Video

Videoblogg med kjæresten
Siden det har blitt så lite blogging i helgen og at jeg ikke har noen bilder siden jeg glemte kameraet hjemme, tenke jeg at det kunne være kjekt med en liten video blogg. Har også fått spørsmål om å legge ut en video av meg og min kjære skal prøve å få lagt ut svar på spørsmålsrunden så fort som mulig!

Må bare si at denne videoen egentlig ikke skulle leggest ut, var mer ment som en tulle video mellom oss. Som dere sikkert merker er vi ikke akkurat så seriøse på video.

 

- JANETTE STAINES

HJELP - VLOG
 

HVA SYNES DU? RAPUNZEL ELLER LUXUSHAIR??

 

 

- JANETTE STAINES

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 3
Da var jeg hjemme fra en lang dag på brun og bild der jeg delte ut masse soletid. Tiden gikk egentlig ganske fort for jeg hadde noen utrolig søte venner som holdt meg med selskap. Men nå er jeg virkelig klar for en dusj også hoppe i sengen. Vært en travel uke, skulle ønske det var helg i morgen. Vellvell, god natt.

 

Det var siste del av spørsmålsrunden for denne gang!

 

 

- JANETTE STAINES 

Susanne gjesteblogger
video:20111024180938006

 

Kan dere se videoen, eller er det bare min pc som fucker seg?


Hei ja. Nå har Janette og Frida gått så jeg sitter her alene. Syk. Forlatt. Ensom. Jaja, håper Janette og Frida koser seg ute i dag <3 <3 Det skal jeg!! Snakkes om 5 episoder med Hellcats.

 

Så glad er jeg nå:


Er ikke så trist som jeg høres ut som altså! Jeg er en skikkelig solstråle. Bra dette bildet ble tatt for 5 min siden, nå er jeg skikkelig sur fordi jeg fikk 4 på muntlig fremføring i engelsk. Lml.
Jeg blogger forresten for Janette av ren vilje, ikke fordi hun tvang meg..

 

- Susanne Waage

 

Merk: Poster innlegget i kategorien "venner". The irony.

Min bestevenn
Heihei

Jeg vil bare takke Veronica kjempe mye for det fine innlegget hun skrev i går, var veldig rørende. Kommer til å savne deg så utrolig mye når du flytter, har fortsatt ikke helt gått inn for meg at du skal drar. Håper virkelig du vil trives i Oslo, noe du sikkert kommer til å gjøre. Her er en video jeg har jobbet med en stund som er til deg, er litt minner fra vår tid sammen  ♥

 

- JANETTE STAINES

video spørsmålsrunde
video:mvi0024

Noe du lurer på meg? Bare å spørre i vei

- Janette

Janette StainesHei! Mitt navn er Janette, jeg er 17 år og bor i Bergen. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt/sponsing: janettestaines@hotmail.no leser denne bloggen NÅ

Design by

Photobucket

hits