Video

UKENS ANBEFALING
Heisann! Da var det på tide med ukens anbefaling igjen! Denne gangen vil jeg anbefale Groene Leem leiremaske. Første gang jeg bruke den var på jentekveld hos Susanne, og synes den var veldig bra. Så tok ikke lang tid før jeg tok turen på apoteket og kjøpe den, husker desverre ikke prisen er så lenge siden.

Den litt tykkere enn andre "vanlige" ansiktmasker, det er en leirmaske så er ikke så rart. Husk å fjern all sminken og tørk huden med en hånddekk før du på fører leiren i fjeset og evt andre steder. Kan brukes på hender, albuer, føtter kan egentlig brukes over alt. Hørt den skal hjelpe mot tør hud, men jeg bruker den i fjeset for den gir en forfriskende følelse og huden kjennes silke mye ut etterpå. 

Masken kan av og til klør litt om man beveger fjeset etter den har stivnet, har en tedens til å få latterkrampe de gangene. Men prøv å hold ut i 20 minutter så kan du skylle av leiren med lunkent vann. Er verdt det etterpå når hunden din er slike myk og deilig.

Har du prøvd den før?

 

- JANETTE STAINES

UKENS ANBEFALING
Er du lei av å ikke ha noen perfyrme å bruke eller at du av lei den gamle perfymen din? Da kan jeg anbefalene å prøve Escada sine perfymer. Mine to favoriter er definetivt Marine Groove og Sunset Heat.

Marine Groove har en veldig frisk og mild duft, etter min mening passer den perfekt for et besøk eller en fest, enn for daglig bruk. Er en veldig sprudlende lukt, og personlig trives jeg veldig godt med den, den passer egentlig for alle årstider men hovedsakelig kanskje vinter og høst, uansett så er den helt klart en av mine favoritter. 

Taj sunset er bare helt fantastisk, det er enkelt og greit duften av sommer, duften av bading, grilling på stranden og soling. Den minner også litt om vår, en rolig piknik med venner og en båttur. Den passer best til daglidags bruk, men funker også på fest. Den lukter søtt og kan minne litt om godteri, personlig brukte jeg den opp veldig fort og merker at en ny snart må kjøpes inn. Den sammen med Marine Groove er også en av mine favoritter.

 

Kan se bilde av dem under. 

 

 

Hva er din favoritt parfyme?

 

 

- JANETTE STAINES

UKENS ANBEFALING
På tide med ukens anbefaling, denne uken er det Biosilk som står for tur. Synes biosilk er et veldig godt produkt, den gir håret glans, reparerer håret og beskytter alle hårtyper. Den er også varme beskyttend, som hårfønere og/eller strittetang/ krølltang. 


Etter du har dusjet kan du enten velge å ta det i våt eller tørt hår. Vanligvis pleier jeg å ta det i etter jeg har tørket håret mitt, men dette er opp til en hver smak. Ta to eller tre dropper i håndflaten, trenger ikk mer enn det. Så jobber du det inn i håret, glatter litt over på en måte. Det er også sagt man kan bruke den på hunden i tillegg, men det gjør ikke jeg. I tillegg så lukter den friskt og godt. 


 Vil virkelig anbefale dette til alle, spesielt dem som føler at håret har mistet litt av glassen i håret sitt. 

 

Bruker du den? - JANETTE STAINES  

UKENS ANBEFALING
Må bare skrive en liten annbefaling til dere som pleier å stritte eller krølle håret deres, eller føne det for den del. I går var jeg en tur i byen og kjøpte meg tre nye beskyttelse sprayer. Synes de er så utrolig gode, definitivt de beste jeg har prøvd hit til! De lukter utrolig godt, gir glans og beskytter bra. Føler de jeg har brukt tidligere gjør at håret blir mye fortere fettete noe jeg virklige ikke liker som endte med at jeg droppet å bruke dem som førte til at håret ble mer slitt. 

Anbefaler virkelig å kjøpe denne beskyttelse sprayen, kun posetive ting om den.

 

- JANETTE STAINES

TIPS - STEG FOR STEG
Heiii

Fikk spørsmål tidligere i dag om hvordan man legger ut en youtube video på blogg innleggene, så tenke jeg kunne bare lage et innlegg om det for dem andre som kanskje også lurer på det. 

 


1. Det første du gjør er å skrive inn sangen du vil ha 

 

 

2. Så trykker du der pilen peker, på min skjerm står det "share" men om du har på norsk modus står det nok noe annet der.

 

 

3. Etter det trykker du der pilen peker på "embed" som står noe annet om du har norsk 

 

 

4. Der etter skriver du inn bredden og høyden du vil ha på youtube videoen i den lille rød boksen jeg har merket

 

 

5. Der jeg har merket med rødt kopierer du linken innenfor

 


6. Så går du inn på innlegget du skal ha youtube videoen, trykker på "HTML" knappen 

 

 

7. Til slutt limer du inn linken og trykker oppdater og skriver resten av innlegget ditt og poster detSlik blir resultatet

Aldri vært så flink til å for klare, men håper dere skjønte fremgangsmåten

 

- JANETTE STAINES

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits