Video

MIN SMINKE
Tenkte jeg det var på tide at jeg viser hvilken sminken jeg bruker, siden jeg fikk en del spørsmål da jeg hadde videospørsmålsrunde om jeg kunne legge ut video eller bilder av sminken jeg bruker. Hadde helt glemt det, men fikk påminnelse av en venn isted. Så nå er det vell på tide å gi svar til dem som lurte, hehe. Kan forresten se del 1 (her), del 2 (her) og del 3 (her) fra spørsmålsruden om noen lurte. Noen av svarene stemmer ikke nå lenger, er et par måneder siden jeg lagde dem.  Ellers tilbake til saken her er sminken jeg bruker:

Før jeg sminker meg resner jeg altid ansiktet og  tar på ansiktskrem, lar kremen trekke seg inn i huden før jeg begynner med sminkingen. Elsker virkelig den krem, lukter himmels og er god på huden. 

Tar veldig lite fondatioun på børsten og bruker det mer som en concealer på huden. Så legger den bare rundt nesen, under øyne osv. Vil anbefalle å prøve den, den lukter faktisk veldig godt. Både fondatioun og fondatioun børsten kan kjøpes på KICKS.

Deretter tar jeg litt pudder oppi lokket på id-pudderet og dypper førsten oppi og endten blåser eller tapper børsten, slik at det øverste på børsen går av. Vil ikke ha for mye på, synes sminken blir ganske stygg om ikke. Børsten kan kjøpes her  og Id-pudderet kan kjøpes på id-butikken i byen. Sikkert andre steder også,men der vet jeg man kan kjøpe det.

Så tar jeg litt solpudder i kinnene, for å gi litt mer glød og farge til dem. Børsten kan kjøper hos her og solpudderet kan du kjøpe hos de fleste kosmetikk butikker,  for eksempel vita.

Avslutter med å ta på maskara og fikser brynen, begge kan kjøpes hos de fleste kosmetikk butikke. 

Det var det jeg bruker når jeg sminker meg til hverdagen, ikke noe spesielt akkurat. Men nå fikk iallefall de som lurte svar:)

Bruker du noe av det samme som meg?

 

- JANETTE STAINES

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits