Juni 2009

Outfit 25.10.10Heihei!

Nå har jeg vært en tur på shopping senteret med mamma, aner ikke hvor mange skobutikker vi har vært innom. Har fått øye på noen sko som jeg elsket! Men uannsett hvilken butikke jeg går innom er det enten i feil farge eller feil størrelse....

Menmen, gir ikke så lett opp. Skal se litt i by'n i morgen om de har de i både rett farge å størrelse. Får bare krysse fingrene, skal nok finne de.

Her er dagens outfit:Bluse - Lindex // Bukse - Vero Moda 

Hva synes du?

- Janette

Stipend!I dag var jeg og et par andre i klassen invitert til Grighallen. Vi var der nemelig for min vennine Frida skulle så et stipend! Hun har spilt fiolin siden hun var bare 8 år gammel, så hun har spilt til sammen spilt i 7 år. Hun er blitt vanvittig god å spille.Hun har jobbet hardt å lenge og er kjempe flink. Hun fortjente det virkelig! Gratulerer så mye, vennen

- Janette

Tips - lunsjHeihei!

Nå tenkte jeg skulle gi et lite lunsj tips som er både sunt og godt. Det er utrolig lett å lage og tar bare et par minutter. Alt du trenger er en melon og spekeskinke.

Du begynner med å skjære melonen i to og ta ut før frøene, da vil det se sånn ut:

Så kutter du den opp bortover i små firkanter, og skjærer langs hele bunnen så hele skallet går av. Da er det mye enklere å spise det etterpå.

Så tar du på spekeskinke til slutt og da er du ferdig og klar til servering. Kan være en lett lunsj eller en god forrett.


Håper dere skjønte de. Vet jeg ikke er så flink å forklare men prøvde iallefall, hehe. Så hvis du har lyst å prøve noe nytt og godt vil jeg anbefalle denne retten.

Hva synes du?

Har du spist det før?

-Janette

FotoshootGod Morgen! akkurat nå lager jeg og veronica noen herlige sjokolade boller. gleder oss vilt til de er ferdige. Men her om dagen tok jeg noen bilder av katten min " Lilly" syns de ble ganske fine.


Men nå må jeg hoppe i dusjen, får mer besøk senere, blogges!

Hva syns du om bildene?

Liker du sjokoladeboller?

- Janette

video spørsmålsrundevideo:mvi0024

Noe du lurer på meg? Bare å spørre i vei

- Janette

Premieren til The Social NetworkHeihei!

Igår kveld hadde jeg en herlig kveld med jentene på premieren av The Social Network. Den var utolig bra, vil vireklig anbefale å se den! The Social NetworkReklameleken, standard.

Etter filmen dro Frida hjem, mens vi andre tok en tur på butikken og handlet inn litt godt til kveld. Så var det bare å vente på at bussen skulle komme.Men nå er det på tide at vi står opp og lager oss frokost. Så vi blogges senere.

Var du også på premieren til The Social Network?

-Janette

Outfit 22.10.10

Genser - HM // Bukse - Zara // Skjerf - Ellos // Øredobber - HM

Blitt et raskt innlegg må nemmelig løpe til bussen å møte veronica nå, skal på kino med jentene mine i kveld så kommer de her etterpå, så vi blogges senere!

Hva synes du?

-Janette

Det snør det snør tiddelibomDa var endelig snøen kommet til Bergen også. Er utrolig glad i snø, men ikke akkurat så glad i å måke. I sted skulle jeg være så snill å gå ut og måke vekk en del snø før mamma kommer hjem med bilen. Men gjett hva, etter å ha stått lenge å måkt og skulle bare ta siste resten som var igjen, så begynner det å snø som bare det!


Men nå ligger jeg iallefall på sofaen og koser meg med en deilige kopp kako med en kakemann til.

Er du glad i snø?

- Janette

TodayIdag har jeg vært med et par venner på fotballbanen, så her har dere et par bilder fra det.


Stakkers Johan...

Var veldig koselig selvom det var vanvittig kaldt. Skjønner ikke hvordan guttene klarte å bare gå i t-skjorte, mens vi jenter holdte på å fryse av oss fingrene. Vet iallefall at fra og med i morgen av blir det hansker eller votter på meg framover.

Hva har du gjort på i dag?

Kaldt ute hos deg også

- Janette

God nattHeihei!

Beklager at det ble så sein innlegg i dag. Har bare hatt så utrolig med lekser de to siste dagene. Så i dag har jeg for det meste jobbet med skolearbeid og trent. Her har dere iallefall noen bilder fra tidligere i dag:ååå så fine vi er etter to timers gymEtter skolen ble det en tur til butikken, endelig er julebrus tilbake! Kjipt at de har dobblet prisen på de i år. Men nå må jeg få printet ut leksene og komme meg til senges, vi blogges. God natt

Har dere mye lekser for tiden ?

- Janette

Outfit 18.10.10
Genser - Cubus // Bukse - Vero Moda // Skjerf - HM // Øredobber - Glitter

Hva synes du?

-Janette

MarshmallowsHei kjære lesere

Som dere kanskje har merket holder jeg på å fikse litt på designet på bloggen. Så det kan se litt rotete ut akkurat nå. For jeg er nemmelig ikke helt feridg enda. Håper på å få fikset det til i kveld og satser på at jeg får lagd ny header.

Men her er et par bilder fra i går kveld da Susanne og jeg var ute og grillet marshmallows


Fikk til og med fyr på første forsøk

Var ikke mer en 1 til 2 grader i går kveld så tok på ørevarmere. Var en utrolig koselig kveld♥ Men det var nok siste gang i år vi gjør det. Fordi det blir jo bare kaldere og kaldere nå som det nærmer seg jul. Det er til og med meldt litt snø til helgen, håper virkelig det begynner å snø snart. Men nå må jeg løp, skal bort til en gammel vennine jeg ikke har vært med på år og dag, så vi blogges senere.

Har det kommet snø hos deg?

- Janette

Kontaktoppdateres senere

Om megMitt navn er Janette Staines og jeg ble født 23.februar 1995.

Outfit'soppdateres senere

Tips/anbefalingeroppdateres senere

VideoerOppdateres senere

Outfit 16.10.10


Men nå kom akkurat Susanne, så vi blogges senere.

Hva synes du om outfiten?

-Janette

Da var askepott endelig ferdigHeisann

Nå er jeg endelig ferdig med å støvsuge og vaske hele huset. Elsker å ha det rett og vasket rundt meg, men ikke så veldig stor fan av å gjøre det. Dårlig kombinasjon eller hva, hehe. Men uannsett herlig å være ferdig med det iallefall.  Ke$ha - We R Who We R

Er bare å sett på litt digg musikk, så går alt mye raskere.

Liker du å vaske ?

- Janette 

 

InnkjøpNå har jeg akkurat kommet hjem igjen fra en liten shoppingtur på senteret. Ble ikke noe stor shopping, mamma sa jeg hadde kjøpt nok klær før jeg dro til Tyskland. Er så utrolig glad i klær, sko og accessories kan bare ikke få nok av det.

Begge buskene er fra vero moda   

Begge genserne fra cubus
 

Hva synes du om innkjøpet ?

-Janette

Er ikke livet herlig!Seier! For litt over en uke siden streiket hele dataen, alt bare hang seg opp og nektet å gjøre noe som helst. Så mamma tok med den bærbare dataen min med på jobben i dag, hørte med en av de som jobber innen data der kunne at en titt på den. Og gjett hva! De fikk den til å virke igjen! Utrolig takk nemmelig for det ♥ Vist ikke så måtte jeg jo ha sent den på reprasjon og der tar det altid så lang tid før man får den tilbake, syens jeg iallefall. Er så glad for at alt fortsatt er på dataen, ellers hadde jeg mistet alle prosjektene, leksene, bildene og mye mer.

Så nå sitter jeg å skriver en liten musikkliste over den nye musikken jeg skal laste over på itunes, når mamma kommer hjem med dataen.

 Lalala - Auburn

Big Boi - Shutterbugg ft. Cutty

La Perla - Kobojsarna

 

Er du glad i musikk?

Hva er dine favorit sanger?

- Janette

God morgenBeklager at det ble så lite blogging i går, lover å komme sterkt tilbake igjen i dag. Hvorfor det ble så lite blogging i går var på grunn av moren min kom hjem igjen fra å ha vært en uke i Italia, med en vennine av henne. Da hun var i Italia noe kjøpte hun et par ting med hjem, foreksempel dette antrekket/settet:

 Haha, får at det i bruk en annen gang. Vi bestemte oss for å heller bestille en pizza , og at en rolig kveld. Resten av kvelden gikk i at hun fortalte oss hva hun og vennine hadde opplevd og hvor de hadde vært.

Hva synes du om settet?

- Janette

Jakken minGod morgen

Nå er det et par av dere søte lesere som har spurt meg om hvor jakken min er fra. Den kjøpte jeg for ikke så veldig lenge siden på www.ellos.no. Har ikke så veldig mange bilder der du ser jakken så godt, så her er bilde fra ellos iallefall.
 

Jakken er en ballongformet modell med hette med avtagbar fuskepels. Innvendig snor i midjen og regulerbart knappespensel i ryggen. Glidelås og dyffelknapper foran. Trykkknapper i ermekant og på lommeklaff foran. Snor nederst.  Vind- og vannavvisende vevd kvalitet.

Hva synes du om jakken?  

Liker du jakker med fuskepels hette?

- Janette  

FotoshootHeisann

I dag har jeg vært med Susanne. Siden det var så fint vær og herlige høstfarger ute bestemte vi oss for å ta en liten fotoshoot i skogen. Så her har dere et par bilder fra fotoshooten vår, enjoy 


Så kom plutselig verdens søtest katt som ville være med


Hva synes du om bildene?

-Janette

Se hva som kom i postenYes, da var endelig halsen kommet! Skulle egentlig ikke kommet før 25.oktober, men er ikke noe bedre enn at det kommer tidligere enn for ventet. Kanskje vist jeg er heldig kommer de andre varene også tidligere, får bare krysse fingrene.
Vil virkelig anbefale www.ellos.no . De har et stort utvalg av klær og mase annet fint! Kommer bilder fra fotoshooten med Susanne om ikke så lenge så det er bare å stay tuned

Hvilken nettbutikk liker du å handle fra?

- Janette  

Neste stopp kyrkjetangenNå har jeg vært på sykkeltur med Susanne og kost oss på Kyrkjetangen. Da jeg kjappet meg ut døren og hoppet på sykkelen og satt i gang med syklingen, merket jeg at det var null luft i dekkene... typisk. Så da var det tilbake og pumpe de opp, men gjett hva... det bakerste dekket var det hull i, så da måtte jeg ta min sykkel. Hadde egentlig tenkt å bruke mamma sin siden den er litt større enn min, men det hjelper jo ikke så veldig mye når det er hull i det ene dekket.

Ble helt blendet av den ekstreme blitsen! 

Alt for lenge siden sist jeg syklet, er vel snart et år siden nå. Har iallefall bestemt meg for å sykle mye oftere og med handsker, holdt på å fryse av meg hendene.

Hva har du gjort på i kveld?

Liker du å sykle?

- Janette

5 herlige dagerEtter hele 5 herlige dager med Veronica på overnatting, har hun nå dratt hjem. Hun fikk en telefon av mor om at hun måtte på trening i dag og morgen før hun skal dra på håndball cup med laget. De er utorlig flink og har kommet skikkelig langt. Vi fikk tatt en koselig lunsj sammen før hun dro.Lite tips, det er utrolig godt å dyppe brød i suppen. Synes jeg iallefall

Men nå skal jeg hvie meg på sykkelen og møte susanne, vi blogges 

btw jeg er med i blogg vs blogg, utrolig koselig om du stemmer på meg --> HER

Er du liker du suppe?

 - Janette 

 

Kampen mellom hunden og slangenHeisann!

Nå har vi akkurat vært ute og vasket hunden min. Tror desverre hun har fått lopper siden hun klør seg stadig vekk. Så da var det fram med loppekur og hageslangen. Vi begynte med å skraye henne inn med loppkuren

Siden den skulle virke inn et par minutter før man spylte det av. Da bestemte vi oss for å kaste litt ball med henne. Det er defivitif noe av det aller beste hun vet.

Blikket hennes nå hun ser ballen

Etterpå når vi skulle spyle hun, det var da den stor utfordringen kom. For hun elsker nemmelig strålen fra hageslangen.Etter hundre forsøk, fikk vi det til. Så spratt korken eller hva no den heter av

Har du hund?

Hva har du gjort i dag?

 

- Janette

 

Outfit 11.10.10
jakke:mango//topp:ellos//bukse:vero moda

Hva synes du om dagens outfit?

-Janette

Video på veiBeklager for at jeg ikke har blogget før i dag. Det er på grunn av Veronica og jeg har holdt på å lage video også redigert. Prøve å lage konto på youtube for å legge den ut, men det gikk ikke. Så måtte finne en annen måte å laste det opp på, og videofunksjonen på blogg.no virket ikke til filen. Så nå laster vi det opp på www.vimeo.com , selvføgelig skulle det ta å vanvitit lang tid å laste opp

så har skjermen stått de to siste timene...

Vi får vell bare vente... Den kommer ut så fort som den er ferdig, kan umulig ta så mye lenger tid. Det er bare å stay tuned outfit rett rundt hjørnet.

Noen andre som vet om en bedre måte å laste videoen opp på?


- Janette


Dear JohnI dag har kvelden har vi sett en utrolig skjønne filmen Dear John og pizza. For en filmen den er så skjønn, samtidig trist!  Jeg kunne aldri tenke meg å ha mann som jobber i millitæret. Tenk da, han er vekke i et  til to år av gangen og det er vanskelig å kontakte på grunn av dårlig dekning. Du gå rundt å lure på om han lever eller ikke hver dag. Det kan umulig være noe godt å gå rundt å tenke på. På en annen siden så må jo noen være soldater, hvem andre skulle hjulpet til ellers. Er jo en utrolig krevende jobb og oppleve så mye fælt å trist. Jeg tviler på at jeg hadde taklet det.

Utrolig søt film, annbefaler filmen sterkt

 


Tnåå, er ikke hun søt 

Har du sett Dear John?

- Janette

Milkshake tipsLyst å lære hvordan man lærer å lage oreo milkshake?

Det er veldig enkelt, alt du trenger er oreo, is og en mikser.

så tar du oppi så mange kuler med is som du vil ha. Etter det tar du oppi så mange oreo som du ønsker.

Da er det bare å sette på mikseren og la den gjøre jobben sin i ca 1 til 2 minutter.Til slutt pynt den litt, gjør den til din egen også er det bare å nyte den. Sikkert en del som alt vet hvordan man lager oreomilkshake, men er jo kjekt fordi som ikke viste det. Dette er jo bare min metode å gjøre det på, fins mange flere! Enjoy!

Liker du oreomilkshake?

- Janette

Outfit 10.10.10


vest:voice of europe//bluse:hm//topp:bik bok//buske:vero moda//sko:økonomisko

 

Hva synes du?

-Janette

JentekveldNå har jeg hatt jentene mine på besøk, alt for lenge siden sist vi hadde jentekveld sammen. Stor kost oss med jenteprat, mat og den deilige frukt salaten Veronica lagde. Selv om hun ikke ble så glad når vi små spiste av den når hun holdt på å lage.Også så vi The Ring"... huff, satt og holdt godt rundt puten under hele filmen. For å si det sånn er ikke så stor fan av skrekk filmer som de andre tre bare elsker.

Men nå ligger Veronica og jeg og ser på en mye mer jentete film, ser fakrisk på "Bring it on!". Så vi blogges mer i morgen.

 

Er du glad i skrekk filmer?

- Janette

Null kontroll!Nå har Veronica og jeg akkurat kommet tilbake fra butikken. Handlet inn masse godt, men som alltid handlet mye mer enn planlagt. Det ble to ganske så tunge poser vi måtte bære 3 km hjem igjen. Like ved butikken på veien hjem fant vi et løperhjul som lå slengt i skogen. Den har lagt der evig lenge uten bremser og utrolig dårlig styring. Så kom vi på ideen å henge posene på det og prøve å stå på det mens den andre tok hunden. Var utrolig vanskelig pluselig veltet den mot høyre også neste sekund venste, så jo helt komiskut. Haha, tror syklistene og folkene som gikk forbi ble litt redd for at jeg skulle treffe de.


Posene var ganske slitt etter å ha blitt slengt til høyre og venste et par ganger. Utrolig nok overlevde alle eggene, var sikker på at alle kom til å være helt knust.Nå er det bare å stelle oss og gjør klart til de kommer, så vi blogges senere

 

 

- Janette

 

Litt sein kanskje?Heisann!

Nå sitter vi på terrassen og koser oss med frokost i nydelig vær. Er kanskje litt for sent på dagen til å kalle det frokost, så da får vi vell kaller det lunsj. For å si det sånn var vi litt treig å komme i gang i dag, men det må da være love når man har ferie.Nå skal vi en tur til butikken å handle inn litt godt for i kveld. Da kommer nemmelig noen venner av oss på besøk. 

Hva skal du idag?

- Janette

 

 

Min sommerSommer begynte med 10dagers fottur med klubben. Vi gikk fra Sognefjorden og ned mot Vikafjeller og Myrkdalen.
                      

Da vi var 1300 meter over havet 

                   

Her er lavoen vi sov i. Bestemte oss for at neste år blir det mye støre lavo, ble litt for trangt til 8 personer og flere svære sekker.

                      
Møtte på noe sauer, guttene jagde vekk

Senere på turen møtte vi på sauene igjen med da var det vist omvendt..:
 

Haha, ente med at alle spredde seg og løp opp over fjellet og ca 19 kilo sekker på ryggen med fire sauer etter seg

  

Videre på turen da vi kom enda høyere opp på fjellene, der var det til og med snø. Haha, fikk ikke akkurat helt sommerfølelsen der vi gikk å tråkket i snøen. Så den ene dagen gikk vi ifra klokken 9 om kvelden til 7 neste morning. Kunne like sette opp lavoen så høyt oppe, hadde blitt for kaldt til å sove i snøen og vi fant ikke noe sted som var flatt nok, så ble en lang natt. Men det var kjempe kjekt, møte litt av noen rare dyr og fikk jo hele neste dag til å sove.

                   

 Hvis du ser nøye på bilde over kan du sikkert se alle de små prikkene på bilde? Det er nemmelig hundre vis av mygg! Da vi gikk rolig bort over så plutselig ut av det blå var det plutselig myggsvermer over alt. Vi løp bort over nesten 2 km før vi kom unna alle myggene, var helt sykt. Har aldri opplevd noe sånt før, kunne bare kjenne myggene ifjestet, håret og ja alle veier da vi løp bort over og veivet med armene for å få vekk myggene men det hjalp lite.. vi var rett og slett omringet.

Simen som er stor fornøyd med dagens fangst.

Så de to siste dagene bodde vi på en camping plass. Deilig å chille der etter flere dager med timevis gåing. Det var en supertur med herlig folk. Opplevde så mye kjekt og ting jeg aldri kommer til å glemme. Var litt uheldig med været et par av dagene men det gjorde ingenting, det som telte var at Stemningen den var på topps. Ser fram til neste år!

Da jeg kom hjem fra fotturen fikk jeg beskjed om å gå inn på kjøkkenet og lukke døren igjen etter meg. Jeg tenkte selvføgelig " hva har jeg gjort nå.." Da jeg kom inn gjett hva som satt i kjøkkenkroken, en liten nusselig katt. Mamma hadde nemmelig vært på dyrklinikken med hunden min før hun skulle hente meg fra fotturen og da hun var der sto det en boks med en liten katt i som skulle bli avlivet vist ikke noen tok den snart. Stakkars liten den søte lite katten hvem ialle dager ville avlive en så fin katt? Hun var skremmende tynn da vi fikk henne, men nå har hun det bra og er i god form igjen.

 


Lilly og Tanja

Min først vm-kamp

Må jo skape litt stemning 

Jeg er egentlig veldig lite interisert i fotball. Har aldri liksom vært en særlig stor fotball fan, men var koselig å se vm-kampen med Susanne. Utrolig hvor lenge den kampen skulle vare, vet ikke om det er normalt med så mange kamper. Så selvføligelig klarte jeg å sove 5 minutter like før de skårte mål. Brå våknet av at jeg hørte susanne sitt brøll " JAAA!! DE VANT".

Så var det til mallorca en uke med mamma der vi skulle møte noen venner av oss.

savn


Skjønne Hanne, kjente hverandre siden vi gikk i barnehagen faktisk

Preber som vi ble kjent med der

Maren og Kristina


Haha

Plutselig dukket denne hunden opp som tydeligvis ville være med å bade. Aner ikke hvor eierene var men den var hen, den var utrolig snill iallefall:


Dagen etter jeg kom hjem fra Mallorca var det rett til Hellas for nesten hele tre uker med min vennine veronica og hennes familie:

Opplevde masse kjekt i Hellas! vi dro å spilte tenis:

Badet masse Prøvde ut dykking på hotelet og bestemte oss for å ta dykkesetvikatet                                       Vi besto tilogmed dykkerprøven!

Dro til en resturang som er kåret til verdens beste resturang for å se solnedgangen på Santorini.

Var utrolig vakker, å se den fantatiske solnedgangen.

Her ridde faren og broren til Veronica på esler.
                                         

Så var det tilbake til Norge etter nesten en hel måned i syned, måtte jo selvføgelig ut å bade når det var så fint vær i norge også. Må si det var litt forskjeld på gradene i vannet i Mallorca og Hellas enn i Bergen. Men det spilte ingen rolle det var ut med surfebrettet.


Hadde flere koselige kvelder med bål og marshmallow ute på neset :

Skal ikke være lett å grille marshmallows 

 Natasha Bedingfield - pocket full of sunshine

Ble et litt vell langt innlegg, men nå vet dere iallefall litt mer om hva hva jeg gjorde på i sommer. Synes det var en fantatisk sommer, hatt det helt herlig! Blitt kjent med mange nye folk og har mange nye og fine minner ♥

Hva har du gjort på i sommer?

Savner du sommeren?

 

- Janette

 

I'm backHeisann!

Nå har jeg bestemt meg for å starte opp min egen blogg. Tidliger blogget jeg med en vennine av meg, men vi sluttet like før sommerferien på grunn av vi begge skulle være vekke så mye i sommer.

Tenke jeg skulle fortelle dere litt om meg. Jeg er altså Janette og er 15år gammel. Jeg bare elsker musikk og å ta bilder, det kan være alt fra natur og dyr til fotoshoot og opplevelser med venner. Er kjempe glad i familien og vennene mine, vet ikke hva jeg hadde gjort uten de. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min og hva som interesserer meg. Så da kommer det nok en god del bilder, outfit's, skjønhetstips også andre tips, anbefalinger og mye, mye mer. Så det er bare å stay tuned!

Fame - remember my name

 

 Vi blogges senere i kveld

- Janette

 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits