Video

Sweet Sixteen!
Heisann folkens

Jeg har bursdag i dag! Jeg er nå 16 år gammel for de som lurte, og nå kan jeg både prøvelsekjøre og drikke redbull, hurra. Så langt har jeg brukt dagen min på skole, shopping med Susanne og kost meg med kjæresten min og selvfølgelig Susanne ♥

Lunsj i kantinen

Men nå er det ikke mer enn 20 minutter til familiebesøket begynner, så vi får vel stelle oss litt. Blogges senere!

 

- Janette

Min sommer
Sommer begynte med 10dagers fottur med klubben. Vi gikk fra Sognefjorden og ned mot Vikafjeller og Myrkdalen.
                      

Da vi var 1300 meter over havet 

                   

Her er lavoen vi sov i. Bestemte oss for at neste år blir det mye støre lavo, ble litt for trangt til 8 personer og flere svære sekker.

                      
Møtte på noe sauer, guttene jagde vekk

Senere på turen møtte vi på sauene igjen med da var det vist omvendt..:
 

Haha, ente med at alle spredde seg og løp opp over fjellet og ca 19 kilo sekker på ryggen med fire sauer etter seg

  

Videre på turen da vi kom enda høyere opp på fjellene, der var det til og med snø. Haha, fikk ikke akkurat helt sommerfølelsen der vi gikk å tråkket i snøen. Så den ene dagen gikk vi ifra klokken 9 om kvelden til 7 neste morning. Kunne like sette opp lavoen så høyt oppe, hadde blitt for kaldt til å sove i snøen og vi fant ikke noe sted som var flatt nok, så ble en lang natt. Men det var kjempe kjekt, møte litt av noen rare dyr og fikk jo hele neste dag til å sove.

                   

 Hvis du ser nøye på bilde over kan du sikkert se alle de små prikkene på bilde? Det er nemmelig hundre vis av mygg! Da vi gikk rolig bort over så plutselig ut av det blå var det plutselig myggsvermer over alt. Vi løp bort over nesten 2 km før vi kom unna alle myggene, var helt sykt. Har aldri opplevd noe sånt før, kunne bare kjenne myggene ifjestet, håret og ja alle veier da vi løp bort over og veivet med armene for å få vekk myggene men det hjalp lite.. vi var rett og slett omringet.

Simen som er stor fornøyd med dagens fangst.

Så de to siste dagene bodde vi på en camping plass. Deilig å chille der etter flere dager med timevis gåing. Det var en supertur med herlig folk. Opplevde så mye kjekt og ting jeg aldri kommer til å glemme. Var litt uheldig med været et par av dagene men det gjorde ingenting, det som telte var at Stemningen den var på topps. Ser fram til neste år!

Da jeg kom hjem fra fotturen fikk jeg beskjed om å gå inn på kjøkkenet og lukke døren igjen etter meg. Jeg tenkte selvføgelig " hva har jeg gjort nå.." Da jeg kom inn gjett hva som satt i kjøkkenkroken, en liten nusselig katt. Mamma hadde nemmelig vært på dyrklinikken med hunden min før hun skulle hente meg fra fotturen og da hun var der sto det en boks med en liten katt i som skulle bli avlivet vist ikke noen tok den snart. Stakkars liten den søte lite katten hvem ialle dager ville avlive en så fin katt? Hun var skremmende tynn da vi fikk henne, men nå har hun det bra og er i god form igjen.

 


Lilly og Tanja

Min først vm-kamp

Må jo skape litt stemning 

Jeg er egentlig veldig lite interisert i fotball. Har aldri liksom vært en særlig stor fotball fan, men var koselig å se vm-kampen med Susanne. Utrolig hvor lenge den kampen skulle vare, vet ikke om det er normalt med så mange kamper. Så selvføligelig klarte jeg å sove 5 minutter like før de skårte mål. Brå våknet av at jeg hørte susanne sitt brøll " JAAA!! DE VANT".

Så var det til mallorca en uke med mamma der vi skulle møte noen venner av oss.

savn


Skjønne Hanne, kjente hverandre siden vi gikk i barnehagen faktisk

Preber som vi ble kjent med der

Maren og Kristina


Haha

Plutselig dukket denne hunden opp som tydeligvis ville være med å bade. Aner ikke hvor eierene var men den var hen, den var utrolig snill iallefall:


Dagen etter jeg kom hjem fra Mallorca var det rett til Hellas for nesten hele tre uker med min vennine veronica og hennes familie:

Opplevde masse kjekt i Hellas! vi dro å spilte tenis:

Badet masse Prøvde ut dykking på hotelet og bestemte oss for å ta dykkesetvikatet                                       Vi besto tilogmed dykkerprøven!

Dro til en resturang som er kåret til verdens beste resturang for å se solnedgangen på Santorini.

Var utrolig vakker, å se den fantatiske solnedgangen.

Her ridde faren og broren til Veronica på esler.
                                         

Så var det tilbake til Norge etter nesten en hel måned i syned, måtte jo selvføgelig ut å bade når det var så fint vær i norge også. Må si det var litt forskjeld på gradene i vannet i Mallorca og Hellas enn i Bergen. Men det spilte ingen rolle det var ut med surfebrettet.


Hadde flere koselige kvelder med bål og marshmallow ute på neset :

Skal ikke være lett å grille marshmallows 

 Natasha Bedingfield - pocket full of sunshine

Ble et litt vell langt innlegg, men nå vet dere iallefall litt mer om hva hva jeg gjorde på i sommer. Synes det var en fantatisk sommer, hatt det helt herlig! Blitt kjent med mange nye folk og har mange nye og fine minner ♥

Hva har du gjort på i sommer?

Savner du sommeren?

 

- Janette

 

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits