Video

HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE
Heii, er lite å gjøre på når man er syk. Har null energi så blir for det meste bare å ligge i ro. Men tenke jeg skulle teste ut en ansiktsmaske jeg fant på nette. Det er en maske du lager hjemme, ikke sånn ferdig lagd i butikken. Tenkte det kunne være kjekt å prøve den ut og se hvor god den var. 

Så om du har sensitiv hud skal denne være veldig god for det sto det på siden. Jeg har ikke noe spesielt sensitiv hud men prøvde likevel. Det du renger er en pakke te helst kamiliete sto det men det hadde jeg ikke så bruke en annen, tror ikke det spiller så stor rolle. Også en banan. 

1. Første du gjør er å koke opp vann og ha i te posen. Lad det virke en stund før du tar ut av te posen.

2. Skrell bananen 

3. Så tar du 4 ss av teen og mos banen sammen med teen, og slik vil det se ut etterpå

4. Til slutt er det bare smøre det rundt i fjeset og la det vikre i 10 minutter før du skyller det vekk med lunkent vann. 

Synes den ga god fuktighet og huden ble mykere.

 

- JANETTE STAINES

Milkshake tips
Lyst å lære hvordan man lærer å lage oreo milkshake?

Det er veldig enkelt, alt du trenger er oreo, is og en mikser.

så tar du oppi så mange kuler med is som du vil ha. Etter det tar du oppi så mange oreo som du ønsker.

Da er det bare å sette på mikseren og la den gjøre jobben sin i ca 1 til 2 minutter.Til slutt pynt den litt, gjør den til din egen også er det bare å nyte den. Sikkert en del som alt vet hvordan man lager oreomilkshake, men er jo kjekt fordi som ikke viste det. Dette er jo bare min metode å gjøre det på, fins mange flere! Enjoy!

Liker du oreomilkshake?

- Janette

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits