Video

FIN TORSDAG
Heisann!

I dag var jeg flink og satt igjen på skolen, fikk gjort unna alle leksene mine. Etterpå dro jeg en rasktur innom hjemmet før jeg dro bort til Susanne og Johan. I kveld har vi slappet av, spist snop og sett skrekkfilm. Det var jeg som valgte filmen, og (utrolig nok) ble det "The Human Centipede". Hater vanligvis skrekkfilmer, men det er så mange som har snakket om denne, så måtte nesten se den! Den var døøøødsekkel, men definitivt verdt å få med seg, hehe. Nå skal vi legge oss, skal nemlig på jobb i morgen! Er første dagen på ny jobb, så håper jeg finner fram. Det blir en lang dag på jobb, så vi snakkes vel i morgen kveld. Her er noen bilder fra kvelden:


God natt skjønninger! Nå er det snart helg!!

 

- JANETTE STAINES

Gjesteinnlegg yo
Heisann!

Susanne her (bestevenninen til Janette). Sitter i skrivende stund og skyper med Janette, og hun oppfordrer (tvinger) meg til å skrive et gjesteinnlegg, og det gjør jeg gledelig!
Skyper! Har flere bilder av Janette på cam, men hun insisterer på at jeg ikke legger dem ut, så....

Uansett, jeg har husarrest! Så jeg har egentlig bare sittet inne hjemme hos pappa (langt ute på landet) og spilt tetris, sett pretty little liars, en film, tusen programmer på tv, skypet og fått et lite besøk av Morten og Janette. Innholdsrik dag? JA. Men kan heller legge ut noen fine (heh..) bilder av meg og Janette:

Tatt forige helg på fest.

Pepperkakehus-baking hos Janette i fjor jul!

Fra Halloween party i år, jeg var pirat og Janette var kanin.

I fjor sommer når jeg fikk Janette til å se VM-finalen mellom Spania og Nederland med meg. Var vanskelig å overtale henne, men klarte det! Vi heide da selvfølgelig på Spania, og ble da ekstremt engasjert og kledde oss i rødt og malte oss i fjeset. Janette presterte med å sovne RETT før Iniesta scorte, og våknet da av mitt brøl. Kommer aldri til å glemme uttrykket hennes da hun våknet!

Dette var før en fest rett før sommern 2011, gode tider <3

Fra fest.

I fjor høst, da vi grillet på Janette sitt ness.

Fra Tysklandstur med klassen.

På hytten til en kompis i sommer. Saknar deg Simen!

Fra en venninne sin fest i fjor jul.

Første skoledag i 10ende klasse <3

På stranda i fjor høst.

Før fest.

Gammelt! Var blond på den tiden, dette bildet ble tatt fra da vi bestemte oss for å slutte å blogge sammen.

Fra julespillet i fjor.

Jentegjengen <3

Vi har vært bestevenninner siden vi gikk i første klasse, og det er snart 11 år siden! Våre veier skiltes når vi begynte på forskjellig vgs, som er en stor forskjell fra før, når vi så hverandre hver dag. Men er alltid med hverandre i helgene! Og ringer hverandre i skoledager selvfølgelig. Elsker henne massemasse og kommer alltid til å gjøre det! Selvom mamma sier at man glemmer klassevenninner etterhvert med årene. Vi skal klare det, Janette!

Ble en del bilder, men det liker dere vel, hæææ?? Gud jeg er flink til å blogge.

Hva syntes du om bildene?

- Susanne Waage

 

 

OSLO
Hei! Beklager for null blogging, men som dere sikkert har fått med dere er jeg for øyeblikket i Oslo for å besøke Veronica sammen med kristine. Og siden de nylig har flyttet hit er ikke nett og alt slik på plass enda. Så nå blogger jeg fra mobilen til kristine, ellers har vi vært på shopping og kost oss og nå skal vi se film. Så vi blogges mer i morgen!

Konfirmasjon
 Hei!

Idag tidlig dro jeg ut til Susanne med både bunad og hele pakken. For idag var jeg i konfirmasjonen til venninnen min Anja. Siden Susanne også skulle i konfirmasjon fant vi ut at vi skulle stelle oss sammen hos henne i og med at hun bort rett rundt hjøret fra hotelet vi skulle være på.


Konfirmanten♥ 

 

 

Linn og Anja


  

Har vært en utrolig koselig kveld med god mat, underholding og stemning♥  

 

- JANETTE STAINES 

Tips - lunsj
Heihei!

Nå tenkte jeg skulle gi et lite lunsj tips som er både sunt og godt. Det er utrolig lett å lage og tar bare et par minutter. Alt du trenger er en melon og spekeskinke.

Du begynner med å skjære melonen i to og ta ut før frøene, da vil det se sånn ut:

Så kutter du den opp bortover i små firkanter, og skjærer langs hele bunnen så hele skallet går av. Da er det mye enklere å spise det etterpå.

Så tar du på spekeskinke til slutt og da er du ferdig og klar til servering. Kan være en lett lunsj eller en god forrett.


Håper dere skjønte de. Vet jeg ikke er så flink å forklare men prøvde iallefall, hehe. Så hvis du har lyst å prøve noe nytt og godt vil jeg anbefalle denne retten.

Hva synes du?

Har du spist det før?

-Janette

Tips/anbefalinger
oppdateres senere

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits