Juni 2009

SHOPPINGGod kveld! I dag har jeg ryddet og vasket hele huset, tror mamma er veldig fornøyd med meg nå. Ellers har jeg bare vært på shopping, og fått brukt en del av pengene jeg fikk til jul. Kan sikkert legge ut bilder fra innkjøpet i morgen, men nå skal jeg legge meg før den store dagen i morgen. God natt 

   

- JANETTE STAINES

DATEIgår startet dagen med at jeg hadde sovnet over hos Tore. Senere på dagen dro vi inn til byen for å være med Veronica og Frida, før vi gikk ut å spise. Etter maten dro vi på kino, der vi så new years eve filmen. Synes den var ganske bra, jeg likte slutten best. Er en typisk meg film og jeg kan si det slik hehe. Er ikke så stor fan av skrekk filmer eller veldig gamle filmer. Synes romantiske komedier er ting for meg, blir i så godt humør av å se dem. Desverre glemte jeg å ta bilder i går, så får heller legge ut noen bilder av meg og Tore fra tidligere i uken.

Har du sett new years eve filmen?


- JANETTE STAINES

PHOTOSHOOTGod morgen søtinger!

Har ikke fått så mye tid til å blogg de siste dagene. Det har rett og slett gått i et de siste dagene og har ikke vært hjemme på to dager. Men kan fortell hva jeg har gjort på. På onsdag hadde jeg sovet over hos Susanne med jentene, utrolig koselig! Og på onsdag skulle Veronica og jeg på photoshoot, så dagen startet med en tur rett ned på brun og bild. Var på tide å friske opp brunfargen, har selvsagt lyst å ta seg best mulig ut på bildene. Resten av dagen var vi hos Frida og stelt oss til shooten. Her er noen bilder fra før og når vi var på shootenSusanne ble med bort og tok noen bilder mens vi holdt på. Gleder meg til å se de ferdige bildene! Så snart vi var ferdig som var rundt 8 tiden, løp jeg til bussen for å dra en rask tur hjemom før jeg ble hentet av min kjære og overnattet hos han. 

 

- JANETTE STAINES 

BIRTHDAYHeisann! Kom aldri så lagt at jeg fikk blogget igår kveld, var en lang dag som startet med shopping med mamma for så å møte jentene på peppes, skulle feire Susannes store dag, hun ble nemlig 16år igår! Møtte jentene rundt 5 tiden og der ble vi sittene ganske lenge før vi tok turen til Frida for å slappe av der. Her er noen bilder ifra kvelden.
Veldig fotogen:
Kjempekos♥

Etter en stund kom, Morten, Andreas og Bendik over også, var koselig å se de igjen.Til sutt dro vi opp til Susanne hvor jeg,Frida, Veronica og Dina skulle sove over, der ble det jenteprat og åpnet et par pakker. Men nå skal vi gå og ta sol, så vi blogges senere!


- JANETTE STAINES 

LYKKE!Helluen! Da var jeg hjemme igjen fra handle tur med mamma, er kjempe fornøyd med dagens innkjøp! Kjøpt Iphone 4s og et antrekk til photoshooten i morgen, kan det bli bedre! Men nå må jeg komme meg inn til byen for å møte jente, så vi blogges senere. Beklager for dårlige bilder, men har desverre ikke tid å ta noen med kamera nå. Kommer til å ta masse bilder senere i dag som jeg sikkert kan legge ut på bloggen i løpet av kveld, tar det på sikt. - JANETTE STAINES

TRAVEL DAGGoood morgen! Da var det enda en ny dag, med nye muligheter. Har nå spist en deilig frokost med familien og er ferdig stelt for å dra på butikkene med mamma. Må få unna gjort en del ting og etterpå skal jeg inn til byen for å møte jenten! Susanne har nemelig bursdag i dag, gratulerer med dagen jenten min ♥ Og Veronica sitter på flyet nå til Bergen, gleder meg til å se henne igjen. Skal prøve å få blogget før vi drar ut i kveld, men nå må jeg komme meg avgårde, stramplan for dagen. Ha en fin dag folkens! 

 

- JANETTE STAINES

FØRSTE JULEDAGGod kveld!

I dag har jeg hatt en koselig dag med min kjære, hatt engelsk feiring her i huset. Altså kalkun på første juledag. For dem som ikke vet det så er min far engelsk, som vil si at jeg er halvt norsk og halvt engelsk hehe. Ellers har vi bare slappet av og sett på julefilmer, koselig! 

Akkurat nå ser vi på denne her


Hatt en fin første juledag?


- JANETTE STAINES

VIDEO TIMEGod morgen! Fant nettopp en video jeg hadde satt sammen dag jeg var sykemeldt. Tenkte jeg kunne legge den ut, fikk julestemning den dagen vi bakte. Savner snøen en del, er virkelig ikke det samme uten en hvit jul. Vell får bare gjøre det beste ut av det. Hatt en helt utrolig desember så langt og masse kjekt i vente! Men nå skal jeg hope i dusjen og rydde rommet som ser helt bombet ut etter i går. Enjoy

Var ikke så spennende, men har ikke noen bilder og tenkte jeg like gjerne kunne legge den ut da:) Liker du pepperkaker?

 

- JANETTE STAINES

GOD NATTNå har jeg byttet sengetrekk og tatt på den nye pysjen, klar for en god natt søvn! Håper alle har hatt en fin julaften og kost seg masse med familien  ♥ Vil forresten si tusen takk for alle som stakk innom bloggen min i går, var nesten 600 som var på bloggen. Er en stund siden det var så mange, men har ikke fått blogget så mye på grunn av oprasjonen og hatt det travelt. Men ting begynner å falle på plass igjen, så blir nok en del blogging fremover. Alltid kjekt å se statistikken øke, god natt!

 

- JANETTE STAINES

MITT ANTREKK FOR KVELDENlike? 

 

- JANETTE STAINES 

GOD JUL Goood jul folkes! 

Har ikke hatt tid til å blogg i dag, startet dagen med å dra til byen for å møte kjæresten min. Kunne ikke tenkt meg en bedre start på dagen! Godt å se han igjen, selvom ikke det var så lenge siden sist. Fikk faktisk julestemning av å gå rundt og handle inn siste resten av julegavne og dra på cafè ♥ Har desverre ikke noen bilder, stresset litt med å komme meg avgårde så glemte kamra og alt. Hehe, heldigvis husket jeg pakken! 

Slenger inn to randome bilder, har ikke tid å ta noen bilder nå. For nå må jeg stelle meg for kvelden, men kommer nok til å legge ut kveldens antrekk så bare å følge med.

 

- JANETTE STAINES

HAR FARGET HÅRET BLONDT!Må nok skuffe med å si at jeg aldri kommer til å farge håret mitt blondt igjen :) Har farget det blondt en gang tidligere. Det var vell like før vi dro på vår siste klassetur i 10ende. Kan se noen bilder fra den korte perioden da jeg hadde lyst hår.Tok kun to eller tre uker før jeg farget det mørkt igjen. Men kjekt å ha fått prøvd det, men føler selv at jeg passer mye bedre med brunt hår enn blondt.

Fikk litt sjokk da jeg kom ut av dusjen i sted, håret ser utrooolig mørkt ut! Ser ut som det er svart, not good. Men skal føne håret nå, da blir det nok lysere. Tar alltid litt tid før jeg blir vandt til den nye hårfargen, pleier å farge det når jeg ser at etterveksten kommer frem. Er ikke spesielt pent å gå rundt med ettervekst, iallefall ikke på julebildene hehe. Synes du jeg kler blondt eller brunt hår best?


- JANETTE STAINES 

NY FOUNDATIONDa var jeg endelig hjemme igjen, etter en lang dag! Fant fort ut at det ikke var det smarteste å gå rundt i de nye skoen i 7 timer, stakkers føttene min. Blir godt å slappe helt av resten av kvelden. Stor lettelse å være ferdig med alle julegavene, var på tide. Har også kjøpt litt ting til meg selv, beste kjøpet i dag må nok være denne her. 


Hadde så utrolig lyst på å en ny  foundation så jeg dro bort til kicks der jeg fikk hjelp av en veldig hyggelig dame som jobbet der. Fikk testet den da jeg var butikk, som var veldig greit! Er ganske kjipt å komme hjem og finne ut at den var feil farge eller noe slikt. Var ikke tvil om at den måtte kjøpes, passet utrolig bra til min hudtype! For dem som trenger en ny foundation vil jeg anbefale den. Koster 410 kroner og kan kjøpes hos kicks på exhibition. Løp og kjøp ♥ Har du prøvd den? 

 

- JANETTE STAINES

AVGÅRDE TIL BYENHeisann! Da var jeg ferdig med å pakke inn julegavene som jeg nå skal inn til byen og levere til de forskjellige, må si det er litt i seineste laget. Bedre seint en aldri! Må også kjøpe inn resten av gavene, er ikke lett å vite hva man skal kjøpe til de forskjelige. Metoden jeg bruker er at når jeg kjøper noe tenker jeg "ville jeg blitt glad for denne gaven?". Er så mye gøyere å gi gaver når du vet personen kommer til å bli glad for gaven.

Men nå må jeg løpe til bussen, så vi blogges senere! 

 

- JANETTE STAINES

LILLE JULAFTENGod morgen alle sammen! Da var det vist allerede lille julaften, kan ikke tro hvor fort desember måned har gått. Vil ikke at det skal være jul allerede, har null julestemning. Får bare høre på masse julemusikk, drikke julebrus og krysse fingrene for at det begynner å snø senere i dag. Desverre er det nok kun meldt regn, reng og mer reng.. men kan alltids håpe!

Har du julestemning? 

 

- JANETTE STAINES

HERLIG DAG MED KJÆRESTENGod kveld! Fikk ikke tid til å blogge i går, var en veldig travel dag. Tenkte jeg kunne raskt fortelle litt om gårsdag. Dro tidlig ut til Tore og var hos han et par timer før vi dro inn til byen igjen, for i går skulle Tore feire bursdagen sin på luux. Stelte meg oppe hos Susanne med noen venninner før vi dro bort til luux lokalet. Gikk desverre ikke helt som planlagt, sikkert mange har fått med seg fra avisene og nettavisene, vellvell gidder ikke å si mer om det. 

Da Tore og jeg våknet i dag lagde vi vafler til frokost, nam. Ellers har vi egentlig hatt en koselig dag hjemme her og slappet helt av. De siste dagene har gått i ett, så var deilig med en rolig dag her. Film, tacokveld og masse prat. Tok et par bilder før vi løp til bussen. 


Klarte ikke helt å holde oss seriøse, utrolig koselig dag! Men på tiden å legge seg, skal prøve å få blogget litt mer dagene frem over. God natt 

 

- JANETTE STAINES

TODAYHeisann! I dag dro jeg inn til byen for å møte Monica og Mailen på en cafe, husker ikke navnet på den. Var utrolig godt å se dem igjen! Har ikke sett dem på to uker, gleder meg til at de skal lære meg når jeg er tilbake på skolen over nyttår. Huff, blir mye å ta igjen. Godt jeg har dem til å hjelpe. Etterpå gikk jeg på juleshopping med Tore, var på tide å handle inn noen gaver. Er nå halveis igjennom julegavene, får ta resten en annen dag. Etterpå dro Tore og jeg hjem til meg og hadde en rolig kveld 

            

Var det eneste bilde fra kvelden, syens det ble så tomt med bare et så ble vist tre av det samme. God natt! 

 

- JANETTE STAINES

MÅNEDENS SPØRSMÅLHolder dere på?

Vi holdt på, men ble vi sammen på søndag altså 18.desember ♥ Spørsmålet var fra dette innlegget.

Hvordan klarte du å få det jevnt? 

Fant først ut lengen jeg ville ha det så klippet Tore av det jeg ikke skulle ha og bruke den først vi målte opp med som en slags mal? om jeg kan kalle det for det. Hold altså den inntil de andre clipsene slik at de alle ble i lik lengde. Ganske lett. Spørsmålet var fra dette innelgget.

Du har veldig fine øyenbryn! hvilken øyenbrynsblyant bruker du?

Tusen takk for det! Pleide å bruke den fra HM, kanskje noen som skjønner hvilken jeg mener når jeg sier den fra HM, men nå bruker jeg denne herHar du facebook fan-page eller hva jeg skal kalle det? Vist du har kan du legge ut link til den?

Det har jeg, her er linken til siden -> http://www.facebook.com/pages/jebsbloggno/190599460991642

Hvilken skole går du på?

Tror jeg har skrevet det en del ganger på bloggen, men jeg går altså på Nordahl Grieg første året på helse og sosial:)

Drikker du? I alle fall, får du lov av foreldrene dine?

Som de fleste andre på min alder så drikker jeg når jeg går ut. Men drikker med måte eller fornuft om jeg kan si det slikt, altså overdriver ikke. Kose drikking, hehe. Mine foreldre er klar over at jeg drikker, men de stoler på at jeg oppfører meg når jeg drikker. Selvsagt synes ikke de bra, hvilken foreldre liker vell at barna deres drikker. 

Hvor kjøper du klærene dine mest fra?

Kjøper vell for dem meste klær hos bikbok, match, HM og litt andre butikker. Spørs helt hva jeg er på jakt etter, og hva som frister å kjøpe. Ser frem til januarsalget, føler ikke jeg har noen fine klær! Lei dem og vil ha nye.

Hvor får du kles inspirasjon?

Kles inspirasjon, godt spørsmål. Vell har ikke noen spesifikk kles inspirasjon, blir inspirert av folk på gaten, andre bloggere og ellers så kjøper jeg ting jeg liker og føler meg vell i. Alltid kjekt med hyggelige butikk damer/menn som hjelper med å finne ting som passer sammen og forslag.

Er du så brun naturlig?

Spørs på hvordan naturlig du mener. Bruker ikke selvbruning, men går på brun og bild av og til for å friste opp fargen. Føler meg mye mer vell med litt farge på kroppen, sikkert ikke den eneste. 

Hvorfor blogger du?

Hehe, blogger fordi jeg liker det! Trives med å blogge, blitt en vane om jeg kan kalle det for det. Av og til litt lite blogglyst, men kunne ikke tenkt meg å slutte for da ville jeg nok bare vært ivri på å begynt igjen. Skal fortsette å blogge en god stund enda for å si det slik.

Hva vil du utdanne deg til?

Har lyst å utdanne meg innenfor hudpleie, derfor jeg begynte på helse og sosial. Enten med hudproblemer eller sminkør, for det er noe jeg interesserer meg for. For meg er det utrolig viktig å få meg en jobb der jeg trives og synes det er kjekt det jeg jobber med. Vil se frem til å dra på jobb og ikke kvir meg. Skal jobb mange år før jeg pensjonere meg så håper på jeg finne noe jeg trives med.

Har du kjæreste?

Yees

Hva sminke bruker du på huden?

Jeg pleier vanligvis å ta på litt concealernoen først på enkelte sted rund i fjeset og deretter bruker jeg enten id pudderet mitt eller sheer cover pudderet, varierer litt mellom de to. Klarer aldri helt å bestemme meg for hvilken av dem jeg liker best. Avslutter med isadora solpudder, slik at jeg får litt ekstra farge i kinnene. 

Hvordan holder på deg så slak?

Nei, si det. Trener ikke og spiser alllllt for mye. Får vell bare takke for at jeg har god forbrening, eller hadde jeg nok måtte rullet rundt. 

Hva liker/ikke liker du ved deg selv?

Huff, hater slike spørsmål vet aldri hva jeg skal svare på dem. Vell skal prøve. 

Liker ikke: at neglene mine er så tynne for de knerker hele tiden! Jeg som er så flink å drikke melk, jeg er bevis på at uannsett hvor mye melk man drikker gjør det ikke neglene sterkere, det er bare noe bull. Hjelper ikke!

Liker: eem, øyenbrynen mine? null peiling

Hva pleier du og gjøre på fritiden?

På fritiden min så snart jeg har fått unna leksene, liker jeg som de fleste andre å tilbringe tid med kjæresten og venner. Dra på shopping, cafe, fest og chill kvelder. Godt å variere! 

Hva produkter bruker du i håret?

Bruker KMS california sin varmebeskyttelse spray før jeg stritter håret, og av og til biosilk etterpå. Bruker utrolig sjeldent hårspray. 


Hva synes du om Veronica (vennen din)?

Hun er helt ok. Bare tuller, hun er en liten knupp! Savner henne en del nå, så ser virkelig frem til å se henne igjen nå! Tror hun er personen jeg ler mest med når jeg er med henne, hun er en liten raring med det er bare positivit ment ♥ 

Noen nyttårsforsetter?

Skal sette meg ned og lage en liste over nyttårsforsetter en dag, kan godt legge dem ut så snart jeg selv vet hva de blir. Tror det blir en lang liste, men gleder meg til å få litt mer orden på livet. Skal i alle fall ha mye bedre oversikt og trene!

Perfekte kveld med typen?

Hm, synes alltid det er koselig og være med Tore. Uannsett hva vi gjør på flyr tiden og har det gøy sammen! Gleder meg sikkelig til daten vi skal ha når jeg kan spise sikkelig igjen. Ut på restaurant og dra på kino å se den nye filmen som heter New Year's Eve, can't wait ♥ 

Noe du gleder deg til i nærmeste fremtid?

Gleder meg til å se oslo jenten min igjen! Den 27. desember kommer Veronica på besøk i Bergen igjen, har ikke sett henne siden Kristine og jeg reiste til Oslo i høstferien, long time ago! 

Nevn en gang du har ledd som mest?

Kommer desverre ikke på en gang jeg hadde latterkrampe, var nok med Veronica, vi har verdens dårligste humor når vi er med hverandre, love it! 

Hva foretrekker du av hund og katt?

Det blir nok hund, men ikke alltid like gøy å gå på tur med hunden. Det er da det er kjekt med katt, litt kos og mat så er de godt fornøyd. Er kjempe glad i hunden og katten min, kunne ikke tenkt meg og ikke ha dem! Hadde blitt for tomt i huset uten dem.

Hva liker du best av engler eller djevelen??

Hehe, engler?

Favoritt blogg?

Min favoritt blogg er http://kinemakarlsen.blogg.no/, har vært fast lesere en god stund. Synes hun er utrolig flik til å blogg. Kjekt å lese bloggen hennes, er innom hverdag. Hun har faktisk akkurat startet en konkurranse der man kan vinne solkort! Så er bare å melde seg på og lese bloggen hennes.

Hva skjedde med deg og Christian?

Velger og ikke utdype om hvorfor vi gjorde det slutt på bloggen, synes det blir for personlig. 

Favoritt sant?

Tror personen mente å skrive sang og ikke sant. Om det stemmer så er dette min favoritt sang for tiden, er helt hekta på den. Sangen heter Minne - Dreamon, Kaveh og Thea Oskarsen, elsker den!

Har du hørt "sexy and i know it", hva synes du om den?

Skal godt gjøres og ikke ha hørt "sexy and i know it", jeg har hørt den og synes den er bra. Litt lei av den siden den er blitt spilt av så mye i det siste, men av og til er bare kjekt det.

Hva slags gutter tiltreker deg?

Hm, er vell sjarmen og utstråling for det mest. Selvsagt personligheten og oppførselen er utrolig viktig og gjør ikke noe om utseende er bra hehe. Er litt vanskelig å list opp ting, for det går veldig mye på kjemien mellom personen, om ikke kjemien er der så nei. Men skal prøve å ramse opp litt i alle fall, liker godt romantiske gutter, følsome men også litt barsk om jeg kan si det? Vet ikke helt hva jeg skal si. Snille og omtenksome liker jeg godt. Er vell mye annet også, men kommer ikke helt på det i farten.

Hva ønsker du deg til jul?

Ønsker meg virkelig en Iphone 4s til jul av mamma og pappa, er så lei mobilen min. Den tuller seg hele tiden og går så treigt, så får bare krysse fingrene. Har faktisk ikke tenk over hva annet jeg ønsker meg til jul. Er vell på tide å skrive ønskeliste, kun 4 dager til jul! Må si at tiden flyr. 

 

Tok sin tid, men det var alle spørsmålene! Kanskje jeg burde begynne med månedens spørsmål. Noen som synes jeg burde begynne med det eller ikke? 


- JANETTE STAINES

PAKKE, PAKKE, PAKKEGod kveld, i dag har det vært litt travelt med å gjøre i stand til jul. Støvsuget og vasket hele huset, satt inn juletreet og gjort et forsøk på å pynte det. Så spurte mamma om jeg kunne være snill å pakke inn noen gaver for henne. Tenkte at det ville gå fint, sikkert ikke så mye. Det var der jeg tok feil har satt hele kvelden og pakket inn, enda ikke ferdig med pakkingen. Tror jeg må ta resten en annen dag for nå nærmer det seg legge tid. På grunn av alt julestyret i dag har jeg ikke fått tid å svare på alle spørsmålene. Kom mye flere enn jeg trodde, kommet halv veis igjennom dem. Må rett og slett svare på resten av dem i morgen, så dere må nok vente enda en dag til. Men nå skal jeg rydde vekk alle de ferdige gavene vekk fra sengen og legge meg. Skal opp tidlig i morgen og avgårde på avsluttning med klassen, kooos! God natt alle sammen 


- JANETTE STAINES 

NOE DU LURER PÅ OM MEG?Heisann! Senere i kveld skal jeg svare på spørsmål fra lesere. Blir en slags ukens/ månedens spørsmål. Har fått et par spørsmål i de forskjellige innleggen, og isteden for å svare en og en tenke jeg heller å samle dem. Så om du lurer på noe om meg så er det bare å legge inn en kommentar så skal jeg svare på dem i kveld.


   spør i vei

 

- JANETTE STAINES

HVORDAN BEVARE GLANS OG FRISKHETEN I HÅRETHeeei, tenkte jeg kunne slenge inn noen tips og triks du kan gjøre for å unngå så mye skade på håret. Kan tenke meg at de fleste liker å ha et hår som ser friskt ut og glans. Her er altså skrevet ned et par punkter for ting du kan gjøre for å redusere tørt og slitt hår!

1. Ikke børst eller kam håret når det er vått. Børsting og kamming av håret når det er vått kan forårskade en del skade. Derfor oppfordrer jeg deg til å la håret tørke nartulig før du begynner å børste det. Er ikke alltid tid for det. men om du har tid så er det lurt.

2. Ikke vask håret ditt hver enste dag. Vist du vasker håret hver dag, vil de naturlige oljene som er i håret ditt forsvinne. Og det fører til at håret ser tørt, slitt og ganske dødt. Ta heller å vask det annen hver dag, jeg klarer iallefall ikke å vente mer enn to dager før jeg vasker det. Er forskjellig for hver enkelt. 

3. Føn håret så lite som mulig, på grunn av varmen fra hårføneren skader håret. Det kan føre til at hår tuppene blir veldig fort slitte, noe som ikke ser så bra ut. Om du skal føne håret ta i en god varmebeskyttende spray først også sett føneren på lav varme.

4. Det er lurt å bruke en mild sjampo for håret som ikke har så mange tilsettingstoffer. Velg en sjampo med en PH mellom 4,5 og 6,5. Ta gjennom en tur innom frisøren din og hør hvilken han/hun anbefaler for din hårtype. Vi har forskjellige hårtyper med forskjellige behov.

5. Husk å alltid bruk balsam etter sjampoen! En god balsam deller over hårstrået slik at håret får en igjen sin naturige glød og fuktighet. Det hjelper også til når du skal style håret etterpå.

6. Siste tipset er at du ikke vasker håret i varmt vann! Vask det med lunket vann, for det sliter mindre på håret.

Håper tipsene var nyttige <3 

 

- JANETTE STAINES

LET IT SNOWGod morgen skjønninger 

Det var godt å se snøen var tilbake igjen! Hjelper virkelig på julestemningen, får bare håper den holder denne gangen. Er det snø hos deg?

 

- JANETTE STAINES 

MADE MY DAY


Forrige helg våknet jeg til en utrolig koselig overraskelse. Mamma kom inn på rommet og sa at det var noen ved døren for å møte meg. Da jeg kom inn i stuen satt Tore med roser, favoritt sjokoladen min og et søt kort ♥ Han hadde stått tidlig opp og reist hele veien ut. Skjønneste gutten! Ble så glad, hadde rett og slett ikke ord. Gleder meg til å spise sjokoladen når jeg er helt bra igjen. Beste sjokoladen altså, om du ikke har smakt den vil jeg virkelig anbefale og ta en tur på butikken og kjøpe den.Var ikke det snilt gjort, så vet ikke jeg!

 

- JANETTE STAINES

CHRISTMAS TIME 
  

                      Mariah Carey - All I want for christmas is you                                                                   Wham - Last Christmas

  

                          Chris Rea - Driving home for christmas                                                                          Dean Martin - Let is snow

  

HVORDAN BEVARE BRUN FARGEN LENGERHvem har vell ikke lyst å prøve å bevare brunfargen sin lengst mulig! Spesielt nå som at vinteren er her, da er det litt ekstra som skal til for at den skal holde. Jeg liker iallefall å bruke garnier sin body lotion, som du kan se bilde av under. Den er veldig god og lukter godt. Om du leter etter en god body lotion vil jeg iallefall anbefale den.
Har du prøvd den? noen body lotion du vil anbefale? 


- JANETTE STAINES

DAY 7Vil bare si tusen takk for alle de søte kommentarene i går, var virkelig koselig å lese. Da var det dag 7 etter operasjonen, deilig å ha kommet så langt. Legen sa at de aller verste dagene er over nå. Håper virkelig han har rett, for i natt lå jeg våken timesvis på grunn av smertene. Takk gud for smertestillende. Synes i grunnen at nettene er de verst, våknet altid mist 2 ganger i løpet av natten. Ser frem til å føle meg bra igjen! Vil nyte desember måneden, ikke bare ligge i sengen og kjede meg.


Nå skal jeg prøve å få i meg litt iskrem, har flere bokser med all slag is liggene i fyren. Men jeg er egentlig ikke noe super fan av iskrem og er ikke noe som frister for tiden. Har null matlyst. Får bare prøve å presse i meg litt. Mamma ringer i ett sett for å sjekke om jeg har husket å drikke vann. Vet det er viktig at jeg får i meg nok drikke, men er ikke så lett når halsen føles som om den tar fyr hver gang du svelger. Gud som jeg gleder meg til dette er over!

- JANETTE STAINES 

JEG LEVERHeihei, har vært alt for dårlig blogging de siste dagene! Men har en ganske god grunn til at jeg ikke har blogget. For på onsdag opererte jeg vekk mandlene mine. Først dagen var ikke så ille sikkert på grunn av alle pillene og sprøytene jeg fikk. Siden jeg følte meg så bra kom tre skjønningen på sykebesøk. Frida, Susanne og Tore ♥ Koselig med besøk!

Var igrunnen godt at de kom første dagen fordi for hver dag som har gått ble smertene sterkere og sterkere. For å si det mild har ikke de siste dagene vært så bra. Feber, kvalme, opp kast, lange netter, grusome smerter osv. Men prøver å tenke på det positive. Som er at når jeg er ferdig med dette om en og en halv uke så vil jeg føle meg mye bedre enn tidligere! Hvorfor jeg måtte fjerne dem var på grunn av at jeg ble syk annen hver uke for jeg fikk bakterie infeksjon i mandlene hele tiden. Etter kyssesyken var mandlene mine ganske fucket så var ikke tvil om at de måtte bort.


hmm, begynt å bli litt bleik. Vet hvor første stopp blir når jeg er frisk igjen

Skal prøve å blogge litt mere nå fremover, men må se det ann på hva jeg orker rett og slett. Er ganske dårlig, så jeg sover for det meste eller slasker meg foran tv. Null energi siden jeg får i meg veldig lite mat og drikke. Krysser fingrene for at de neste dagene blir bedre

 

- JANETTE STAINES

KLIPPET HÅRETDa var jeg kommet til tirsdag denne uken på tirsdag kom Tore på besøk. Helt siden jeg fikk de nye extensionene har jeg tenkt på å klippe dem litt, 60 cm ble for langt for meg. Tenkte det ikke ville se så ikke ut når de var krøllet, men selv da var de for lange. Så tok frem saksen og satt i gang, utrolig nok fikk tore æren av å klippe dem. Må si jeg var litt nervøs, men han overrasket!På bilde under kan du nok se forskjellen på lengden. Den til høyre er før vi klippen dem og den til venstre er etterpåFikk ikke tatt noe ordnetlig bilde av håret, stresset litt med at bussen gikk om 5-10 min så måtte komme oss av gårdePå bilde over kan du se alt håret vi klippet av, synes håret var finere etterpå. Så litt tynt ut før vi klippet det, og nå er det fyldigere og gleder meg til å bruke det! Liker du best langt eller kort hår?

 

- JANETTE STAINES

BURSDAGSBARNET!Helloen! Tror kjære bursdagsbarnet ble litt lei seg for at jeg ikke blogget om hennes store dag, så får heller ta det igjen nå. På mandag fylte nemelig god jenten 16 år Blitt stor jente nå! Hehe, måtte plage henne litt med at om litt over 2 måneder er jeg 17 år. Skal ikke være lett å være desember barn. Vellvell, de har bursdag på den kosligste tiden av året, synes jeg iallefall. Elsker juletiden!


Meg og bursdags jenten!

På slutten av dagen var det opp på skolen og syng bursdagssangen
Da vi endelig kom hjem til Mailen etter en lang skole dag, bestilt vi dolly dimples og spilte brett spill til den kom. Kan faktisk ikke huske sist jeeg spilte det! Går alt for lang tid mellom gang til gang, er veldig koselig å spise. Mer sosialt en å se på tv. Måtte bare le når jeg så dette bilde, alle er helt med i spillet. 


Herlige jenter! Utrolig glad vi kom i klasse sammen, alltid kjekt å være med dem ♥ Gratulerer så mye med overstått Mailen. takk for at vi fikk tilbrakt den stor dagen med deg. 

 

- JANETTE STAINES 

SØNDAGHelloen! I dag tenke jeg at jeg kunne ha en litt oppsumering av hva jeg har gjort på de siste dagene. Har ikke funnet noe tid til blogging, har gjort noe alle dagene. Vil ikke at bloggen skal komme foran tiden min med venner eller lekser. 

Vell nå er vi tilbake til søndagen forrige helg, da gikk dagen til husarbeid og pynting av huset senere på dagen kom Tore på besøk. Tok bare en helt rolig dag som innhold med masse prat, julemusikk og julebrus for å komme i mere julestemning. Begynte å snø senere, er så glad at snøen endelig er kommet!Tore ble fascinert over kameraet, veldig flik å holde det i ro altså, haha. Skal begynne på neste innlegg også kommer de ut senere på dagen. Kos dere på skolen folkens! Er dere glad snøen er kommet?

 

- JANETTE STAINES

JULESTEMNINGGod morgen! Som kanskje noen av dere la merke til tok jeg en bloggfri dag i går. Har hatt en veldig fin helg! Vært en del på farten, så har ikke hatt så mye tid til bloggen. Er vell forståelig at jeg vil nyte siste helgen før oprasjonen som jeg skal ta på onsdag, må nok ta det ganske så rolig ihvertfall den første uken, muligens andre uken også. Får se hvordan formen er. Her er et bilde av alle boksene mamma og jeg tok ned fra lofte, på tide å pynte litt i huset.

Akkurat nå sitter jeg på skolen og hører på jule sanger mens jeg øver til muntlighøring som vi skal ha i morgen. Har en time igjen før vi begynner så skal prøve å jobbe effektivt, mye å huske. For første gang i dag fikk jeg julestemning! Er ikke så mye snø ute, men er litt i hvert fall. Håper at det kommer mer utover uke, elsker virkelig snøen. Hvem vil vell ikke ha en hvit jul

Noen bilder fra det lille juletreet jeg har hvert år på rommet, kooos! Har du julestemning?

 

- JANETTE STAINES

NYTT DESIGNSkulle skrevet dette innlegget for en stund siden men vært ganske travelt så tar det helle igjen nå. Vil bare si hjertelig takk til kristine som har vært en engel og hjulpet masse med designet mitt! jeg har virkelig ikke peiling på html koder og slikt. Skjønner ingenting når det står a:hover {color: #cfcfcf;text-decoration:none;}, kunne like greit stått på italiensk for meg. Takk søta!

Ta gjerne en tur innom bloggens hennes! 


Hva synes du om det nye designet?- JANETTE STAINES

PEPPERKAKE KVELDGod morgen!

Ble ikke så mye blogging i går, ganske travel dag. Hadde en del som måtte unna gjøres i huset og lekser. Og kvelden kom Frida og Susanne bort så bakte vi pepperkaker. Må få julestemning på plass, litt vanskelig når det kun regner ute hele tiden. Satser på at snøen ikke er langt unna. 

Akkurat da vi var ferdig og bake, hadde satt oss ned for å se en film ringte det på døren. Det var tre gutter som kom på overraskelse besøk, hehe. Tror vi alle ble litt paff, men dro av gårde med dem. Var en koselig kveld! Kom ikke hjem før seint så orket ikke å begynne å blogge, tok ikke lang tid før Frida og jeg gikk til sengs. Men her er noen bilder fra pepperkake bakingen.
Janette + Frida + Susanne = bff


Beste jentene ♥ 
Nå er frida endelig ferdig i dusjen og klar for å spise, så vi blogges!

 

- JANETTE STAINES

JULEKOSHeisann! I dag har fått unna gjort en god del ting.  Har fått unna gjort en lekse som måtte være ferdig klokken 15 og jeg våknet ikke før klokken 12. Fikk litt små panikk, men gikk overraskende bra. Fikk skrevet ferdig oppgaven på1600 ord og levert. Etterpå støvsuget og vakset jeg hele huset, flinke meg. Og nå skal jeg åpne en julebrus og kose meg med den mens jeg venter på Frida og Susanne, ha en fin kveld! Liker du julebrus? 

 

- JANETTE STAINES

GOD NATTJeg vil bare si god natt til alle mine søte lesere! Håper alle har hatt en fin 1.desember 
 
Her er noen bilder fra i fjor jul, da Susanne og jeg pyntet pepperkeke hus. Real love det her altså:Elsker pepperkaker 


Sov godt folkens! 

 

 

- JANETTE STAINES

JULEKALENDERBlir aldri for gammel for å ha julekalender, eller? Vell jeg er ikke blitt det enda, synes det er kjempe koselig med det! Litt ekstra kjekt å stå opp om moningen og hjelper på med julestemning. Oftes har folk sjokolade kalender, men jeg hater sjokoladen som er i dem. Synes ikke noen av dem smaker godt, bare gir sjokoladen til dem som ser jeg ikke har åpnet lukene. Så jeg har julestrømpe istedenfor sjokoladekalender, mye bedre.

Kanskje ikke den fineste, men er tradisjon I dag våknet jeg til en liten pakke oppi strømpen, fikk favoritt deodoranten min og en tyggispakke! Passer utrolig bra, gikk tom for den tidligere i uken. Elsker den! Lukter herlig og funker bra. Så om du leter etter en god deodrant kan jeg virkelig anbefale den. Brukt den i flere år og kommer nok til å forsette med det merk. Husker ikke navnet på butikken, men den kan kjøpes hos en kosmetikk butikk og koster 189kr.
Har du kalender? Om du har, hvilken type da? 

 

- JANETTE STAINES

ANTREKK 011211Heisann!

Tenkte det var å tide med dagens antrekk igjen, alt for lenge siden jeg hadde det sist. Skal prøve å bli flinkere med det siden jeg har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut oftere. Er bare litt vanskelig når jeg selv skal ta klare å ta bildene. Ender med å sette på tid og løp bort, kjipe med det at bildet ofte blir uklart siden det ikke få fokusert på meg når jeg står bak kamera. Men skal klare å finne en løsning!  Her er iallefall dagens antrekk

Like? 

 

- JANETTE STAINES

JEG HAR BESTEMT MEGDa har jeg endelig bestemt meg... Har valgt at jeg skal FORTSETTE Å BLOGGE! Vil bare si tusen hjertelig takk for alle de koselige tilbakemeldingene, you guys made my day ♥ Ble så utrolig glad da jeg lese igjennom de støttende kommentarene fra dere, alle sammen var rørende! Også en takk for meldingene på facebook, kos. Fikk masse motivasjon til å fortsette å blogge. Som en del av dere sa "haters gonna hate"

Dere kan altså gleder det til mye blogging, tror desember blir en veldig bra måned! Juletiden er absolutt min favorit tid av året. Elsker stemning, musikk og snøen. Mest romantisketiden på året synes jeg, for valentinsdag varer bare en dag så liker julen bedre for det er over en periode ♥ Krysser fingrene for at snøen snart kommer. 


Happy? 

 

- JANETTE STAINES

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits