Juni 2009

VBLOGG 

Imorgen skal jeg prøve å komme tilbake til å blogge 3 ganger dagen! God natt 

 

- JANETTE STAINES

PÅMINNELSEJeg vil bare gi en liten påminnelse om at klokken skal stilles en time bakover! Håper alle har husket det, litt kjipt å komme en time fortidlig på jobb eller skolen i dag. 

 

- JANETTE STAINES

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 3Da var jeg hjemme fra en lang dag på brun og bild der jeg delte ut masse soletid. Tiden gikk egentlig ganske fort for jeg hadde noen utrolig søte venner som holdt meg med selskap. Men nå er jeg virkelig klar for en dusj også hoppe i sengen. Vært en travel uke, skulle ønske det var helg i morgen. Vellvell, god natt.

 

Det var siste del av spørsmålsrunden for denne gang!

 

 

- JANETTE STAINES 

ENDELIG ER DEN STORE DAGEN KOMMET 

 Da er dagen endelig kommet! Sikkert ikke bare jeg som har stor gledet meg til 30.oktober når brun og bild åpner døren og lar alle ta sol gratis, hele dagen! Du kan komme fra mellom 7:30 til 23:00 i kveld og ta sol hos dem. Jeg skal faktisk jobbe på et av sentrene i dag. Skal dele ut solkremer og soletid til alle som kommer innom, tror jeg skal jobbe ca 8 timer eller noe sånt. Gleder meg!

 

Så isteden for å ligge på sofaen og kjede deg, ta heller en tur innom et brun og bild senteret som er nært deg!

 

 

- JANETTE STAINES 

DÅRLIG BLOGGER!Vil bare si unnskyld til mine kjære lesere for at jeg ikke har blogget på et par dager nå. Men har rett og slett ikke hatt tid til å blogge, nesten ikke vært hjem. Men skal komme på spor igjen! Tenkte jeg kunne fortelle litt om hva som har gjort på de siste dagene. 

 

Onsdag:

På tirsdag var det skole, shopping og ut på kino å se paranormal activity 3. Skummel!
 

 

Torsdag:

På torsdag hadde vi OD-dag som sikkert mange av dere andre også hadde. Så da ble jeg "vaskedame" her hjemme for mamma. Fikk en lang liste med ting som skulle vaskes og slikt. Huset så helt nytt ut etterpå, muligens framtidig jobb? Haha, neida. 

 

 

Og senere dro jeg ut å kjøpte kostyme til halloween festen som skulle være på fredag. Resten av kvelden slappet jeg av hjemme hos en kamerat av meg.

 

Fredag:

Dagen startet med 6 timer jobbing i barnehagen, og så fort jeg var ferdig var det rett hjem og stelle seg til halloween festen. Susanne kom hjem til meg sånn at vi kunne stelle oss sammen, kos. Her er noen bilder før vi gikk hjemme fra.  

 

Piraten min 

 

Møte faktisk på en utrolig skjønn leser som var på halloween festen. Ga flere fine komplimenter, varmet hjerte ♥ Alltid kjekt å bli kjente med nye mennesker!

 

Lørdag

Altså i dag har jeg vært på SOS-fest, det er et årlig arrengement som vi hadde på gamle skolen. Måtte bare ta turen innom og kjøpe meg noen av de fantastisk vårrullene de selger der. Kjøpte vell rundt 20 stykk, hehe love them!

 

Dagens lille innkjøp på veien hjem 

Tenkte det var på tide å farge håret igjen, lyst å få det litt mørkere enn det er nå. Men får nok ikke tid til å farge det før jeg turer til festen i kveld.. så får bare ta det i morgen tidlig før jeg skal jobbbe på soldagen. Krysser fingrene for at fargen blir fin!

 

Men nå turer jeg i dusjen, så skal jeg få lagt ut siste del av spørsmålsrunden før jeg drar ut i kveld! 

 

 

- JANETTE STAINES

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 2 

- JANETTE STAINES

DAGENS NEDSIGAldri legg dataen og et elpe i samme veske, da kan det ende slik

 

 

- JANETTE STAINES

GOD NATTHeisann, i dag blogget skjønne Susanne for meg. Har gått i et i hele dag, begynte med at jeg kom to timer for tidlig på skolen med kun 10% av batteri igjen på daten og null lader. Oppsig, helgvis ringe en kompis som var snill å holdt meg med selskap. Etter skole rakk jeg selvfølgelig ikke bussen og måtte styre med buss og bybanen ut til byen med en veske som var full av bøker, pc osv. 

 

Men da jeg kom til byen hentet disse to søtingene meg.

Så dro Frida og jeg ut å spise med to kompiser og dro hjem til en av dem og så film, så nå er jeg hjemme igjen og klar for sengen. Så vi blogges mer i morgen!

 

 

- JANETTE STAINS

Susanne gjestebloggervideo:20111024180938006

 

Kan dere se videoen, eller er det bare min pc som fucker seg?


Hei ja. Nå har Janette og Frida gått så jeg sitter her alene. Syk. Forlatt. Ensom. Jaja, håper Janette og Frida koser seg ute i dag <3 <3 Det skal jeg!! Snakkes om 5 episoder med Hellcats.

 

Så glad er jeg nå:


Er ikke så trist som jeg høres ut som altså! Jeg er en skikkelig solstråle. Bra dette bildet ble tatt for 5 min siden, nå er jeg skikkelig sur fordi jeg fikk 4 på muntlig fremføring i engelsk. Lml.
Jeg blogger forresten for Janette av ren vilje, ikke fordi hun tvang meg..

 

- Susanne Waage

 

Merk: Poster innlegget i kategorien "venner". The irony.

VIDEO SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1Da var jeg endelig i gang med svare fra spørsmålsrunden, enjoy! 

 

 

- JANETTE STAINES

IKKE LENGE IGJENNå har jeg delt inn svarene på spårsmålsrunden i 3 deler. Første del kommer ut senere i kveld, så snart den er ferdig å last opp. Hadde blitt alt for lang og kjedelig om jeg skulle hatt alt samlet i ett, derfor delte jeg det opp. Så nå tar jeg en tur ut med hunden og innen jeg er tilbake er sikkert filmen klar. So stay tuned!
 

- JANETTE STAINES 

BERGEN LISTEHeisann, for en stund siden kom jeg hjem igjen. Overnattet hos Frida og har nesten ikke fått noe søvn, så og si døgnet. Men var en kjekk kveld, blitt kjent med ny folk. Holder på å sovne her jeg sitter, men skal prøve å holde meg våken til kveld og heller legge meg tidligere. Fikk beskjed av en venn at jeg måtte inn på Bergens blogglise og se hvor jeg lå hen. Så tok en tur innom, ser jeg har rykket opp over. 

 

 

 

- JANETTE STAINES 

BLOGG VIDEOOPPSKRIFT TIL VERDENS BESTE VAFLERGod morgen kjære lesere! I dag bestemte vi oss for å lage verdens beste vafler. Husker siden vi var små at hver gang jeg overnattet hos Frida var høydepunktet om morgningen vaflene faren til Frida lagde. Er bare så vanvittig gode, god og fyldige.Så tenke vi skulle være så snill og dele med dere den utrolig gode oppskriften til verdens beste vafler.

 

 

Start gjerne med å legge fram alt du trenger, gjør ting lettere når du sett i gang. Det du trenger er ser du på bilde under her

 

 

DU TRENGER

5 egg

0,5 kilo mel

2 kopper sukker

200 g smør

Hemmeligheten er å bare ta oppi melk til du ser røren ikke er for tykk, men heller ikke for flytende

Denne oppskriften er til ca 5 personer

 

FRAMGANGS MÅTE

1. Du begynner med å knekke de 5 eggen og passer på at ikke faller eggeskall oppi røren. 

2. Så tar du to kopper med sukker oppi og visper det godt sammen med eggene til det blir lett eggedosis- aktig.

 

 

3. Der etter smelter du smøret og lar det kjøle seg litt ned før du heller det oppi med resten av røren.

 

 

4. Du av slutter med å ta litt mel og melk om en annen, vist du gjør det på den måte vil det bli lettere å røre.

 

 

Vips så var du ferdig, alt du trenger å gjøre nå er å steke vaffelrøren.

 

 

Vist du følger de enkle stegen er du på god vei til en herlig vaffel opplevelse.

 

 

 

 

- JANETTE STAINES

JENTE HADDE SEX OVER 300 GANGJa, du lese faktisk rett! Forleden dag denne video, fikk helt sjokk. Handler om en 15 år gammel jente som har hatt sex over 300 ganger. Og alle 300 hundre gangen har vært ubeskyttet. Hvorfor hun gjør dette er fordi hun er fast bestemt på å få barn. Det som sjokke meg mest er holdningen hennes, og hvordan hun sårer hennes mor. Stakkers moren er helt gråtkvalt.

 

 

Hva synes du om dette her? 

 

 

- JANETTE STAINES 

SPATenkte jeg skulle ha meg en liten spa kveld her hjemme, har jo badstue og bobblebad som jeg bruker alt for liten, så hvorfor ikke. Etter på fikk jeg akkurat tørket håret, før jeg dro opp og hentet Frida som gikk av på feil busstopp. Så den siste timene har det gått i jenteprat og chips. Men nå skal vi sette på en film, så vi blogges!

Pleier du å ta den en liten spa kveld hjemme av og til?

 

- JANETTE STAINES

KISS TO ALL MY READERSMå bare si tusen takk til alle dem søte leserene mine som stikker innom bloggen min dagelig og følger med på det jeg har å med dele. Utrolig kjekt å se når statistikken hver dag, og at det er et par til som har begynt å lese bloggen. En del av dere er utrolig flinke med tilbakemeldinger, alt tid koselig å lese igjennom alle de fine kommentarene deres. Se alle de som kommenterer dagelig og leser gjennom innleggen, tusen takk til dere. Prøver å kommentere tilbake så godt jeg kan, utrolig mange flotte blogger! Har fått en del fine komplimenter som virkelig varmer hjerte. Det er dere som gir meg motivasjon til å blogge videre 

 

 

- JANETTE STAINES

FORVIRRETHelt siden jeg begynte på helse og sosial har jeg vært litt forvirret. Er veldig usikker på om jeg har valgt den rette linjen for meg. Hvorfor jeg valgte HS var fordi jeg ville jobbe innen for hudpleie, men de siste ukene har gjort meg veldig usikker. Jeg lurer på om jeg heller burde gå på media og kommunikasjon, tror det ville passet bedre for meg. Fordi jeg stor trives med å sette sammen bilder, filmer, redigering osv. Kunne hold på med det hele dagen uten å bli lei, synes det er kjempe gøy å jobbe med.

 

Det jeg er ute etter i jobb er å jobbe med noe jeg elsker å gjøre og samtidig kan tjene godt på det. Har lyst på den følelsen av at når jeg stå opp om morningen gleder jeg med til å dra på jobb, vil ikke at det skal være et ork. Er noe jeg skal på hverdag så vil gjerne trives med det jeg gjør. Så lurer vell noen "hvorfor går du ikke allmenn om du er så usikker?". Ærlig svar er at jeg orker ikke allmenn, er så klar for å sette i gang utdanningen min og komme i jobb. Og vet at jeg enten vil bli noe innen media eller hudpleie. 

 

Vell nå som fremtiden nærmer seg blir vell vi alle litt usikkre og litt redd. Kommer nok til å ordne seg til slutt. Angrer i alle fall ikke på at jeg begynte på Nordahl Grieg! Utrolig fornøyd med skolen og stor trives der. 

 

Går du på vidergående? Hvilken linje går du? 

 

 

- JANETTE STAINES 

I LOVE MY SUSHINaaam, i dag hadde jeg deilig sushi til middag. Både sunt og godt, love it! Har prøvd å lage det selv et par ganger blir bedre og bedre til det, men de fra butikken er nok bedre enn mine. Ellers i kveld har jeg bare satt og skrevet på et prosjekt vi fikk i dag. Skal skrive ca 10 sider om en livstidsykdom, heldige meg eller hva! Mye på skolen for tiden, vell skal slutte å klage nå. Flere som liker det? 

 

 

- JANETTE STAINS

VIDEO VS TEKSTEr en liten ting som jeg lurer på, har fått noen tips om hvordan jeg kan svare på spørsmålsrunden, noen sier video mens andre sier tekst. Er det samme for meg hvordan jeg skal gjøre det, så tenke jeg kunne spør min lesere. Oppforderer gjerne at de som ikke har blogg også gir tilbake meldig på dette spørsmålet. Minner om at dere kan stille spørsmål HER.  Skal jeg svare på video eller med tekst på spørsmålene deres? Hva vil du? 

 

 

- JANETTE STAINES

RWANDAI dag fikk vi enda en forelsning om dem i Rwanda og ble infomert om OD-dagens som skal være den 27 oktober, altså neste torsdag. Da skal alle på skole vår, men sikkert mange flere skole ut i jobb. Man kan velge å enten jobbe hjemme eller på en arbeidsplass. Per elev skal tjene minst  400 kroner som skal bli sendt til dem som trenger hjelp i Rawanda. Synes det er utrolig bra at det er slike organisasjoner som hjelper dem som trenger det.

 

 

Skal dere ha OD-dag? 

 - JANETTE STAINES 

KVELD ALLEREDEFikk helt sjokk da jeg så klokken allerede var blitt 10, dagen i dag har gått alt for fort. Men nå skal jeg legge meg ned i sengen og se en episode Hellcats før jeg skal sove. Spørs om jeg klarer å holde meg våken gjennom hele episoden, er utrolig trøtt. Og samtidig er det så spennende, har ikke fått sett noen episoder på et par dager nå.

Null sminke og klar for sengen, natta! 

 

 

- JANETTE STAINES

UKENS SPØRSMÅLKan du legge ut outfits oftere? 

Ja, det kan jeg. 

 

Når skal du svare på spørsmålsrunden? 

Den har jeg tenkt å svare på enten på lørdagen eller søndagen, altså den kommende helgen. Så om det er noe du lurer på er bare å spørre i vei, er ikke lenge igjen. Og vet ikke hvor lenge det blir til neste gang.

 

Hvor mye kostet skjorten? 
Skjorte jeg hadde på dette bilde er kjøpt på match. Som dere sikkert ser er det merke Jean 
Paul og den kostet vell 699 kroner om jeg ikke husker feil.

 

Forresten, kan du fortelle på videoblogg hvordan navnet ditt svaves? 

Det kan jeg, men tar det ikke akkurat nå.

 

Kan du legge ut oppskriften på woken?

Jepp, det kan fikses.

 

Hvor er cardigan fra?

Den er fra Risø 

 

Hvordan lager du sånne headerer?

Jeg har desverre null peilig når det kommer til bloggdesig og header, min kjære venn Johannes var så snill og lagde den til meg. 

 

Hvor mye kostet klokken?

Den kostet opprinnelig 299 kroner, men fikk et kort med prosenter i goodibagen på senteret, så fikk jeg den for 25% billigere.Legge ut bilde av det du laga? (scrapbook)

Det kan jeg godt gjøre, må bare sette i gang med det først 


 

Fortsette med ukens spørsmål?

Var dette en grei måte å få svart på spørsmålene deres som kommer av og til? 

 

 

- JANETTE STAINES 

FIN DAGHeisann! Da var jeg hjemme igjen. I dag har vært en ganske bra dag, for det mestet jobbet med prosjekt med godt selskap. Tror Stine og jeg var litt overtrøtt heller noe slikt, vi kunne bryte ut i latter av ingenting. Helt i slaget, stakkers Monica som måtte sitte å høre på oss. 

 

Rett etter skolen dro Aleksandra og jeg på trening, vi er så heldige at vi har vårt eget lille treningsstudio på skolen som vi får bruke på onsdager.  Godt å ha hun der, min lille motivasjons trener om jeg kan kalle henne det. Og selvføgelig godt med selskap. Vuderer sterkt å begynne på Elixia, er nok ikke så lenge til jeg kommer til å bli medlem der. 

 

Ble hentet av mamma etter treningen også vi tok oss en tur på brun og blid på hjem veien. 

Beklager virkelig for utrolig dårligkvalitet på bildene som jeg har sagt tidligere, bedre med dårligkvalitet enn null blider. I alle fall min menning, vell nå har jeg gledet meg hele veien hjem til å hoppe i dusjen som jeg skal nå så vi blogges senere!

 

Er du medlem på et treningsstudio? 

 

 

- JANETTE STAINES 

UT PÅ TURFikk desverre ikke skrevet det "overraskelse" innlegget, men lover å skrive det i morgen! Har holdet på å skrive logger fra jobben i praksis og redigert ferdig videoen Monica og jeg skal levere inn i morgen. Krysser fingre og bein for at vi får en god karakter på det, for denne karateren teller utrolig mye av gymkarakteren vår i år. 

 

Men nå skal jeg være flink og ta på meg votter, boble jakke og hele pakken, fordi jeg skal ut på tur med hunden. Mamma blir med så har iallefall noen å snakke med på veien, tenker det blir godt med en god lang tur før jeg legger meg. Hvem vet kanskje jeg sover bedre av og få litt friskluft før jeg legger meg. 

Men nå stiker jeg ut så blogges vi mer i morgen, god natt 

 


- JANETTE STAINES

HØR DEN NYE SANGEN TIL JUSTIN BIEBER HERHar allerede forelsket meg i sangen  

 

Like ? 

 

 

-  JANETTE STAINES

ANTREKK 181011Hei søte lesere! Nå har jeg tenkt å være flink og få unna gjort en del arbeid å levere inn et par prosjekter. Viktig å holde orden og ikke henge for langt bak. I mens jeg gjør det, så kan dere ta en titt på dagens antrekk om dere vil. Btw har en liten "overraskelse" eller vet ikke hva jeg skal kalle det, blir en til ting på bloggen som jeg ikke har hatt tidligere. Muligens blir det en fast ting på bloggen, vi får se. Så bare å følge i løpet av kvelden, men nå skal jeg jobbe så vi blogges!

 


Like? 

 

 

- JANETTE STAINES

HOME SWEET HOMEHeisann! Nå sitter jeg på skolen og det er kunn 5 minutter igjen før vi er ferdig for dagen! Utrolig deilig å være ferdig tidlig i dag. Hvorfor vi slutter så tidlig er på grunn av engelsk læreren er på et eller annet kurs, vanlig vis slutter vi 15:15 hver eneste dag. Tatt noen litt eldre bilder, fordi jeg ikke har med kamera på skolen. 

 
Men nå skal vi pakke sammen, håper på at jeg rekke bussen. Kos dere videre på skolen folken! 

 

 

- JANETTE STAINES 

GOD MORGENHeei! Da var det enda en ny dag. Nå har jeg kommet fram på skolen, fikk ikke tid å blogge da jeg var hjemme. Fikk kun tatt noen bilder før jeg løp ut døren. Kos dere med de "fine" bildene av meg som holder på å ta på meg maskara, beklager for web bilder men det er jo bedre enn null blider tenker jeg


Nå begynner timen, så vi blogges!

 

 

- JANETTE STAINES 

DAGENS MANNHeisann! Nå har jeg vært flink og tatt med hunden å følgt Susanne til bussen, to fluere i en smekk. Hehe, men vi klarte å miste den først bussen hun egentlig skulle ta hjem, kom bare et stykke bort over vei før vi så bussen kjørte forbi. Litt kjipt men får heller på den posetive siden, enda en time sammen med god jenten. Så ligger jeg egentlig bare å slapper av på sofen, mens jeg koser meg med "dagens mann". Som de fleste vet er det er tv program som går hver mandag, er ganske artig å se på. 

 Så snart dagens episode er ferdig skal jeg hoppe i dusjen og ta en tidlig kveld. Har bestemt meg for å leggemeg tidlig sånn at jeg får mer overskudd, så dette blir nok siste innlegg for i dag. Skal prøve å få presset inn et innlegg i morgen tidlig, vi får se. God natt alle søte lesere!

 

 

- JANETTE STAINES 

VERDENS BESTE BURGERHei, Susanne her!

Jeg har vært hos Janette i omtrent hele dag, etter skolen da så klart. Planen var å få unna noen lekser å pugge litt til prøver etc, men ble vel mer jenteprat enn skolearbeid... Uansett, Janette hadde jo planer om å ha "et bedre liv" - altså, mer mosjon, spise sundt så hun får mer ut av dagen og er mer våken. Det gikk jo dritbra til jeg kom, og fikk henne til å lage hamburgere! Så da lagde vi hamburgere og pommes frites, og ble så mette at begge to holdt på å sovne på sofaen. Jaja, får heller gjort unna leksene i morgen!

 

Vi må jo nesten bruke den tiden vi har sammen, vi har ikke fått vært mye med hverandre i det siste pga skole, reising og andre vennekretser. Det er veldig uvant å ikke se henne hver dag på skolen lenger! Så i dag får vi vel drite i leksene.

Her er den deilige maten vi lagde:

Usunt, men godt!

 

ANTREKK 171011// Skjerf fra CMYK

// Bluse fra Vero Moda 


// Bukse fra Bik Bok

 

Like? 

 

 

- JANETTE STAINES 

SPØRSMÅLSRUNDE


->SPØR HER<-

 

 

 

ANTREKK 161011


 

Skjorte fra Jean Paul // Smykke fra CMYK // Klokke fra CMYK // Bukse fra BikBok 

Like? 

 

 

- JANETTE STAINES 

ØREDOBBERGod morgen! Nå holder jeg på å stelle meg, sånn at jeg er ferdig til Monica kommer. For i dag skal vi gjøre ferdig et gym prosjektet vi begynte å jobbbe med på onsdag. Er bilder lenger nede på blogge hvor vi holder på å lage mat i skogen, om noen lurte. Så i dag er det mye redigering og fakt om vitaminer og protiner i vente. Filmen må være ca 15 minutter lang, men kommer sikkert til å gå fint. Elsker å sette samme slikt, så jeg gleder meg til å sette igang. 

 

Men glemte å ta bilde av de nye øredobbene fra innkjøpet i går, er bare et vanlig par perle øredobber så ikke så spennende. Og som reste i går er disse også kjøpt hos CMYK. Synes den butikken er så fin, er så mye å velge mellom. Og klokkene deres er bare til å sikle etter. Har alt kjøpt iallefall tre klokken hos dem. liker du CMYK butikken?

 

 

- JANETTE STAINES 

HELLCATSHei min kjære lesere! Vil bare si god natt for nå skal jeg krype under dynen og kose meg med Hellcats episoder til jeg sovner. Også selvføgelig den deilige elpekaken som nettopp kom ut av ovnen. Fikk du lyst på, hehe. naam
Blir nok ikke mer blogging før i morgen tidlig, men har da ikke vært så aller verst med blogging i dag. Tror dette blir mitt 5 innlegg i dag, flinke meg. Men nå skal jeg sette på "play", natta!

 

Liker du hellcats?

 

 

- JANETTE STAINES 

SHOPPINGSmykke fra CMYK

Klokke fra CMYK


Skjerf fra CMYK

 


Jakke fra risøe

Veldig fornøyd med dagens innkjøp, må bare gi en liten takk til min kjære mamma. Men nå skal jeg ut på kjøkket og bake meg noe godt, så vi blogges senere!- JANETTE STAINES 

DAGENS ANTREKKNå har jeg akkurat kommet hjem fra et besøk hos onkelen min, og så jeg hadde fått spørsmål om jeg kunne legge ut dagens oufit. Er jo lenge siden siste jeg gjorde det så hvorfor ikke.  Skinnjakke fra Zara // Genser fra Hennes og Mauritz  //  Bukse fra Gina Trico // Sko fra Økonomisko

 


Ellers i dag dro jeg med mamma til et senter som hadde motevisning. Var artig å dra å se på høst moten, flinke modeller. De delte også ut goodie bags, men dem var ikke noe særlig å stryke av. Kun masse kafe prøver og få 3 gratise sokker om du kjøper for over 800 kr osv. Men da vi først dro dit tok vi oss en titt rundt. - JANETTE STAINES 

TID FOR FORANDRINGNå har jeg funnet en måte som jeg tror kan funke for meg å holde meg unna all "søppel maten". Jeg vet at jeg ikke kan klare å kutte ut alt på et blink. Derfor kom jeg på at jeg lager en liste med ting jeg skal slutte å spise/drikke og bytte det ut med noe. Jeg er en stor matmoms så hele tiden små sulten. Så her er det jeg har tenkt å forandre på. 

 

* Skal prøve å starte dagen med en liten joggetur med hunden som både voffsen og jeg vil ha godt av. Da setter jeg i gang forbrenningssystemet og blir mer våken før jeg skal på skolen. 

 

* Skal begynne å legge meg tidligere enn å sitte oppe halve natten 

*Snop og chips skal jeg bytte ut med frukt og grønnsaker 

 

* Bytte ut vanlig sjokolade som foreksempel fruktnøtt med nutrilett bar som skal være full av protiner og energi. 


huff, blir ikke lett... elsker den sjokoladen

 

* Har også tenkt å kutte ned på brød spising, hørt at det ikke er så sunt med brød. Så i steden for å spise brød til lunsj og kanskje kveldsmat skal jeg prøve å bytte det ut med salater.
*Kutte helt ut brus og heller begynner å drikke vann og vitaminvann. 

wish me luck

 

 

- JANETTE STAINES 

"BEDRE LIV"Heisann! Da var det enda en ny dag med nye muligheter. Har tenkt litt de siste dagene på å forandre hverdagen min, tenkt at jeg må få en mer aktiv hverdag. Nå som høstferie snart er over, starter mitt "bedre liv" om jeg skal kalle det for det. Skal sette opp et skjema med punkter om forandringene. Hvorfor jeg skal gjøre det er for å få mer overskudd og energi, følt meg ganske slapp i det siste.  

 

Motivasjons bilde

 

 

 

- JANETTE STAINES 

CAFÈHeei! Har blitt lite blogging i dag, men har ikke hatt noe særlig mye å blogge om. Hatt "bloggsperre" i hele dag om jeg kan kalle det for det. Ellers i dag har jeg vært en tur i byen på cafè sammen med Monica, var veldig koslig. Må gjentas. 


Resten av kvelden skal jeg slappe helt av og kose meg med Hellcats episodene som er ferdig lastet ned. Ha en fin kveld videre!

 

- JANETTE STAINES

BEDTIME
Nå skal jeg til å legge meg, for en eller annen grunn er jeg helt utslitt. Derfor har jeg bestemt meg for at fra og med i kveld skal jeg begynne med å komme inn i en god døgnrytme. Er bare et par dager igjen før høstferien er slutt og skolen begynner igjen. Da er det tilbake til å stå opp 6 om morningen, tøft liv. Grusomt bilde av meg! Null sminke og trøtt i trynet, men får heller gå for denne gangen. Orker rett og slett ikke å stresse med noe bilde nå, er klar for sengen. God natt og sov godt så blogges vi heller mer i morgen tidlig 

 

 

- JANETTE STAINES

SCRAPBOOKHeisann! I Ettermiddag dro jeg inn til byen for å treffe mamma, for å kjøpe inn ting til å lage en scrapbook. Hatt planer en stund nå om å lage meg en scrapbook, synes det er så synd å ta alle bildene fra de gode minner bare forsvinner inn på dataen og blir etter hvert blir borte. Er utrolig få personer som printer dem og ut limer dem inn i album. Elsker å titte igjennom gamle album, så bestemte meg for at jeg må sette meg ned og få lagd meg et album. Munligens flere, men for se hvordan det går. Blir sikkert kjekt og kommer nok til å sette stor pris på det de senere årene.  

Ellers så gikk vi rundt, så på vinterklær nærmer oss vinderen veldig fort nå. Og tok oss en liten tur innom brun og bild

 

Og for dem som kjenner meg er det ikke til noe stor overraskelse at jeg ble sulten og kjøpte meg mat, er desverre en matmoms.. sulten hele tiden 

Er ikke så mye mer enn det jeg har gjort på i ettermiddag. Gleder meg til å sette igjen med scrapebooken, oppfordrer folk til å gjøre det samme. Koster ikke så mye og er utrolig koselig å se tilbake på i senere år. 

 

hva synes du om scrapbook?

 

 

- JANETTE STAINES 

 

UKENS ANBEFALINGPå tide med ukens anbefaling, denne uken er det Biosilk som står for tur. Synes biosilk er et veldig godt produkt, den gir håret glans, reparerer håret og beskytter alle hårtyper. Den er også varme beskyttend, som hårfønere og/eller strittetang/ krølltang. 


Etter du har dusjet kan du enten velge å ta det i våt eller tørt hår. Vanligvis pleier jeg å ta det i etter jeg har tørket håret mitt, men dette er opp til en hver smak. Ta to eller tre dropper i håndflaten, trenger ikk mer enn det. Så jobber du det inn i håret, glatter litt over på en måte. Det er også sagt man kan bruke den på hunden i tillegg, men det gjør ikke jeg. I tillegg så lukter den friskt og godt. 


 Vil virkelig anbefale dette til alle, spesielt dem som føler at håret har mistet litt av glassen i håret sitt. 

 

Bruker du den? - JANETTE STAINES  

MOVIE TIMENå skal jeg se en av de nye filmen sammen med mamma, håper alle har en fin kveld videre! 

 

UT PÅ TUR ALDRI SURHeihei! For ikke så lenge siden kom Monica og jeg tilbake fra turen. Vi var så heldige at været holdt seg hele veien, bare litt kaldt når det blåste så var godt vi hadde bålet. Var egentlig ganske gøy og koselig prosjekt, tiden fly. Før vi viste ord av det hadde det alt godt tre timer. Så nå er det bare redigeringen og slikt som er igjen, bestemte oss for å heller ta det en annen dag. Ble litt tung hode av all røyklukten, så genger meg til å ta en lang god dusjen. Her er et par bilder fra turen. 

 


Nam, smakt overraskende godt. Fant ut at vi begge liker veldig godt ørret, sunt og godt. Ellers så var det herlig å tilbringe dagen ute i fin været, godt å ha noen dager med fint vær i høstferien. Kan heller ikke huske sist jeg lagde bål, kos og brenne bål utennom når man får røyken i øynene. Sikkert mange som kjenner seg igjen av dem som har brent bå, hehe. Men nå er middagen klar så blogges!

 

INNKJØPHeisann! Nå er Monica og jeg på vei ut døren for å gjøre unna friluftsprosjektet våret. Men før jeg drar tenkte jeg at i mens jeg går rundt i skogen og prøve å lage mat fra grunnen av, skal dere få kose dere med gårsdagens innkjøp fra da jeg var en tur innom Oasen sammen med min kjære mamma. 

 

Alle klærene kjøpt fra HM  


Synes det var på tide med noen nye filmer igjen. Gleder meg allerede til å sette meg ned i kveld og kose meg med en av de nye filmene. Men nå "duty calls", så vi blogges senere i kveld. Krysser fingrene for at været holder seg!

 

FIN START PÅ DAGENGod morgen min kjære lesere! I dag har jeg vært flink og stå opp tidlig slik at jeg får mer ut av dagen, orker ikke å sove bort ferien. Dessuten skal jeg av gårde til skogs sammen med Monica, vi har et prosjekt i kroppsøving som vi må få unna gjort i løpet av høstferie. Så holder jeg på å finne fra turtøy, er så varierende vær at jeg må være kledd for alle omstendigheter. Var meldt fint vært til i dag for se hvor lenge det holder seg, krysser fingrene for hele dagen. Vell nå får jeg fortsette å gjøre meg klar, Monica er allered på vei bort. Så vi blogges! 

 

NORGE 3-1 KYPROSHeisann! Nå sitter Johan og jeg foran tven og feiter oss opp. Og siden jeg er så snill sitter vi og ser på kampen mellom Norge og Kypros. Pleier aldri å se på fotball, kun et par ganger når jeg har blitt med venner på brann stadion. Så er ikke noen stor fotballfan for dem som lurer. 

 

 

Ha en fortsatt fin kveld!

 

INNKJØP FRA OSLOTURENHeisann, da var jeg tilbake fra legen og en tur innom Oasen for å hente noe legen hadde skrevet ut. Også måtte få fikset en veske som hadde blitt ødelagt i håndtaket. I mens jeg selvfølgelig rundt i butikkene, må jo gjøre noe for at tiden skal gå mens han fikset vesken. Har nettopp tatt en titt igjennom kommentarene og fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilder fra shopping turen i Oslo, det kan selvfølgelig fikses. Forresten tusen takk for alle de koselig tilbake meldingene, det er virkelig oppmuntrende til å blogg mer.

 

Men her er det jeg kjøpte fra Osloturen, enjoy!Bluse // Vero Moda 

 

Smykke // Vero Moda 

 Bluse // Monki


Tubetopp // Monki


Øredobber // Gina Tricot


Bukse // Gina Tricot


Genser // BikBok


Topp // BikBok


Topp // BikBok


Hårstrikk // BikBok

Skinjakke // Zara

 

u like? 

 

NEXT STOP

Nå skal jeg avgårde til legen så vi blogges senere!


OSLO DAY 3Da var det siste dagen vår i Oslo. Hatt en utrolig fin helg, og i dag var det å få unna gjort de siste tingene på "must do" listen. Vi har vært bestemt siden dagen en at vi må ta en tur ut på opraen og se der før vi reiser tilbake igjen. Så i dag var satt som hovedmål å få dratt dit ta noen bilder også ta en tur ut og besøke tremenningen og levere gaven til henne. 

 

Så slik fant vi Veronica neste morgen, hun var så snill og ga oss dobbel sengen og insisterte på å ligg på sofaen. For forrige dag lå hun med oss, men vi moste henne bare eller tok dynen vekk. 

 


 

Haha, Veronica hadde det gøy med å teste effektene på kameraet

 

Avgårde til opraen 

 


 

Da endelig hadde funnet opraen så var det så surt og kaldt ute at vi bestemte oss for å heller ta det igjen enn annene gang. For i det vi gikk ut døren regnet det og tenkte det ville gi seg så hadde ikke kledde oss så godt. Men vi fikk iallefall sett Oslo Sentralstasjon. Om du ser godt etter på bilde under ser du litt av opraen baki der. 

Så flinke som vi er klarte vi å ta t-banen en halv time feil vei fra der vi skulle, da vi kom til ende stasjonene skjønte vi ingenting. Så måtte ta banen hele veien tilbake og to stopp til. Så meste parten av dagen gikk til å ta t-banen hit og dit. Hehe får se på det posetive, vi fikk sett litt av Oslo. 

 

Da vi endelig kom frem til tremenningen min Miriam, var vi ove lykkelig for at de hadde tent i peisen og se første 10 minuttene satt vi dør og fikk varmen tilbake i kroppen. Koste oss med te og kaker før vi dro hjem igjen til leiligheten.   
Det var litt av en slutt på turen vår hjem igjen fra Oslo, vi dro fra leiligheten klokken 5 sånn at vi skulle ha godt tid siden flyet skulle gå 19:40. Men da vi kom til majorstune så vi akkurat at flybussen kjørte forbi, så vi sto ute i regnet og ventet til neste som kom klokken 18 og allered da begynte vi å få dårig tid. Det tok mellom 45 til 1 time å komme seg ut til gardermoen og man skal jo være en time før. Og på toppen av det hele stoppet bussen og når vi tittet frem var det en evig lang kø, fordi det hadde skjedd en ulykke lenger fremme så kom ambulanser, politi og hele pakken forbi bussen og først vi tenkte var.. vi har mistet flyet.  

 

Ringte moren til Kristine og så etter nye bilette med det gikk ikke før klokken 11 så hadde blitt sitende times vis på gardermoen. Da vi endlig kom forbi køen kjørte bussen full fart. Vi hoppet av og løp inn til skranken og akkurat på minuttet fikk jeg sjekket inn kofferten min. Man måtte registrer senerst 30 før og vi kom 29. Pulsen var utrolig høy, var helt sikkert på at vi skulle miste det. Lykkerus følelse! Så vi kom oss igjennom kontroll og løp til gate.

Det var en utrolig fin helg og kommer virkelig til å savne Veronica, håper hun snart kan ta en ny tur til Bergen! Takk for en herlig helg 

OSLO DAY 2Dagen startet med vekker klokken som ringte halv 9 om morningen. Fordi vi kun har en helg å tilbringe i Oslo må vi få mest mulig ut av dagen, hvor dumt hadde det ikke vært å sove bort hele helgen. Så det var opp også inn på badet for å ta på seg fjeste, hehe litt artig uttrykke. 

 

 

Bestevennen vår når vi var på badet 


Så var det av gårde på t-bane og tikken, og fikk ut delte smoothier. Love it! 


 

Er så deilig å være i Oslo og slippe alt regnet i Bergen de siste ukene har bare bare vært våt og trist ute. Godt å få en liten pasue fra det og krysser fingene for at det blir bedre vær fremover. Muligens snø om ikke så alt for lenge. 
 

Etter å ha gått rundt i butikkene og tatt trikker hit og dit, synes jeg dette bilde bekrive veldig bra sitvasjonen. Hehe jeg kunne shoppet dagevis, elsker det! Og et det kjekt å se rundt i de andre butikker som vi ikke har i Bergen. Stakkers Veronica som er trøtt og lei. Men ikke lenge etter på var vi på t-banen hjem over. 

 

Stor fornøyd med dagens handle.  

Finingen 

 

Da vi kom hjem hoppet jeg rett i dusjen og stelte meg fordi jeg skulle ut igjen til en familiefeiring. Er ikke helt hva jeg skal kalle det for det fordi der er på en måte en feiring isteden for at tremenningen min skulle konfimere seg.

 

Snille Veronica skulle følge meg til stede jeg skulle være siden jeg er helt lost på hvor ting er i Oslo. På veien dit ble jeg veldig dårlig, derfor måtte vi snu tilbake til Veronica sin leilighet for jeg var virkelig ikke i form til besøket, desverre. Har hatt en del problemer med magesmerter de siste ukene så mamma har bestilt lege time men skal ikke dit før i morgen. Det er så rart for de kommer bare helt ut det blå. Håper de finner ut hva det er, er så irriterende når det kommer og går hele tiden. 


Da vi hadde kommet tilbake igjen til leiligheten hadde snille Kristine skjært opp gulrøtter og selleri strenger med dip til, er ikke bare hun best.  

Ellers den kvelden lagde Veronica middag til oss og så kose vi oss med pirates of det karibien, sovnet et par ganger i filmen. Så var utrolig deilig å legge seg etterpå, mye som har skjedd i det siste så det er utrolig godt med høstferie nå. 


 

OSLO DAY 3 kommer snart

OSLO DAY 1Heii, nå er jeg tilbake igjen fra Oslo. Og siden det ble så og si null blogging i Oslo på grunn av magel på nett tenkte jeg at det kunne være kjekt jeg blogget litt om hva vi gjorde på. Så jeg begynner med dag 1 i Oslo også i løpet av dagen kommer resten av dagene, så det er bare å følge med.

 

Forige fredag altså den 7 reiste, om jeg ikke tar feil. Dro Kristine og jeg til Oslo for å besøke Veronica som nylig har flyttet dit. Var enormt mange på flyplassen så ble litt stresset fordi køene ble ganske lang og flyet skulle gå om ikke så alt for lenge. Men alt gikk fint og vi kom oss på flyet til Oslo. Da vi ankom majorstuen som er det eneste stedet jeg faktisk kan navnet på i Oslo, ble vi hentet av foreldrene til Veronica. Fikk en liten saitsing på veien hjem.

 

 

Her er den største skihoppbakken i Oslo, jeg hadde aldri turt å hoppe derfra 

 

Vi gjorde et forsøk på å ta bilde av den nydelige utsikten, men det ble helt vell lykket.

 

Resten av kvelden gikk ut på å slappet av og spille wii siden vi kunne hadde nrk 1 og nrk 2 som kanaler så langt. Og koste oss med pizza som vi slukte den for vi var sultene. Tar litt tid å komme seg til Oslo, blir en del ventlig, fly og buss en time. Var en fin første kveld og gledet oss til neste dag som skulle settes av til shopping. 

OSLO DAY 2, kommer snart 

KJÆRE JANETTEKjære Janette, som du vet har jeg blogg selv som for øyeblikket ligger litt på hyllen, grunnet at jeg faktisk ikke har nett i det nye huset enda. Så tenkte " Hvorfor ikke skrive et innlegg på din blogg?" Jeg har laget et slikt innlegg før, men nå er det så mye mer å skrive. Nå har jeg opplevd at jeg faktisk ikke kan se deg hver dag, kan ikke se deg le av mine tørre vitser, kanke se deg klage med meg over livet og at vi aldri kommer til å bli sunne uansett hvor hardt vi prøver...
 

Sammen har vi lagt mye bak oss, mange krangler og sure miner. Men vi har også alle de fantastiske minnene..tenk over det, vi er bare 16 år. Og vi har dratt på ferie sammen, dykket og funnet på ganske så mye kreativt, nettop fordi begge har samme innteresser, men tenker å ikke skrive så mye i toppteksten siden det ikke er der folk føler for å lese, så legger ved noen bilder av oss, selvom vi mildt sakt nesten ikke har noen sammen, men får gå: 


Her var vi og spiste på egon for bare noen dager siden, føler bilde viser personligheter! 
Her hadde vi skoleball sammen, hvor vi er jentene i midten.


Vakkert.

Det blir en del gammle bilder ettersom at vi ikke er like flinke til å ta bilder sammen lenger, også er det gjerne ikke like viktig for oss å vise hele verden hvordan vi ser ut til en hver tid. Men så er ikke poenget med dette innlegget å legge ut så mange bilder som mulig, vil bare få banket inn i hode på deg, hvor sick mye du betyr. Skjønner at det kan være vanskelig, for jeg er ikke typen som er så flink til å vise hvor glad jeg er i folk. Men jeg har aldri satt pris på en venn så mye som deg. Er ikke så flink til å klemme, men når vi har vært ute på f.eks fest og jeg har vært litt der har jeg jo vist det ganske så heftig hva jeg syns om din fantastiske personlighet.

Husker du i sommer da vi var på hyttetur med noen venner? Da jeg ble dårlig og spydde og litt sånt, og noen løp etter meg for å roe meg ned fordi jeg ble så sur osv, og det eneste jeg sa var "ikke rør meg" og "hvor er janette? Jeg vil til Janette!" Haha, skulle tro jeg var ungen din ellernoe. Men når ting er dårlig så er det alltid deg jeg vil til, fordi jeg vet jeg får forståelse og ikke bare tomme ord, det betyr mye for meg.

Årh, det er så vanskelig å forklare dette med ord, føler kind of at jeg bare komme med gammle ord, som du har hørt før, og som kanskje ikke virker så ekte. Men for å si det sånn, når jeg har sittet alene i oslo uten stort å gjøre på, så er det hovedsakelig savnet som kommer frem, og ekkle følelser i magen fordi jeg savner deg så sinnsykt. Jeg skal ikke lyve, jeg savner selvfølgelig de andre også. Men i helvete som jeg savner deg til tider, det er nesten så jeg får tårer i øynene, alvorlig. Og som du kjenner meg vet du at jeg ikke er jenten som griner for alt og ingenting. Er ikke så mye å si annet enn at du er min bestevenninne, og jeg vet jeg er det samme tilbake ifra dine øyner, og det er utrolig koselig! Er ikke alltid jeg føler meg like verdsatt av vennene mine, men i lengden vet jeg at folk er glad i meg og. Syns du er så heldig som alltid smiler og som alltid er så pen, mens jeg har en tendens til å virke litt sur og negativ. Skylder på dialekten som alle andre! Haha.

Anyways, så skal jeg være som en bestevenn. Ærlig som vi pleier å si. Jeg skal ikke si at du er perfekt, for det blir litt feil if you know what I mean. Når du blir sur kommer jeg ikke på en som er staere og mer bitchy, men igjen så går det bare maks 5 minutter så kommer en av oss krypende tilbake og sier unnskyld. Du er en perfekt veninne, det kan jeg si.. I mine øyne er du perfekt! Og det er noe som kan sies med hånden på hjertet, det er jo meningen at vi skal være litt uenige og krangle litt. Er jo ikke noe gøy at alt alltid er fryd og gammen og at det alltid er det samme som vil gjøres. Blir kjedelig i lengden.. Men så har vi to extremt forskjellige personligheter, og alikevell klikker vi sammen som nøkkel og lås. 


Uansett så vil jeg bare si at du betyr utrolig mye, og at det er noe du aldri aldri må glemme, typsik jenter å si slikt..
- elsker deg pus
Du er verdens beste
- Love you forever lizzm
- vbbv, du er så skjønn<3

Og hver gang de skal snakke sammen er det, "å herreguuuud kom bort til meg jeg savner deg såååå mye!<3<3<3<3" Jeg digger at vi ikke er der, digger at vi kan snakke til hverandre på en ordentlig måte og ikke ser ut som en eller annen desperat tulling som føler seg alene. For å legge frem forskjellen på oss ifra andre på vår alder i hvert fall i mine øyne så legger jeg ved to setninger.

" å guuud, ring meg pus! Har SÅ mye å snakke om!!<3<3<3;*" & "Dude, ring meg." 
Haha, du kan jo bare gjette på hvem som er oss, det ser sikkert litt kjedelig ut, men hallao er sånn vi er, og igjen så vet vi alltid hva det gjelder osv, trenger ikke tusen hjerter for å få kontakt. poenget mitt var at jeg mener det, hver gang jeg sier noe til deg, det er ikke tomme ord!

Men nå følte jeg at jeg gikk litt vekk ifra tema, du betyr mye Janette, vet ikke om så mye mer jeg kan skrive for å forklare det, men satser på at du skjønner at du betyr mye, love!♥

 

OSLOHei! Beklager for null blogging, men som dere sikkert har fått med dere er jeg for øyeblikket i Oslo for å besøke Veronica sammen med kristine. Og siden de nylig har flyttet hit er ikke nett og alt slik på plass enda. Så nå blogger jeg fra mobilen til kristine, ellers har vi vært på shopping og kost oss og nå skal vi se film. Så vi blogges mer i morgen!

IKKE LENGE IGJENHalloen, kom akkurat inn døren, etter enda en dag i barnehagen jeg er utplassert i. Altså at jeg må ut i praksis hver ferdag fremover. Dette halvåret er jeg på utplassering hos en barnehage hvor jeg passer på barna og slikt, sier vell egentlig seg selv. Håper virkelig at jeg får jobbe med hudpleie nestegang, er så gøy å lære og jobbe med noe man innteresserer seg for. Vil i hvert fall ikke på gammle hjem, tror ikke det passer så bra for meg.

Uansett så er det ikke mange timene til det er avreise, jeg og Kristine skal bo hos Veronica hele helgen, i Oslo. Blir utrolig kos, med chill idag, shoppingtur og besøk imorgen, og søndag noenlunde det samme som fredag. Ser det ann! Kjipt at det er så få dager igjen, men sånn kan det gå! Her har dere kofferten min:

Nå skal jeg ta en dusj og få i meg litt mat, snakkes!

 

- JANETTE STAINES 

ANSIKTSMASKEHeisann! Etter en relativt lang og slitsom dag fant jeg og Veronica ut at vi skulle hive på oss en ansiktsmaske, fy søren så mye vi har ledd under disse bildene, er så mange flere med de sykeste utrykkene! Kommer til å få sixpac av all leeingen, huff.. Uansett så var det urolig deilig å le så mye og samtidig vite at huden din blir myk og frisk. Bra start på kvelden! 

Tenker resten av kvelden bare vil gå ut på chilling, og sikkert litt jentesnakk! Mye som skal unnagjøres skjønner dere vell, så kos dere med bildene:

Siden vi vil beholde litt av stoltheten vår enda, valgte vi å ikke legge ut de sykeste bildene, får være en latter oss imellom. Men nå skal vi se film, snakkes!

UKENS ANNBEFALINGHei! Nå tenkte jeg å begynne med noe som heter "ukens annbefaling" sikkert ikke noe dere aldri har hørt om, men noe nytt for min blogg, dvs at hver uke kommer jeg med en ny annbefaling på et produkt, f.eks et sminkemerke, parfyme, klesplagg, selvbruning og mer.. Det vil tiden vise! Håper dette er noe som gleder dere, og at det er noe dere har lyst til å lese, akkurat nå driver jeg og pakker og litt sånt, avreise til oslo imorgen vet dere! 

Så jeg velger å fortsette pakkingen, har en litt utolmodig veronica her som har lyst til å finne på noe, så jeg må kjappe meg litt med pakkingen og få ryddet litt på rommet igjen (rotet det litt til igjen mens jeg pakket) Får bare stå til! Snakkes! 


Coming soon
Legger meg i støvetBeklager for så dårlig blogging, er så mye skole, prøver og slikt. Og som dere vet er Veronica på besøk denne uken, så når vi har komt hjem har det vært eneste sjangsen for hun til å være med gode venner og slikt. Og med det måtte jeg nesten prioritere hun forann bloggen. Beklager også så mye for kjipe webcam bilder og dårlige innlegg, dere er ikke de eneste som ikke liker de! Så jeg legger meg i støvet og lover bedre blogging fremover, som starter idag.

Akkurat nå:

Driver å rydder i klesskapet samtidig som jeg pakker litt


Søtt♥

Veronica kjøpte en fruktnøtt til meg igår, snill! Er vell den 3 denne uken, skal gå imot sunnere tider om ikke så alt for lenge, er umulig å være sund med Veronica til stede...

Men nå må jeg pakke, så vi snakkes senere!

 

NATTAHeihei, i kveld har Veronica og jeg tilbrakt tid med noen venner i og med at det er en av Veronicas siste kvelder her i Bergen. Huff, blir ikke kjekt at hun skal tilbake til Oslo for å gå på skole der. Men det som er oppsig er at jeg og Kristine skal reise med Veronica hjem igjen på fredag så blir en jentetur til Oslo som vil si shoppig og kos! Glleder meg utrolig myyyye, men ellers her er noen bilder av oss. 


Men nå er vi begge ganske trøtte og klar for å stelle oss, så vi snakkes.

 

- JANETTE STAINES 

HOMEUtrolig deilig og slippe å ta buss hjem, var så heldig at jeg ble hentet i dag og. Altid god stemning i bilen, beklager for dårlig kvalitet på bildene. Få gå for denne gang

 


 

Søte Veronica lagde middag til meg mens jeg tok en dusj, er ikke hun bare en knupp. Her er middag, nam - JANETTE STAINES 

MORNINGSGod morgen, heldige jeg fikk en telefon for ikke så lenge siden om jeg hadde lyst å bli kjørt til skolen av min kjære venn Joachim, takker selvfølgelig ikke nei til det. Så nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, deilig å slippe å ta to busser i dette dritt regnet.


Men nå er han vell her hvert øyeblikk så vi snakkes!

HOLD ME CLOSERINNKJØPHeihei, i kveld har bare Veronica og jeg tatt en helt rolig kveld. Begge var ganske utslitt er ikke helt sikker på hvorfor, men er nok fordi det hele tiden skjer noe. Så det var godt med en rolig aften. Tenkt å legge oss om ikke så lenge, er helt tømt for energi og overtrøtte. Ellers her er bilder fra innkjøpet på fredag, enjoy

Her er et bilde av antrekket satt sammen - JANETTE STAINES 

BOWLINGHei, i dag var Veronica med meg på skolen. Tror kanskje jeg klarte å overtale henne til å begynne på skolen med meg neste år, vell vi får se neste år. Hadde vært utrolig oppsig, men etterpå ble vi hentet og dro på bowling med en kamerat. Mye som må gjøres denne uken før Veronica og jeg skal til Oslo. Her er bilder fra tidligere i dag Men nå skal vi spise middag så vi snakkes!

 

 

- JANETTE STAINES

CINEMA
FOR THE MOMENT

 

- JANETTE STAINES

PROSJEKTNå har vi vært ute å fisket og jobbet med et prosjekt til skolen, var heldig med at det var opplett. Men var ikke mye fisk på kroken så måtte trå til med fisk fra butikken. Synes det ble ganske godt, her er noen bilder fra tidligere 

Veronica synes det var litt glatt, så etter å ha trynt tre ganger fant hun ut det var like greit å bruke alle fire 
 

- JANETTES STAINES

WORKING ON IT


Etter en deilig frokost med vaffler skal vi ut og jobbe med et gym prosjekt, så vi snakkes!

JENTEKVELDHeeei, etter vi hadde spist på egon dro Lill, Veronica, Monica og Martin hjem til meg for å slappe av og kose oss med film. Etter vi fulgte Martin til bussen dro vi hjem å stelte vi oss før vi skjærte opp agurker og gulrøtter til dip, love it! Tenkte vi måtte være litt sunde med tanken på alt snopet vi spise tidligere i kveld, her er bildene.
Så nå koser vi oss med sacks og film, ha en fortsatt fin kveld!

- JANETTE STAINES

EGONHeihei, i dag dro Veronica og jeg inn til byen for å spise på Egon med jentene. Var utrolig koselig og god mat, vi hadde en litt sein feiring av Lene sin bursdag. Her er bildene fra tidligere  

 

- JANETTE STAINES 

SHE'S BACKHeei, i går ble det veldig lite blogging. De siste dagene har vært veldig travle dager. I går var det første dag på jobben i barnehagen, gikk bedre enn forventet. Ble tatt godt imot og koste meg. Men høydepunkte i går kveld var da jeg ble hentet for og dra til togtasjonen for å hente beste venninnen min Veronica som flyttet til Oslo i slutten av sommerferien. Er så godt å være med henne igjen, bilder av oss for ca et år siden kommer nedenfor.
Men nå skal vi stå opp og finne oss noe å spise, så vi snakkes!

 

- JANETTE STAINES 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits