Juni 2009

TAKK FOR MEG...



Vell ja, jeg har tenk mye fram og tilbake på å legge ned bloggen. Har prøve å se på både de positive og negative sidene ved å blogge. Tenkt mye på hvorfor skal jeg gidde å bruke flere timer i uken på å ta bilder, redigere, skrive innlegg og lage videoer når det jeg meste får tilbakemelding om er tingene jeg har "dummet meg ut på" under en video eller et innlegg.

Flere av dere er utrolig flinke på å finne alle "feilene" på ting jeg gjør og ikke så flink på hyggelige tilbakemeldinger. For å si det slik er det ikke noe motiverende i det hele tatt. Og derfor er jeg på nippet til å legge ned bloggen.  Vil bare si unnskyld til dem som faktisk leser bloggen og kommenterer i nesten alle innleggene, ser flere kjente navn igjen gjennom kommentarene. Det er dere som har motivert meg til å blogge videre, men det at jeg stadig vekk får mer motgang noe som gjøre det veldig vanskelig å fortsette. Liker godt å blogge, men setter ikke så stor pris på hakkingen. Prøver mitt best og ikke noe vondt med det. 



Så akkurat nå er det 50 - 50 for at jeg slutter...

UKENS SPØRSMÅL



Da var det på tide med ukens spørsmål igjen! Sett at det har dukket opp et par spørsmål i de forskjellige innleggene, så her er svarer. 

 

Skjer med at dere kjører grønne skap/ koffer grønne skap? ( fra dette innlegget)

Hehe, er nok fordi vi har en fargerik skole.  

 

 Hvor er de kjøpt ? (fra innlegget forelska)

De er fra økonomisko. Elsker den butikken, finner alltid noe jeg har lyst på!





Hvor er den hvite genseren fra?

Den er ifra hennes og mauritz, utrolig deilig å ha på.



Elsker at du tok krøller, hvor mye kostet det?

De er kjøpt fra rapunzel og kostet 1090kroner uten frakt.


 Noe annet du lurer på ? 


- JANETTE STAINES

FRANSK MANIKYR - TIPS



Tenkte jeg kunne viser dere hvordan jeg liker å ha neglene best! Fransk manikyr, høres kjent ut? Vell skriver nå hvordan jeg gjør det steg for steg når jeg er hjemme. Trenger ikke å gå til en spesialist når du kan følge disse enkle stegene, men å gå av og til er kjekt.

1. Begynn med å fjern restene fra den forige neglelakken.



2.Etter på finner du frem neglesette ditt. Så fjerne evt skitt under neglene og pusser dem til du er fornøyd.



3. Om du har kan du godt ta på neglebeskyttelse. Husker ikke hvor den på bilde under er kjøpt, men tror en kan få tak i det på en kosmetik butikk som vita eller noe slikt.

4. Så av sluttet du med å legge på tre lang med negle. Jeg pleier å begynne med den beige fargen og når den er tørket tar jeg den hvite på tuppen av neglene. Til slutt legger jeg et lag av den gjennomsiktige, vet ikke helt hva jeg skal kalle den





Slik ble resultatet

En liten ekstra ting, ta gjerne en god håndkrem på etter neglene er helt tørre.

Håper det var litt hjelpsomt for noen av dere iallefall! Liker du best å ha neglene i en farge eller fransk manikyr?

 

- JANETTE STAINES

FUCK OFF



 

 

 





 

FIN SLUTT PÅ HELGEN



God kveld! Har igrunnen vært en bra helg, med herlige folk. I dag sov jeg over Susanne som jeg har skrevet tidliger, kommer ikke helt over at vi sov til klokken 1. Vanligvis våkner jeg klokken 8 om morningen og blir liggende å vente et par timer til Susanne våkner. Tror jeg er et a-menneske, eller er det b? iallefall den som våkner tidlig. Senere på dagen dro vi ned på en cafè for å møte Monica og Mailen. Ble ikke sittende lenge før vi flyttet oss inn på en restaurant, forferdig kaldt og mye vind. Vi satt ute under noen varmelamper men holdt ikke med Berit stormen på gang.

Beklager for dårlig kvalitet på bildene, men er vell bedre enn ingenting!


super kvalitet altså

Var utrolig sultene 




Søte Monica  

 

- JANETTE STAINES

CAFÈ



Halloen! 

Da var vi endelig ferdig stelt og klar for å møte jentene på cafen! Vi klarte å sove til klokken 13 i dag, ikke verst. Så tok vi en tur innom brun og bild for å fikse litt på fargen. Har veldig dårlig tid så slenger bare inn noen bilder før vi må løpe.



Ha en fin dag alle sammen!

 

- JANETTE STAINES

JENTEKOS



Heisann bloggen! Nå er jeg hos Susanne, og vi har hatt jentekveld ♥ Vi har handlet inn smågodt og sett "No strings attached", den var faktisk veldig bra! Ellers har vi egentlig bare hatt mye jenteprat, og skypet med godjenta vår i Oslo ♥ Nå skifter vi til pysj og skal stelle oss før vi setter på nok en film på senga, denne gangen "A dogs tale", har hørt at den er veldig søt og trist! Så kommer vi nok til å sovne... eller Susanne iallefall

I morgen skal vi på café med noen venninner, blir oppdatering utover dagen! Her en liten smakebit fra kvelden:


Hva har du brukt denne lørdagskvelden på?

 

- JANETTE STAINES & SUSANNE WAAGE

JENTEKVELD



Heisann! 

Ja. jeg vet. Dårlig blogging denne helgen. Vell det har vært litt travelt og er ganske sliten. Men tenkte jeg kunne oppdatere litt hva jeg gjorde på i går kveld. Var på jentekveld, som var utrolig koselig! Herlige jenter. Og hadde pyntet oss litt ekstra, men selvføgelig så glemte jeg å ta bilder. Tar kamera med over alt, men glemmer nesten hver gang å bruke det. Må nesten lære meg å ta flere bilder. Det ble kun to raske speilbilder før vi løp ut døren. Det var en av de nye kjole jeg kjøpe på torsdagen, utrolig fornøyd! 




Og nå skal jeg være flink å ta bilder av innkjøpet som jeg har lovet. Så vi blogges senere! Håper dere alle har hatt en fin helg så langt. Hva skal du i dag?

 

- JANETTE STAINES

SPA DAG



Heisann!

Nå er jeg ferdig med å støvsuge huset og hjemme oppgavene jeg fikk av læreren. Så tenkte jeg skulle ha meg en liten spa dag her hjemme. Har både badstue og bobblebad hjemme som jeg bruker alt for liten, så hvorfor ikke. Har vært ganske stiv i skuldrene den siste uken, så håper det løsner opp litt etterpå. 













Pleier du å ta deg en liten spa dag hjemme av og til?

 

- JANETTE STAINES

JUST GO WITH IT



Etter nattåpent har jeg egentlig ikke orket å gjøre noe spesielt så jeg la meg ned på sofaen og satt på en film mamma kjøpte i går. Filmen heter Just go with it, du har sikkert sett den på kino i fjor men jeg kom aldri så langt så kjøpe den heller nå. Var utrolig bra, elsker slike filmer. Blir i så godt humør av dem,litt merkelig ja. Men det er sant jeg kommer i godt humør av gode filmer, noen som kanskje kjenner seg igjen? Vell, slik er det for meg.

Jeg var så snill og fant frem traileren til dere, så om dere er interessert i å se den er det bare å trykke på play/spill av.

 

Herlig film, anbefaler dem for de som liker å se romantiske komedier. Det er definitivt min favoritt sjanger! Hva er din favoritt sjanger?

 

- JANETTE STAINES

NATTÅPENT



Heyhey!

Da var jeg hjemme fra nattåpent. Er utrolig fornøyd med dagens innkjøp, fant endelig noen kjoler og slikt som jeg likte veldig godt. Synes det er vanskelig å finne fine kjoler. Er glad jeg dro rett inn etter skolen, var veldig fult da vi dro hjem igjen. Litt kjipt å bruke halve tiden på å stå i køer til klassen eller prøve rommene. 




Stor fornøyd, orker ikke å legge ut bilder fra innkjøpet nå. Er trøtt, sliten og veldig klar for en varm dusj. Om det er ønsket kan jeg sikkert legge ut bilder fra det i morgen. Legge ut bilder fra innkjøpet eller ikke? 


- JANETTE STAINES

READY TO SHOP 'TIL YOU DROP?



Da var dagen endelig kommet! I dag er det nåttåpent i bergen sentrum, yeeei. Stor gleder meg, sikkert ikke den eneste. Det har vært en lang dag på skolen men får nok opp energien når jeg kommer inn til butikkene. Elsker å shoppe, kan holde på timesvis uten å bli lei. Flere av storsentrene er åpen i morgen som bergen storsenter, xhibition, kløverhuset og sundt. Vet ikke om det er flere, men er i hvert fall dem jeg kommer på nå i farten.

Har sett en del i bladet om forskjellige tilbud de har og tror det er prosenter i alle butikkene. I går kveld før jeg la meg klippet jeg ut et par kuponger, og for dem som ikke vet så er det lapper du kan gi til dem som jobber i butikken så kan du få rabatt på varen du kjøper. 







Ble en del kuponger. Bedre med for mye enn for lite, de veier jo ingen ting.

Men nå skal jeg møte Johannes så turer vi til byen, må nok ta en matbit før vi skal gå rundt i butikkene. Vi blogges senere i kveld! Kos dere alle sammen ♥ Skal du på nattåpent i dag?


- JANETTE STAINES

DAGENS TIPS



DRIKK MYE VANN


Det var egentlig bare dagens tips, så slipper dere hodepine! Snille meg tenker på dere lesere.Tilbake til jobbingen, skal ha fremføring ferdig og klar til slutten av dagen, ønsk meg lykke til!

 

- JANETTE STAINES

EN NY DAG



Heisann søtinger, da var det en ny dag! Heldigvis ikke lenge igjen til helg nå, blir godt med helg igjen. Krysser fingrene for at det blir litt bedre vær enn det har vært de siste dagene, regn, reng og mer regn. Jeg har så utrolig lyst at snøen skal snart komme. Har allerede begynt å komme i litt julestemning, men er ikke det samme uten en hvit jul, eller hva. 

 

Ha en fin dag på skolen! 

 

- JANETTE STAINES

ÅRETS FØRSTE








Naam, elsker virkelig julebrus! Er egentlig glad det kun selges 2 (3?) måneder i året, rundt jule tiden. Ellers hadde jeg  nok blitt lei av det, og det er litt ekstra kos siden det er en "jule ting" om dere skjønner hva jeg mener. Iallfall i kveld har jeg egentlig bare ryddet rommet og sminke/smykke skapet som var så fult og rotete at ting bare falt ut. Utrolig godt å være ferdig med det, kun klesskapet igjen. Tror kanskje jeg tar det senere i kveld eller en annen dag. Tar lang tid og det er vanvittig kjedelig, men må gjøres nå og da. Vell får sette i gang, så blogges vi senere. 

Har du hatt årest første julebrus enda?


- JANETTE STAINES

GOD KVELD



Er utrolig sliten idag, derfor har jeg ikke fått blogget. Enda ikke frisk og med alle leksene vi har hjelper det ikke så veldig på. Så ha bestemt meg for å legge ned dataen og muligens se en film før jeg tar en tidlig kveld. God natt 

 

- JANETTE STAINES

VIDEO BLOGG



 

- JANETTE STAINES

IKKE LENGE IGJEN



Heeei igjen!

Nå er det ikke så lenge igjen til timen begynner, har øvd litt til prøven vi skal ha i naturfag i dag. Men har ikke noe høye forventninger til denne prøven. Vi har vell byttet naturfagslærer 3 ganger siden skolen begynte. Har nesten ikke lært noe i fagen og si to dager før helgen at vi skal få prøve om et tema vi ikke en gang har lært om? Latterlig, rett og slett. Hadde mye annet som skulle leveres til mandagen så proieterte det før prøven, krysser fingrene for at vi får den utsatt. Kontakt læreren vår skulle snakke med naturfagslæreren, håper virkelig på at den blir utsatt!



Vell der gikk lyse i gangen av igjen..  skal hoppe litt rundt til det kommer på igjen, så vi blogges! 

 Ha en fin dag på skolen 



- JANETTE STAINES

DAGENS ANTREKK 21111



Jeg har klart det igjen. Kommet atter en gang to og en halv time for tidlig på skolen, klarer virkelig ikke å få inn i hode at vi begynner 10 på mandager. Heldigvis har jeg tatt med laderen til dataen denne gangen, så slipper å sitte å se i veggen to timer alene som skjedde forige mandag. Nå har jeg akkurat tatt noen utrolig fine bilder med meget bra kvalitet på til dere! Her har dere dagens antrekk.






Skjønte vell ironien i det, ja...

 

- JANETTE STAINES

SØNDAG



God kveld søtinger! I kveld har jeg hatt besøk av susanne, vi har for det meste bare tullet oss. Tatt et par bilder, bakt muffinser og ledd oss i hjel. Var i grunnen en fin slutt på helgen. Men har ikke så mye mer å skrive, så viser heller noen bilder fra kvelden

















Men nå skal jeg ta glasur på muffinsene vi lagde, suanne fikk desverre ikke vært med på det siden hun måtte hjem. Håper alle har hatt en fin helg og er klar for en ny uke

 

- JANETTE STAINES

MITT NYE HÅR



Heluuuen igjen!

Er stor førnøyd med det nye extensionsene. Var redd jeg hadde bestilt dem litt mørke, men var ikke noe problem etter jeg hadde farget håret. De passer perfekt med min hårfarge, kunne ikke være med fornøyd. Litt uvant at de er 10 cm lenger enn de forrige, men blir sikkert fort vant til det. Her er noe bilder fra det nye håret, beklager for at det blir web-bilder men kamera ligger på lading

Nå venter jeg egentlig bare på at beste jenten kommer på besøk. Så vi blogges definitivt senere! Vil forresten si tusen hjertelig takk til alle dere søtinger som går innom bloggen min hver eneste dag ♥  FINT?


- JANETTE STAINES

ENDELIG FREMME!



I går var jeg innom postkontoret for å sjekke om extensionsene mine fra sverige var kommet frem. Sto at det kun skulle ta 2 - 5 dager, så tok turen opp. Mannen som jobbet der var så snill å lette igjennom alle pakkene for å se om det var en liten pakke fra sverige til meg. Den var vist ikke kommet. Men akkurat i det jeg komm inn døren hjemme, kom jeg på at det var en pakke på stue borde som var til mamma fra sverige. Den var selv sagt til meg, siden man ikke kan bestille om man er under 18år. Må si jeg følte meg temelig dum når jeg har gått å gledet meg til dem, så ha den lagt på bordet to dager. Jaja, de er iallefall kommet fram!







- JANETTE STAINES

GÅRSDAGEN



 

Beklager for dårlig blogging i går, men var nesten ikke hjemme. Enste var en dusj, så ut igjen.  Men skal få i meg litt frokost så skal jeg være flinkere å blogge i dag! Desverre har jeg ikke noen bilder fra i går.

 

- JANETTE STAINES

MORNINGS



God morgen alle sammen! Da var det enda en ny dag, orket ikke å blogge når jeg kom hjem i går kveld hadde så vondt i nakken og hode, vet ikke hvofor. Har bare fått det nesten hver kveld den siste uke, rart. Det er da godt å ha en så god venn som susanne til å steppe inn og hjelpe til med et gjesteinnlegg. Så om du vil se en del minner fra vår tid gjennom årene er det bare å gå ned til innlegget under! 


Men nå skal jeg opp til postkontoret og se om extensionsene, så vi blogges!

- JANETTE STAINES

Gjesteinnlegg yo



Heisann!

Susanne her (bestevenninen til Janette). Sitter i skrivende stund og skyper med Janette, og hun oppfordrer (tvinger) meg til å skrive et gjesteinnlegg, og det gjør jeg gledelig!




Skyper! Har flere bilder av Janette på cam, men hun insisterer på at jeg ikke legger dem ut, så....

Uansett, jeg har husarrest! Så jeg har egentlig bare sittet inne hjemme hos pappa (langt ute på landet) og spilt tetris, sett pretty little liars, en film, tusen programmer på tv, skypet og fått et lite besøk av Morten og Janette. Innholdsrik dag? JA. Men kan heller legge ut noen fine (heh..) bilder av meg og Janette:

Tatt forige helg på fest.

Pepperkakehus-baking hos Janette i fjor jul!

Fra Halloween party i år, jeg var pirat og Janette var kanin.

I fjor sommer når jeg fikk Janette til å se VM-finalen mellom Spania og Nederland med meg. Var vanskelig å overtale henne, men klarte det! Vi heide da selvfølgelig på Spania, og ble da ekstremt engasjert og kledde oss i rødt og malte oss i fjeset. Janette presterte med å sovne RETT før Iniesta scorte, og våknet da av mitt brøl. Kommer aldri til å glemme uttrykket hennes da hun våknet!

Dette var før en fest rett før sommern 2011, gode tider <3

Fra fest.

I fjor høst, da vi grillet på Janette sitt ness.

Fra Tysklandstur med klassen.

På hytten til en kompis i sommer. Saknar deg Simen!

Fra en venninne sin fest i fjor jul.

Første skoledag i 10ende klasse <3

På stranda i fjor høst.

Før fest.

Gammelt! Var blond på den tiden, dette bildet ble tatt fra da vi bestemte oss for å slutte å blogge sammen.

Fra julespillet i fjor.

Jentegjengen <3

Vi har vært bestevenninner siden vi gikk i første klasse, og det er snart 11 år siden! Våre veier skiltes når vi begynte på forskjellig vgs, som er en stor forskjell fra før, når vi så hverandre hver dag. Men er alltid med hverandre i helgene! Og ringer hverandre i skoledager selvfølgelig. Elsker henne massemasse og kommer alltid til å gjøre det! Selvom mamma sier at man glemmer klassevenninner etterhvert med årene. Vi skal klare det, Janette!

Ble en del bilder, men det liker dere vel, hæææ?? Gud jeg er flink til å blogge.

Hva syntes du om bildene?

- Susanne Waage

 

 

TIPS TIL HVORDAN BLI MODELL



Heluuen igjen! Her går det forsatt i jobbing med lekser, holdt på et par timer nå. Fått unna 4 av dem, ganske fornøyd! Men må tilbake til leksene, så har ikke tid å blogg nå. Så dere får kose dere med denne vidoen. Kanskje du blir modell? haha

 

- JANETTE STAINES 

LITT LEKSER



Slik ser altså min plan for dagen ut, kan vell si jeg har litt å jobbe med. Får bare sette i gang sånn at jeg kan ha en litt sosial helg! Vi blogges



- JANETTE STAINES

NATTA



God kveld!

I dag har jeg vært på skole og ellers bare hatt en rolig kveld hjemme med kristoffer. Forbereder meg til hard dag som innebærer mye skolearbeid. Huff, har alt for mye jeg må gjøre. Vellvell, er ikke annet enn å få det unna gjort. Herligste følelsen når man er ferdig! Føler kroppen er mye tettere etterpå. Hadde ikke noe annet enn disse bildene på lager så får nøye dere med fjortis bildene, god natt!





Helt normal





- JANETTE STAINES

ØYENBRYN



Jeg trengte virkelig en ny øyenbrynspen for den jeg har nå går nesten ikke ann å holde en gang, den er så liten. Min snille mamma dro ut og kjøpte en nye til meg. Jeg spurte om den helt vanlige fra HM, sikkert mange av dere som skjønner hvilken jeg mener. Men hun hadde ikke forstått hvilken det var, så hun kjøpte en mye bedre! Kan virkelig annbefale den. 

Jeg er veldig opptatt av at øyenbrynene mine skal se bra ut. Det er veldig viktig med veldormede bryn fordi (som sikkert mange av dere vet) rammer brynene inn ansiktet og øynen dine. Det kan faktisk gi ansiktet ditt et løft! 




Anbefaler den på det sterkeste! Er du opptatt av øyenbrynene dine?


- JANETTE STAINES

FIGHT FOR LOVE



 

Elliott Yamin - Fight for love

HÅRFARGING PÅ G



God kveld! Føler meg mye bedre, endelig fram gang. Skal nok tilbake på skolen i morgen. Akkurat nå sitter jeg og holder på å farge håret. Mamma farget håret og hadde ganske mye igjen så jeg tenke hvorfor ikke bare ta mitt i samme slengen. Få tatt etterveksten og nå passer helt sikkert extensionsen bra. Tror de kommer om 2 dager eller noe slikt.

Fikk spørsmål om jeg kunne legge flere bilder ut av meg selv, skal prøve å bli flinkere til det! Men har ikke fristet å bli tatt bilde av nå som jeg har vært syk. Haha, må nesten le litt av meg selv. Var ikke så lett å smile eller noe siden leiremasken hadde stivnet. 

Men nå er det på tide å ta ut fargen, vi blogges! 

 

- JANETTE STAINES

EXTENSIONS PÅ VEI



Da var extensionsene på vei, gleder meg som en liten unge til å få dem! Bestilte dem fra rapunzel for der har jeg kjøpt fra tidligere så vet det er trygt og god kvalitet. Føler de jeg bruker nå er tynne og slitt, så blir godt med noen nye. Bestemte meg for å bestilte extensions med bølger/krøller. Liker veldig godt når håret har litt krøller i seg enn at det bare henger stritt og kjedelig ned. Tenkte det var best å bestile dem sånn, for da sparer jeg masse tid enn om jeg skulle gjort det selv.

Bestilte dem i farge 2# - mørkebrunt og 60 cm lang. Krysser fingrene for at fargen ikke blir for mørk til håret mitt, vist ikke er det ikke verre enn å bytte dem. Du tenker sikkert at 60 cm er for langt men jeg valge å ha dem krøllete og da blir de kortere. Tror det blir fint!



Liker du best å håret krøllet eller stritt?


- JANETTE STAINES

SYK, SYK OG ENDA MER SYK



Jaja, ligger no her igjen. Forsatt ikke frisk, var sengeliggende i går også. Haaaater virkelig å være syk! Blir så rastløs, og er rett og slett slitsomt for jeg henger etter på skolen når jeg er borte. I år er jeg bestemt på å gjøre det bra på skolen, men synes vi har overdrevet med innleveringer denne måneden. Krysser fingrene for at desember blir roligere. Men er heldigvis nesten ferdig med den ene til mandag, men litt verre med den andre. Får bare stå på, og tenke postivit. Selvom det ikke alltid er så lett. 

Hosten min er bare blitt verre og verre, går altså feil vei. Så mamma fikk meg til å begynne på rinexin og cocyal igjen, håper virkelig hosten gir seg snart. For begge delene smaker dritt!



Kjempe gøy å ligge i sengen hele dagen!.. ironi, for dem som ikke skjønte det 


Vet ikke hva jeg hadde gjort uten disse to! Men nå skal jeg slutte å deppe. Har jeg tatt en ibux og skal gjøre et forsøk på å sove vekk hodepinen. Blogges mer når jeg våkner igjen.

 

- JANETTE STAINES

UKENS ANBEFALING



Heisann! Da var det på tide med ukens anbefaling igjen! Denne gangen vil jeg anbefale Groene Leem leiremaske. Første gang jeg bruke den var på jentekveld hos Susanne, og synes den var veldig bra. Så tok ikke lang tid før jeg tok turen på apoteket og kjøpe den, husker desverre ikke prisen er så lenge siden.

Den litt tykkere enn andre "vanlige" ansiktmasker, det er en leirmaske så er ikke så rart. Husk å fjern all sminken og tørk huden med en hånddekk før du på fører leiren i fjeset og evt andre steder. Kan brukes på hender, albuer, føtter kan egentlig brukes over alt. Hørt den skal hjelpe mot tør hud, men jeg bruker den i fjeset for den gir en forfriskende følelse og huden kjennes silke mye ut etterpå. 

Masken kan av og til klør litt om man beveger fjeset etter den har stivnet, har en tedens til å få latterkrampe de gangene. Men prøv å hold ut i 20 minutter så kan du skylle av leiren med lunkent vann. Er verdt det etterpå når hunden din er slike myk og deilig.

Har du prøvd den før?

 

- JANETTE STAINES

IPHONE 4S




HVIT ELLER SORT?

 

 

- JANETTE STAINES

99 ANSWERS



Heisann! Fikk spørsmål tidligere i dag om jeg kunne legge ut 99 spørsmål og svar greie, tenkt hvorfor ikke. Så nå har jeg svart på en haug av spørsmål. Husker ikke hvilken siden spørsmålene var fra, men her er de iallefall. 

 

SIST:

1. Siste du drakk: Vann 

2. Siste telefonsamtale: Susanne

3. Siste mottatte sms: Johannes

4. Siste sangen du hørte på: JLS - eyes wide shut tf. tinie tempah 

5. Sist du gråt: Stund siden

 

JA ELLER NEI:

6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

7. Har du noen gang vært utro: Nei, utroskap er det værste jeg vet om

 8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Siste kakestykket? hehe, aner ikke 

 9. Har du spist noe som er giftig: Nei

 

ENTEN ELLER:

10. Dansing eller synging: Synging

11. Cola eller Pepsi Max: Pepsi Max, uten tvil

 12. Jordbær eller bringebær: JORDBÆR

 13. Facebook eller nettby: Facebook, bruker egentlig noen nettby?

 14. Svart eller hvit: Vanskelig, tror hvit





DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år: Ja, mange nye

 16. Siste syden tur: Kypros

 17. Ledd til du har begynt å gråte: Oh yes!

 

AKKURAT NÅ:

 18. Møtt noen som har forandret deg: Nei, tror da ikke det?

 19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Det har jeg gjort for lenge siden

 20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Mhm

 21. Kysset noen fra din top friends liste: Tja

 

SANNHET:

 23. Hvor mange barn vil du ha: 2 -3 stykk

 24. Har du kjæledyr: Ja, hund og katt

 25. Vil du forandre navnet ditt: Egentlig ikke

 26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Med familiebesøk og exen min 

 27. Når våknet du i dag: 07.00, forsov meg 

 28. Hva gjorde du midnatt i går: Satt på dataen 

 29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Å se beste jenten min fra Oslo igjen!

 


miss u

 

30. Sist gang du så pappan din: Halv time siden

 31. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Haha, sikkert

 32. Hva hører du på akkurat nå: Lyden fra facebook chaten

 33. Har du noensinne pratet med en person som heter Per, Nils eller Gunnar: Ja, alle tre 

 34. Hva står jebs for: Janette Elin Berstad Staines

36. Hva er ditt virkelige navn: Janette Elin Berstad Staines

37. Sivilstatus: Singel

38. Stjernetegn: Fiskene

 39. Bursdag: 23 Februar

 40. Alder: 16 år

 41. Ungdomskole: St. Paul

 42. Videregående: Nordahl Grieg, stor trives!

 43. Hår farge: Brunt

 43. Langt eller kort hår: Vanlig uten extensions, Langt med extensions 

 45. Høyde: 169

 46. Er du betatt av noen: Maybe

48. Piercinger: Kun 2 hull i høyre øret og 1 i venstre

49. Tattovering: Nei takk

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre

 

AKKURAT NÅ:

61. Spiser: Ingenting

 62. Drikker: Vitaminvann

63. Nå skal jeg: Publisere dette innlegget og begynne på lekser 

64. Venter på: Middag

65. Hører på: Lyden fra facebook chaten

 

FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: Ja 

67. Lyst til å gifte deg: Selvfølgelig

 

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN? 

69. Lepper eller øyne: Begge deler

70. Kyss eller klem: Kyss

71. Høyere eller lavere: Høyere

72. Eldre eller yngre: Gjevnaldred eller eldre

73. Romantisk eller spontan: Romantisk

74. Fin mage eller fine armer: Fine armer

75. Tattovering eller piercing: Ingen av delene, men heller tattovering

76. Voldsom eller forsiktig: En mellomting 

77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Tja, mer tilbakeholden enn bråkmaker, men ikke helt pyse heller

 

VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri

52. Sovet alene med åpenhimmel: Ikke alene, hadde jeg aldri turt

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Vanskelig, spørs helt på situasjonen

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Aldri

55. Brukt en hel dag på shopping: Been there done that!

56. Kysset en av samme kjønn: Haha, bare tulle-kyss isåfall 

57. Plustselig sagt hei til noen på gaten: Vist jeg møter på noen kjente sier jeg hei

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei, liker ikke den tradisjonen

60. Hva ville du forandra i livet ditt: Holder på å forandre det nå, med trening, sunere mat og mer spontan

 


Skal bli flinkere å bruke denne

 

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: Hvis du mener å bare ha gått bort på gaten og kysset en fremmed, så nei.

80. Vært på fest: Ja, flere ganger

81. Mista brillene/linsene: Nei, bruker ingen av delene

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Ja

84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja

85. Blitt arrestert: Nei 

86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja 

87. Grått når noen har dødd: Ja

88. Likt en venn som er gutt: Long time ago

 

TROR DU PÅ:

89. Deg selv: Ja, det er viktig

90. Mirakler: Tja

91. Engler: Nei

92. Himmelen: Håper det er noe der oppe, men har mine tvil

93. Nissen: Haha, ikke må lenger

94. Kyssing på første date: Ja, er vel ikke noe galt i det

95. Kjærlighet ved førtse blikk: Muligens

 

SVAR HELT ÆRLIG:

96. Lengste forholde du har vært i: Nesten et 1 år

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Haha, nei!

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Helt klart

99. Hvor gammel var din siste kjæreste: 18 år gammel

 

 

- JANETTE STAINES

UNDER OPPUSSING



God morgen mine kjære lesere! 

Håper alle har hatt en god natt søvn og er klar for enda en ny skole uke! Nå er det ikke lenge igjen før jeg skal avgårde på skolen men ville bare si at designet som dere sikkert ser, er under oppussing. Var så lei det gamle designet og ville ha noe nytt nå som vi nærer oss vinteren. Satser på at de blir bra når det er ferdig, trenger litt hjelp til ditt og datt så tar litt tid. Skal prøve å få det unna gjort så fort som mulig. 

Men nå må jeg rekke kurs i elevdemokrati før skolen begynner klokken 10, ha en fin dag!

 

- JANETTE STAINES

LEGGETID



Nå merker jeg på hele kroppen at det er på tide å legge seg, klarer så vidt å holde øynen åpen. Sovnet ikke før klokken halv 6 i går, så er vell ikke så rart at jeg er trøtt nå. Men siden jeg ikke har vært så flink å blogge i dag må jeg nesten bare få postet et siste innlegg for kvelden. Prøver å få postet tre innlegg dagen, synes det er et greit antall. Blir nok litt opp og ned, spør litt på hvor god tid jeg har og om jeg har noe å blogge om. Ellers har jeg hatt en koslig kveld med kristoffer på besøk. Totalt chill kveld som innebar film, pizza og prat. 



God natt og sov godt folkens!

 

- JANETTE STAINES

FORELSKA



Helluen igjen!

Etter jeg hadde støvsuget gulvene for mamma i dag, sa hun at jeg skulle få en overraskelse siden jeg hadde vært flink å hjelpe henne. Tenkte at det ikke var noe stor, støvsuget liksom bare. Så kom hun inn med en pose, skjønte med engang hva det var! Var et par sko og en skjorte jeg prøvde å grine meg til da vi var på nattåpent, men hun sa nei siden jeg skulle bestile to kjoler jeg hadde funnet på nette.  Og jeg som er så stå ble sur fordi jeg hadde så lyst på de. Var virkelig dagens oppsig! Verdens beste mamma ♥ Helt forelsket i dem 









Like? 

 

 

- JANETTE STAINES

HÅRTIPS - VIDEO



God morgen sunshines! Har desverre ikke fått tid til noe blogging i dag, har egentlig ikke tid akkurat nå heller. Fordi jeg må hjelpe mamma rundt i huset, har utsatt det i to uker nå. Mye som skal gjøre, også har jeg noen lekser jeg hadde håpet jeg kunne fått gjort ferdig før jeg får besøk senere. Må se hvor lang jeg kommer, blir allefall oppdatering senere.

 

Kom på at jeg fikk spørsmål i spørsmålsrunden om jeg kunne vist hvordan jeg krøllet håret mitt i en video. Har laget en video om det tidligere, men fått en del lesere siden den tiden så har nok ikke fått det med seg. Så poster bare den video jeg har lagd før, enjoy!  


 

Greit med slike videoer?

 

 

- JANETTE STAINES

GOD NATT



 

VIL EGENTLIG BARE SI GOD NATT OG SOV GODT TIL ALLE MINE FANTASTISKE LESERE! LOVE U GUYS 

 

 


- JANETTE STAINES

BLOGG VIDEO



Heluuuen igjen! Her er en liten video til dere, ikke så veldig interessant men bedre enn ingenting eller hva! Har ikke gjort så mye i dag, fordi jeg jobber fortsatt med å bli frisk igjen. Har enda den stygge hosten og tette nesen, begynner å bli rimelig lei av det nå. Får jo helt sår nese av å måtte pusse den hele tiden, skal ikke være lett. Kos dere med video, må advare om at det er tides kleineste video!

 

 

Her er de tre sangene

 

 Darin - lovekiller (den orginale) 

 

Mo - lovekiller

 

Darin - lovekiller remix (den beste synes jeg)

 

HVILKEN LIKER DU BEST?

 

 

- JANETTE STAINES

ANTREKK 121111









Like?


 

- JANETTE STAINES

HØR SANGEN TIL REGARDLESS 2012!



Heisann! Jeg har en liten anbefaling til dere på bloggen. Har nettopp hørt på russe sangen til noen venner av meg, synes den var utrolig bra lagd. Tror nok ikke jeg var den enste som synes at den var fengende,  allerede over 3 400 på youtube som har hørt den. Dere har vært kjempe flinke jenter, stå på videre!

 

Vil du vite mer om dem så lik facebook siden deres HER. Nå det er bare å sette på sagen og legge seg bak å nyte den!

 

 

Hva synes du om sangen? flinke sant!

 


- JANETTE STAINES

FULL FART



God morgen søtinger!

Stress full morgen må jeg si, våknet rolig å fint inntil jeg ser at klokken er halv 11 og at Susanne enda ligger å sover. Hun skulle stått opp for en halv time siden men som vanlig har hun sovet igjennom alarmen på mobilen som hun satt på i går kveld. I det jeg sa "klokken er halv 11 Susanne", fløy hun opp og hennes første ord var "FUCK FUCK FUCK!!" fin start på dagen eller hva. Hun skal nemelig hjelpe faren med å flytte så var litt stressa. Gikk helt fint, og hun kom seg av gårde. Her er noen bilder fra tidligere. 

Vinter stemning





Fikk hun til å smile etter hvert 




hade bloggen



Men nå er det på tide at jeg finner meg noe å spise, hadde ikke tid til det i farten. Så vi blogges! 

 

 

- JANETTE STAINES

VIDEOBLOGG TIL DERE



 

- JANETTE STAINES

INNKJØP FRA NATTÅPENT



Halluuuen mine kjære lesere!

 

Da var Susanne og jeg tilbake fra Lagunen der de hadde nattåpent. Tror det var iallefall 4 sentre som hadde nattåpent, men det er lagunen som er tingen! Var ikke helt i shopping humør i dag, var så fullt og trangt alle veier. Hater når det er slik, orker liksom ikke å lete eller stå i de syke lange køene. Begynte å kjenne at jeg ikke fikk så mye søvn i natt. Så etter vi hadde sett litt rundt og funnet det vi skulle ha satt vi oss på McDonalds, og ventet på at mamma skulle se ferdig slik at vi kunne sitte på hjem.

 

 

Diggen

 

Vel her er innkjøpet 





 

Kjøpte ikke så mye, orker bare ikke å lete når det er så utrolig mange som står og presser rundt. Takler det ikke, jeg er sikkert ikke den enste som hater det.


Genser fra Risøe

Love at first sight! De er fra Vita 

 

- JANETTE STAINES

NATTÅPENT



Nå turer Susanne og jeg til nattåpent, satser på at vi finner oss noe fint! legger sikkert ut bilder fra innkjøpet senere, blogges  

 

- JANETTE STAINES

DANCING IN THE MOONLIGHT



 

 

 

- JANETTE STAINES

TODAY



Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen til mitt eget hus, for i går overnattet Susanne og jeg hos en kompis. Var så lang vei hjem igjen fra festen at vi tenkt det var best og enklest slik. Var en vellykket kveld, stor koste oss! Utennom det at jakken forsvann, jaja. Blir nok en tidlig kveld i dag, eller det ender nok ikke slik. Lett å si det nå men senere ender det vell om med enda en sein kveld. Er så utrolig deilig at vi har planleggingsdag i dag som vil si FRI. Her er noen bilder fra tidligere i dag

 






 

Snille Jone lagde frokost til oss og ryddet opp etterpå 


 

Susanne liker

Synes nesten litt synd på dem, her drar jeg opp kamera akkurat når alle er våknet og knippser i vei med bilder. Jaja, får bare si "minner å se på senere i livet" og dere sikker vil takk meg senere.. eller ikke 



Nå er jeg klar for en liten høneblund før nattåpent, blogges! Skal du på nattåpent i dag?

 

 

- JANETTE STAINES

GÅRSDAGEN



Hei!

Fikk ikke blogget noe særlig i går, men det er fordi det var en lang og hektisk dag. Jeg måtte ta buss frem og tilbake med Susanne, før vi endte opp hos en kompis som bor i Knarvik. Så sminket vi oss og skiftet før vi stakk på fest på Garveriet :) Det var veldig koselig, men jakken min er borte nå da... Finner den nok!

 

 

Hva gjorde du i går kveld?

 

 

- JANETTE STAINES

BRUN OG BILD



Heisann! Vil bare begynne med å si at det forige gjeste innlegget fra Monica og Mailen må dere ta med ironi.De var så keen på å skrive et innlegg på bloggen at jeg tenke hvorfor ikke, må være snill med mine trofaste lesere. Fikk ikke lest innlegget før det var postet, men må jo ha litt humør her på bloggen også eller hva. SynesStine er kjempe flink og blogge! Stå på vennen ♥ 

 

Isted hadde vi lusnj og midt time etter hverandre, så vi tok tur på brun og bild! Se så søte de er 




Snakkes, skal løpe til bussen!

 

 

- JANETTE STAINES

janette surmuler...



HEI! Monica og Mailen her. Vi gjesteblogger for Janette pga hun er for opprørt til å blogge akkurat nå.. Og nå skal dere få vite hvorfor.

Stine marie Ulvesæter har passert janette på topplisten over bloggere i Bergen og Stine har nettopp begynt!!!

Det er veldig viktig at Janette slår Stine M, så det er bare til å besøke denne bloggen ofte og vise den til ALLE venner og beskjente!<3

LOVE IT<3

 

Ellers så sitter vi på skolen og jobber med matteoppgaver. Og mailen øver på en sang som heter barna av regnbuen, som hun skal framføre i en 60 år's dag. Stakkar folk.. 





vi er så herlige !

FLINK



Heisann! Nå har jeg vært flink å hjulpet mamma med å flyttte all veden som vi fikk levert i dag. Forbereder oss på en kald vinter! Har vært vanvittig kaldt de to årene tidligere, kaldeste har vell vært -25 grader. Bor kun 5 meter fra vannet så er ikke så rart det blir ekstra kaldt. Synes egentlig at det er litt gøy når det blir veldig kaldt for da kan jeg gå på isen. Har kun gjort det 2 ganger etter å ha bodd her i snart 11 -12 år, skal litt til før man kan gå på den. 

 




 

Flyttet alt det på bilder over og under ut i hundegården, tungt! 

 

 

FERDIG!




Hele den rekken langs veggen har vi fyldt opp i dag, pluss litt til. Kjenner det virkelig i ryggen nå! Blir godt med et langt boblebad og badstu. Men må løpe og skru av vannet nede, sist gang glemte jeg det helt og det rant masse over. Ikke så fornøyd mor eller far av det, hehe. Blogges 

 

 

- JANETTE STAINES 

ANTREKK 091111











HVA SYNES DU?


 

- JANETTE STAINES

ON MY WAY



Heluuuen igjen! Nå sitter jeg i bilen på vei til legen, spent på om det blir operasjon eller ikke. Ønsk meg lykke til 





 


- JANETTE STAINES

LYKKERUS



Fikk tilbake melding i går kveld fra friluftsliv prosjektet, var veldig spent siden jeg følte vi hadde gjort det bra. Fikk helt sjokk når jeg åpnet mappen og så at vi kun hadde fått 3, men da vi leste grunnen var det ikke så rart. Videoen var ikke mulig å åpne. Så isted gikk vi opp til gymlærerene og viste filmen fra dataen min. Nervøs satt vi på gangen og ventet på tilbake melding. De kom ut smillende og sa vi fikk 5+. Utrolig fornøyd, for den karakteren teller så mye i år og siden jeg har hatt fritak fra gymmen. 

 

THUMBS UP FOR THAT 

 

Nå sitter jeg å venter på at mamma skal henten meg, for vi har nemlig avspasering halve dagen! Kos dere videre på skolen.

 

 

 

- JANETTE STAINES

HVILKEN KJOLE



Hjelp! Nå sitter jeg her og leter på nelly.com etter en ny kjole. Mamma sa forleden dag at jeg kunne velge meg en ny kjole. Oppsig, men så er spørsmålet hvilken kjole skal jeg velge. Er ganske kresen når det kommer til kjoler, finner ikke ofte noen jeg liker. Har funnet tre stykker jeg vudere å kjøpe, men klarer ikke å besteme meg for hvilken. 


 





SKAL IKKE VÆRE LETT Å VELGE, HVILKEN SYNES DU?

 

 

- JANETTE STAINES

OPERERE, JEG?



Ligger å små gruer meg til i morgen. Deilig at vi har avspassering halve dagen, men rundt 13 tiden skal jeg tiløre, nese, hals spesialist, for å sjekke om jeg må operere vekk mandlene. Etter jeg hadde kyssesyken har jeg hatt veldig problemer med mandlene. Får ofte halsbetenelse, problemer med å svelge og svumler opp i mandlene. Det er langt i fra gøy, er kun vondt og slitsomt. Siden jeg hatt fått det så mange gjentatte ganger nå, sa legen min at det var best jeg fikk sjekket det sikkelig og fjernet dem så hun sendte avgårde en henvisning.

 

Aldri operert før, er sikkert ikke så rart at jeg gruer meg. Er fult klar over at det ikke er en så stor oprasjon men fortsatt skummelt. Får vell høre hva han har å si i morgen. Forbi reddselen håper jeg egentlig på at jeg får fjernet dem, kommer til å gjøre vondt noen dager etter på men er verdt det etter så mye smerter jeg har hatt i halsen i det siste. Alle sier det var verdt det etter på. Hadde vært deilig å bli sikkelig i halsen igjen!  Huff, dette ble mye å lese nå. Her er en film 

 

 

Har du fjernet mandlene dine?

 

 

- JANETTE STAINES

SE JUSTIN BIEBER SOM RAPPER



Må si jeg ble veldig overrasket da jeg klikket inn på denne video! Hadde aldri trodd Justin Bieber var så flink til å rappe som det der. Du bare må se videoen under her. Jeg ble iallefall imponert! Det var egentlig veldig fengende og bra lagd. Hehe, jeg er ikke i nærheten så god som han for å si det slik.

 

 

Hva synes du? Flink?

 

 

- JANETTE STAINES

NOT GOOD



Søren! Nå ligger jeg her i sengen med feber og allmenntilstanden er langt ifra bra. Føler meg rett og slett grusom. Åhr, jeg har virkelig ikke tid til å være syk nå! Har så mye jeg må få gjort unna på skolen, har 3-4 store innleveringer,  andre lekser, 2 logger jeg må skrive fra praksis og en prøve som er rett rundt hjørnet. Men husker 1-2 skole dag at de sa at november måneden kom til å bli hektisk, merker nå at de mente alvor. Håper på at desember blir roligere, skole messig.

 

Tommel ned for det




Måtte bare ta et bilde av den søte ku-koppen♥ Hater du å være syk like mye som jeg gjør?

 


- JANETTE STAINES

TRAVELT



Heluuuen igjen! I dag har det vært en meget travel dag, merker at hele kroppen min er utslitt. Er så mye som skjer nå om dagen, streeeesss. Jaja, livet går litt i berg og dalbanen av og til. Er ikke alltid så lett eller gøy, men trenger vell av og til noen nedturer for å se hvor godt man har det egentlig. Eneste jeg er redd for nå er at jeg har blitt syk, helt tett i ørene, halsen verker, nesen vell den snakker vi ikke om og helt tett i hode. Og toppen av kaken blir feberen og hodepinen som kommer og går. Hater virkelig å være syk! Krysser fingrene for at jeg er bedre når jeg våkner i morgen tidlig. 

 

Over til hva jeg har gjort på i kveld, i dag tok mamma og jeg en liten shopping tur. Skulle egentlig bare bytte en bukse, som hadde gått revnet i sømmen. Ikke bra nok, betaler ikke 800 kroner for en bukse som er hull i etter en gangs bruk! Er gode kunder hos dem så det var ikke spørsmål en gang, fikk ny og var fornøyd etter god service.






Men nå skal jeg gjøre noe jeg har gledet meg til i hele dag, en dusj! Elsker å dusje, synes det er så ekkelt når håret blir så fort fettet. Noe av det beste jeg vet er å avslutte dagen med en god dusj. God natt 

 

 

- JANETTE STAINES

UTFLUKT



Heisann! På slutten av dagen i dag dro hele klassen min ut til BIR, for dem som ikke vet står BIR er det altså Bergensområdet Interkommunale Renovasjonsselskap så vet du det. Var en helt grei tur ut, ganske fint vær i dag! Bergen har altså ikke regn hver dag, haha. Må bare si at jeg aldri kunne tenkt å jobbe der, grusom lukt de må holde ut med hver eneste dag. Hadde aldri klarte det, hadde nok fått hodepine flere ganger dagelig. Vellvell, de sa at man ble vant til lukten. Her er noen bilder fra stedet

 



 

 

Dagens moral











 






Herlige jenter!

 

 

- JANETTE STAINES

BIR



 

Nå busser vi ut til BIR, blogges! 

 

- JANETTE STAINES

SITTER HER IGJEN



Nå sitter jeg her igjen 2 timer før skolen begynner, kunne gjerne tenkt meg å sove lenger og nyte at vi begynner senere på skolen. Men på grunn av de elendige busstidene og at jeg ikke kan stole på at de kommer når de skal blir det til at jeg sitter her tidlig om morningen heeeelt alene. Trist liv, hehe neida. 

 

Sist gang jeg skulle ta bussen rundt 9 tiden ente det med at jeg ikke kom på skolen før 11 tiden. Ble sittende på fjøsanger 2 timer og fryse. Vist ikke det hadde vært for at en kompis kunne hente meg hadde jeg nok ikke kommet til 11 en gang. 

 

Skal slutte å deppe nå, for tenke på det positive! Får bare bruke tiden på å få unna noen lekser og innleveringer. Ha en fin dag på skolen alle sammen!

 

Er du fornøyd med skyss bussene?

 

 

- JANETTE STAINES

KVALITETSTID



Heihei, i kveld har jeg hatt litt kvalitetstid med min kjære mamma. Har vært så mye i det siste at jeg nesten ikke har sett henne, kun under middagen for jeg eller hvor drar av gårde. Derfor foreslo hun at vi to kunne dra på kino sammen og se en god film. Var veldig koselig!

 

Vi så barnepiken, den var utrolig bra. Den handler om tre veldig ulike kvinner i 1960 tallet fra Mississippi som danner et godt vennskap gjennom et hemmelig skriveprosjekt som bryter samfunnsmessige regler og setter dem alle i fare. Den var interessant, morsom og veldig rørende på samme tid. Kjente tårene presset på noen ganger. Du kan se trailerene under.

 

 

Her er noen bilder fra mobilen, som du ser utrolig "god" kvalitet!



 

Må bare si at jeg virkelig anbefaler å ta turen og se barnepiken!

 

 

- JANETTE STAINES

HJELP - VLOG



 

HVA SYNES DU? RAPUNZEL ELLER LUXUSHAIR??

 

 

- JANETTE STAINES

NEW



God morgen mine kjære lesere! I dag har jeg tenkt å lage noen videoer til bloggen, blant annet sminke og hår video siden det var mange som spurte etter det på spørsmålsrunden. Tar litt tid å film, redigere og ikke mist laste opp videoene, så vet ikke om den de blir ferdig til i dag. Får se hvor langt jeg kommer, men satser på at de snart er klar! 

 

Ellers her er noen bildere fra vippene mamma kjøpte til meg i går. På tide med noen ny, de andre er ganske godt brukt etter hvert. Må si jeg er veldig skeptisk til de som er på venstre side på bildet under. Har aldri brukt sånn vipper før, redd for at de kommer til å se "fake" ut. Får se hvordan de blir på neste fest som kommer. 

 

 

 

 

Back to work!

 


- JANETTE STAINES

HATER NÅR DET SKJER!



 

Nå har jeg klart det igjen, typisk at det skjer. For dem som lurer har jeg en tedens til å altid sovne foran tven. Vist jeg ligger og koser meg med et program med chpsen på bordet og nyter livet. Legger meg godt til rett, lukke øynene litt igjen for å slappe enda mer av og vips så er jeg i en dyp søvn. Deilig å få sovne, men fysøren så skummelt det er når jeg våknet opp igjen klokken 03:00!

 

Kanskje noen som kjenner seg igjen ved at du får den følelsen av at noen er i samme rom som deg, hater den! Nesten helt mørkt i rommet og det at tven står på en eller annen skrekk film og ikke ungkarskvinnen som jeg så på før jeg sovnet. Hater virkelig skrekk filmer, er en utrolig stor pyse når det kommer til slikt. Hadde aldri turt å se en alene. Må si at det fristet lite å skulle slukke resten av lysene og gå opp der det er helt mørk, men må gjøres! 

 

 

Et godt poeng 

 

Håper jeg ikke har skrevet for mye feil og at dere klarer å tyde hva jeg har skrevet. Holder på å sovne her jeg ligger. Så vil bare avslutte med å si takk for i dag og sov godt! Blogges når jeg våkner igjen. Liker du skrekk filmer eller ikke? 

 

 

- JANETTE STAINES

SUSHI TIME





NAM!

 

 

- JANETTE STAINES

HALLOWEEN



Heisann! Fikk ikke tid å blogge noe mer etter anbefalingene i går siden jeg måtte dusje, stelle meg og slikt før den siste halloween festen for i år. Så snart jeg var ferdig å jobbe i barnehagen var det rett hjem og gjør seg klar og der etter ut til Frida før vi dro til festen. Fikk ikke tatt så mange bilder, ble litt dårlig tid. Men her er noen bilder iallefall før vi dro utover. 





 

For dem som ikke klarer å se det skulle jeg prøve å se ut som en pirat, hadde ikke noe skikkelig bilde av hele antrekket. Derfor ser man ikke så lett hva jeg er, kanskje dere ser det litt hodeskallet som er på brystkassen. 






 

- JANETTE STAINES

UKENS ANBEFALING



Er du lei av å ikke ha noen perfyrme å bruke eller at du av lei den gamle perfymen din? Da kan jeg anbefalene å prøve Escada sine perfymer. Mine to favoriter er definetivt Marine Groove og Sunset Heat.

Marine Groove har en veldig frisk og mild duft, etter min mening passer den perfekt for et besøk eller en fest, enn for daglig bruk. Er en veldig sprudlende lukt, og personlig trives jeg veldig godt med den, den passer egentlig for alle årstider men hovedsakelig kanskje vinter og høst, uansett så er den helt klart en av mine favoritter. 

Taj sunset er bare helt fantastisk, det er enkelt og greit duften av sommer, duften av bading, grilling på stranden og soling. Den minner også litt om vår, en rolig piknik med venner og en båttur. Den passer best til daglidags bruk, men funker også på fest. Den lukter søtt og kan minne litt om godteri, personlig brukte jeg den opp veldig fort og merker at en ny snart må kjøpes inn. Den sammen med Marine Groove er også en av mine favoritter.

 

Kan se bilde av dem under. 

 

 

Hva er din favoritt parfyme?

 

 

- JANETTE STAINES

SUN



God morgen, nå sitter jeg hjemme og kjeder meg. Hadde tror jeg skulle vært på jobb nå, men nei. Sto opp halv 6 sånn at jeg skulle få tid å dusje og gjør alt ferdig før jeg skulle på jobb. Akkurat i det jeg skulle gå ut døren fikk jeg meldign fra sjefen om at jeg ikke kunne jobbe før klokken 9. Nedsig, hadde gledet meg til å slutte tidlig i dag. Nå skjer iallefall ikke det. Dårlig å ikke gi beskjed tidligere, jaja.

 

Men om ikke så lenge blir jeg hentet så skal jeg og Morten ut og ta litt før jeg begynner på jobb. Må huske å opprettholde fargen nå, sånn at jeg ikke blir bleik igjen. Føler meg mye mer vell når jeg har litt farge på kroppen. Jeg er helt sikkert ikke den eneste! 

 







Ha en fin dag alle sammen!

 

 

- JANETTE STAINES

BYTUR



Heisann! Litt sent innlegg i kveld, men måtte få bildene fra Monica sin vi bruke mobilen hennes i kveld. Ikke beste kvaliteten på bildene, men om jeg hadde brukt min mobil kunne dere nesten ikke tydet dem. Altså i dag etter skole dro jeg og et par venninner fra klassen ut til byen for å kose oss på en café. Var kjempe kjekt, utrolig herlige jenter! 

 



 





 

Etter en stund dro vi å møtte Susanne og Frida som droppet trening og hadde kjøpt kostyme til halloween festen vi skal på i morgen, gleder meg! Vi dro videre bort til en annen cafè sånn at vi hadde litt bedre sitte plass. Ikke så  behagelig å sitte nesten sitte opp på hverandre. Vi tok turen til Sumo 







 



 

Tips til den snille kelneren vår, selv om vi måtte vente 20 minutter på drikken.  


Etter på ble jeg hentet og tok en liten tur innom oasen på veien hjem, kjekt dag. Deilig å komme ut og få skolearbeid ut av hode noen timer. Men nå skal jeg rydde ferdig rommet og legge meg sånn at jeg er opplagt til jobb i morgen, natta! 

 

- JANETTE STAINES

CAFÉ MED JENTENE



Nå sitter vi å koser oss på sumo cafè, kos!

 

- JANETTE STAINES

OH LA LA



 

Heia, nå sitter vi på skole og skal selvstudie time de neste timene siden læreren ikke er her i dag. Egentlig ganske bra at vi har disse timene til å jobbe med alle prosjektene vi har fått de siste ukene. Alt for mye å gjøre! Så nå skal jeg få brukt disse timene godt. Men har en liten anbefaling til dere,  høre sangen over. Kristine sendte den til meg i i går kveld og jeg er allerede hekta! For dem så lurer heter sangen Oh la la av Akon ft J Randall.

 

 

- JANETTE STAINES

PEPPES



I dag har jeg vært flink! Dette blir mitt 7 blogg innlegg for i dag, ikke verst. Følte jeg måtte ta litt igjen for forige uke da jeg nesten ikke blogget noe. Men nå kommer det ikke flere innlegg for i kveld, tenkt å få meg litt søvn før den stor matteprøven i morgen som jeg har vært så dum og ikke øvd til. Krysser fingrene for at den ikke er så vanskelig!

 

Men får jeg legger meg tenkte jeg at jeg skulle friste dere med noen bilder fra min middag i dag. Mamma er på klubb med noen venninner. Så det betyr "null mamma + pappa sitt kort = peppes<3"










Fikk du lyst på nå? hehe, natta!

 

 

- JANETTE STAINES

FORANDRING



Heeei! Nå har jeg testet ut en liten ting som jeg ikke har gjort før. Har tatt bilder fra hva jeg har gjort på i kveld og lagd en liten video ut av det. I steden for å lime inn alle bildene etter hverandre og legg til tekst. Tror ikke dette blir en fast ting jeg kommer til å gjøre, men var litt gøy å prøve det ut. 

 

 

Hva synes du? Burde jeg gjøre dette igjen? 

 

 

- JANETTE STAINES

LITEN OVERRASKELSE




kommer senere ikveld, men ikke få for høye forventninger

 

 

- JANETTE STAINES

TID FOR EN VIDEO



video:min kveld 022

Eem, må bare si at jeg beklager for dårlig kvalitet! 

 

 

- JANETTE STAINES

DAGENS ANTREKK 21111



Her har dere dagens antrekk som jeg lovet dere, enjoy!

 

 

Skjerf fra husker ikke // Vest fra HM // Skjorte fra Match // Bukse fra BikBok 


Helt normal hund altså 

 

 

- JANETTE STAINES

YRKESLABYRINT



Heisann! Som jeg sa tidligere i dag dro vi ut til åsane på yrkeslanbyrint, det vil si at de har satt opp en del aktiviteter og slikt til oss ungdommer. Var helt greit har vært der to ganger tidligere, og det var ikke så veldig stor forandring noen av gangene. Sykt stress og komme seg ut dit, tror vi bruke en og en halv time på å komme oss fram. Måtte ta tre busser før vi endelig var fremme. Er noen bilder under av oss på bussen, hele bussen for oss selv.

 



 

Fikk tilbud om vi ville bli sminket så jeg og et par andre tenkte det kunne være artig og prøve ut. Hadde tenkt å fikse neglene men var så utrolig lang kø, så vi dro heller en tur på IKEA etter vi var ferdig sminket.







Min snille venn Morten hentet meg på IKEA, deilig å slippe å ta buss! Nå skal jeg ut på tur med hunden før det blir for mørkt. Forresten senere i dag kommer dagens antrekk, det er så lenge siden jeg hadde det sist.

 

 

- JANETTE STAINES

OFF TO SCHOOL



God morgen, da var jeg klar for en ny skole dag. Skal nå bort å få unna fremføringen også ut til åsane med klassen, kort dag. Ble ganske fornøyd med presentasjonene så gleder meg til å vise den. Beklager for dårlige thelolcam bilder, men har ikke tid å fra frem kamera, så får duge for denne gang! Men nå må jeg ikke miste bussen så vi blogges senere





Ha en fin dag!

 

 

- JANETTE STAINES

TODAY



Blitt lite blogging igjen, hatt det så travelt med skole arbeid. Fikk enda en nytt stort prosjekt på skolen, pluss at jeg måtte bli igjen med to andre i hele 2 timer for å gjøre ferdig fremføringen som vi skal ha i morgen tidlig. Totalt 9 timer på skolen i dag, lang dag for å si det slik. Her er noen bilder fra tidligere i dag









 Ellers har jeg gjort enda mer lekser og hatt besøk. Men nå er jeg utslitt og klar for å sove, så vi blogges i morgen!

 

- JANETTE STAINES

Janette Staines



Hei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits