levert analysen og nå skal jeg gjøre alt på nytt. Heldige meg. 

 

Vellvell, sånt skjer. Får bare ta det med et smil og begynne på nytt og levere det. Bedre forseint enn aldri.

Beklager for dårlig kvalitet på bildene, kamera ligger nemmelig på lading så får bare bruke web cam. Bedre med litt dårlige bilder enn ingen bilder, eller hva. Blogges senere skal få unna gjort engelsken igjen og begynne på de andre leksene.

 

- JANETTE STAINES 

NYTT OG BEDRE LIVI går kveld da jeg så på tv og stappet i meg chips, fikk jeg en "åpenbaring". Ble plutselig veldig motivert til å gjøre noen endringer i livet. mitt Føler dagene kun går i ett fett og ukene suser unna. Skal prøve å få unna gjort leksene og nyte resten av ettermiddagen, ikke bare å slappe med lekser hele dagen. Blir kun utslitt og helt tømt for energi. Nå skal jeg rette meg mot et "bedre" liv. Dette kan bli ganske nteressant.

Vi blogges senere, tilbake til timen.

 

- JANETTE STAINES

NATTIHimmel! En av verdens beste følelser er å legge seg ned til å sove i nytt sengetrekk og ny dusjet ♥ 

 


- JANETTE STAINES 

DAVID GUETTA


David Guetta feat Sia - Titanium

 

 David Guetta feat Usher - Without you

 

 

David Guetta feat Jennifer Hudson - Night of your life 

 

 David Guetta and Chris Willis feat Fergie and LMFAO -Getting over you

 

 David Guetta feat Taio Cruz and Ludacris - Little bad girl

 

 

- JANETTE STAINES

UT MED DET GAMLE, INN MED DET NYEGod kveld, i dag har jeg holdt på flere timer med å gå igjennom en haug av klær. Har blitt kvitt masse klær som ikke passer lenger, eller ikke blir brukt. Klarer nesten ikke å finne fram inni der, ser så rotete! Godt å få orden på det igjen, pluss at jeg holder på å se etter hva nytt jeg trenger. For om to uker skal jeg reise til Oslo sammen med Christian, gleder meg kjempe mye! Så da blir det nok en del shopping og vi bo hos bestevenninnen min som flyttet dit i sommer, gleder meg til å tilbringe tid med hennne igjen. Er så rart at hun ikk bor i Bergen lenger, var sammen nesten hver eneste dag det siste året.Sleger bare med et bilde fra jeg var i Barcelona og shoppet til 16års dagen min, føler ikke helt for å legge ut at jeg sitter med ansiktmaske som svir utrolig mye akkurat nå. Gleder meg til å vaske den av igjen, hva gjør man vell ikke for skjønnheten. Natta!


- JANETTE STAINES

BYENHeihei, nå har jeg nylig kommet hjem fra en koselig overnatting hos Susanne. Som sagt så vi friends with benefits, som var veldig bra. Jeg vil virkelig anbefale folk å se den, var en komedie der hovedskuespillerne var Justin Timberlake og Mila Kunis, men var veldig mange andre kjente skuespiller også. Her er noen bilder fra tidligere, da susanne holdt meg med selskap når jeg ventet på å bli hentet av mamma.Men nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg begynner å svare på spørsmålene til spørsmålsrunden. Om det er noe du lurer på er det bare å stille spørsmålet her.

 

- JANETTE STAINES

blogg video 

- JANETTE STAINES OG SUSANNE WAAGE

DÅRLIGT NETT? HER ER SVARETTidligere i dag dro jeg på butikken også kjøpte pappa denne geniale tingen. Jeg har slettet med dårlig nett kjempe lenge, men nå er ikke det er problem lenger. Har nett døgnet rundt og det kommer ikke og går som tidligere. Hvem synes vell ikke det er kjipt å miste nette sitt midt i en samtale eller generelt. Den kan kjøpes på expert, ellers så må du bestille den. Annbefaler den virkelig for dem som her dårlig nett.

  

- JANETTE STAINES

MÅ LØPEgod morgen, nå skal jeg på lagunen og ta sol med christian. så må komme meg av gårde, fine meg uten sminke under. Blogges! 

- JANETTE STAINES

GOD NATTGod natt, på tide å legge seg. Merker jeg er utrolig trøtt, klarer så vidt å holde øynene åpene. Så dette får bli et kort natta innlegg før jeg slukner. Ellers i kveld har egentlig bare Christian og jeg satt og feitet oss opp foran tv, duppet av et par ganger så gleder meg veldig til å sove nå.

 

Håper aller har hatt en fin start på helgen og kost seg.

 

 

- JANETTE STAINES

10 MÅNEDERS JUBILEUMHeihei!

I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag sammen med min kjære Christian, vi hadde 10 måneders jubileum i dag. Så vi har tilbrakt en koselig dag sammen med deilig middag og film. Lenge siden vi har hatt en rolig kveld med bare oss to, har vært så mye nå med skole start og hele pakken, så det var veldig kjekt.

  

Men vi blogges senere for nå skal vi se på idol.

Liker du idol?

 

- JANETTE STAINES

SE HVA SOM KOM I POSTENSe hva jeg fant i posten da jeg kom hjem i dag, endelig kom bildene fra skolen. Alltid like spennende å se bildene, synes ikke det ble så ille i år.

 

En utrolig herlig gjeng, stor trives!


- JANETTE STAINES

SISTE SJANSENå er det siste sjanse å stille spørsmål til spørsmålsrunden, så om du lurer på noe er det bare å kommentere i innlegget som du kommer til ved å klikke på "her" under. Skal svare allered denne helgen så, spør i vei. 

HER

 

 

 

- JANETTE STAINES

HAPPY DANCE- JANETTE STAINES

 

SALAT 

Nå har jeg laget meg en skål med salat, skal prøve å bli litt sunnere nå fremfører. Vet det ikke er så sunt med dressing med det er godt, så må bare ha det på. Jobber med å få opp immunforsvaret mitt igjen etter 6 måneder med mononukleose, blir hele tiden syk. Heldige meg har fått magevirus, så var oppe hele natten og spydde. Så er hjemme i dag og jeg skal nå prøve å få gjort unna noen lekser. Hele dataen siden min er fult med notats lapper som det står alle mulige lekser på. Lyst å få det unna gjort til helgen er vell sikkert forståelig. 

- JANETTE STAINES

BLOGG VIDEONoe du vil spør meg om?

 

- JANETTE STAINES

BLOGG VIDEO PÅ VEI 

Nå holder jeg på å laste opp en video, så skal straks legge den ut! stay tuned!- JANETTE STAINES

DAGENS ANTREKK 

- JANETTE STAINES

SCHOOLHeii, akkurat kommet hjem fra skolen. Vi hadde som sagt prøve i dag, føler det gikk ganske bra skulle bare hatt litt mer tid på prøve, vell vell.  Nå har jeg tenkt å begynne på noen lekser, like greit å få de unna gjort sånn at jeg har mer tid ut over uken. Her er noen bilder fra skolen i dag, Lill og jeg ble så fristet av middagen på skolen i dag at vi bare måtte kjøpe den. Dagens middag på skolen var spagetti med kylligboller og suas. For å være helt ærlig synes jeg den var ganske smakløs, alt fra smak og behag. Jeg fortrekker heller mat med litt mer smak.


 

- JANETTE STAINES

GOD NATTNå har jeg vært veldig flink og satt meg ned å lest og pugget som bare det til prøven i morgen, er ganske spent. Blir vår først prøve det nye skoleåret på vidergående. Har innstilt meg på å jobbe hardt å få gode karakterer frem over. Her er et bilde av tankekartet, jobber best når jeg logger av facebook, msn osv.

 

Klar for å legge meg, god natt! 

 

- JANETTE STAINES

VÅT, VÅT OG MER VÅTHeihei, i dag dro jeg inn til byen sammen med Johannes etter skolen. I det vi gikk av bybanen møte vi på Susanne. Kjekt å se henne igjen, rart å ikke se henne hver dag etter å ha gått på skole samme i 10 år. Så vi tre dro bort og tok oss en matbit før hun måtte komme seg hjem over. Etter det gikk vi rundt å handlet, fant oss litt av hvert før vi dro hjem igjen. Desverre var det døds sykt vær i dag så bare på den korte veien fra busstoppet hjem til meg ble jeg klis vår, fant ut at det ikke var helt rett valg av akken og skoene i dag.Men nå skal jeg begynne å pugge til prøven vi skal ha i morgen, så vi blogges senere!

 

- JANETTE STAINES

DESIGNET ER UNDER OPPUSSINGHeii, de neste dagene kommer bloggen til å se litt rar ut eller hva jeg skal si. Holser på å fikse og fornye designe, tenkt det var  på tide og oppgradere. Så kommer til å ta litt tid siden jeg er ingen ekspert på denne område i det hele tatt. Men har ikke noen bidler på daten så her er noen fra webcam

Lill Iren og meg


Tilbake til timen, blogges!

 

- JANETTE STAINES

UKENS ANBEFALINGMå bare skrive en liten annbefaling til dere som pleier å stritte eller krølle håret deres, eller føne det for den del. I går var jeg en tur i byen og kjøpte meg tre nye beskyttelse sprayer. Synes de er så utrolig gode, definitivt de beste jeg har prøvd hit til! De lukter utrolig godt, gir glans og beskytter bra. Føler de jeg har brukt tidligere gjør at håret blir mye fortere fettete noe jeg virklige ikke liker som endte med at jeg droppet å bruke dem som førte til at håret ble mer slitt. 

Anbefaler virkelig å kjøpe denne beskyttelse sprayen, kun posetive ting om den.

 

- JANETTE STAINES

OVERNATTINGGod morgen!

I går kveld sov jeg over hos monica med Lill Iren. Vi hadde en koselig kveld med taco, filmer og jentepart. Tror ikke vi sovnet før klokken 5 i dag tidlig, fordi vi så først på the ring som gikk på tv også litt senere satt vi på fritt vilt 3. Så merker jeg merker jeg skal ta en tidlig kveld i natt. Her er noen bilder fra i går kveld.Meg, Gabriela og Lill Iren


Vi har akkurat spist en deilig frokost og skal til å stelle oss. Så må jeg komme meg hjem over for å øve på prøvene vi skal ha neste uke.

 

- JANETTE STAINES

SLIK BLE RESULTATET AV HÅRFARGENHei, nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen. Gikk rundt med Susanne, Marcus og min kjære på shopping. Så og si alt i byen var på salg i dag, var ikke klar over det før vi var der så kjøpte litt. Ikke lenge etterpå kom mamma å kjørte oss hjem siden jeg skal rydde rommet og hjelpe hun før jeg skal ut igjen i kveld. Så dette blir et fort innlegg for må begynne nå, men sånn ble iallefall resultatet av den nye hår fargen min. slenger med dagens antrekk

Beklager for dårlig blogging, er så stram plan for helgen og klarte å legge minnekorte hjemme i går. Legger ut innkjøpet litt senere må begynne å vaske så vi blogges! 

 

- JANETTE STAINES

IT'S FRIDAY, FRIDAYHeeei!

Nå er jeg hjemme hos Susanne, etter en lang dag. Etter vi kom oss til byn dro vi og en fort tur på butikken og kjøpte oss noe snop før vi kom oss til skolen. Der så vi "Kongen av Bastøy", en utrolig gripende og trist film! Etter filmen var ferdig fikk vi snakket med klassekamerater vi ikke har sett på lenge, kjempekoselig! Deretter stakk vi til byn for å møte noen folk og stakk hjem til Susanne igjen etterpå. Nå har jeg, Susanne og Frida kost oss litt på webben etter at gutta stakk, og her var det ingen grenser for hvor syke vi så ut...

Hehe, nå skal Susanne og jeg ha Grey's Anatomy maraton, ha en fortsatt fin fredags kveld!- JANETTE STAINES

MOT MØRKERE TIDERHei bloggen!

Susanne her, (beste)venninnen til Janette. For øyeblikket holder Janette på å farge håret, vi har allerede holdt på å farge extensionsene hennes i en time... Hun føler at håret hennes har vært for lyst en stund, så nå går det mot mørkere tider, både ute og på håret!

Denne hårfargen bruker hun:

 Hun har jo hatt nærmest svart hår før, og jeg syntes selv at hun kler mørkt utrolig godt! Hun blir både brunere og får utrolig fine øyne, hehe. Etterpå skal vi inn til byn og på besøk på gamleskolen og se igjen gamleklassen, så skal vi se film sammen, blir utrolig kos! Seinere stikker vi hjem til meg for jentekveld med Janette og Frida!

Tror du Janette kommer til å kle den fargen?

- SUSANNE WAAGE

IDYLLHeihei, da har jeg hatt en lang dag med kun fremføring av de forskjellige yrkene man kan velge når man går på helse og sosial. Og etterpå var det ned til bussen for å komme seg hjem og akkurat når først bussen min kom til der jeg skulle ta overgang kjørte bussen jeg skulle ta videre. Ente med at jeg måtte gå hjem siden neste kom ikke før en time, jeg hater virkelig å vente så gikk heller. Her er noen bilder fra den 5 kilometer lange turen hjem 

fin båt
Halv veis tok jeg et lite stoppe inni en av busskurene på veien hjem og allerede da så skulderen min sånn ut av vesken med pc osv i.

Men nå skal jeg ta med meg Tanja og gå susanne i møte siden hun klart og komme et stopp for langt på bussen igjen (klarte ikkke å finne stopp knappen). Så vi blogges! 

 

- JANETTE STAINS

VIDEO PÅ GHeihei, ble litt sein blogging i dag. Er tilbake på skolen igjen nå, det var godt å se folkene igjen. Faktisk savnet dem på de to dagene. Ellers i spilte vi inn flere klipp til fremføringen vi skal ha i morgen. Tror det blir ganske bra må bare sette det sammen klippene og slikt så det er nok det resten av kvelden min kommer til å gå ut på. Rett etter skolen tok bussen til byen for å friske opp brun fargen igjen. Så har ikke kommet noe langt på redigeringen enda. Men skal prøve å få farget håret i kveld også, så jeg må nok begynne på filemn nå sånn at jeg blir ferdig.

Her er et bilde av søte Stine fra filmingen tidligere i dag.Som du ser på bilde over har jeg ikke kommet så langt på redigeringen enda, men skal begynne nå. Ønsk meg lykke til! Så vi blogges mer senere 

 

- JANETTE STAINES

OFF TO THE DOCTORHeii, nå skal jeg bare hive i meg noen vaffler og komme meg av gårde til legen. Blogges!

Ha en fin dag! 

 

- JANETTE STAINES

HAR DU FACEBOOKHeihei, fortsatt lite som skjer her hjemme. Ikke så mye å gjøre på eller blogge om når jeg er syk. Men skal opp til legen igjen i morgen og prøve å komme meg på skolen etter legen. Men siden jeg ikke har noe stor mer å blogge om i kveld så tenke jeg at jeg kunne nevne at  jeg har en gruppe på facebook for bloggen min. Så vist du vi få oppgateringer om nye innlegg på bloggen min kan du logge inn på facebook og like bloggsiden min. Der kommer det info og oppdatringen om når jeg har blogget. 

 

DU KAN LIKE SIDEN MIN HER


 Utrolig koselig å se alle de nye leserene jeg har fått, og de koselig tilbakemeldinger . Varmer hjerte 

 

- JANETTE STAINES

HJEMMELAGET ANSIKTSMASKEHeii, er lite å gjøre på når man er syk. Har null energi så blir for det meste bare å ligge i ro. Men tenke jeg skulle teste ut en ansiktsmaske jeg fant på nette. Det er en maske du lager hjemme, ikke sånn ferdig lagd i butikken. Tenkte det kunne være kjekt å prøve den ut og se hvor god den var. 

Så om du har sensitiv hud skal denne være veldig god for det sto det på siden. Jeg har ikke noe spesielt sensitiv hud men prøvde likevel. Det du renger er en pakke te helst kamiliete sto det men det hadde jeg ikke så bruke en annen, tror ikke det spiller så stor rolle. Også en banan. 

1. Første du gjør er å koke opp vann og ha i te posen. Lad det virke en stund før du tar ut av te posen.

2. Skrell bananen 

3. Så tar du 4 ss av teen og mos banen sammen med teen, og slik vil det se ut etterpå

4. Til slutt er det bare smøre det rundt i fjeset og la det vikre i 10 minutter før du skyller det vekk med lunkent vann. 

Synes den ga god fuktighet og huden ble mykere.

 

- JANETTE STAINES

UNGKARSKVINNENHeei, er desverre fortsatt syk. Hadde virkelig håpt på å komme meg tilbake på skolen i dag, men er blitt enda verre i dag, føles ut som det er krig inni hode mitt. Har ikke tid til å være sykt, er så mye som må gjøres på skolen og er lei av å være dårlig. Huff, men nå skal jeg slutte å klage sånn.

Takk gud for at det finnes ibux

 

Nå ligger jeg og koste meg med nudler mens jeg ser på ungkarskvinnen Hva synes du om ungkarskvinnen?


- JANETTE STAINES

BLOGG VS BLOGGFikk nettopp vite at jeg er med i blogg vs blogg, kos! Så om du har lyst å være en knupp å stemme på meg hadde jeg satt utrolig stor pris på det ♥  Du kan stemme -> HER <-

Tusen takk på forhånd og ha en fortsatt fin kveld!

 

- JANETTE STAINES

SUNT OG GODTHeii, nå sitter jeg og koser meg med kyllingwok mens jeg gjør unna noen lekser. Tror faktisk kylligwok er en av mine favorit retter. 

- JANETTE STAINES

MITT NYE ROMHeii, nå har jeg endelig fått på plass rommet og det er faktisk ryddig. Skal prøve å holde orden på det, er egentlig veldig flink til å rote det til. Men får gjøre et forsøk! Merkelig å si det men føler jeg sover bedre og får mer ro om det er ryddig på rommet. Kanskje noen andre som også synes det.


Hva synes du? 


- JANETTE STAINES 

DAGENS ANTREKKHer er dagens antekk, ikke noe spesielt føler ikke helt for å pyne meg når jeg er syk. Vil helst bare ha noe behagelig på når jeg er dårlig. Enig?

 

 

- JANETTE STAINES

MONONUKLEOSE 

Hei, nå ligger jeg her under dynen og prøver å bli frisk igjen. Hater å være syk, har vært så mye syk og dårlig de siste 6 måneder på grunn av monokluse også kjent kyssesyken. Det er rett og slett noe drit, det tar evig lang tid å bli frisk og finnes ikke noen medisiner mot viruset. Blir dårlig, kan ikke trene, slapp og skal ikke mye til før jeg er sliten.

Har vært utrolig mye opp og ned, men redd det våkner mer til igjen. De siste dagene har jeg fått de samme symptomene som jeg fikk da kyssesyken var på sitt verste som at jeg føler meg slapp og trett, sår hals, med betennelse ved svelget, feber, hodepine og ofte av og på med voldsom mage smerter som tyder på at leveren blir for størret. Og mononukleose er en virusinfeksjon, som angriper leveren. Var hos en elendig lege i går som ikke gjorde noe som helst og sa hun ikke hadde vært borti kyssesyken før, skal aldri gå der igjen. Vurderer å bestille ny time hos en legen som vi fikk anbefalt.

 

 

 

 

 

 

-   JANETTE STAINES

 

NY HEADERDen gamle headeren 

Den nye headerenLike? 

 

- JANETTE STAINES

EN RØD ROSEEtter jeg kom hjem var det en rask dusj før jeg måtte komme meg av gårde til legen. Men akkurat da jeg skulle til å dra sa mamma det var noen med døren. Og der sto min kjære med en rose til meg ♥ 

 

- JANETTE STAINES

9/11De fleste har nok fått med deg at i dag er det 10 år siden terrorangrepet mot USA. Er en veldig tung og trist dag for mange mennersker i verden. Her er en sang fra en jente som mistet faren sin i terrorangrepet, utrolig trist å høre på. Får helt vondt i hjerte av å høre den og at tårene presse på. 

 

- JANETTE STAINES

ETT SKRITT NÆRMEREI går så jeg plutselig at bilde jeg ønsket meg må på sengen, ble så utrolig glad! Verdens beste mamma  Så nå er jeg ikke langt unna med å få rommet helt ferdig, gleder meg sånnLike? 

 

- JANETTE STAINES

DUCKS


 

- JANETTE STAINES 

MORNINGSHeisann, ble ikke noe mer blogging i går kveld for jeg skulle ut til en venninne som fylte 18, klokken 12 igår! Gratulerer med dagen så mye Synnes, var utrolig koselig  

Men nå skal jeg iallefall stå opp og ha en ordntlig frokost med mamma, pappa og fetteren min som skal snart til flyplassen. Blogges!

 

- JANETTE STAINES

TIPS - STEG FOR STEGHeiii

Fikk spørsmål tidligere i dag om hvordan man legger ut en youtube video på blogg innleggene, så tenke jeg kunne bare lage et innlegg om det for dem andre som kanskje også lurer på det. 

 


1. Det første du gjør er å skrive inn sangen du vil ha 

 

 

2. Så trykker du der pilen peker, på min skjerm står det "share" men om du har på norsk modus står det nok noe annet der.

 

 

3. Etter det trykker du der pilen peker på "embed" som står noe annet om du har norsk 

 

 

4. Der etter skriver du inn bredden og høyden du vil ha på youtube videoen i den lille rød boksen jeg har merket

 

 

5. Der jeg har merket med rødt kopierer du linken innenfor

 


6. Så går du inn på innlegget du skal ha youtube videoen, trykker på "HTML" knappen 

 

 

7. Til slutt limer du inn linken og trykker oppdater og skriver resten av innlegget ditt og poster detSlik blir resultatet

Aldri vært så flink til å for klare, men håper dere skjønte fremgangsmåten

 

- JANETTE STAINES

KLAR FOR VINTERHeei

Vært ute i fin været og hjulpet mamma med å ta inn sommer bordene og stolene, siden vi begynner å gå mot vinter. Og vil ikke at de skal blåse ut på vannet eller noe sånt. Var egentlig deilig å komme ut og få litt luft, føler på en måte vinterluften er på vei. Gleder meg allerede til snøen kommer, hehe kanskje litt tidlig.Søtingen min 


Nok dykkermasker? Vell nå skal jeg opp og støvsuge og vaske huset, jippi...

 

- JANETTE STAINES

AU, FLÅTTTror det er rundt denne tiden på året at flåttene pleier å være hyppige. På grunn av både hunden og katten min har fått  veldig mye flått i det siste. Senest i dag tidlig så jeg at Tanja (hunden) og Lilly (katten) har fått to flått hver på kroppen, så da er det bare å dra frem pinsetten.

Lurt å fjerne dem så fort man finner dem ikke tenk ta det senere eller noe sånt. Er jo ubehagelig for dem også kan der være farlig. Heldigvis er begge veldig flik å være rolige når vi skal ta dem av. Tror de skjønner hva det er vi gjør, faktisk.

 

- JANETTE STAINES

KLARER IKKE SÅ SOVE LENGERGod morgen, nå har jeg lagt lenge i sengen å prøve å sovne igjen men går bare ikke. Tror det er fordi jeg står opp klokken 6 om morningen for å rekke skolen i ukedagene, så det er derfor jeg ikke klare å sove lenge i helgen. Jaja, får tenke det posetive at jeg får mer ut av dagen ved å stå opp tidlig.

Måtte bare ut og ta noen bilder av været, er lenge siden jeg så solen ute om morningen har som regel vær over skyet og regn. Håper været holder seg i helgen, hadde vært kjekt. Eneste som var våken i huset var lilly pusen.

 

- JANETTE STAINES

 

TODAYHeii

I dag sto jeg ikke opp før klokken halv 9, deilig å få sove lenge og ikke stresse om morningen. Hater stress om morningen. For i dag skulle vi ikke møtes før klokken halv 11 i byen for å gå på kino med klassen. Alle i klassen så få meg på for faen uten om Nichole, Sigrid, Kristine, Chathrie og meg. Siden vi alt hadde sett den for bare to uker siden, synes ikke den var så bra at jeg ville se den igjen. Heldig oss tror vi fikk ha kinosalen for oss selv men rett før filmen begynte kom det noen løpende inn, hehe. Så faktisk poppers pingiver, er ingen bra filmer som går for tiden så tenkte vi kunne se den og le til. Var overraskende bedre enn jeg hadde trodd.Etter kinoen dro vi bort på matfestivalen siden vi fikk noen spørsmål i lekse som vi måtte svare på fra festivalen, heldigvis første vi spurte var en hyggelig mann som jobbet der som hjalp oss med alle spørsmålene.  Etter det så vi litt rundt på butikker og tok oss en tur bort på pasta sentralenHerlige jenter! Ellers i kveld har jeg vært med Christian. Hatt vondt i magen helt siden pasta sentralen, krysser fingrene for at det går over til i morgen. Men tar en tidlig kveld, så natta! 

 

- JANETTE STAINES

GOD NATTGod kveld!

Holdt på å fikse på rommet mye av kvelden, men er ikke helt ferdig med rommet enda. Må nok ut en tur ut og handle litt til, en av dagene nå snart. Ble helt forelsket i et bilde jeg så på forleden dag, mååå bare ha det. Har kommet ganske lagt, ser allerede at rommet er blitt mye lysere og finere. Gleder meg til å se slutt resultatet, og kan gjerne legge ut bilder fra rommet når jeg er ferdig siden dere spør. Vi blogges mer i morgen, skal ta en tur med verdens søteste hund også ta en tidlig kveld. Trenger litt overskudd fra all skolen og leksene, mer det tar på men trives med det. Er ikke lei på noen måte. Så ha en god kveld videre 

 

- JANETTE STAINES

OPS OPSViktig å være observant med hvor du legger strittetangen

 

- JANETTE STAINES 

IKEAHeii

Null blogging de siste dagene, på grunn av utrolig mye lesker. Men fått unna det meste og ble ferdig med en fremføring i dag. Godt å få ting unna gjort. Og forleden dag dro mamma og jeg en tur på ikea og handlet inn litt av hvert til rommet mitt. Føler sånn for en forandring på rommet, for å få litt orden og stil på det. Så nå skal jeg få gjort litt mer lekser og begynne på rommet, gleder meg! 

 

- JANETTE STAINES

HÅRVIDEOHeei

Da har jeg laget en liten hårvideo, håper dere liker den

Skal jeg fortsette å lage videoer?

 

- JANETTE STAINES

49% IGJEN 

- JANETTE STAINES 

LUNCH TIMESitter og koser meg med deilige reker og ny stekte rundstykker. 

- JANETTE STAINES 

GRATULERER MED 18 ÅRSDAGEN!Heeei

Og god morgen, da var jeg kommer hjem igjen etter i går. Jeg og et par andre bestemte oss for at det var like greit å overnatt hos Joachim. På grunn av siste buss gikk klokken 10, noe som var alt for tidelig. Å ta drosje hele veien hjem fra han hadde kostet en formue siden han bor så langt unna. Så tok heller bussen i dag tidlig med Susanne, Johannes og Bjørn. Var en utrolig vell lykket kveld, med god stemning og  godt humør! Her har vi selveste bursdagsbarnet, gratulerer så mye med dagen Joachim  

- JANETTE STAINES

DAGENS ANTREKKHer var dagens shopping antrekk, men må løpe til bussen. Skal 18års dag til en kompis, så blogges. Ha en fin kveld! 

 

- JANETTE STAINES

SHOPPINGHeeei

Har hatt en koselig dag i byen sammen med Susanne og Johannes, selv om det pøste ned. Typisk vær i her bergen, desverre. Etter det hadde godt en stund var vi alle litt sulten, så vi tok oss en turen inn på en kinarestaurant. Tenkte det hadde vært kjekt å prøve noe nytt. Da vi endelig skulle bestille fikk vi vite av servitøren at vi kun kunne bestile middagsretter. Noe så teit, vi tenke jo på en lett lunj. Klokken var så vidt 2, hvem spiser middag så tidlig på dagen. Og når middagene der kostet 300 - 400 hver, gikk videre.  

- JANETTE STAINES

BRUN OG BLIDGod morgen!

Da var vi våken og fått i litt mat. Eller vet ikke helt om jeg kan kalle det mat, gikk i snop og chips. Men nå skal Frida til Åsane, men Susanne og jeg en tur ned til brun og blid. Må få tilbake litt av brun fargen før tirsdag for da skal vi nemlig ta klassebilde og portrettbilde. Har ikke lyst å være kritt hvit på bildene heller, sikkert forståelig. 


- JANETTE STAINES 

GIRLS NIGHTHeei!

I går kveld dro jeg inn til byen for å møte søte Susanne og Frida på butikken, handlet inn litt godis. Etterpå dro vi hjem til Susanne for jentekveld, alt for lenge siden sist vi gjorde det. Er ganske rart å ikke gå i klasse med dem lenger etter 10 år. Ellers gikk kvelden ut på ansiktmaske, film og selvføgelig jenteprat. Kan virkelig anbefale å se beastly! Søteste filmen altså. Pleier du å ta ansiktmaske? - JANETTE STAINES 

NEW IN

like? 

 

- JANETTE STAINES

DAGENS ANTREKKHeei!

Da var jeg akkurat kommet hjem fra skolen, hatt programfag hele dagen. Sluttet egentlig 11:15 men siden vi har fått en prosjekt om hva som innebærer å være ambulansearbeider ble vi igjen bli igjen på skolen og jobbet et par timer, gruppen jeg er på altså. Vi var flinke og effektive, så beste parten er ferdig. Neste gang skal vi bare sette sammen manuset helt og begynne å film. 

Men ellers nå skal jeg rydde rommet og hoppe i dusjen, så her er dagens outfit og blogges senere! 


hva synes du? 

 

- JANETTE STAINES

FRISØREN PÅ BESØKHeeei

Gjett hva jeg nettopp gjorde, klippet håret. Vi fikk en profesjonell frisør på besøk for å klippe pappa sitt hår, har hatt det er par ganger nå. Ikke på grunn av vi ikke gidd å dra til frisøren, men for å gjøre det enkeler for faren min siden han nå sitter i rulle stol etter han måtte amputere den ene foten sin for ca et år siden. Skal ikke gå så veldig inn på det. Jeg tenke siden det allerede av en frisør her som klippet, tenkte jeg hvorfor ikke klippe håret og få det unna. Alt for lenge siden jeg klippet det sidne jeg prøver å spare. 

For å være helt er ærlig er jeg veldig usikker på om jeg er fornøyd eller ikke, synes det var utorlig kort! Sa hun bare skulle ta litt, men siden det var så slitt måtte hun ta en god del av. Aldri hatt det så kort som dette før. Vell slik ble resultatetTakk gud for at jeg har extensions tilgjengelig! Trenger ikk å spør om hånden, den er der fordi jeg er trøtt i trynet og null sminke. 

Hva synes du om håret? 

 

- JANETTE STAINES 

WORK WORK AND MORE WORKHeii!

Nå er jeg ferdig med meste parten av leksene, må bare finne info til noen fremføringer jeg skal ha til neste uke. Føler vi får lekser i hver time på skolen, så var godt å få gjort unna en del av dem. Tøft å være tilbake på skolen, merker jeg er trøtt når jeg kommer hjem selvom jeg sove mer nå enn jeg har gjort tidligere. Ellers trives veldg godt på skolen, og synes det egentlig er litt kjekt med lekser igjen. Hehe, høres rart ut men det er sant. Så nå skal jeg slappe av på sofaen og kose meg med pizza og snappel. 


Blogges senere!


- JANETTE STAINES

FRESH STARTEndelig er jeg tilbake for fult!

Jeg håper det er noen av de som leste før, som vil fortsette å lese, og jeg blir kjempe glad om det kommer nye lesere. Fremmover kommer jeg til å blogge om hverdagen min, mote, musikk, anbefaling osv.

Den siste tiden, mens jeg har hatt blogg pause har jeg gjort mye kjekt! Har jo tros alt vært sommerferie, så mamma og jeg dro på en jentetur til kypros sammen. Var utrolig avslappende og deilig ferie! Med hotel rett ved vannet, sol, varme og spa. Også dro jeg på to forskjellige hytteturer med noen venner, det var utrolig kos. God og morsome minner! Ellers har jeg tilbrakt mye av tiden min med venner, grilling, båtliv osv. Som de fleste andre har jeg startet på skolen igjen. Det var en stor forandring og dra tilbake på skole benken, siden i år begynte jeg førsteåret på vidergående skole på helse og sosial linjen. Kjente nesten ingen, men tok ikke lang tid før alle kom godt overens. Herlig gjeng. Håper dere vil like å følge med på bloggen min  

- JANETTE STAINES

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits